Fotoliu cu masaj iRest A38 – prezentare video

Cele mai importante funcţii ale acestui fotoliu masaj iRest A38 sunt: spaţiu zero, şină de masaj în L, de 135cm, zero gravity, terapie magnetică. Având un total de 28 de perne cu aer, 8 magneţi permanenţi şi o pompă de aer iRest A38 este capabil să ofere o experienţă de masaj supremă în propriul dvs. cămin, ajutându-vă să vă păstraţi sănătatea şi să fiţi activ în fiecare zi. Vă invităm să testaţi … Continuă să citești Fotoliu cu masaj iRest A38 – prezentare video

Noul iRest A92 Model Design 2016

Alături de principalul nostru furnizor dorim să anunţăm lansarea celui mai nou fotoliu de masaj în exclusivitate pentru România şi Europa. Creat pe platforma vechiului model A90, noul A92 aduce îmbunătăţiri pentru masajul braţelor.

Principalele funcţii ale lui iRest A92 sunt:
– Poziţii Zero Gravity
– Masaj vertical pentru braţe
– Buzunar pentru telecomandă
– Materiale mai rezist … Continuă să citești Noul iRest A92 Model Design 2016

Noul model iRest A87-1 Model Design 2016

Alături de principalul nostru furnizor dorim să anunţăm lansarea celui mai nou fotoliu de masaj în exclusivitate pentru România şi Europa. Creat pe platforma modelului precedent A85-1, noul model aduce mai multe îmbunătăţiri şi păstrează posibilitate de conectare cu aplicaţia gratuită pentru controlul programelor de masaj.

Principalele funcţii noi ale acest model sunt:
– Sistem de încălzire ra … Continuă să citești Noul model iRest A87-1 Model Design 2016

Fotoliul de masaj – Cum alegem, cum utilizăm, cum cumpărăm corect?

Cum să alegeţi, să cumpăraţi şi să utilizaţi în mod corect un fotoliu de masaj. Specialiştii Komoder vă informează.

Pe măsură ce oamenii acordă din ce în ce mai multă atenţie sănătăţii, baghetele de masaj, fotoliile de masaj, aparatele de masaj, precum şi diverse instrumente şi echipamente de întreţinere corporală pătrund tot mai mult în familiile oamenilor obişnuiţi. De la fotoliile de masaj avans … Continuă să citești Fotoliul de masaj – Cum alegem, cum utilizăm, cum cumpărăm corect?

Tehnici oferite de scaunele cu masaj

Tehnici ale scaunelor de masaj

Scaunele de masaj asigură multiple stiluri de masaj, pentru a obține relaxarea, detoxifierea și reducerea stresului. De-a lungul timpului, această tehnologie a evoluat și continuă să devină tot mai sofisticată, incluzând tot mai multe stiluri de masaj. Fiecare tip de masaj oferă senzații unice și beneficii terapeutice multiple.

Tehnici ale scaunelor de masaj

Masaj suede

Continuă să citești Tehnici oferite de scaunele cu masaj

Ce este Gravitația Zero? De ce un fotoliu de masaj Zero Gravity?

Când corpul este în poziția Zero Gravity (numită și antigravitație sau gravitație zero), coloana vertebrală resimte o presiune diminuată, tensiunea musculară este redusă, iar inima depune un efort mai mic. În cele ce urmează vom vedea în ce constă poziția Zero Gravity, cum a fost descoperită, care sunt beneficiile ei pentru organismul uman și cum ne putem bucura de ele, fiecare dintre noi, în conf … Continuă să citești Ce este Gravitația Zero? De ce un fotoliu de masaj Zero Gravity?