Aparat de masaj picioare Ottoman 2.0

Aparat de masaj al picioarelor Human Touch Ottoman 2.0
  • Disponibilitate în stoc
  • Garanţie 3 ani
  • Transport gratuit
  • Post-garanţie inclus
  • Manual de utilizare română
  • Preţ
    1.500 LEI
Sunaţi acum la numărul:
0746.297.773
Cumpără acum

În funcţie de ziua de livrare, în această săptămână vă oferim un preţ promoţional.
Contactaţi-ne la 0746.297.773

Aparat de masaj al picioarelor de la Humantouch.

Suportul pentru picioare Ottoman 2.0 foloseşte tehnologia avansată Human Touch, oferind un nemaipomenit masaj tridimensional (3D) celui care îl foloseşte.

Utilizatorul beneficiază de masaj pentru picioare, gambe, labe sau tălpi, în funcţie de zona asupra căreia doreşte să acţioneze masajul.

Ottoman 2.0 funcţionează la două viteze diferite, dispune de un program predefinit şi permite ajustarea înălţimii şi a unghiului de înclinare, astfel încât sesiunea de masaj să fie exact aşa cum şi-o doreşte utilizatorul, iar relaxarea să fie extremă. Toate acestea pot fi setate prin intermediul telecomenzii cu fir.

Aparat de masaj al picioarelor Human Touch Ottoman 2.0

Funcţii importante

1. Program predefinit de masaj

Prin tehnicile unui masaj care imită exact mişcările unui maseur profesionist, acest program de masaj va îndepărta uşor disconfortul din zona picioarelor dând o senzaţie de revitalizare.

2. Masaj pentru gambe şi tălpi

Aparatul poate fi poziţionat în funcţie de zona picioarelor asupra căreia doriţi să acţioneze masajul, fie pentru gambe, fie pentru tălpi.

3. 20 role de masaj

Dispunând de 20 de role de masaj, Ottoman 2.0 include în experienţa de masaj a utilizatorului, reflexoterapia.Masajul picioarelor este important, întrucât ele în permanenţă menţin şi transportă greutatea corpului. Cu ajutorul rolelor de masaj, situate câte 10, la fiecare picior în punctele de tensiune, se îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, dând senzaţia de energie în întregul corp.

4. Întrebuinţare practică

Datorită mobilitătii mari a aparatului şi a gradului mare de înclinare, când nu îl folosiţi pentru a vă răsfăţa cu o sesiune de masaj, acesta poate fi folosit ca taburet sau măsuţă.

5. 2 viteze de masaj şi înălţime ajustabilă pe 3 nivele

Pentru un maxim de confort al utilizatorului, intensitatea masajului poate fi controlată, aparatul dispunând de 2 viteze de masaj, iar înălţimea poate fi ajustată pentru o poziţie cât mai relaxantă. De asemenea, poate fi rotit şi fixat în orice poziţie.

6. Telecomandă cu fir plus suport magnetic pentru aceasta

Setările se realizează foarte uşor, cu ajutorul telecomenzii. Aceasta este cu fir, fiindu-i foarte uşor utilizatorului să dispună de ea, pentru a ajusta masajul dupa bunul plac, în orice poziţie s-ar afla, dar are şi suport magnetic, odată ales programul, telecomanda poate fi ataşată la aparat.

Aparat de masaj al picioarelor Human Touch Ottoman 2.0


Alte întrebuinţări.

Dincolo de a fi un excelent Aparat de masaj pentru picioare, Ottoman 2.0 Micro, are şi întrebuinţare practică, putând fi folosit ca şi taburet sau măsuţă, datorită capacităţii sale de a fi întors la 360°.

Specificaţii şi caracteristici tehnice

1 Program predefinit de masaj Da
Masaj 3D Da
Rotire 360°
Tapiţerie Piele sintetică
Role de masaj 20 (10 la fiecare picior)
Viteze de masaj 2
Temporizator închidere automată Aprox. 15-20 min
Masaj al gambelor, tălpilor, picioarelor Da
Consum maxim de energie electrică 290W
Telecomandă Da
Dimensiuni (H x W x D) (cm) Aprox. 57 x 35 x 27
Greutate (kg) Aprox. 13,6 kg
Alimentare curent 220V
Culori disponibile Negru, Bej, Cappucino
Aprobare ETL Da
Aparat de masaj al picioarelor Human Touch Ottoman 2.0

Alegerea ideală.

O calitate nemaipomenită a aparatului de masaj Ottoman 2.0 Micro, este că poate fi combinat cu unele modele de fotolii cu masaj din gama Human Touch (cum ar fi: iJoy 2720 sau iJoy 175) asigurându-şi o sesiune de masaj pentru suprafaţa întregului corp.

Aşadar, pentru cei care deţin deja unul din modele enumerate mai sus, sau intenţionează sa achiziţioneze unul, este alegerea ideală. Dar şi pentru ceilalţi, Ottoman 2.0 Micro rămâne o alegere la fel de bună, dacă doresc un masaj benefic şi relaxant pentru picioare.

Komoder Cluj

Komoder - Cluj


Str. Milcov 16
Cluj-Napoca
Tel: 0364.100.160
Komoder Bucuresti

Komoder - Bucuresti


Bd. Ghencea 126 - 132
Bucuresti
Tel: 0377.100.909


© Komoder - Fotolii de masaj. Informaţiile prezente pe siteul www.komoder.ro sunt proprietatea S.C. Komoder Interactive S.R.L. 2014
™ Komoder este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul acestui site nu poate fi copiat fără acordul scris.
S.C. Komoder Interactive S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28467