Fotoliu cu masaj Human Touch 1650

  • Disponibilitate In stoc
  • Garantie 3 ani
  • Transport gratuit
  • Post-garantie 5 ani
  • Manual de utilizare română
  • Producator Human-Touch
sunati acum la: 0746.297.773
Solicit Acum Pretul Special

Fotoliul de masaj Human Touch 1650 se afla in promotia lunii. Solicitati Pretul Promotional Acum.
Sunati acum la 0746.297.773

Design clasic.
Sistem de încălzire.

Design-ul elegant al fotoliului cu masaj Human Touch 1650 dat de forma robustă, tapiţeria din piele şi liniile clare după care este conturat, este completat de un sistem de masaj performant, care asigură o relaxare extremă, dar are şi efect terapeutic. Humantouch 1650 este recomandat în caz de hernie de disc şi discopatie lombara.

Sistem de detectare al punctelor de acupunctură.

Dincolo de programele şi funcţiile de masaj, acest fotoliu este superior prin faptul că deţine sistem de încălzire şi detector al punctelor de acupunctură, acestea ducând pe o treaptă mai înaltă eficienţa masajului, aproape de perfecţiune.

Fotoliu cu masaj Human Touch 1650

Funcţii importante

1. Masaj prin încălzire

Două module termice asigură încălzirea mușchilor din zona lombară, reducând treptat încordarea și durerile musculare. Căldura calmează durerea şi destinde muşchii, pregătindu-i pentru un masaj intens.

2. Masaj pentru zona şezutului

O serie de perne de aer sunt situate în zona şezutului şi efectuează acţiuni de umflare-dezumflare stimulând baza coloanei vertebrale şi fesele, îmbunătăţind circulaţia sângelui în partea inferioară a corpului şi starea generală de sănătate.

3. Masaj prin rulare

Coloana vertebrală este masată prin folosirea unor role care se mişcă de-a lungul acesteia. Presiunea din discurile cervicale tensionate este destinsă, iar muşchii sunt dezmorţiţi uşor.

4. Masaj prin lovire uşoară

Simulează senzaţia lovirii rapide a mâinilor pe muşchii spatelui, oferind o senzaţie de revigorare şi revitalizare.

5. Masaj prin compresie

Mai multe role simulează presiunea uşoară a palmelor. Proiectat în special pentru a relaxa musculatura.

6. Masaj prin frământare

Este un ciclu de masaj prin care se repetă mişcări de frământare. Oferă un efect terapeutic maxim şi de profunzime care stimulează fluxul energetic.

Fotoliu cu masaj Human Touch 1650


Fotoliu Masaj Practic şi uşor de utilizat.

Personalizarea masajului după preferinţele utilizatorului se realizează simplu, cu ajutorul telecomenzii. Unele aspecte au fost gândite cât mai practic, de exemplu telecomanda are butoane şi pe părţile laterale pentru ca în acest fel va avea o dimensiune mai mică, fiind uşor de manevrat.

Ca să nu uitaţi niciodată unde aţi lăsat-o şi pentru a vă fi mereu la îndemână, fotoliul are prevăzut un buzunar lateral în care o puteţi depozita.

De asemenea, suportul pentru picioare vă permite rotirea acestuia la 360° astfel încât atunci când nu folosiţi masajul pentru picioare, să întoarceţi suportul pentru picioare cu partea netedă deasupra.

8 Programe de masaj predefinite de câte 15 minute

1.Revitalizarea întregului corp

Revitalizează corpul în întregime, prin intermediul sistemului de încălzire. Acest program include 3 minute de înălzire, 9 minute de masaj intens şi 3 minute de răcire.

2.Terapie pentru spate şi pentru cei care practică sport

Este un masaj prin încălzire, asupra spatelui şi picioarelor, desfăşurându-se sub forma a 3 minute de înălzire, 9 minute de masaj intens şi 3 minute de răcire. Este ideal pentru persoanele care au activitate fizică intensă deoarece acţionează asupra picioarelor şi spatelui, zonele cele mai solicitate.

3.Terapie pentru picioare şi şolduri

Este un masaj extrem de intens, iar intensitatea se păstrează de la începutul sesiunii de masaj, până la sfârşitul ei, îndepărtând durerea şi senzaţia de îngreunare a picioarelor.

4.Masaj pentru gât şi umeri

Programul de masaj pentru gât şi umeri te face să te simţi energizat, îndepărtând durerea şi încordarea părţii superioare a spatelui, printr-un masaj revitalizant folosind sistemul de încălzire şi de detectare a punctelor de acupunctură. Se efectuează în reprize de 3 minute de încălzire, 9 minute de masaj intens şi 3 minute de revenire la normal.

5.Masaj “după muncă”

Reîmprospătează simţurile prin îndepărtarea uşoară a nodurilor şi contracturilor musculare ce apar în urma unei zile solicitante de muncă folosindu-se tehnica de stretching şi masaj structurat în 3 minute de încălzire, 9 minute de masaj de intensitate medie urmat de 3 minute de răcire.

6.Masaj pentru perioada dimineţii

Acest masaj, prin intermediul sistemului de încălzire vă poate ajuta în cazul în care aveţi probleme cu trezirea sau nu vă simţiţi pe deplin odihnit după o noapte de somn realizându-se tot sub forma a 3 minute de înălzire, 9 minute de masaj intens şi 3 minute de răcire.

7.Masaj pentru perioada de seară

Este un tip de masaj care vă ajută să eliberaţi tensiunea musculară şi oboseala acumulate în timpul zilei. Recomandat pentru utilizare înainte de culcare pentru a avea un somn mai adânc şi liniştit.

8.Program de demonstraţie

Este un program în timpul căruia utilizatorul beneficiază de toate tipurile de masaj şi de toate tehnicile de masaj de care dispune acest fotoliu.

Alte tehnici de masaj

» Citiţi mai multe tespre tehnicile scaunelor de masaj.

Alte funcţii:

Sistem de detectare a punctelor de acupunctură

Pentru a asigura un masaj eficient, exact asupra zonelor care au nevoie, acest fotoliu deţine un sistem care scanează întreg spatele, localizează punctele de presiune şi acţionează apoi asupra lor.

Posibilitate de a ajusta intensitatea masajului

Acţionând butonul “Massage Comfort Number” al telecomenzii, puteţi ajusta intensitatea puterii masajului, mărind sau micşorând nivelul după placul şi necesitatea dumneavoastră.

Concentrarea acţiunii masajului

Puteţi concetra acţiunea masajului într-o zonă specifică a corpului prin ajustarea locaţiei rolelor de masaj, totodată puteţi seta pornirea căldurii.

Mod manual

Modul manual vă oferă posibilitatea unor masaje personalizate, realizate după propriile setări.

Control – telecomandă

Setările sesiunii de masaj sunt uşor de realizat, cu ajutorul telecomenzii. Când nu o folosiţi o puteţi depozita în buzunarul lateral al fotoliului creat special pentru aceasta.

Auto-restore

Este o funcţie care presupune încetarea tuturor masajelor care se desfăşoară, fotoliul şi părţile acestuia revin în poziţia lor iniţială, prin simpla apăsare a unui buton.

Sistem de voce

Activând sistemul vocal prin poziţionarea butonului din spatele fotoliului, pe poziţia “On”, de câte ori veţi accesa un program automat sau sistemul de detectare a punctelor de acupunctură, veţi primi un răspuns vocal de confirmare.

Masaj pentru mâini

Fotoliul dispune de sistem de masaj prin vibraţii al mâinilor , vibraţiile se activează sau dezactivează cu ajutorul telecomenzii.

Suport rotativ pentru masajul picioarelor

Dispozitivul rotativ masează gambele şi tălpile, simulând mişcarea mâinilor unui masseur profesionist, asigurând un puternic masaj tridimensional pentru această zonă. De asemenea, ottoman-ul pentru picioare poate fi întors la 360 de grade astfel încât când nu îl folosiţi pentru masajul picioarelor, să îl folosiţi ca suport de susţinere sau chiar se poate detaşa de la fotoliu.

Ajustarea componentelor fotoliului

Pentru a se potrivi oricărei persoane, pentru a oferi masajul cel mai eficient şi poziţia cea mai corectă şi confortabilă, componente precum suportul pentru picioare sau înălţimea umerilor se pot ajusta în funcţie de dimensiunile corpului utilizatorului.

Specificaţii şi caracteristici tehnice

Mod manual Da
Motoare de masaj 3
Masaj prin încălzire Da
Unghi de înclinare 105° - 165°
Tapiţerie Piele
Tehnici de masaj Prin rulare
Prin lovituri uşoare
Prin frământare
Prin compresie
Temporizator 15 minute
Control automat de rabatare Da
Sistem de detectare puncte de acupunctură Da
Perne de aer Da
Reflexoterapie Da
Masaj al gambelor şi picioarelor Da
Distanţa minimă faţa de perete 51cm
Consum maxim de energie electrică 200W
Masaj pentru mâini Da
Masaj pentru zona şezutului Da
Telecomandă Da
Loc pentru zona capului Da - pernă
Ottoman pentru picioare Da
Roţi Da
Dimensiuni în poziţie normală (H x W x D) (cm) Aprox. 124 x 96 x 101
Dimensiuni în poziţie rabatată (H x W x D) (cm) Aprox. 66 x 96 x 203
Greutatea fotoliului (kg) Aprox. 110 kg
Limita de greutate a utilizatorului (kg) 135 kg
Alimentare curent 220 - 230V
Aprobare ETL Da
Culori disponibile Negru, Ciocolatiu
Fotoliu cu masaj Human Touch 1650

Recunoscut şi recomandat medical de către Asociaţia Americană de Ortopedie Chiropractică

Fotoliul cu masaj Human Touch 1650 este aprobat şi recomandat de Asociaţia Americană de Ortopedie Chiropractică cea mai mare asociaţie din lume din acest domeniu, care recunoaşte acţiunile benefice ale acestui model asupra sănătăţii.

Solicit Acum Pretul Special
HUMANTOUCH-1650

Ce spun clienţii despre acest fotoliu?

Sunt foarte multumit!!!
- de la , Martie, 2014 5/5 puncte
"L-am asezat in sufragerie unde avem mobila de lemn masiv. Fotoliul se incadreaza foarte bine in spatiu. Am ceva experienta la un salon de masaj dar pot sa spun ca masajul pe fotoliu este mai puternic, pot sa-l fac cum vreau si asta imi place foarte mult.
Multumesc domnilor de la Komoder. Am facut o alegere excelenta."

Livrare Rapida!!!
- de la , Mai, 2014 5/5 puncte
"Am primit fotoliul acasa de pe o zi pe alta. Este foarte mare si masajul este foarte diferit de la program la program. Este si ergonomic pentru ca sistemul de picioare se ascunde sub fotoliu."

Nota: 5 din 5, acordata de 2 clienti

Modele similare:

Komoder Cluj

Komoder - Cluj


Str. Milcov 16
Cluj-Napoca
Tel: 0746.297.773
Komoder Bucuresti

Komoder - Bucuresti


Bd. Ghencea 126 - 132
Bucuresti
Tel: 0746.297.773


© Komoder - Fotolii de masaj. Informaţiile prezente pe siteul www.komoder.ro sunt proprietatea S.C. Komoder Interactive S.R.L.
™ Komoder este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul acestui site nu poate fi copiat fără acordul scris.
S.C. Komoder Interactive S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28467