Tokuyo TC-677 Zero Gravity, role 3D in L, masaj vertical la brate, incalzire

Fotoliu de masaj Zero Gravity Tokuyo TC-677
  • Disponibilitate In stoc
  • Garantie 3 ani
  • Transport gratuit
  • Post-garantie 5 ani
  • Manual de utilizare română
  • Producator Tokuyo
sunati acum la: 0746.297.773
Solicit Acum Pretul Special

Îmbunătăţiţi somnul şi Relaxaţi trupul.

Fotoliul de masaj Tokuyo TC-677 ajută la eliminarea stresului și ameliorează rigiditatea musculară. O experiență de masaj agreabilă, care se concentrează pe relaxarea taliei și a șoldului. Fotoliul de masaj Tokuyo TC 677 este cea mai bună alegere pentru cei care suferă de insomnie, ajutând la creșterea calității somnului. Uitați complet de problemele cotidiene cu aceste tehnici de masaj cu bătăi și frămîntare care vă relaxează presiunea prin întindere, îmbunătățindu-vă circulația sanguină.

Masaj 3D puternic sau masaj 3D sensibil. Alegeţi!

Fie ca va doriti un masaj intens pentru întregul corp, care vă va reda energia in doar câteva minute sau un masaj sensibil, uşor, tratament VIP de lux de durata modelul TC 677 este alegerea perfecta pentru dvs.

role 3d la fotoliu de masaj Tokuyo TC-677

Cadou Special
Septembrie 2018

Achiziția oricărui fotoliu de masaj Komoder este premiată cu o centură Komoder D180 pentru masajul cervical în valoare de 450 de lei. Centura foloseşte tehnologia de masaj 3D cu încălzire, oferind un nemaipomenit masaj pentru zona cervicală și zona superioară a spatelui.

Promotie Speciala

Masajul braţelor cu perne de aer verticale.

Noul Tokuyo TC-677 vine cu îmbunătăţiri pentru masajul braţelor. Pernele de masaj sunt poziţionate vertical astfel că plasarea braţelor în spaţiile dedicate devine mult mai comodă, iar masajul este mai eficient pentru antebraţe. Acest tip de masaj al braţelor a început să fie abordat de tot mai mulţi producători deoarece în poziţie verticală eficienţa pernelor de aer este mai ridicată.

masaj vertical pentru brate
pozitiile de masaj Zero gravity la Tokuyo TC-677

3 Poziţii de masaj Zero Gravity

Masajul din postura cu gravitaţie zero relaxează corpul, corespunde poziţiei de masaj a corpului, prin o simplă apăsare a unei taste, spatele şi omoplaţii sunt poziţionaţi în acelaşi timp în poziţie de gravitaţie zero, cel mai jos poate fi coborât la 70 de grade, după care intră în poziţia corectă de masare. Rolele de masaj au un contact mult mai bun cu zona lombară, determinand întregul corp să se bucure de o poziţie corectă de masaj.
Experimentaţi o nouă metodă de masaj cu gravitaţie zero. Aparatul poate fi reglat în trei poziţii.

Materiale rezistente.

Împreună cu progresele din punct de vedere mecanic, au fost îmbunătăţite şi materialele folosite. La exterior fotoliul este îmbrăcat într-un material similar pielii de şarpe, astfel materialul nu se zgârie, nu reţine praf şi nu se deteriorează în timp. Acest tip de material a fost recent (finalul anului 2015) introdus pentru gama Tokuyo şi iRest şi este extrem de plăcut la atingere. Mai mult decât atât fotoliul este mai atractiv din punct de vedere estetic şi mai rezistent la trafic intens.

materiale
telecomanda fotoliu masaj Tokuyo-TC-677

Telecomandă LCD pentru control total. Foarte uşor de utilizat.

TC-677 este dotat cu o telecomandă foarte uşor de manevrat, acces uşor la butoane. Telecomanda este poziţionată într-un buzunar separat fiind protejată de praf. De-asemenea, telecomanda este foarte intuitivă şi foarte uşor de folosit, chiar şi fără a studia manualul de utilizare.

Are unul din cele mai largi ecrane de afişaj (5”), pentru a vă permite să vizualizaţi cu uşurinţă funcţiile activate de fotoliu.

Masajul picioarelor cu role de masaj şi perne de aer.

Pernele de aer aşezate sub forma de cizmă îmbracă piciorul, gleznele şi tălpile conferindu-le un masaj al punctelor zusanli (zone implicate in procesul de acupunctură în tratarea stresului gastric şi leziunilor mucoasei gastrice).

Metoda de masare se realizează prin alternarea acţiunilor de strângere, oprire, relaxare, oferindu-vă un corp relaxat.

masaj la picioare

Şină curbată în formă „L”

Fotoliul beneficiază de o tehnologie aparte ce presupune o şină curbată în formă de „L”, rezultatul unui studiu de lungă durată combinat cu ultimele cunoştinţe în domeniu.

Cursa de masaj

Lungimea cursei de masaj masaj este de 120 cm, ceea ca vă permite să beneficiaţi de un masaj personal de la cap până la picioare, de la gât până dincolo de cvatricepsul femural. Acest fotoliu are printre cele mai lungi cuse de masaj, prin urmare masează cea mai mare suprafaţă a spatelui şi şezutului pe verticală.

cursa de masaj

Funcţii importante

Masajul gâtului

Masajul zilnic poate preveni, spondiloza cervicală, durerile de cap şi bolile cerebrovasculare.

Ajută la circulaţia sângelui

Masajul are rolul de a dilata vasele de sânge, de a ajuta la circulaţia sângelui în organism şi de a îmbunătăţi capacitatea miocardului de a furniza oxigenul, creşte capacitatea funcţiilor inimii.

Sanatatea psihică

Masajul poate remedia problemele legate de stres, relaxând corpul şi mintea, conducând la îmbunătăţirea funcţiilor fizice.

Masaj pneumatic în zona umerilor

Cauza principală a durerilor de umeri se datorează faptului că circulaţia sângelui în zona gâtului nu se realizează corespunzător. După ce veţi face masajul pneumatic în zona umerilor, veţi simţi că durerile dispar.

Masajul pneumatic al zonei mâinilor

Adeseori folosim mouse-ul pe parcursul programului de la serviciu şi astfel apar durerile de la încheieturile mâinilor, însă noua generaţie de masaj pneumatic poate ameliora durerile resimţite la încheieturile mâinilor.

Pernă detaşabilă

Aparatul, pentru ca prin masaj să sporească nivelul de confort, a fost conceput cu o pernă detaşabilă, în cazul în care doriţi ca efectul masajului să fie mai puternic puteţi să detaşati perna, astfel că pe parcursul procesului de masaj vă puteţi bucura de un efect şi mai reconfortant.

Puncte convexe pentru masajul tălpilor

Potrivit punctelor convexe concepute pentru masajul picioarelor, concepute exact după modul de masaj adoptat de către maseurii profesionişti, se efectuează masajul tălpilor în punctele yongquan, indiferent dacă este vorba despre masaj uşor si fix sau masaj puternic progresiv, ambele produc confort.

Masajul pneumatic al gambelor şi al tălpilor

Acest aparat foloseşte perne de aer cu putere înaltă, distribuind presiune de aer diferită de la gambe până la talpi, reducând astfel presiunea resimţită în ambele picioare şi ameliorând senzaţia de moleşeală resimţită în picioare. Masajul poate fi efectuat atât după metoda masajului asemănător celui cu mâinile sau masaj pneumatic.

Design ergonomic.

Având un design ergonomic precis, în formă de S, urmărește cu acuratețe coloana vertebrală.

Maseur profesionist

Imită mișcările unui maseur profesionist, împachetând complet gambele și labele picioarelor. O experiență calmantă, gen ”spa”.

incalzire la fotoliu de masaj Tokuyo TC-677

Încălzire pentru picioare.

Încălzire cu infraroşii pe bază de fibră de carbon. Adeseori masajul conduce la relaxarea persoanelor, îmbunătăţind astfel calitatea somnului şi îmbunătăţind funcţiile fizice. Funcţia de încălzire pentru picioare completează aceste funcţii, astfel Tokuyo TC-677 se diferenţiază de alte fotolii de masaj.

Încălzire pentru spate.

Funcţia de încălzire a spatelui la 40º-50º C elimină senzaţia de rece şi durerea de spate. Lungimea de undă a razelor infraroşii coincide cu lungimea de undă a corpului uman, ceea ce permite energiei să fie absorbită de celulele umane, activând celulele şi stimulând metabolismul.

Seturi de proceduri profesionale de masaj

Poate fi folosit de diferite tipuri de persoane şi în diferite momente ale zilei

Procedurile specifice de masaj matinal, masaj de după amiază şi masaj pentru îmbunătăţirea somnului au capacitatea de a rezolva necesităţile fizice, mentale şi psihologice de pe parcursul întregii zile.

Masaj manual de stimulare

Masajul manual de stimulare poate fi reglat în direcţiile sus jos, dispune de 4 rotiţe cu tracţiune integrală, are capacitatea de a furniza confortul. Masaj frecţie, masaj cu bătăi, masaj frecţie cu bătaie, masaj zonal, masaj fix.

Masaj frecţie

Proiectat prin o imitaţie a masajului prin frecţionare cu ajutorul degetelor mari, are rolul de a frecţiona zona selectată pentru masaj.

Masaj cu bătăi

Se poate regla viteza bătăilor, poate asigura diferite tipuri de masaj în funcţie de necesităţi.

Masaj frectie cu bătăi

Poate realiza simultan frecţionări şi bătăi, oferind astfel un masaj de intensitate diferită în funcţie de nevoile fiecăruia.

Masaj focus

Pot fi selectate zone diferite, masajul poate fi efectuat în poziţii diferite.

Masaj fix

Atunci când rolele de masaj se deplasează pe direcţia sus-jos, tasta de selectare poate fi oprită pentru a realiza un masaj într-o anumită zonă.

Modificarea pozitiei rolelor de masaj

Deplasarea rolelor de masaj se face în 3 trepte de viteză şi în 3 trepte de lăţime. Puteţi regla distanţa dintre cele două perechi de role de masaj, pe 3 nivele: îngust, mediul, lat.

Intensitate

Intensitatea masajului poate fi reglată în funcţie de zona pentru masat. Reglarea intensităţii masajului se face pe 3 nivele.

Caldura

Masaj cu adăugare de căldură - porniţi sau opriţi funcţia de încălzire a fotoliului.

Specificaţii şi caracteristici tehnice

Timer (modificarea timpului de masaj) Da. 5 / 10 / 15 / 20 / 25 / 30 de minute
Manual de utilizare Da, în Română şi Engleză
Masaj pe toată suprafața spatelui Da. În "L"
Reglare automată a înălţimii pentru masajul spatelui Da
Spătar rabatabil electric Da
Suportul pentru picioare extensibil electric Da. 12 cm
Role de masaj pentru spate 3D. 2 perechi
Role de masaj pentru tălpi Da
Reflexoterapie (masaj pentru tălpi) Da
Tapiţerie Piele ecologică, antibacteriană.
Alimentare curent 220 - 230V
Înalţimea recomandată a utilizatorului aprox. 155 - 210 cm
Greutatea fotoliului (kg) 98 kg
Greutatea maximă a utilizatorului (kg) 140 kg
Cursa rolelor 120 cm
Telecomandă LCD Da
Dimensiunile fotoliului în poziţia „ridicat” Aprox. 125 x 75 x 128 cm
Dimensiunile fotoliului în poziţia „înclinat” Aprox. 170 x 75 x 86 cm
Fotoliu de masaj Tokuyo TC-677

Alte culori disponibile pentru fotoliul de masaj Tokuyo TC-677.

Fotoliul este disponibil şi pe alte culori. În funcţie de spaţiu şi decor puteţi alege culoarea care se potriveşte cel mai bine pentru dumneavoastră.

Solicit Acum Pretul Special
Tokuyo-TC-677

Ce spun clienţii despre Tokuyo TC-677?

Foarte multumit!
- de la , Septembrie 2016 5/5 puncte

"Buna ziua.
Vreau sa va spun si in acelasi timp sa va multumesc pt acest fotoliu cu masaj
Este de neimaginat la cate stie
Sunt extrem de multumit si sincer cred ca am platit prea putin pentru un astfel de fotoliu de masaj. Va doresc viata indelungata in acest frumos domeniu.
Multa stima si respect,
TIVADAR"

Foarte interesant si benefic la spate!
- de la , Septembrie 2015 5/5 puncte

"Nu mi-a trecut prin cap ca un astfel de aparat poate efectua un asa masaj. Va voi recomanda tuturor prietenilor mei pentru rapiditatea si seriozitatea cu care ati livrat acest fotoliu de masaj la mine in Bucuresti."

Nota: 5 din 5, acordata de 2 clienti

Komoder Cluj

Komoder - Cluj


Str. Milcov 16
Cluj-Napoca
Tel: 0746.297.773
Komoder Bucuresti

Komoder - Bucuresti


Bd. Ghencea 126 - 132
Bucuresti
Tel: 0746.297.773


© Komoder - Fotolii de masaj. Informaţiile prezente pe siteul www.komoder.ro sunt proprietatea S.C. Komoder Interactive S.R.L.
™ Komoder este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul acestui site nu poate fi copiat fără acordul scris.
S.C. Komoder Interactive S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28467