Cum funcționează un fotoliu de masaj? Tehnologie şi tipuri de masaj.

Masajul este o metodă de înlăturare a durerii, cunoscută și folosită de mii de ani: tehnicile orientale de masaj sunt recunoscute pentru ameliorarea durerii, în special în zona cefei, a umerilor sau în zona lombară inferioară. Avansul tehnologic al zilelor noastre vă permite acum să vă bucurați de beneficiile acestui tip de terapie chiar în casa dumneavoastră, fără să apelați la serviciile maseuri … Continuă să citești Cum funcționează un fotoliu de masaj? Tehnologie şi tipuri de masaj.

Fotoliu de masaj acasă sau masaj la salon?

De ce ar cumpara cineva un fotoliu de masaj, atâta timp cât poate merge la un maseur pentru a beneficia de un masaj? Exista totuşi niste motive convingătoare în sprijinul achiziţionării unui fotoliu de masaj.

Fotoliile de masaj vă permit relaxare acasă.

Avantajul principal ar fi intimitatea oferită de fotoliul de masaj. Uneori anumite persoane nu se simt în largul lor atunci când se duc la un salon … Continuă să citești Fotoliu de masaj acasă sau masaj la salon?

Căutaţi şi cumpăraţi un fotoliu de masaj Japonez

Piaţa fotoliilor de masaj de calitate premium este dominată de firme producătoare de fotolii cu masaj deţinuţe şi conduse de japonezi. Acest lucru nu trebuie să ne mire, deoarece Japonia deţine cea mai competitivă piaţă din lume, atunci când vine vorba de fotoliile de masaj. În mod surprinzător, peste 20% dintre familiile cu copii din Japonia deţin un fotoliu de masaj.

De-a lungul anilor, concurenţ … Continuă să citești Căutaţi şi cumpăraţi un fotoliu de masaj Japonez

Fotoliul de masaj – beneficiile pentru sănătate

Fotoliu de masaj – beneficiile pentru sănătate

Beneficiile pentru sănătate oferite de fotoliile de masaj sunt diverse şi numeroase. Specialiștii în fotoliile de masaj susţin că scaunele au vindecat mii de cazuri şi de boli: de la dureri de spate, probleme digestive, dureri de cap, insomnie până la anxietate, depresie şi o mare varietate de alte maladii comune. Scepticii au doar posibilitatea … Continuă să citești Fotoliul de masaj – beneficiile pentru sănătate