De ce să cumpăraţi un fotoliu de masaj INADA? Cele mai performante fotolii de masaj.

În anul 1962 INADA a inventat primul scaun automat de masaj. Astăzi, Inada aniversează 50 de ani şi este producătorul oficial de tehnologie de masaj pentru Toyota. Inada investeşte anual în cercetare şi dezvoltare un uimitor procent de 10% din venitul brut – de două ori mai mult decât media în Japonia şi până la 99% mai mult decât mulţi alţi producători de fotolii de masaj din lume. Inada este unicul institut de robotică în masaj care angajează terapeuţi Shiatsu şi se află în parteneriat cu şapte universităţi pentru a proiecta şi dezvolta fotoliile automatizate de masaj cele mai eficiente din punct de vedere medical.inada-yume-robo-fotoliu-masaj

Produsele Inada includ fotoliul de masaj de renume mondial Sogno DreamWave – cea mai bună marcă înregistrată din lume în domeniul fotoliilor de masaj. Până acum, pe această piaţă erau disponibile doar fotolii de masaj produse în China. Japonezii sunt incontestabilii lideri în industria scaunelor de masaj. Inovaţia, designul, tehnologia, cercetarea şi dezvoltarea, ingeniozitatea, eleganţa şi luxul japoneze… Atunci când se doreşte tot ce e mai bun!

În comparaţie cu toate celelalte mărci din industrie, fotoliile de masaj Inada se remarcă puternic. Acesta este motivul pentru care vă încurajăm să vă informaţi cât mai mult posibil despre fotoliile robotice de masaj.

Calitate şi fiabilitate: fotoliile de masaj Inada sunt construite pentru a funcţiona aproximativ 20 de ani. Acestea sunt supuse unei serii de teste amănunţite pentru a asigura funcţionarea continuă timp de 2.500 ore, respectiv 10.000 de masaje individuale. Astfel, durabilitatea unui fotoliu de masaj Inada este estimată la cel puţin 24 de ani.

Masaj inteligent: Programele de masaj Inada sunt proiectate de la zero de către experţi în masaj pentru a recrea tehnicile de masaj cu ajutorul roboticii. Fiecare produs Inada este proiectat pentru a reproduce masajul Shiatsu care permite maximizarea stării de relaxare, înlătură tensiunea şi rigiditatea muşchilor, ajutând utilizatorii să scape de stresul zilnic.

Terapie medicală: Inada colaborează cu zece cabinete de cercetare în domeniul medical şi cu şapte universităţi pentru a proiecta programe de masaj cu beneficii maxime asupra stării de sănătate. Linia de produse Inada vizează corectarea posturii, extensia gâtului, stretching-ul, terapia prin masaj a întregului corp, masajul terapeutic localizat şi reducerea stresului zilnic.

fondatorul-nichimu-inada
Nichimu Inada, Fondator Family Inada

Inada a inventat primul scaun automat de masaj din lume. În ultimii 50 de ani Inada a fost pioner în toate inovaţiile majore de pe piaţa produselor de masaj incluzând: primele role pentru spate, utilizarea primelor celule de masaj cu aer şi primul sistem de detecţie a punctelor de acupunctură cu infraroşu. În 2008 au lansat laureatul Sogno, un fotoliu de masaj revoluţionar care continuă să fie best-seller şi care include cel mai avansat şi comprehensiv masaj cu celule de aer şi cu role din lume. În ultimii ani, acest fotoliu de masaj a suferit modificări uşoare astfel încât în acest moment nu se mai pot aduce niciun fel de îmbunătăţiri, produsul atingând perfecţiunea. Niciun alt fotoliu de masaj nu a reuşit să depăşească performanţa fotoliului de masaj Inada Sogno DreamWave.

doctor_hideyo_matsuura
Dr. Hideyo Matsuura din echipa Dezvoltare de Produs – Inada

Inada este singura companie producătoare de fotolii de masaj ale cărei echipe de dezvoltare de produs este formată 100% din terapeuţi Shiatsu. Fiecare masaj începe prin scanarea punctelor Shiatsu şi a fost programat să ofere utilizatorului un masaj inteligent conform nivelului de tensiune identificat în zone specifice ale corpului. Inada colaborează cu 7 universităţi şi 10 clinici medicale pentru a concepe şi testa idei noi cu impact pozitiv asupra sănătăţii dumneavoastră.

Inginerul INADA pe linia de asamblare

liderul-inginerilor-inada
În imaginea de mai sus regăsiţi modelul de fotoliu cu masaj INADA HCP D1 Medical pe linia de asamblare.

Inada este recunoscută pentru calitatea produselor sale. Înainte de lansarea pe piaţă, fiecare model nou este testat pentru echivalentul a 20 de ani de utilizare în condiţii normale.

Inada angajează în total 100 de ingineri şi experţi în masaj pentru a proiecta şi produce cel mai eficient dispozitiv de masaj din punct de vedere medical din Japonia. În 2008 extraordinara echipă de ingineri Inada a fost abordată de Toyota, recunoscută la nivel mondial pentru procesele sale de ultimă generaţie şi calitate, pentru a proiecta funcţionalitatea de masaj a noului său microbuz.

asamblare-fotolii-masaj-inada
Momentan Inada vinde anual fotolii de masaj în valoare de peste 300 milioane de $

Pornind de la faptul că această industrie nu a existat până când Inada a inventat primul fotoliu de masaj în 1962, este cu atât mai remarcabil faptul că astăzi Inada înregistrează un venit anual de peste 300 de milioane $ şi că a devenit cea mai mare şi cea mai avansată companie din domeniu. Puţine companii pot oferi siguranţa şi certitudinea unui lider precum Inada.

FAMILY INADA consideră că lumea poate beneficia de tradiţiile din medicina japoneză care susţine îngrijirea preventivă, îndeosebi efectele masajului punctelor de acupunctură asupra stării de bine. FAMILY INADA este dedicată proiectării şi dezvoltării de dispozitive terapeutice de masaj pentru uz casnic din anul 1962. Compania mizează pe conceptul că fotoliile sale de masaj vor deveni parte din regimul de îngrijire a sănătăţii fiecărei persoane. Misiunea lor este de a împărtăşi cu întreaga lume beneficiile anilor de experienţă acumulaţi în inovaţie şi construirii de fotolii de masaj.

Cine este Family Inada

FAMILY Inada este producătorul fotoliului de masaj shiatsu de lux numărul 1 în lume, Scaunul de masaj Inada. De la apariţia ideii, compania a fost devotată proiectării şi producţiei de dispozitive de masaj pentru uz casnic, de birou şi pentru corporaţii, deţinând multiple patente în domeniu, la nivel internaţional.

Family Inada are sediul în Japonia şi are peste 2000 de angajaţi. Inada este lider de piaţă în producţia de fotolii de masaj în Japonia, concurând cu firme precum Panasonic şi Fuji.

Inovaţia şi tehnologia de dezvoltare a produselor a împins compania Inada către locul întâi în domeniul fotoliilor de masaj.

Scaunul de masaj Inada

În Japonia, scaunul de masaj Inada este vândut ca „fotoliu de masaj medical”. A fost aprobat de guverul japonez în 1998 pentru utilizare în scopuri non-clinice, ca dispozitiv de terapie prin acupunctură şi de terapie medicală prin masaj, la domiciliu.

Scaunul de masaj Inada reprezintă o îmbinare perfectă a înţelepciunii medicale estice cu tehnologia modernă

Scopul final al masajului este acela de a spori capacitatea naturală de vindecare a organismului prin înlăturarea stresului şi îmbunătăţirea circulaţiei. Conform medicinei estice, cheia sănătăţii constă în menţinerea echilibrului dintre yin şi yang, incluzând relaţiile dintre zona superioară şi cea inferioară a corpului, între partea stângă şi cea dreaptă, între faţă şi spate. Organismul prezintă peste 350 de puncte de acupunctură aliniate cu organele interne de-a lungul meridianelor. Stimularea anumitor puncte de acupunctură prin strângere, bătaie sau presare poate energiza organele interne, ducând în unele cazuri la încetinirea sau chiar prevenirea anumitor boli. Fotoliul de masaj INADA este singurul produs de acest fel care se bazează pe cunoştinţele şi tehnicile terapeuţilor Shiatsu.

Filosofia domnului Nichimu Inada este de a aduce fotoliile de masaj la cel mai înalt nivel tehnologic şi cu cele mai mari beneficii asupra stării de sănătate a utilizatorilor. Visul domnului Inada este ca fotoliile de masaj să să se găsească în fiecare casă din lume.

Vă invităm să vizitaţi siteul nostru şi vă asigurăm că la Komoder, ca unic importator INADA în România veţi găsi cele mai avantajoase oferte la toată gama de fotolii cu masaj alături de servicii de service, postgaranţie şi testare gratuită la showroom-ul nostru din Cluj-Napoca.