Fotoliu de masaj LUXOR Zero Gravity cu încalzire, frământare la gambe, role la tălpi, muzica bluetooth.

păreri
Fotoliu masaj Komoder LUXOR
 • Disponibilitate

  În stoc. Livrare Gratuită

 • Garanție

  3 ani + 5 ani post-garantie

 • Producător

  komoder

 • Transport

  Gratuit, în toată țara

Solicit Prețul Special
Sunați-ne acum0746.297.773
Role de masaj 3D reglabil 4 role de masaj Sistem Zero Gravity Încălzire la spate
Mecanism inteligent Sistem de salvarea spațiului Muzică prin Bluetooth Sistem de ioni negativi

Un fotoliu de masaj ca mâinile unui terapeut

LUXOR este un fotoliu capsulă vârf de gamă și de ultimă generație. Echipat cu 4 „mâini” de masaj inteligente, silențioase și reglabile cu 5 nivele de intensitate, LUXOR acționează pe 4 direcții pentru un masaj complet la nivelul spatelui. Șina în „L” cu o lungime de 130 de cm, sistemul 3D, frământarea la nivelul gambelor, cele 6 nivele de viteză, programele speciale 3D, ori sistemul de detecție a particulelor din aer, toate reprezintă elemente care fac din LUXOR un fotoliu de dorit.

Masaj complet prin presiune de aer (umeri, spate, șezut, brațe, picioare).

LUXOR este dotat cu o funcţie inovatoare a pompelor de aer şi a valvelor. Pompele de aer fucţionează sincron şi continuu, pentru a furniza forţa motrică necesară tuturor pernelor de aer cu care este dotat fotoliul. Atât masajul de relaxare cât şi presiunea puternică a pernelor cu aer sunt precise şi unice, ceea ce vă permite să beneficiaţi de un masaj revigorant.

Fotoliu de masaj Komoder LUXOR

Funcţie unică: controlul 3D

O altă dovadă a capacității fotoliului de a oferi un masaj personalizat este și faptul că tehnologia 3D a fotoliului permite să ajustați adâncimea rolelor. Puteți alege unul din cele 5 nivele de intensitate 3D, bucurându-vă de un masaj al cefei mai profund datorită funcție de extindere automată, putând selecta cu ușurință unul din noile programe auto 3D.

Mecanism perfect pentru reglare

Dumneavoastră alegeți cât de profund doriți să fie executat masajul. Pe măsură ce folosiți fotoliul de masaj veți întări musculatura paravertebrală.

Komoder LUXOR 3D

LUXOR este dotat cu sistem de scanare precisă

Urmărirea punctelor de acupunctură și a pulsului conferă masajului o mai mare precizie. Utilizând un sistem de detectare bionic inteligent, fotoliul LUXOR poate detecta ceafa, umerii, spatele, talia și fesele, oferind un masaj mai profund și un masaj în punct fix de mai mare precizie utilizatorilor de înălțimi diferite, aducând utilizatorilor experiența unui masaj tradițional chinezesc la un nivel superior.

puncte de masaj

Prezentare video Fotoliu de masaj Komoder Luxor Zero Gravity

În video-ul alăturat regăsiţi secvenţe importante care descriu modul în care funcţionează acest fotoliu de masaj. De la rabatare, sistemul de role şi mişcarea 3D pe 4 direcții, masajul cu perne de aer până la poziţia corectă în fotoliu, toate informaţiile le regăsiţi în filmul alăturat.

» deschideţi acest video direct pe Youtube

Dotat cu sistem de încălzire pentru spate

Mecanismul de încălzire accentuează eficienţa masajului, înlăturând starea de frig pe tipul iernii sau în camerele cu aer condiţionat pornit pe timpul verii. Cu acest sistem de încălzire încorporat, fotoliul de masaj LUXOR devine cel mai complex fotoliu de masaj de pe piață. Funcţia de încălzire a spatelui utilizează fibra de carbon ca sursă de încălzire cu infraroşu.

incalzire la spate pentru fotoliu de masaj Komoder LUXOR

Funcție foarte importantă: Extensia automată pentru ceafă și umeri.

Pe lângă șina lungă în formă de L a fotoliului KM9500SL, acesta oferă o porțiune suplimentară de șină de masaj ce permite rolelor de masaj să atingă părțile superioare ale cefei și umerilor. Această funcție este utilizată în multe din programele de masaj automate ale fotoliului, oferind unul din cele mai complete masaje ale cefei și umerilor de pe piață.

extensia cefei

Poziția ideală de masaj - îmbunătățește calitatea somnului

Prin sincronizarea spătarului, șezutuilui și suportului pentru picioare cu ajutorul modulului mobil multi-unghiular se obține experiența celui mai bun masaj de tipul ”gravitație zero”. Se obține o relaxare completă și o poziție de masaj naturală și confortabilă, reducându-se presiunea inimii și a coloanei vertebrale, sporindu-se cantitatea de sânge și oxigen furnizate creierului, îmbunătățindu-se astfel calitatea somnului și eliminându-se oboseala.

Fotoliu de masaj Komoder LUXOR

Fotoliul ocupă un spațiu redus. Nu vă preocupați de spațiu.

Fotoliul este conceput pentru spaţii reduse, astfel că faţă de peretele din spate este nevoie de o distanţă de 5 cm când fotoliul de masaj este în ciclul de funcţionare. Şezutul fotoliului va glisa înainte fără a atinge peretele din spate.

Aspect plăcut. Design funcțional.

Forma dinamică al acestui fotoliu de masaj a fost abordată tocmai din nevoia utilizatorilor de a salva spațiul din casă. Acest model este ideal pentru casă, apartament, birou chiar și acolo unde spațiul este limitat.

spatiu redus pentru fotoliu de masaj Komoder LUXOR

Aveți dureri musculare? Fotoliul tratează contracturile

Întinderea braţelor, a spatelui şi a picioarelor este recomandată pentru a activa regenerarea osoasă, pentru a elimina tensiunea musculară şi contracturile. Această întindere se realizează cu ajutorul pernelor de masaj de la umeri, braţe şi picioare.

Fotoliul de masaj Komoder LUXOR este conceput pentru utilizatori diferiţi, având programe de masaj automate inovatoare, ce vă oferă un masaj individual care satisface diferite aşteptări.

contracturi

Fotoliul vă scanează și se ajustează inteligent

Noul LUXOR este dotat cu sistemul de localizare automată a umerilor. Acest sistem presupune o scanare preliminară fiecărei sesiuni de masaj pentru detectarea înălţimii şi greutăţii utilizatorului pentru ca sesiunea de masaj să fie personalizată perfect.

Scanare la fotoliu de masaj Komoder LUXOR

Masează absolut tot spatele folosind role 3D pe șină în "L" de 130 cm

Noul fotoliu de masaj LUXOR este dotat cu un set de mâini mecanice 3D inteligente silenţioase, care se vor deplasa în sus şi în jos, întinzându-se înainte şi înapoi plus mişcări laterale. Aceste mâini mecanice ajută la detectarea parametrilor fiecărui utilizator: greutate și înălțime. Vă veți bucura de o relaxare maximă datorită șinei rolelor în formă de L, de aproximativ 130 cm.

sistem L de masaj la KM9500

Perfect pentru casa dumneavoastră

Dacă erați îngrijorat că fotoliul LUXOR nu se va potrivi în casa dvs., nu vă faceți probleme! Tehnologia sa „spațiu zero față de perete” vă permite să amplasați fotoliul lipit de perete. Această funcție avansată a fotoliului Komoder Luxor vă oferă masajul mult visat chiar și în cele mai restrânse spații. Komoder se străduiește în permanență să atingă culmile luxului și ale relaxării, iar modelul LUXOR este un simbol perfect al acestei misiuni.

Perfect pentru casa dumneavoastră

Frământarea gambelor - funcție unică

Una din cele mai populare funcții noi ale fotoliului LUXOR este masajul de frământare a gambei, o noutate absolută. Fiecare unitate pentru picioare conține două role pentru a ameliora durerea și oboseala mușchilor gambei. Rolele imită mâinile umane, lucrând delicat pentru a elimina tensiunea și durerea și pentru a reda circulația sanguină și flexibilitatea acestor mușchi foarte solicitați.

framantare gambe la fotoliul Komoder LUXOR

Cel mai complet masaj pentru picioare. Reflexoterapie.

Pe lângă rolele pentru gambe, fotoliul Komoder Luxor oferă și un masaj cu role pentru laba piciorului. Ambele unități pentru laba piciorului sunt prevăzute cu câte o rolă de reflexoterapie ce se rotește și frământă tălpile picioarelor, stimulând în același timp punctele de presopunctură de pe laba piciorului.

Prin rolele pentru gambă, masajul cu aer și rolele pentru laba piciorului, fotoliul Komoder Luxor oferă un masaj al labei piciorului fără egal.

Diferiti utilizatori pentru Komoder LUXOR

Suportul pentru picioare este automat extensibil. Perfect pentru persoane înalte.

Suportul pentru picioare vine cu o versiune actualizată bazată pe modelele anterioare ale fotoliului. Este vorba de un design complet nou, menit să ofere un confort sporit utilizatorilor înalți de până la aprox. 195 - 200 cm, ceea ce face din Komoder Luxor un fotoliu cu masaj ideal pentru utilizatorii înalți sau pt. oricine are nevoie de spațiu suplimentar pentru picioare.

Diferiti utilizatori pentru Komoder LUXOR

Suferiți de dureri lombare, cervicale sau surmenaj?

Datorită unei noi funcții de streching fotoliul de masaj Komoder LUXOR devine soluția perfectă pentru orice tip de utilizator care suferă de dureri lombare, dureri cervicale sau chiar insomnii datorate stresului sau surmenajului.

dureri lombare

Este timpul să folosiți un fotoliu de masaj.

Datorită tehnicii de detectare a corpului, a punctelor de acupunctură și conform caracteristicilor fizice ale corpului, fotoliul LUXOR poate detecta ceafa, umerii, spatele, talia și fesele, oferind un masaj mai profund și un masaj în punct fix de mare precizie utilizatorilor de înălţimi diferite.

Indiferent în care dintre cele 6 categorii vă încadrați este timpul să folosiți fotoliul de masaj Komoder Luxor acasă sau la birou.

puncte de masaj

Funcţie de ioni negativi de oxigen

Funcţie de ioni negativi de oxigen - verificaţi butonul de pe braţul stâng, în parte de sus. Design inovator cu ioni negativi de oxigen în tetieră, poate emite ioni negativi de oxigen în flux continuu. Verificat de centrul naţional de control al calităţii pentru apartele electrice industriale cu infraroşii, ioni negativi de oxigen au o concentraţie de până la 240.000 / cm3, asemănător unei păduri sau cascade şi ajută la recuperare spontană a organismului uman.

ioni negativi

Zero Gravity - Fotoliul se rabatează la maxim

Noul Komoder LUXOR permite rabatarea in 3 pozitii Zero Gravity. Această poziţie vă va aduce într-o stare de imponderabilitate în care vă veţi putea bucura de o relaxare perfectă, fără restricţii.

La pornirea modului „gravitaţie zero”, unghiul de elevaţie între corp şi picioare este de aproximativ 118 grade. Coapsele şi gambele sunt poziţionate mai sus decât inima. Gravitaţia (greutatea) fiecărei părţi a corpului va fi distribuită în mod egal pe fotoliul de masaj, pentru ca presiune asupra corpului să fie pe deplin disipată.

Rabatare Zero Gravity Komoder LUXOR

Lumini cromoterapie

La fel cum ionizatorul de aer încorporat ajută la crearea unei atmosfere perfecte pentru un masaj relaxant, tot așa și luminile LED încorporate în tetiera fotoliului adaugă o dimensiune cromatică mediului dvs. înconjurător. Cromoterapia constă în utilizarea luminilor colorate în scopuri terapeutice. Diferite culori au diferite efecte, iar fotoliul Komoder Luxor este prevăzut cu o gamă de nuanțe delicate de albastru și verde pentru a crea o ambianță foarte liniștitoare.
Desigur, dacă preferați să vă bucurați de masajul dvs. fără lumini, luminile cromoterapeutice pot fi oprite în orice moment.

cromoterapie Komoder LUXOR

Sistem Audio Bluetooth. Boxe încorporate. Fără cabluri prin casă

Aveţi opţiunea de a utiliza un smartphone sau o tabletă pentru a reda muzică.

Conectaţi fotoliul la telefon, tabletă sau laptop prin bluetooth. Fotoliul este dotat cu un set de boxe încorporate în spătar, iar prin conexiunea bluetooth veţi putea asculta muzica favorită direct de pe telefonul mobil.

bluetooth la fotoliu de masaj

Tipuri de masaj manuale

Frământare

O tehnică universală în care rolele de masaj strâng și freacă mușchii cu mișcări puternice.

Bătăi ușoare

O tehnică în care rolele efectuează bătăi percutante ușoare.

Lovituri

O tehnică mai viguroasă în care rolele efectuează mișcări percutante mai puternice.

Shiatsu

O tehnică bazată pe masajul japonez efectuat cu ajutorul degetelor, în care rolele de masaj presează mușchii cu mișcări mici, concentrate.

Sincron

Când utilizați această tehnică, mișcările rolelor de masaj se sincronizează cu ritmul muzicii dvs. Pentru a utiliza această tehnică, trebuie să conectați la fotoliu un dispozitiv pe care să redați muzică.

Ritm

Această tehnică utilizează mișcări de masaj ritmate puternice.

Aveți dureri cervicale sau dureri lombare?

Funcţia inovatoare a pompelor de aer poate funcţiona sincron şi continuu, pentru a furniza forţa motrică necesară pernelor cu aer. Atât masajul de relaxare cât şi presiunea a pernelor cu aer sunt precise şi unice, ceea ce vă permite să beneficiaţi de un masaj revigorant.

Fotoliul știe și acționează!

Vertebrele sunt de obicei cauza durerilor în zona taliei şi a spatelui, precum şi cauza torticolisului. Fotoliiul LUXOR aplică o tehnologie cu funcţie de detecţie, care poate identifica punctele de masaj în funcţie de înălţimea dvs. De la ceafă până la talpă, această tehnologie cuprinde 500 puncte de pe întregul corp, oferindu-vă o terapie fizică confortabilă, rezolvând problemele ce ţin de un nivel scăzut al sănătăţii, revigorându-vă.

Fotoliu de masaj Komoder LUXOR trateaza durerile de spate
Oferim și Montaj Gratuit.
Solicitați lista de prețuri, transportul și montajul este gratuit.
Solicitați Prețul Special

Programe automate - 3D

Respirație sănătoasă

Acest program unic de 5 minute deplasează rolele 3D înainte și înapoi în ritmuri specifice pentru a ajuta la îmbunătățirea respirației dvs. Dacă vă surprindeți ținându-vă respirația sau simțindu-vă ușor amețit, acest program este pt. dvs.

Shiatsu profund 3D

Acest program de 10 minute utilizează rolele 3D pentru a apăsa mușchii cu fermitate, în stilul unui masaj adevărat de țesut adânc.

Masaj prin întindere

Acesta este un program de întindere cu o durată de 5 minute. Rolele 3D sunt utilizate împreună cu pernele de aer ale fotoliului pentru a efectua acțiuni de întindere pe întreaga suprafață a corpului.

Programe automate - Standard

Reîmprospătare după sport

Acest program este conceput special pentru a fi utilizat după activitate fizică intensă cum ar fi sportul sau antrenamentul. Bazându-se pe metode ale masajului tailandez, programul combină masajul puternic tip frământare, cu role, cu funcțiile de întindere oferite de sistemul de masaj cu aer. Pe întreaga durată a programului, picioarele, talia și alte părți ale corpului sunt întinse și masate utilizând tehnici viguroase. Acțiunea intensă este menită să susțină o circulație sanguină corespunzătoare și să grăbească procesul de refacere musculară.

Odihnă și somn

Este un program conceput pentru a fi utilizat înainte de culcare sau ca modalitate de relaxare rapidă în timpul zilei, cum ar fi în timpul pauzei de masă. Mișcările de masaj blânde dar dinamice calmează corpul și detensionează utilizatorul, oferindu-i o stare de relaxare completă.

Relaxare după muncă

Program conceput pentru utilizatori care desfășoară muncă de birou sau petrec multe ore călătorind cu mașina sau cu avionul. Acțiunile de masaj puternice, intense, ameliorează durerea și tensiunea în partea superioară a corpului, umeri și ceafă. Este un program grozav pentru revigorarea corpului după a zi stresantă la birou.

Ceafă și umeri

Un program de masaj pentru întregul corp, ce se concentrează în special pe ceafă și umeri. Funcția de extensie automată a rolelor pe umeri și ceafă este utilizată la capacitate maximă, folosind rolele de masaj 3D pentru eliminarea tensiunii și durerii.

Coloană și talie

Aproximativ 80% din acest program se concentrează pe masarea mușchilor lombari și a vertebrelor. Masajul cu role și cel cu aer conlucrează pt. a aborda zona lombară în timp ce restul corpului beneficiază de un masaj delicat.

Aria masajului cu role

După selectarea tehnicii de masaj, puteți alege modul și locul în care doriți să acționeze rolele de masaj.

În întregime

În mod implicit, rolele de masaj efectuează tehnica de masaj selectată, pe întreaga rază de acțiune a șinei de masaj.

Parțial

Acest mod restrânge acțiunile rolelor de masaj pe o zonă mică pe spate; această zonă poate fi mutată mai sus sau mai jos utilizând butoanele cu săgeată sus-jos de pe telecomandă.

Punct

În acest mod, rolele de masaj efectuează tehnica selectată pe un punct fix pe spate, permițându-vă să concentrați acțiunea de masaj pe un singur punct. Punctul de masaj poate fi mutat în sus sau în jos pe spate sau pe șezut utilizând butoanele cu săgeată sus-jos de pe telecomandă.

Fotoliul de masaj Komoder LUXOR este terapeutul de acasă

Mâinile de masaj mecanice inteligente adună în continuu date asupra curburii spatelui, imitând tehnicile de masaj utilizate de maseurii profesionişti, cu scopul de a vă oferi un masaj multidimensional.

Role de masaj: ca mâinile unui maseur

Rolele de masaj sunt capabile să execute următoarele tipuri de masaj: frământare, strângere, fluturare, presare, apăsare, prindere, legănare şi răsucire. Toate aceste metode le puteți apela atunci când doriți.

masaj Komoder LUXOR
Vă oferim posibilitate de plată în rate, cash la livrare sau cu cardul la livrare.
Solicitați Oferta Lunii

Specificatii si caracteristici tehnice

Spătar rabatabil electric Da
Suportul cu masaj pentru picioare Rabatabil electric
Telecomanda Da.
Buzunar pentru telecomanda Da.
Tapiţerie Piele ecologică, antibacteriană.
Dimensiuni fotoliu (ridicat) 152,4 cm - lungime x 83,8 cm - lățime x 114,3 cm - înălțime
Dimensiuni fotoliu (înclinat) 182,8 cm - lungime x 83,8 cm - lățime x 86,3 cm - înălțime
Greutatea maximă recomandată a utilizatorului 140 kg
Înălțimea maximă recomandată a utilizatorului 195 cm
Greutate fotoliu 158 kg
Solicitați Acum Prețul Special

Părerea clienților:

Recomandat de dl. Dr. Bogdan MOCANU - Doctor în Științe Medicale
- de la
5 / 5 puncte
Utilizam de cateva luni acest fotoliu si am incercat sa va transmit parerea mea fara a avea o influenta a “primei impresii”. Sunt greu de descris in cuvinte senzatiile pe care le incerci dupa o zi de munca, cand te intorci acasa cu gandul la rasfatul oferit de acest “nou membru al familiei”. Relaxare, dezmat, deconectare... practic te asezi in acest fotoliu incarcat de stresul unei zile de munca si te ridici din el plutind, intinerit cu cativa ani. Este excelent ca in zilele noastre exista o astfel de metoda prin care sa lasi in urma toate grijile, toate contracturile musculare, tot stresul acumulat peste zi. Acest fotoliu nu are nevoie de reclama. Este de-ajuns sa te asezi in el cateva minute si sa ai o revelatie, sa realizezi ca toate cele de mai sus sunt o descriere palida a tuturor calitatilor oferite de acest fotoiu. Este uimitor!
Recomandat dl. Manager Petruț Tomescu
- de la
5 / 5 puncte
Deținem un astfel de fotoliu de peste două luni și suntem extrem de încântați de beneficiile pe care le poate aduce pentru sănătate. Recomand acest model tuturor persoanelor care caută să-și corecteze postura corpului sau care doar caută relaxare musculară. Acest fotoliu de masaj este un aparat performant care poate schimba în bine starea generală a pacietului venit in clinica noastră.
Merita! Masaj foarte bun!
- de la
5 / 5 puncte
Nu m-am gandit ca un astfel de fotoliu poate efectua un asa masaj. Merita fiecare leu.
Deosebit! Cumparati cu mare incredere!
- de la
5 / 5 puncte
Va recomand cu toata increderea acest fotoliu de masaj. Va recomand cu toata caldura si aceasta echipa Komoder care m-a tratat excelent. Vizitati magazinele Komoder si testati fotoliul KM9500. Eu tocmai l-am primit acasa, livrat, montaj, dus pe scari de catre echipa de la Cluj. Despre fotoliu pot sa va spun ca adorm de fiecare data in fotoliu. Este superb!
Extraordinar!
- de la
5 / 5 puncte
Un adevărat maestru de masaj. O piesă superbă de design în casă. Vă recomand să încercați acest fotoliu de masaj. Este artă!
Așa cum îmi place!
- de la
5 / 5 puncte
Este singurul fotoliu la care am putut cu adevarat sa-i ajustez intensitatea rolelor pe trepte. Am cautat functia aceasta deoarece sunt un impatimit al masajului si sunt cam pretentios. Este un fotoliu asa cum mi-am dorit.
Foarte multumiti!!
- de la
5 / 5 puncte
Nota 10. Ne place masajul!
Suntem extrem de multumiti!
- de la
5 / 5 puncte
Cel mai bun fotoliu de masaj din cate am vazut, pot sa spun asta dupa ce am testat la showroom. L-am cumparat pentru familie si masajul este extraordinar. Rola de masaj merge de la zona fundului pana sus in zona gatului iar fotoliul se rabateaza foarte mult.
Produse similare
Komoder Veleta are cursa lunga de masaj de 137 cm si ofera incalzire la spate si picioare si masaj complet de tip 3D. Alegeti Komoder Veleta la un pret promotional. Livrarea este gratuita.
detalii
6 păreri
Fotoliul cu masaj Inada DreamWave este cel mai cautat fotoliu de masaj datorita functiilor de masaj. Detine cea mai performanta tehnologie de masaj full body: talpi, picioare, sezut, coapse, spate, umeri, gat, etc.
detalii
6 păreri
Fotoliul de masaj Komoder 4D Luxury este noul model Design Komoder. LUXURY este dotat cu 8 role de masaj încălzite ceramic, 12 programe de masaj, comandă vocală pentru schimbarea programelor de masaj. Aceste fotoliu este special proiectat cu sisteme zero gravity, space saver, scanarea utilizatorului, masaj de tip 4D și multe funcții care măresc confortul.
detalii
3 păreri
Depozitare, Transport Gratuit și Montaj prin Komoder
Depozitare fotolii cu masaj Komoder

Depozitare corespunzatoare

Avem 4 depozite în toată țara.
Si depozităm în condiții perfecte.

Manipulare in siguranta

Fotoliul de masaj este încărcat
mecanizat, cu mare atenție.
Transport Gratuit

Oferim Transport Gratuit

În cele mai multe cazuri transportăm fotoliile
cu flotă proprie, prin angajații noștri.
Manipulare si Montaj komoder

Manipulare si Montaj

Am montat produsul.
Bucurați-vă de masaj!
Testează fotoliile de masaj Komoder în cele 4 magazine
Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.

Sunați acum
Solicitați Prețul Special