Scaun cu masaj Komoder KM350S Terapeutic cu incalzire

Fotoliu de masaj Komoder KM350S
  • Disponibilitate In stoc
  • Garantie 2 ani
  • Transport gratuit
  • Post-garantie 5 ani
  • Manual de utilizare romana
  • An de fabricatie 2018
sunati acum la: 0746.297.773
Solicit Acum Pretul Special

Un fotoliu de masaj ca mâinile unui terapeut.

Acest nou fotoliu de masaj este dotat cu mâini mecanice inteligente, cu acţiune continuă, identifică forma trupului, reproducând masajul efectuat de maseurii profesionişti, permiţând masarea diferitelor constituţii.

Memorie de masaj.

Modurile de memorare permit salvarea setărilor curente, conform dorințelor dumneavoastră, permițându-vă să le accesați data viitoare când folosiți scaunul.

Masaj pentru picioare. Senzori. Reflexoterapie.

Suportul pentru picioare se poate extinde individual sau împreună cu spătarul. Acesta se blochează automat în cazul în care în timpul mișcării întâlnește o piedică.

Fotoliu de masaj Komoder KM350S

Încălzire pentru spate, perfect pe timp de iarnă

Sistemul de încălzire împreună cu perne de aer de la nivelul sistemului de masaj inferior stimlează circulația sângelui în corp. Sistemul este folosit pentru a încălzi zona spatelui la temperaturi de până la 40 grade Celsius. Sistemul de încălzire îmbunătăţeşte performanţa şi eficienţa sesiunilor de masaj.

Elimină oboseala spatelui, întărește mușchii

Spaţiul maxim de întindere este de 6,5 cm, iar unghiul maxim de întindere este de 41º, astfel încât mâinile mecanice să poată executa un masaj eficient al vertebrelor cervicale, toracice şi lombare. Metoda garantează faptul că spatele va beneficia de un masaj puternic, comparabil cu cel oferit de maseurii profesionişti, pentru a vă revigora şi de a elimina oboseala.

Fotoliu de masaj Komoder KM350S

Ușor de fotosit de către orice persoană

Centrul de comandă are un design intuitiv. Controlul pe bază de cip microcomputer asigură stabilitate şi promptitudine în comenzi. Comparativ cu alte grupuri de afişaj, centrul de comandă al lui KM350S este extins, datorită suportului permite o rotaţie mai amplă, are un afişaj mai clar şi permite un control eficient. Navigarea fotoelectrică vă oferă o experienţă nouă în operarea centrului de comandă.

Fotoliu de masaj Komoder KM350S

Fotoliu masaj - Funcţii importante

Masaj complex pentru spate

Prevăzut cu un mecanism de masaj pus în mișcare de patru role ce se deplasează sus-jos de-a lungul spătarului.
masaj complex pentru spate la fotoliul Komoder KM350S

Fotoliul vă scanează și începe să vă cunoască

Detectează automat punctele de masaj din zona superioară a corpului și poziția umerilor, ajustând poziția corpului.
detectarea automata a punctelor de masaj la fotoliul Komoder KM350S

5 tipuri de masaj

Prevăzut cu cinci tipuri de masaj ce simulează atingerea umană: shiatsu, prin strângere, prin bătaie, prin presare și sincronizat prin strângere și bătaie.
5 tipuri de masaj la fotoliul Komoder KM350S

Masaj în zona de sus a spatelui

Prevăzut cu trei opțiuni de masaj pentru zona superioară a corpului: întreaga suprafață, umeri, spate sau talie.
masaj pentru zona superioara a corpului la fotoliul Komoder KM350S

Masaj prin presiune de aer

Funcție de masaj prin presiune de aer cu trei opțiuni: pentru întregul corp, pentru zona inferioară a corpului și pentru brațe (25 de perne de aer, trei nivele de intensitate).
masaj prin presiune de aer la fotoliul Komoder KM350S

Suport de picioare extensibil

Suportul pentru picioare este extensibil și se poate răsuci.
suportul de picioare extensibil la fotoliul Komoder KM350S

Rotilele fotoliului

Rotilele cu care este prevăzut fotoliul facilitează mutarea acestuia, permiţându-vă să vă bucuraţi de el în orice încăpere a locuinţei dumneavoastră.
rotilele la fotoliul Komoder KM350S

Revenire la poziţia verticală

Revenire la poziția verticală și resetare automată a mâinilor de masaj la întreruperea alimentării.
revenire automata la pozitia verticala la fotoliul Komoder KM350S

Masaj automat

Trei opțiuni de masaj automat: facilitare, memorare A și memorare B

Masaj manual pentru partea superioadă a corpului

Funcție de masaj manual pentru partea superioară a corpului. Selecție din trei opțiuni: localizat, parțial și pe întreaga suprafață.

Ajustarea distanţei dintre role.

În timpul masajului prin bătaie, shiatsu și prin presare, distanța dintre mâinile de masaj poate fi ajustată pe trei nivele: larg, mediu, îngust.

Funcție de extensie a încheieturilor

Funcție de extensie a încheieturilor: extensia suportului pentru gambe, extensia brațelor.

Cum controlăm și comandăm fotoliul:

Telecomandă cu afișaj

Centrul de comandă VDF are un design superb şi este uşor de operat. Controlul pe bază de cip microcomputer asigură performanţa excelentă şi stabilă. Comparativ cu alte grupuri de afişaj, centrul de comandă al acestui fotoliu este mai extins şi permite o rotaţie mai amplă, are un afişaj mai clar şi permite un control perfect şi eficient.

Reglare ușoară

Prevăzut special cu un sistem de reglare electrică fără trepte, combinat cu o funcţie de legătură între suprafaţa pentru spate şi cea pentru picioare, fotoliul poate fi ajustat în orice unghi pentru a vă permite relaxarea completă.

Suport de picioare ajustabil cu până la 15 cm. Reflexoterapie.

Suportul pentru picioare se ridică până la 90 de grade, spătarul poate fi înclinat până în unchi de 54 de grade. Sistemul pentru picioare oferă şi masajul de reflexoterapie.

Materiale de cea mai bună calitate.

Material respirabil, rezistent la frecare şi la produse acide şi alcaline.

Masaj al braţului cu perne de aer.

Ţine umerii strânşi, întinzându-i cu uşurinţă.

Reglați masajul la picioare

Designul specific permite sprijinirea picioarelor în timpul masajului rotativ, asigurând confort maxim. Suportul pentru picioare în timpul masajului pulpelor poate fi reglat în funcţie de înălţimea persoanei care utilizează fotoliul.

Procedeu unic de masaj pentru spate prin dublă tragere

Procedeu complet nou de dublă tragere, cu scopul de a întinde şi a trage. Este o funcţiune inovativă dezvoltată pe baza conceptului de chiropractică, efectuând masajul prin tragere la nivelul meridianului guvernor Du Mai, meridianul vezicii urinare al Marelui Yang şi Meridianul Rinichi al Marelui Yin, ajutând la deschiderea distanţei dintre vertebre, împiedicând astfel apariţia scoliozei. Activează regenerarea osoasă, permiţându-vă bucuria de a avea spirit şi fizic sănătoase şi pline de vigoare.

Fotoliu de masaj Komoder KM350S

6 programe automate de masaj

Ameliorarea durerilor - grupul muncii

Ameliorarea durerilor

Program de masaj ştiinţific automat de 15 minute, se poate focaliza pe punctele oboselii dvs., oferindu-vă un serviciu de sănătate pentru întregul corp.

Programul memorie abc - sportivi

Programul memorie abc - sportivi

Forţa de precizie avansată oferită de sistemul de role combinată cu un shiatsu confortabil prin presiune de aer, alungă oboseala acumulată după exerciţii fizice, conferindu-vă un corp sănătos.

Customizarea duratei masajului - casince

Spate și talie - casince

Masaj pentru destinderea spatelui şi a taliei, acţionând în mod activ asupra ligamentelor din zona lombară şi toracică, relaxând muşchii înţepeniţi; veţi beneficia de un masaj miraculos.

Confort - grupul vârstnici

Confort - grupul vârstnici

Masaj complet cu presiune, de la ceafă până la tălpi, de la braţe până la vârfurile degetelor, vă va oferi experienţa unui masaj fără egal pentru întregul corp, având un efect total de ameliorare în cazul pielii.

Presiune de aer deplină - grupul utilizatorilor de calculator

Presiune de aer deplină, ceafă și umeri - grupul utilizatorilor de calculator

Mod de masaj automat confortabil pentru ceafă şi umeri, vă ajută să vă simţiţi bine în timpul masajului, eliminând cu uşurinţă durerea din zona vertebrelor cervicale.

Întinderea taliei - grupul iubitorilor de frumusețe

Întinderea taliei, ameliorarea durerilor - grupul iubitorilor de frumusețe

Conceput pentru ameliorarea durerii şi rigidităţii musculare, asemănător cu terapia prin răzuire; presupune întinderea muşchilor spatelui, destinde muşchii şi oasele şi elimină oboseala.

Fotoliu de masaj Komoder KM350S

Masajul este complet. Relaxarea este totală. Durerea este înlăturată.

Fotoliul este dotat cu funcția de masaj prin presiune de aer cu trei opțiuni: pentru întregul corp, pentru zona inferioară a corpului și pentru brațe (25 de perne de aer, trei nivele de intensitate). Komoder KM350S oferă o experienţă completă deoarece este dotat cu funcţie de masaj pentru brațe în formă de L şi perne de aer pentru întregul braţ.

Masaj al antebraţului şi mâinii cu perne de aer (airbag) complet încorporate

Imitând maserul profesionist, efectuează la nivelul antebraţului şi mâinii un masaj de tip tridimensional din toate poziţiile, cu impulsuri, ameliorând eficient durerea provocată de utilizarea îndelungată a mouse-ului.
Comparativ cu masajul braţelor de tip mobil, puterea de masare este mai mare, nu este nevoie ca dispozitivul să fie purtat, se masează comod şi convenabil mâna întinsă, putând elimina complet durerea antebraţelor şi mâinilor.

Tipuri diferite de masaj oferite de fotoliul de masaj

(care se pot combina)

Reduce rigiditatea şi durerile musculare

Fotoliul este proiectat special pentru a reduce rigiditatea şi durerile musculare, prin folosirea metodei Gua Sha, extensia muşchilor spatelui, relaxarea muşchilor. Astfel, acesta permite diminuarea stării de oboseală.

Masajul cefei şi umerilor

Programul automat de masare a cefei şi umerilor, vă permite să vă bucuraţi din plin de acest masaj şi totodată vă îndepărtează durerile din zona cervicală.

Masaj prin strângere

Programul de masaj prin strângere şi cu presiune de aer, ce simulează atingerea umană, vă oferă o experienţă unică, înlăturând stările de oboseală şi stres.

Programul de masaj automat

Programul de masaj automat ştiinţific de 15 minute retonifiază zonele obosite, având asupra pielii dumneavoastră un efect similar cu cel al unei băi relaxante.

Masajul localizat

Programul pentru spate permite efectuarea masajului localizat şi reglarea intensităţii masajului în vederea modelării posturii.

Masaj complet

Masajul complet prin exercitare presiunii din zona cefei până la tălpi, braţe şi degetele mâinilor, vă asigură experienţa fără precendent, calmându-vă pielea.

Masaj delicat

Suprafață de masare pentru spate este de 73 x 20 cm, astfel că orice tip de utilizator va fi plăcut surprins de sistemul - masaj reglabil automat sau manual.

Percuţie cu efect în profunzime. Vizează muşchii obosiţi şi încordaţi.

Simulează masajul profesional cu centrul palmei concentrat pe stilul percuţiei, eliminând tensiunea.

Sincronizarea masării prin frământare cu cea prin percuţie. Vizează durerile umflăturilor meridianelor.

Cele două tipuri de masaj manual, prin frământare şi prin percuţie sunt îmbinate, ducând la eliminarea oboselii.

Frământarea activă. Vizează durerea din partea centrală a spatelui, între umeri.

Metodă manuală inovativă de frământare cu dublă direcţie, uşoară şi liniştitoare, cu activarea celulelor.

Specificaţii şi caracteristici tehnice

Masaj pe toată suprafața spatelui Da
Reglare automată a înălţimii pentru masajul spatelui Da
Buzunar pentru telefon Da.
Spătar rabatabil electric Da
Suportul cu masaj pentru picioare rabatabil electric Da
Perne de aer în zona feselor Da
Perne de aer în zona gambelor Da
Perne de aer în zona umerilor Da
Role masaj Da
Perne de aer Da
Masaj pentru fesieri Da
Masaj și poziție de relaxare Da
Masaj pentru gambe Da
Reflexoterapie Da
Masaj pentru tălpi Da
Telecomanda Da. Cu suport.
Tapiţerie Piele ecologică, antibacteriană.
Greutatea fotoliului (kg) 84 kg
Greutatea maximă a utilizatorului (kg) 130 kg
Timer 15, 20, 25 sau 30 de minute
Alimentare curent 220 - 230V
Dimensiuni dimensiuni fotoliu de masaj
Fotoliu de masaj Komoder KM350S

Ușor de integrat în casă sau apartament.

Fotoliul este disponibil şi pe alte culori. În funcţie de spaţiu şi decor puteţi alege culoarea care se potriveşte cel mai bine pentru dumneavoastră.

Aveţi posibilitatea de a alege dintr-o gamă de 5 culori disponibile pentru fotoliul de masaj Komoder KM350S: crem, bej, rosu, gri, negru, maro.

Solicit Acum Pretul Special
KM350S

Parerea clientilor conteaza! Ce spun ei despre KM350S?

Pret bun.
- de la , Ianuarie 2017 5 5 puncte
"Sunt multumita de livrare! Despre produs pot sa spun ca este exact ceea ce mi-am dorit si ma bucur ca m-ati sunat sa ma intrebati ce parere am despre fotoliu. Felicitari pentru activitatea dvs."

Calitate buna.
- de la , Februarie 2017 5 5 puncte
"Am ales acest fotoliu deoarece are si incalzire. In final sunt foarte multumit de fotoliu iar masajul este exact ceea ce-mi doream."

Va recomand!
- de la , Decembrie 2017 5 5 puncte
"Cea mai serioasa firma de fotolii cu masaj. V-am ales deoarece m-ati informat corect si am primit un pret bun la acest fotoliu de masaj. Sunt multumit deoarece am un fotoliu de generatie noua si calitatea imi place!"

Nota: 5 din 5, acordata de 3 clienti

Fotolii de masaj din aceeaşi gamă:

Komoder Cluj Napoca in Iulius Mall

Komoder - Cluj


Iulius Mall Cluj, vis-a-vis de Massimo Dutti
Cluj-Napoca
Tel: 0746.297.773
Komoder Bucuresti

Komoder - București


Bulevardul Ghencea 126 - 132
București
Tel: 0746.297.773
Komoder Timisoara

Komoder - Timișoara


Shopping City Timișoara lângă ZARA
Timișoara
Tel: 0746.297.773
Komoder Iasi

Komoder - Iași


Calea Chișinăului 29, Corp A, Stand 33. Iași
Tel: 0746.297.773


© Komoder - Fotolii de masaj. Informaţiile prezente pe siteul www.komoder.ro sunt proprietatea S.C. Komoder Interactive S.R.L.
™ Komoder este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul acestui site nu poate fi copiat fără acordul scris.
S.C. Komoder Interactive S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28467