Fotoliu cu masaj Panasonic EP MA10

Fotoliu cu masaj Panasonic EP MA10
  • Disponibilitate In stoc
  • Garantie 3 ani
  • Transport gratuit
  • Post-garantie 5 ani
  • Manual de utilizare română
  • Producator Panasonic
sunati acum la: 0746.297.773
Solicit Acum Pretul Special

Fotoliul de masaj Panasonic EP MA10 se afla in promotia lunii. Solicitati Pretul Promotional Acum.
Sunati acum la 0746.297.773

Elegant si Compact: Fotoliul Panasonic.

Fotoliul cu masaj Panasonic EP-MA10KU este creat pentru a vă ajuta să vă îmbunătăţiţi starea generală a sănătăţii, oferind masaje cu acţiune terapeutică, relxare musculară şi stimulând circulaţia sângelui.

Acest fotoliu este printre cele mai apreciate din marca Panasonic, programele sale fiind inspirate de tehnicile de masaj chinezeşti antice. Un element reprezentativ pentru masajul chinezesc, este concentrarea acţiunii masajului pe punctele de presiune din gât şi spate, îndepărtarea acestora fiind considerată cheia revitalizării întregului corp. În acest sens, fotoliul cu masaj Panasonic EP-MA10KU, a dezvoltat o funcţie revoluţionară şi anume, mecanismul de masaj pentru coloana vertebrală, care se concentrează exact pe acele puncte de presiune menţionate anterior.

Fotoliu cu masaj Panasonic EP MA10

4 programe predefinite

1. Masaj profound ţesuturi

Acesta este un tip de terapie de masaj care se concentrează pe realinierea straturilor profunde ale muşchilor şi ţesutului conjunctiv. Este util mai ales pentru zonele cronic tensionate şi contractate.

2. Masaj Suedez

Mai multe role simulează presiunea uşoară a palmelor. Proiectat în special pentru a relaxa musculatura.

3.Relaxarea părţii inferioare a spatelui

Acest program este perfect pentru înlăturarea durerii, încordării sau inflamaţiilor musculare din partea inferioară a spatelui, date de o zi grea de muncă.

4. Masaj pentru umeri şi gât

Programul de masaj pentru gât şi umeri te face să te simţi energizat, îndepărtând durerea şi încordarea părţii superioare a spatelui, concentrându-se pe punctele de presiune din această zonă.

Fotoliu cu masaj Panasonic EP MA10Benefic sănătăţii

Pentru persoanele care lucrează la birou şi petrec mult timp în faţa calculatorului, este o alegere ideală. Însă,cum nimeni nu este scutit de stresul zilnic, dat de un ritm alert şi solicitant, care poate aduce afecţiuni asupra sănătăţii fizice ale corpului, fotoliul cu masaj Panasonic EP-MA10KU, devine o alegere eficientă pentru toată lumea. Acesta ameliorează şi previne afecţiunile şi garantează totodata o relaxare extremă.

5 programe manuale

1. Masaj Shiatsu pentru gât

Masajul presupune mentinerea şi eliberarea presiunii exercitate de degete pentru detensionarea în profunzime a ţesuturilor şi destinderea acestora.

2. Masaj prin frământare

Este un ciclu de masaj prin care se repetă mişcări de frământare. Oferă un efect terapeutic maxim şi de profunzime care stimulează fluxul energetic.

3. Masaj prin frământare pentru gât

Această sesiune de masaj foloseşte tehnica masajului prin frământare, dar este un program care se concentrează în special pe zona gâtului.

4. Masaj prin rulare

Coloana vertebrală este masată prin folosirea unor role care se mişcă de-a lungul acesteia. Presiunea din discurile cervicale tensionate este destinsă, iar muşchii sunt dezmorţiţi uşor.

5. Masaj prin lovire uşoară

Simulează senzaţia lovirii rapide a mâinilor pe muşchii spatelui, oferind o senzaţie de revigorare şi revitalizare.

Alte funcţii:

Masaj profund al gâtului

Acest fotoliu cu masaj oferă masaj pentru zona gâtului, prin intermediul mai multor tehnici(incluzând tehnica prin loviri uşoare, prin frământare sau shiatsu), îndepărtând uşor durerile. Acţionând asupra acestei zone, totodată, se vor ameliora şi durerile din zona spatelui.

Tehnică de masaj chinezească pentru coloana vertebrală

Tehnicile antice, chinezeşi, de masaj sunt construite pe premisa că principala cauză a durerii umerilor şi gâtului, se datorează încordării musculare ce apare ca urmare a susţinerii greutăţii capului. Această durere se extinde apoi şi asupra întregului spate. Acest masaj va îndepărta uşor durerile, va stimula punctele de presiune din gât şi umeri, revitalizând totodată întregul spate.

Funcţia de acupunctură

Există aproximativ 350 de puncte de acupunctură în corpul omului, distribuite în special de-a lungul suprafeţii pielii. 100 dintre acestea sunt situate în spate şi gât. Toate tehnicile de masaj ale acestui fotoliu cu masaj sunt proiectate în special pentru a controla aceste puncte, oferind un remarcabil şi eficient masaj de revitalizare.

Ottoman pentru picioare cu masaj

Fotoliul cu masaj dispune ottoman pentru picioare, care deţine un sistem de 14 perne de aer, pentru a oferi un masaj cât mai eficient picioarelor. Masajul acţionează asupra picioarelor, gambelor şi tălpilor, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, dând senzaţia de energie în întregul corp.

Tehnica de stretching(întindere) pentru picioare

Această tehnică îmbunătăţeşte flexibilitatea, prin creşterea fluxului sanguin. De asemenea, în timpul sesiunii de stretching pentru picioare, se îndepărtează şi durerea din partea lombară a spatelui. O flexibilitate mai mare înseamnă o mobilitate mai bună.

Alte detalii relevante:

Design compact – capacitate mare de masaj

Chiar dacă mărimea fotoliului nu este foarte mare, capacitatea masajului nu este sacrificată. Secretul constă în precizia masajului, aşadar varietatea acestuia este extinsă, chiar daca design-ul fotoliului e unul compact.

Suportul pentru cap este detaşabil

Pentru a controla intensitatea masajului în această zonă şi pentru ca utilizatorul să-şi aleagă poziţia cea mai confortabilă.

Panou de control

Toate setările sesiunii de masaj sunt uşor de realizat cu ajutorul panoului de control astfel încât utilizatorul să se bucure de un masaj personalizat, după bunul plac.

Specificaţii şi caracteristici tehnice

4 Programe predefinite de masaj Da
5 Programe manuale de masaj Da
Suprafaţa totală de masaj prin perne de aer (cm2) 800 cm2
Numar de combinaţii de masaje 44
Unghi de înclinare Aprox. 160°
Tapiţerie Piele ecologică de înaltă calitate
Reflexoterapie Da
Zonă pentru picioare Da
Oprire automată Aprox. 15
Control automat de rabatare Da
Afişaj program Da
Perne de aer 14
Masaj al gambelor şi picioarelor Da
Distanţa minimă faţa de perete Aprox. 40cm
Consum maxim de energie electrică 120W
Tehnică de stretching pentru picioare Da
Telecomandă Panou control
Loc pentru zona capului Da
Ottoman sus şi jos Da
Deplasare pe roţi Există
Dimensiuni în poziţie normală (H x W x D) (cm) Aprox. 119 x 82 x 122
Dimensiuni în poziţie rabatată (H x W x D) (cm) Aprox. 72 x 82 x 181
Greutate cu ambalaj (kg) Aprox. 78
Greutate fara ambalaj (kg) Aprox. 65
Limita de greutate a utilizatorului (kg) 120
Alimentare curent 220 - 230 V
Aprobare ETL Da
Fotoliu cu masaj Panasonic EP MA10

Panou de control. Telecomandă.

Aşa după cum toate fotoliile de masaj Panasonic sunt dotate cu panou de control, Panasonic EP MA10 la rândul său este dotat cu telecomandă. Panoul vă oferă posibilitatea de a vă personaliza masajul în funcţie de dorinţele dvs.

Solicit Acum Pretul Special
PANASONIC-EP-MA10KU
Komoder Cluj

Komoder - Cluj


Str. Milcov 16
Cluj-Napoca
Tel: 0746.297.773
Komoder Bucuresti

Komoder - Bucuresti


Bd. Ghencea 126 - 132
Bucuresti
Tel: 0746.297.773


© Komoder - Fotolii de masaj. Informaţiile prezente pe siteul www.komoder.ro sunt proprietatea S.C. Komoder Interactive S.R.L.
™ Komoder este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul acestui site nu poate fi copiat fără acordul scris.
S.C. Komoder Interactive S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28467