Scaun de masaj Tokuyo TC-711 cu încălzire

Scaun cu masaj Zero Gravity Tokuyo TC-711
  • Disponibilitate In stoc
  • Garantie 2 ani
  • Transport gratuit
  • Post-garantie 5 ani
  • Manual de utilizare romana
  • An de fabricatie 2018
sunati acum la: 0746.297.773
Solicit Acum Pretul Special

Tehnologie evoluată de masaj 3D

Următoarea generaţie de role de masaj 3D este concepută pentru a oferi o arie de acoperire şi o flexibilitate ieşite din comun. Tehnologia 3D permite utilizatorului să controleze lungimea proeminenţei rolelor din spătar. Din poziţia iniţială de pornire, capetele de masaj se pot extinde înspre exterior, oferind un masaj de ţesut foarte profund.

Scanare Corporală Computerizată

Dotat cu o tehnologie 3D de ultimă oră, care permite rolelor să cartografieze curbura spatelui cu o şi mai mare acurateţe, ceea ce înseamnă un masaj de mai mare precizie care atinge toate zonele cheie. Indiferent de tipul corpului dvs., acest fotoliu extrem de avansat poate măsura numeroase tipuri corporale, dând senzaţia unei experienţe de masaj personalizate.

Scaun cu masaj Tokuyo TC-711
Scaun cu masaj Tokuyo TC-711

10 programe de masaj prestabilite

Sunt disponibile 10 programe de masaj prestabilite din care puteţi alege, etichetate „energic”, „presare profundă”, „relaxare”, „confort”, „întindere”, „demo”, „aer deplin”, „sincronizare muzică” şi „detensioare”, fiecare fiind diferit de celelalte.
Fiecare program prestabilit va parcurge toate variaţiile masajelor, dar fiecare se va focaliza în mai mare măsură pe un anumit stil.
Intensitatea aerului pernelor cu aer poate fi controlată în până la 5 trepte.

Funcţii importante

Masaj cu aer ce utilizează o tehnologie de ultimă generaţie

Tokuyo a re-conceput şi dezvoltat următoarea generaţie de tehnologie de masaj cu aer, eficientizând dispozitivul de masaj cu aer prin reducerea numărului de perne cu aer. Cu ajutorul ingineriei inovatoare, am redus numărul total al pernelor cu aer, dar am mărit volumul şi suprafaţa masajului. Astfel, numărul total de supape active a scăzut mult faţă de modelele anterioare, ceea ce în cele din urmă rezultă într-o presiune mai mică exercitată asupra fotoliului, făcând din acesta unul din cele mai solide fotolii de masaj de pe piaţă, din punct de vedere mecanic. Total perne cu aer: 36.
masaj 3D

Dispozitivele de masaj cu aer pentru braţe

Împreună cu progresele din punct de vedere mecanic, au fost îmbunătăţite şi materialele folosite, ca de exemplu în cazul zonei de masaj pentru braţe. Utilizând un material tip spandex rezistent, parte inferioară a dispozitivului de masaj pentru braţe a fost căptuşită cu mici excrescenţe de cauciuc, cu scopul de a revigora simţurile în timp ce pernele cu aer comprimă părţile superioare şi inferioare ale antebraţului şi mâinii.
Dispozitivele de Masaj cu Aer pentru Braţe

Înclinarea automată şi dispozitivul extensibil pentru picioare

Fotoliul defineşte noţiunea de „lux”, fiind complet automat, pentru a face ca fiecare mişcare să se efectueze fără efort. Telecomanda este uşor de utilizat şi vă permite să activaţi dispozitivul extensibil pentru laba piciorului, suportul pentru picioare, înclinarea spătarului şi poziţia „gravitaţie zero”.
înclinarea automată

Iluminat cromoterapeutic cu led-uri

Tokuyo TC - 711 este dotat cu lumini LED pentru crearea unei anumite dispoziţii. Luminile LED cu un ton rece sunt ascunse în spatele unui plexiglas metalic, ele fiind vizibile doar când sunt activate. Într-o cameră întunecată, lumina LED va proiecta o lumină rece, albastră, pe pereţi, creând o atmosferă relaxantă.
masaj automat la fotoliul

Conexiune cu SmartPhone

Pentru a vă spori experienţa masajului, fotoliul este dotat cu o conexiune smartphone încorporată, astfel ca dvs. să puteţi asculta muzica preferată în difuzoare de calitate, amplasate în dreptul urechilor, pentru a vă oferi un sunet direct şi curat. Există de asemenea un buzunar în care puteţi ascunde smartphone-ul dvs. Volumul şi selectarea melodiilor pot fi controlate direct din smartphone-ul dvs.
functia de muzica

Terapie prin căldură pentru zona lombară

În zona lombară a fotoliului se află 2 perne cu încălzire, care sporesc experienţa masajului.
căldură pentru zona lombară

Scaun cu masaj Tokuyo TC-711

Gravitaţie Zero în 2 Trepte

Inspirată de tehnologia NASA, poziţia „gravitaţie Zero” este poziţia perfectă pentru masaj, aceasta aliniindu-vă spatele cu coapsele, la un nivel optim de confort. Când sunteţi în poziţia „gravitaţie zero”, toată greutatea spatelui dvs. este practic susţinută de spătar, ceea ce maximizează intensitatea masajului.
Sunt disponibile 2 trepte de gravitaţie zero, cea de-a doua fiind mai accentuată ca unghi, raportat la baza şezutului.

telecomanda fotoliu masaj Tokuyo-TC-711

Telecomandă LCD pentru control total. Foarte uşor de utilizat.

Telecomanda Tokuyo TC - 711 are unul din cele mai largi ecrane de afişaj (5”), pentru a vă permite să vizualizaţi cu uşurinţă funcţiile activate de fotoliu.

De asemenea, există un capac ce poate fi deschis pentru a accesa funcţiile manuale ale fotoliului. Telecomanda vă permite să selectaţi tipul, intensitatea, viteza şi locaţia masajului.

De asemenea, puteţi selecta independent zona în cazul masajul cu ajutorul pernelor cu aer. Modul de masaj manual include: frământare, bătăi, shiatsu, rulare, combinat şi lovire.

Tipuri diferite de masaj oferite de fotoliul de masaj Tokuyo TC-711

(care se pot combina)

Tehnologie specifică preso/acupuncturii

Pe corpul dvs. se află circa 350 de puncte de preso/acupunctură, din care aproape 100 se găsesc pe spatele şi ceafa dvs. Selectaţi unul din cele şase tipuri de masaj relaxant: stil palmă, suedez, combinat, frământarea în profunzime a ţesutului şi shiatsu. Fotoliul de masaj OS-3D Pro Dreamer zero gravity dispune de o gamă largă de tehnici, pentru abordarea punctelor de preso/acupunctură cu o precizie incredibilă.

Dispozitive duble de masaj cu role pentru laba piciorului

La baza labei piciorului sunt situate 2 rânduri de dispozitive rotitoare de masaj reflexoterapeutic care asigură un masaj relaxant tip frământare. Prin rotire, rolele stimulează punctele de acupunctură iar pe măsură ce se umflă pernele cu aer, masajul generat pentru partea inferioară a labei piciorului va fi mult mai profund.

Strângerea şi răsucirea umerilor, a zonei lombare şi a şoldurilor

În partea superioară – medie a fotoliului, pernele cu aer sunt programate să se umfle la momente independente, ceea ce face ca corpul să se răsucească, producând o întindere profundă, plăcută. Întinderea este aplicată şi umerilor, zonei lombare, şoldurilor şi coapselor.

Specificaţii şi caracteristici tehnice

Masaj pe toată suprafața spatelui Da
Reglare automată a înălţimii pentru masajul spatelui Da
Spătar rabatabil electric Da
Suportul cu masaj pentru picioare rabatabil electric Da
Role masaj Da
Reflexoterapie Da
Masaj pentru tălpi Da
Tapiţerie Piele ecologică, antibacteriană.
Alimentare curent 220 - 230V
Înalţimea recomandată a utilizatorului aprox. 155 - 200 cm
Greutatea fotoliului (kg) 114 kg
Greutatea maximă a utilizatorului (kg) 130 kg
Număr motoare 13
Cursa rolelor Aprox. 78,7 cm
Număr perne cu aer 48
Telecomandă LCD detaşabilă cu suport Da
Specificaţii temporizator 5/10/15/20/25/30 minute
Dimensiunile fotoliului în poziţia „ridicat” Aprox. 145 x 89,9 x 130 cm
Dimensiunile fotoliului în poziţia „înclinat” Aprox. 184,9 x 89,9 x 92,4 cm
Scaun cu masaj Tokuyo TC-711

Alte culori disponibile pentru fotoliul de masaj Tokuyo TC-711.

Fotoliul este disponibil şi pe alte culori. În funcţie de spaţiu şi decor puteţi alege culoarea care se potriveşte cel mai bine pentru dumneavoastră.

Solicit Acum Pretul Special
Tokuyo-TC-711

Ce spun clienţii despre Tokuyo TC-711?

Va recomand la toata lumea!
- de la , Aprilie 2015 5/5 puncte
"Este deosebit acest fotoliu. O multime de functii, incalzire, terapie. Pretul foarte avantajos tinand cont ca ofera asa multe programe. Va multumesc."

Nota: 5 din 5, acordata de 1 clienti

Scaune de masaj din aceeaşi gamă:

Komoder Cluj Napoca in Iulius Mall

Komoder - Cluj


Iulius Mall Cluj, vis-a-vis de Massimo Dutti
Cluj-Napoca
Tel: 0746.297.773
Komoder Bucuresti

Komoder - București


Bulevardul Ghencea 126 - 132
București
Tel: 0746.297.773
Komoder Timisoara

Komoder - Timișoara


Shopping City Timișoara lângă ZARA
Timișoara
Tel: 0746.297.773
Komoder Iasi

Komoder - Iași


Calea Chișinăului 29, Corp A, Stand 33. Iași
Tel: 0746.297.773


© Komoder - Fotolii de masaj. Informaţiile prezente pe siteul www.komoder.ro sunt proprietatea S.C. Komoder Interactive S.R.L.
™ Komoder este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul acestui site nu poate fi copiat fără acordul scris.
S.C. Komoder Interactive S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28467