Fotoliu de masaj Komoder Everest Zero Gravity cu 6 role de masaj și sistem de încălzire. Model Design pentru anul 2018. Livrare gratuita.

Fotoliu Everest Zero Gravity
  • Disponibilitate In stoc
  • Garantie 3 ani
  • Transport gratuit
  • Post-garantie 5 ani
  • Manual de utilizare română
  • Producator Komoder
sunati acum la 0746.297.773
Solicit Acum Pretul Special

Fotoliul de masaj Everest Zero Gravity se afla in promotia lunii. Solicitati Pretul Promotional Acum.
Sunati acum la 0746.297.773

Dotat 6 role de masaj

Conform conceptelor ergonomice, fotoliul cu masaj RK-7203 unește cotierele și spătarul într-un tot unitar, pentru a vă oferi un masaj al întregului corp. Astfel, utilizatorii noului fotoliu se pot bucura de experienţa unui masaj asupra întregului corp.

Perne de aer la umeri, brațe, picioare, șezut.

Everest utilizează cotiere tip capsulă, perne cu aer încorporate și o suprafaţă granulată, astfel încât braţele să poată beneficia de un masaj confortabil, indiferent de unghiul la care se află fotoliul. Datorită combinaţiei dintre masajul cu presiune de aer al șezutului, al anumitor zone ale picioarelor și funcţia ”gravitaţie zero”, corpul dvs. se va bucura de o senzaţie de confort.

Fotoliu de masaj Everest

Fotoliul nu ocupă spațiu

Fotoliul este conceput pentru spaţii reduse, astfel că faţă de peretele din spate este nevoie de o distanţă de 8 cm când fotoliul de masaj este în ciclul de funcţionare. Şezutul fotoliului va glisa înainte fără a atinge peretele din spate.

Fotoliul se ajustează și se rabatează inteligent

Pe baza teoriei Gravitaţiei Zero a NASA și a principiilor fundamentale ale medicinei tradiţionale chineze, COMTEK a creat cea mai confortabilă poziţie de masaj Zero Gravity
Sfaturi: Poziţia Gravitaţie Zero este aceea în care corpul este în poziţia cea mai naturală, de relaxare totală, în care picioarele se află mai sus decât corpul.

Everest

Perne de masaj pentru tot corpul

Beneficiați de o experiență completă de masaj. Fotoliul este dotat cu perne de masaj pentru toate zonele corpului.

Role la tălpi - reflexoterpie

Fotoliul este dotat cu masaj de reflexoterapie cu role la tălpi. Niciun alt fotoliu de masaj Komoder nu oferă o aşa lungă extensie a sistemului de masaj pentru picioare cu role, de-aceea Everest este cel mai potrivit fotoliu pentru toate tipurile de persoane: scunde sau înalte.

Everest
Fotoliu de masaj Everest

Perne multistrat pentru masajul brațelor.

Pernele de aer de la mâini și încheieturi vor efectua masaj de presare, astfel mâinile dumneavoastră se vor odihni și relaxa. Materialul din care este creat spațiul dedicat mâinilor este special creat pentru un masaj eficient.

Fotoliu de masaj Everest

Senzație plăcută. Efect de relaxare.

Fotoliul RK-7203 este dotat cu perne de masaj în zona șezutului. Odată activată presiunea de aer prin aceste perne senzația de relaxare este amplificată. Fotoliul vă ridică ușor, vă răsucește și combină aceste mișcări cu rolele de masaj din zona spatelui.

Fotoliu de masaj Everest

Fotoliul este foarte ușor de folosit.

Aveți libertate de a folosi fotoliul după bunul plac. Telecomanda este ușor de înțeles, de folosit, iar fotoliul pornește prin apăsarea butonului verde.

Telecomanda este dotată cu ecran și fiecare program este afișat pe telecomandă. Dumneavoastră puteți seta intensitatea, viteză, distanța dintre role sau puteți apela programele automate predefinite.

Poziţii Zero Gravity

Pe baza teoriei Gravitaţiei Zero a NASA și a principiilor fundamentale ale medicinei tradiţionale chineze, COMTEK a creat cea mai confortabilă poziţie de masaj Zero Gravity
Sfaturi: Poziţia Gravitaţie Zero este aceea în care corpul este în poziţia cea mai naturală, de relaxare totală, în care picioarele se află mai sus decât corpul, realizându-se un unghi de 128º ± 7º; acesată poziţie menţine funcţiile corpului la nivel optim.

Everest

Verificare tehnică strictă, ce asigură o calitate sigură

Fiecare componentă, respectiv fotoliul cu masaj însuși, au fost produse cu respectarea unor standarde stricte de calitate. Fiecare fotoliu cu masaj este supus unui număr de 169 de proceduri de verificare tehnică a calităţii, împărţite în 5 categorii, dintre care menţionăm: verificarea materiei prime, verificarea procesului de asamblare pentru produsele semifinite, verificarea asamblării și verificarea produselor în afara fabricii. Respectarea perfecţiunii în domeniul calităţii are un singur scop: acela de a oferi clienţilor o experienţă perfectă.

Everest
Everest

Material compatibil cu epiderma umană

Fotoliul Comtek RK-7203 utilizează piele ignifugă a cărei suprafaţă, inodoră, se poate curăţa, pentru a vă oferi experienţa unui masaj sănătos și confortabil.

Super silenţios

Fotoliile cu masaj Comtek utilizează motoare, de o calitate sigură, cu un nivel redus de zgomot și o viaţă îndelungată. Nivelul zgomotului este sub 50 dB în timpul funcţionării (adică sub nivelul standardului naţional, care este de 60 decibeli). Astfel, puteţi să beneficiaţi de masaj în timp ce vorbiţi sau vizionaţi emisiuni TV.

Ecologic, cu consum redus de energie

Fotoliul Comtek 7203 are un consum redus de energie. Puterea de lucru a fotoliului este de 240W, consumul de energie în modul stand-by (în așteptare) fiind de doar 1W, întrunind standardele ECO europene. Structura internă beneficiază de un design cu presiune constantă, motorul, supapele și pompa de aer utilizând o tensiune de siguranţă de 24V.

Everest

Masaj după principiile medicinei tradiţionale chineze

Coordonarea armonioasă dintre meridiane, așa cum se menţionează în ”Teoria Tratamentului Medical Huang Di”, este criteriu principal în tratamentele medicale. În acest sens, inovaţiile fundamentale ale fotoliului cu masaj Everest au la bază principiile medicinei tradiţionale chineze, cum ar fi principiul celor 12 meridiane și masarea punctelor specifice ale meridianelor și a punctelor de acupunctură, pentru îmbunătăţirea circulaţiei sanguine și activarea funcţiilor organismului, cu scopul obţinerii unei armonii între Yin și Yang.

Yin-ul aparţine de Fu, Yang-ul aparţine de Zang, Yin-ul se armonizează cu Yang-ul iar Zang se armonizează cu Fu; de aici rezultă formarea în organism a unei reţele a meridianelor completă și armonioasă. Coordonarea dintre Yin și Yang și dintre Zang și Fu joacă un rol major în sănătatea și tratamentul medical al organismului. Menţinerea coordonării armonioase între meridiane este criteriul principal ce afectează starea de sănătate a organismului.

Functii importante

Ridicarea suportului pt. picioare și coborârea spătarului

Apăsați acest buton pe telecomandă pt. a coborî spătarul și a ridica suportul pt. picioare. Eliberați butonul pentru a opri spătarul și suportul pt. picioare și a le bloca în această poziție.

Ridicarea spătarului și coborârea suportului pt. picioare

Apăsați acest buton pe telecomandă pt. a ridica spătarul și a coborî suportul pt. picioare. Eliberați butonul pentru a opri spătarul și suportul pt. picioare și a le bloca în această poziție.

Gravitație zero

Apăsați butonul „Zero-G”și spătarul va coborî iar suportul pt. picioare se va ridica, fotoliul intrând în mod automat în starea „gravitație zero”. Dacă apăsați butonul din nou, spătarul și suportul pt. picioare se vor opri și se vor bloca în această poziție. Indiferent cum modificați unghiurile, fotoliul va păstra permanent starea unui masaj confortabil.

Extensia și retractarea suportului pt. picoare

Suportul pt. picioare se poate extinde și retracta în limita a 20 cm.

Masajul pt. brațe

Așezați brațele între pernele cu aer pt. brațe, înainte ca acestea să se umple cu aer. Se va efectua un masaj prin ciupire asupra mâinilor și brațelor, după umplerea pernelor cu aer.

Masaj pt. umeri

Perne cu aer extrudate, cu straturi multiple, sunt poziționate de ambele părți ale umerilor. Realizarea unui masaj al umerilor prin presiune și întindere va elimina oboseala în această zonă.

Masaj cu role pentru laba piciorului

Suportul pt. picioare vă oferă un masaj pt. laba piciorului cu role și presiune de aer. Prin stimularea zonelor reflexogene din tălpi, se curăță meridianele corpului și se reglează și recuperează funcțiile organelor corpului, îmbunătățindu-se rezistența și imunitatea organismului în mod eficient.

Masaj cu perne de aer

După ce apăsați butonul MENIU, selectați „air pressure” (presiune cu aer) cu ajutorul tastei de navigare și apăsați OK. Există două funcții referitoare la presiunea de aer: Poziție și Intensitate. Selectați funcția corespunzătoare, apoi apăsați OK pt. a intra în meniul următor și slectați funcția necesară.

Everest

Ajustare automată

Șezutul, spătarul și suportul pentru picioare pot fi ajustate separat cu ajutorul unor dispozitive de acționare electrice automate, pentru a vă aduce în poziția relaxantă „gravitație zero”. În poziția „gravitație zero” labele picioarelor vă sunt ridicate mai sus decât capul, pentru a elimina orice tensiune asupra spatelui, îmbunătățind în același timp circulația sângelui în creier printr-o oxigenare stimulată.

Setări

Masaj general automat

Pentru a răspunde unei multitudini de cerinţe, vă oferim 10 programe automate de masaj, concepute de profesioniști în arta masajului, acestea incluzând: experienţă rapidă, masaj medical chinezesc, întindrea tibiei și sincronizare muzicală.

Masaj automat pe zone

Utilizatorul își poate alege în mod convenabil zona și tehnica de masaj prin operaţii separate: se poate alege direct masajul pentru ceafă, talie, partea superioară, respectiv inferioară, a corpului, sau un masaj general cu perne cu aer.

Ajustare manuală

Pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor suplimentare ale utilizatorului, am separat ajustarea zonei, tehnicii și vitezei masajului . Utilizatorul poate ajusta toate programele, creând un sistem de masaj special, în funcţie de preferinţe.

Temporizare

Utilizatorul poate stabili durata, intensitatea și zona masajului pentru a obţine efectul unui masaj perfect. Există trei limbi la alegere.

Gravitaţie Zero îmbunătăţește somnul

Prin sincronizarea spătarului, șezutuilui și suportului pentru picioare cu ajutorul modulului mobil multi-unghiular se obţine experienţa celui mai bun masaj de tipul ”gravitaţie zero”. Se obţine o relaxare completă și o poziţie de masaj naturală și confortabilă, reducându-se presiunea inimii și a coloanei vertebrale, sporindu-se cantitatea de sânge și oxigen furnizate creierului, îmbunătăţindu-se astfel calitatea somnului și eliminându-se oboseala.

Zero gravity

Tehnici de masaj

Frământare

Frământare


Lovire

Lovire


Presare

Presare


Bătăi ușoare

Bătăi ușoare


Frământare și Lovire

Frământare și Lovire


Rulare

Rulare


Întindere

Întindere


Frământare digitală

Frământare digitală


Frecţionarea spatelui

Frecţionarea spatelui


Sistem de scanare precisă

Datorită tehnicii COMTEK de detectare a corpului, a punctelor de acupunctură și conform caracteristicilor fizice ale corpului, fotoliul RK-7203 poate detecta ceafa, umerii, spatele, talia și fesele, oferind un masaj mai profund și un masaj în punct fix de mare precizie utilizatorilor de înălţimi diferite.

Datorită funcției de detectare a punctelor de acupunctură, fotoliul vă oferă un masaj precis, adaptat la înălțimea și forma corporală a fiecărui utilizator în parte.

puncte de masaj

Tehnică de maestru. Experienţa unui masaj mai profesionist

Fotoliul RK-7203 aplică o tehnică patentată a medicinei chineze, bazată pe tehnica COMTEK de reversie rapidă. Pe lângă modurile tradiţionale de frământare, bătăi ușoare, lovituri, shiatsu, frământare & bătăi ușoare, acesată tehnică vine în plus cu o funcţie specială de frământare digitală și frecţionare a spatelui, ceea ce realizează o manipulare deosebită și un masaj mai confortabil, depășind experienţa masajului oferit de mâna umană.

puncte de masaj

Specificaţii şi caracteristici tehnice

Sursă tensiune 220-240V
Temporizare 5/10/15/20/25/30 minute
Greutate netă 100 kg
Perne cu aer pentru umeri da
Perne cu aer pentru spate da
Perne cu aer pentru talie da
Perne cu aer pentru șezut da
Perne cu aer pentru braţe da
Perne cu aer pentru gambe da
Perne si role pentru laba piciorului da
Dimensiuni
Dimensiuni Everest
Everest

Brațe cu lumini led pentru design și aspect păcut

Lateralele fotoliului sunt dotat cu lumini led. Aceste culori plăcute oferă dinamism spațiului în care veți folosi fotoliul de masaj, îi va schimbă dimensiunile, îl va anima și înveseli.

Solicit Acum Pretul Special
Everest
Komoder Cluj Napoca in Iulius Mall

Komoder - Cluj


Iulius Mall Cluj, vis-a-vis de Massimo Dutti
Cluj-Napoca
Tel: 0746.297.773
Komoder Bucuresti

Komoder - București


Băneasa Shopping City
etaj 1, lângă H&M
Tel: 0746.297.773
Komoder Timisoara

Komoder - Timișoara


Shopping City Timișoara lângă ZARA
Timișoara
Tel: 0746.297.773
Komoder Iași

Komoder - Iași


Iulius Mall Iași, lângă scările de acces la etaj
Iași
Tel: 0746.297.773


© Komoder - Fotolii de masaj. Informaţiile prezente pe siteul www.komoder.ro sunt proprietatea S.C. Komoder Interactive S.R.L.
™ Komoder este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul acestui site nu poate fi copiat fără acordul scris.
S.C. Komoder Interactive S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28467