Pozitia incorecta din fata calculatorului si afectiunile provocate de aceasta. Remedii cu un scaun de masaj (partea II)

Cu totii stim ca statul in fata calculatorului nu este deloc benefic, si chiar multi dintre se simt vinovati dupa ore in sir in fata unui TV. Pozitia incorecta din fata calculatorului poate agrava destul de repede situatia unor afectiuni aparent banale. Cea mai comuna problema cauzata de pozitia incorecta din fata calculatorului este cea de la coloana vertebrala. Cu cat nu acorzi mai mult atentie … Continuă să citești Pozitia incorecta din fata calculatorului si afectiunile provocate de aceasta. Remedii cu un scaun de masaj (partea II)

Ce afectiuni poti avea din cauza statului incorect in fata calculatorului? Beneficiile fotoliului de masaj (partea I)

Suntem constienti, dar cu toate acestea nu facem nimic. In fata calculatorului, timp de 8 ore, in fiecare zi, corpul nostru are o pozitie incorecta, deloc benefica intregului organism. Multi tind sa creada ca pozitia incorecta a corpului din fata calcultatorului afecteaza doar coloana vertebrala, lucru deloc adevarat. O pozitie incorecta in fata calculatorului aduce numeroase afectiuni externe si … Continuă să citești Ce afectiuni poti avea din cauza statului incorect in fata calculatorului? Beneficiile fotoliului de masaj (partea I)

3 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa cumperi un fotoliu de masaj

Fotoliu de masaj pentru relaxare La prima vedere, cumpararea unui fotoliu de masaj poate parea o decizie simpla. Stii sigur ca vrei sa ai si tu un asemenea aparat acasa, asa ca te apuci sa cauti pe internet cateva detalii despre modelele existente, alegi unul si astepti sa ajunga acasa, pentru a te bucura de beneficiile oferite. Simplu, nu? Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa.

Inainte de a achizitiona un fotoliu de masaj multifu … Continuă să citești 3 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa cumperi un fotoliu de masaj