Scaun cu masaj Human Touch iJoy 175

Scaun cu masaj Human Touch iJoy 175
  • Disponibilitate In stoc
  • Garantie 3 ani
  • Transport gratuit
  • Post-garantie 5 ani
  • Manual de utilizare romana
  • Producator Human-Touch
sunati acum la: 0746.297.773
Solicit Pretul de Craciun

Recomandat de către Federaţia Mondială de Chiropractică

Human Touch iJoy 175 este un Scaun cu masaj din gama de scaune cu masaj Human Touch iJoy.

Îndepărtează încordarea musculară

Aşezaţi-vă în fotoliul cu masaj Human Touch iJoy 175 şi odată ce veţi simţi că disconfortul, încordarea musculară şi tensiunea sunt îndepărtate uşor, veţi întelege de ce acest fotoliu este aprobat şi recomandat de către Federaţia Mondială de Chiropractică, care recunoaşte acţiunile sale benefice asupra sănătăţii.

Scaun cu masaj Human Touch iJoy 175

Funcţii importante

Revitalizarea întregului spate

Revitalizează spatele în întregime, în timp ce calmează durerile musculare prin combinarea mai multor funcţii. Simte-te odihnit şi eliberat de încordare.

Relaxarea gâtului şi a umerilor

Programul de masaj pentru gât şi umeri te face să te simţi energizat, îndepărtând durerea şi încordarea părţii superioare a spatelui, printr-un masaj revitalizant.

Relaxarea părţii inferioare a spatelui

Acest program de 15 minute este perfect pentru înlăturarea durerii, încordării sau inflamaţiilor musculare din partea inferioară a spatelui, date de o zi grea de muncă.

Roţi

Transportul este uşor de realizat, fotoliul având in dotare role.
Poate fi combinat cu aparatul de masaj pentru picioare Human Touch Ottoman 2.0 Dacă deţineţi deja un aparat de masaj al picioarelor Human Touch Ottoman 2.0, acesta poate fi combinat şi folosit împreună cu fotoliul de masaj Human Touch iJoy 175, pentru un masaj şi mai eficient, asupra întregului corp.

Scaun cu masaj Human Touch iJoy 175


Programe de masaj predefinite.

Prin programele predefinite de masaj de care dispune şi prin forma sa care urmăreşte conturul coloanei vertebrale, fotoliul cu masaj Human Touch iJoy 175 induce o stare de relaxare extremă, calmând durerile, atenuând afecţiunile spatelui şi îndepărtând tensiunea musculară şi oboseala date de ritmul alert al vieţii de zi cu zi.

Tehnici de masaj

1. Masaj prin rulare

Coloana vertebrală este masată prin folosirea unor role care se mişcă de-a lungul acesteia. Presiunea din discurile cervicale tensionate este destinsă, iar muşchii sunt dezmorţiţi uşor.

2. Masaj prin frământare

Un efect terapeutic maxim şi de profunzime care stimulează fluxul energetic. Stimulează mişcările circulare şi simultane ale mâinilor de o parte şi cealaltă a coloanei vertebrale.

3. Masaj prin lovire uşoară

Simulează senzaţia lovirii rapide a mâinilor pe muşchii spatelui, oferind o senzaţie de revigorare şi revitalizare.

4. Masaj prin compresiune

Mai multe role simulează presiunea uşoară a palmelor. Proiectat în special pentru a relaxa musculatura. Masajul presupune mentinerea şi eliberarea presiunii exercitate de mâini pentru detensionarea în profunzime a ţesuturilor şi destinderea acestora.

Alte funcţii

Pernă detaşabilă

Indiferent că doriţi un masaj mai puternic pentru a atenua durerile musculare, sau doriţi doar un masaj uşor şi revigorant, intensitatea masajului se poate controla prin îndepărtarea perniţei care este detaşabilă.

Masaj personalizat

În afară de programele predefinite şi tehnicile de masaj din care puteţi alege, acest fotoliu dispune de comenzile Partial şi Position, prin intermediul cărora puteţi concentra acţiunea masajului asupra unei zone specifice.

Mâner pentru înclinarea spătarului

Spătarul este rabatabil, având un unghi maxim de înclinare de 170 grade. Orice nivel de înclinare dorit se obţine uşor, cu ajutorul mânerului pentru înclinare.

Telecomandă

Toate setările sesiunii de masaj sunt uşor de realizat cu ajutorul telecomenzii, astfel încât utilizatorul să se bucure de un masaj personalizat, după bunul plac.

Închidere de siguranţă

Fotoliul cu masaj Human Touch iJoy 175 este potrivit şi pentru familiile care au copii, având în dotare un sistem de închidere de siguranţă pentru copii.

Specificaţii şi caracteristici tehnice

3 Programe predefinite de masaj Da
4 Tehnici de masaj Da
Motoare pentru masaj 2
Unghi de înclinare 115° - 170°
Tapiţerie Piele ecologică, antibacteriană
Viteze de masaj Prin rulare - 1 viteză
Prin frământare 1 viteză
Prin compresie 1 viteză
Prin lovituri uşoare 1 viteză
Temporizator închidere automată 15 minute
Control manual de rabatare Da
Distanţa minimă faţa de perete 15 cm
Consum maxim de energie electrică 90W
Masaj pentru spate Da
Masaj pentru umeri şi gât Da
Telecomandă Da
Poate fi combinat cu ottoman Da
Roţi Da
Dimensiuni în poziţie normală (cm) Aprox. 76 x 76 x 86
Dimensiuni în poziţie rabatată (cm) Aprox. 133 x 76 x 45
Greutatea fotoliului (kg) 38 kg
Limita de greutate a utilizatorului (kg) 120 kg
Alimentare curent 220 - 230V
Aprobare ETL Da
Culori disponibile Negru, Bej, Maro
Scaun cu masaj Human Touch iJoy 175

Humantouch. Brand american.

În ceea ce priveşte design-ul, fotoliile din gama iJoy din care face parte şi acest model, sunt apreciate pentru formele diverse care îmbină tradiţionalul cu modernul, culorile plăcute şi materialele delicate cu care sunt acoperite.

Aşadar, fotoliul cu masaj Human Touch iJoy 175 este o variantă de luat în calcul chiar şi de către cei mai pretenţioşi clienţi, realizând un echilibru armonios între performanţă şi înfăţişare.

Vă recomandăm şi sistemul de masaj pentru picioare.

Dacă aspiraţi la un masaj şi mai complex, puteţi combina acest scaun cu aparatul de masaj al picioarelor Human Touch Ottoman 2.0 sau Human Touch Ottoman 3.0.

Aparatul de masaj picioare Ottoman
Solicit Pretul de Craciun
HUMANTOUCH-IJOY-175

Combinaţi iJoy cu aparatele de masaj pentru picioare:

Komoder Cluj

Komoder - Cluj


Str. Milcov 16
Cluj-Napoca
Tel: 0364.100.160
Komoder Bucuresti

Komoder - Bucuresti


Bd. Ghencea 126 - 132
Bucuresti
Tel: 0377.100.909


© Komoder - Fotolii de masaj. Informaţiile prezente pe siteul www.komoder.ro sunt proprietatea S.C. Komoder Interactive S.R.L. 2014
™ Komoder este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul acestui site nu poate fi copiat fără acordul scris.
S.C. Komoder Interactive S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28467