Fotoliu profesional de masaj Sanyo HEC DR8700K

  • Disponibilitate In stoc
  • Garantie 3 ani
  • Transport gratuit
  • Post-garantie 5 ani
  • Manual de utilizare română
  • Producator Sanyo
sunati acum la: 0746.297.773
Solicit Reducerile de Preţ

Fotoliul de masaj Sanyo HEC DR8700K se afla in promotia lunii. Solicitati Pretul Promotional Acum.
Sunati acum la 0746.297.773

Acţionează eficient asupra sănătăţii.

O caracteristică definitorie pentru fotoliul de masaj Sanyo HEC DR8700K, care îl face să fie unic, este capacitatea acestuia de a acţiona atât asupra sănătăţii fizice a corpului, cât şi asupra celei mintale, aceasta din urmă fiind de cele mai multe ori răspunzătoare pentru disconfortul fizic.

Senzori de detectare a zonelor încordate şi de detectare a nivelului de stres

Acest lucru este posibil datorită inovaţiei pe care acest model o aduce pe piaţa fotoliilor cu masaj, şi anume senzorii de detectare a zonelor încordate şi de detectare a nivelului de stres a celui care îl foloseşte. Odată ce acestea sunt determinate, fotoliul cu masaj Sanyo HEC DR8700K va ajusta masajul, astfel încât să se potrivească perfect cu nevoile utilizatorului, pentru ca la sfârşitul sesiunii de masaj, acesta să fie pe deplin satisfăcut.

Fotoliu cu masaj Sanyo HEC DR8700K

3 poziţii anti-gravitaţie

Gravitaţie zero – Poziţia 1

În această poziţie, suportul pentru spate, picioare şi şezut se ajustează automat după poziţia perfectă şi naturală a corpului. În această poziţie pot fi folosite toate funcţiile masajului.

Gravitaţie zero – Poziţia 2

În această poziţie picioarele sunt ridicate mai sus, iar spătarul este înclinat, pentru ca circulaţia sângelui să se realizeze mai eficient, iar relaxarea să fie extremă. Pernele de aer acţionează asupra părţii inferioare a spatelui, asupra picioarelor, gleznelor si gambelor, oferind un masaj uşor de compresie.

Gravitaţie zero – Poziţia 3

Această caracteristică, este de asemenea o funcţie inovatoare. În această poziţie înclinarea fotoliului este şi mai puternică, oferind o sesiune de stretching(întindere) celui care dispune de ea. Această tehnică îmbunătăţeşte flexibilitatea, prin creşterea fluxului sanguin. O flexibilitate mai mare înseamnă o mobilitate mai bună.

Tehnologia avansată a rolelor GK pentru masaj

Rolele de masaj pentru gât şi umeri sunt reproiectate, dispunând de o extindere mai mare. În acest fel masajul acţionează din zona gâtului, acoperind întreaga zonă, până la latura exterioară a umerilor, oferind o relaxare deplină.

Masaj inovator pentru zona capului, cefei, gâtului şi umerilor

Acest fotoliu de masaj, dispune de o nouă tehnică de masaj, şi anume mişcarea rolelor, care imită exact mişcarea pe care ar realiza-o maseurii cu ajutorul degetelor mari ale mâinii. Încordarea umerilor este atribuită în general fluxului sanguin mai redus din muschiul trapez. Masajul acţionează asupra acestui muşchi prin intermediul tehnicii de masaj prin frământare şi prindere, îndepărtânt încordarea umerilor şi cefei.

Tehnica exclusivă de masaj Shiatsu Multi-Point pentru picioare

Masajul picioarelor se realizează prin intermediul pernelor de aer care înlătura uşor disconfortul acestei zone şi oferă o senzaţie adâncă de relaxare picioarelor, gleznelor, gambelor şi încheieturilor. Setarea căldurii este foarte eficientă pentru o mai bună circulaţie.

alte funcţii importante

Telecomandă de control

Conţine senzorul de detectare şi butoane de control pentru reglarea intensităţii masajului.

Panou de control reversibil

Cu un display generos ca dimensiune, multi-color, pentru ca utilizatorul să fie informat şi să deţină permanent controlul asupra sesiunii de masaj.

Funcţia Repeat (Repetare)

Pentru ca masajul actual ales să se repete, să fie continuu.

Suportul pentru cap şi perna spatelui sunt detaşabile

Pentru a controla intensitatea masajului în aceste zone şi pentru ca utilizatorul să-şi aleagă poziţia cea mai confortabilă.

Suport ajustabil pentru picioare

Pentru a se potrivi oricărei persoane care foloseşte acest scaun de masaj, suportul pentru picioare este ajustabil, prin intermediul mecanismului pe şine de care dispune, astfel încât să se potrivească înălţimii oricărei persoane.

Fotoliu cu masaj Sanyo HEC DR8700K

Tehnologie.

Fotoliul Sanyo HEC DR8700K, a adus abilităţile unui fotoliu cu masaj şi mai aproape de cele ale unui maseur terapeut profesionist. Aşadar, acest model îşi merită locul în topul fotoliilor cu masaj din gama Sanyo.

9 Programe de masaj automat

(3 Sisteme de detectare cu senzor fac aceste programe speciale. Create pentru a lucra asupra zonelor cu probleme astfel încât să amelioreze încordarea sau durerile.)

1. Senzor de formă fizică

Ajustează în mod automat rolele de masaj în funcţie de corpul celui care utilizează fotoliul, pentru ca masajul să fie cât mai eficient.

2. Senzor pentru zonele încordate

Acest senzor detectează zonele de rigiditate, încordare sau disconfort ale corpului, prin observarea variaţiilor reacţiilor fiziologice ale celui care foloseşte fotoliul cu masaj, apoi realizează un masaj personalizat asupra acestora.

3. EXCLUSIV – Senzor de detectare a stresului

Este un mecanism inovator pe piaţa fotoliilor de masaj. Prin intermediul acestui senzor, va fi determinat gradul de stres al utilizatorului. Acesta trebuie să introducă vârsta sa şi să prindă senzorul cu ambele mâini, care la rândul lui va măsura fluctuaţiile pulsului şi apoi va afişa rezultatul şi în funcţie de acesta, va oferi cea mai bună combinaţie de tehnici de masaj, pentru ca stresul nedorit să fie îndepărtat.

5 Tehnici de masaj

(care se pot combina)

1. Masaj prin rulare

Coloana vertebrală este masată prin folosirea unor role care se mişcă de-a lungul acesteia. Presiunea din discurile cervicale tensionate este destinsă, iar muşchii sunt dezmorţiţi uşor.

2. Masaj prin presare cu degetele

Acest program de masaj este proiectat în special pentru a controla punctele de acupunctură, prin mşcări care seamănă cu cele realizate de maseuri cu degetele.

3. Masaj prin loviri uşoare

Simulează senzaţia lovirii rapide a mâinilor, oferind o senzaţie de revigorare şi revitalizare.

4. Masaj prin frământare

Este un ciclu de masaj prin care se repetă mişcări de frământare. Oferă un efect terapeutic maxim şi de profunzime care stimulează fluxul energetic.

5. Masaj prin compresiune

Mai multe role simulează presiunea uşoară a palmelor. Proiectat în special pentru a relaxa musculatura.

Specificaţii şi caracteristici tehnice

9 Programe automate de masaj Da
Mod manual Da
Poziţii anti-gravitaţie 3
Numar de combinaţii de masaje 100 (inclusiv masaj prin rulare, presare, compresie,lovituri uşoare, frământare)
Unghi de înclinare 170°
Tapiţerie Piele ecologică, antibacteriană.
Viteze de masaj 5
Setări timp 15-30 minute
Control automat de rabatare Da
Afişaj program Da
Perne de aer Da
Reflexoterapie Da
Masaj al gambelor şi picioarelor Da
Senzor 3 (detectare formă fizică, zone încordate, nivel de stres)
Consum maxim de energie electrică 200-290W
Masaj prin perne de aer pentru zona şezutului Da
Masaj perne de aer pentru spate Da
Telecomandă Da
Loc pentru zona capului Da
Sistem de masaj pt. picioare Da
Dimensiuni în poziţie normală (H x W x D) (cm) Aprox. 122 x 73 x 138
Dimensiuni în poziţie rabatată (H x W x D) (cm) Aprox. 74 x 73 x 193
Role de masaj Da
Greutatea fotoliului (kg) 106 kg
Limita de greutate a utilizatorului (kg) 120 kg
Alimentare curent 220 - 230V
Aprobare ETL Da
Relansat în anul 2013 Panasonic EP-MA58
Tehnologie japoneză
Culori disponibile Negru
Fotoliu cu masaj Sanyo HEC DR8700K

Creat special pentru dvs.

Sanyo HEC DR8700K este creat special pentru acele persoane care gândindu-se la masaj, au în minte conceptul unei terapii prin masaj integrale, depline, absolute. Fără nicio urmă de îndoială, după ce vor experimenta tratamentul de lux pe care îl oferă acest fotoliu de masaj, îl vor iubi pentru totdeauna.

Solicit Reducerile de Preţ
SANYO-DR8700

Modele similare:

Komoder Cluj

Komoder - Cluj


Str. Milcov 16
Cluj-Napoca
Tel: 0364.100.160
Komoder Bucuresti

Komoder - Bucuresti


Bd. Ghencea 126 - 132
Bucuresti
Tel: 0377.100.909


© Komoder - Fotolii de masaj. Informaţiile prezente pe siteul www.komoder.ro sunt proprietatea S.C. Komoder Interactive S.R.L. 2014
™ Komoder este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul acestui site nu poate fi copiat fără acordul scris.
S.C. Komoder Interactive S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28467