Fotoliu de masaj CORPORATE special creat pentru spații de așteptare, companii software și pentru evenimente.

 • Stoc

  În stoc

 • Garanție

  3 ani

 • PREȚ DE LANSARE:

  19990 RON

 • PREȚ SPECIAL:

  11490 RON

 • ECONOMISIȚI:

  8500 RON

comandați acum »
☝ Comandați azi pentru montaj gratuit!

Perfect pentru office, perfect pentru afacerea ta

Acest fotoliu a fost proiectat special pentru companiile care își doresc o creștere a productivității muncii și a stării de sănătate a angajaților. Un fotoliu de masaj poate reprezenta un stimulent pentru a contracara rutina și sedentarismul preocupărilor moderne de la locul de muncă. El va oferi un plus de valoare și de beneficiu angajatorului care va oferi, în acest fel, pauze revigorante și relaxante pentru întregul colectiv.

CORPORATE - Fotoliu de masaj

Corporate e pregătit cu un set de mâini de masaj inteligente dotate cu patru role pentru a putea executa cinci tehnici de masaj, shiatsu, frământare, apăsare, bătaie, lovituri și frământare. Aceste mâini inteligente culisează pe o șină curbată ce va urma exact conturul coloanei vertebrale pentru a executa un masaj complet pornit din zona cefei și până la gambe.

Masajul bine țintit te repune imediat pe picioare

Fotoliul de masaj Corporate de la Komoder este dotat cu șapte funcții de masaj automatizate: confort, masaj lejer, masaj complet al corpului, masaj pentru gât și umeri, masaj pentru spate, masaj pentru talie, program de stretching. Pentru partea superioară a corpului, acest robot de masaj dispune de funcții ce concentrează acțiunea pe zonele vulnerabile. Astfel, putem selecta un masaj complet al spatelui, unul axat pe gât și umeri, pe talie, un masaj la punct fix, viteza fiecărei tehnici de masaj putând fi ajustată din telecomandă pe trei niveluri de intensitate.

Fotoliu de masaj CORPORATE - Zero Gravity

Masajul la punct fix sau masajul custome made

Această tehnică de masaj vă permite plasarea cu precizie a rolei de masaj exact deasupra zonei sensibile sau dureroase. Din butoanele telecomenzii, această rolă poate fi mutată în sus sau în jos, rezultând un masaj de mare precizie și eficiență.

Shiatsu adaptat fiecărui utilizator

Pornind de la ideea că fiecare beneficiar al masajului este unic și are propriile sale dimensiuni, Corporate vă permite reglarea lățimii dintre role în timpul executării programului. Astfel, spre exemplu, un masaj de tip shiatsu sau tapping poate ajusta lățimea dintre cele două bile de frământare pe trei niveluri: largă, medie și îngustă.

Airbagurile vindecătoare

Deși de obicei ideea de airbaguri este asociată cu protecția în cazul accidentelor de mașină, sistemul de airbaguri, pentru un fotoliu de masaj, este un sistem nu mai puțin important. Masajul realizat de acestea are un efect tonic imediat și acționează prin presiune asupra mușchilor brațelor, palmelor sau gambei. În cazul fotoliului Corporate funcția de masaj cu presiune de aer poate fi setată pe trei moduri: presiunea aerului pe întreg corpul, presiunea aerului pe brațe și presiunea aerului pe picioare. Acest proces poate fi ajustat oricând pe trei niveluri de intensitate.

Fotoliu de masaj CORPORATE - Airbagurile vindecătoare

Miracolul magneților

Multitudinea de accesoriilor care desăvârșesc un masaj profesionist la locul de muncă este completat în cazul fotoliului Corporate de un sistem de magneți. Aceștia sunt plasați în zona airbagurilor de la palme, pentru un tip de masaj magnetic.

Zero Gravity

Confortul masajului modern este o sumă a fiecărui detaliu. Poziția de Zero Gravity va simula, pentru dumneavoastră, o senzație de imponderabilitate obținută din poziția orizontală în care se va afla Corporate pe tot parcursul programului de masaj. Cu ajutorul telecomenzii, puteți opta pentru două poziții speciale Zero Gravity, o experiență relaxantă incredibilă.

Fotoliu de masaj CORPORATE - Zero Gravity Full Body

Un fotoliu călduros la nevoie

Pentru o stare de bine și confort, Corporate poate executa programele și tehnicile de masaj, dublând acest proces cu căldura unei rezistențe de grafen plasată pe spătarul fotoliului, o rezistență care generează o căldură infraroșie ce va stimula circulația sanguină, va încălzi țesuturile dureroase și va combate reumatismul.

Interacțiune inteligentă

Interacțiunea cu fotoliul de masaj Corporate este intermediată de o telecomandă cu ecran LCD, o interfață extrem de prietenoasă și intuitivă care vă va permite să alegeți și să schimbați, în orice clipă, programul de masaj, intensitatea lui, acțiunea airbagurilor, dublarea masajului cu căldură și toate celelalte acțiuni pe care le oferă acest robot de masaj.

Fotoliu de masaj CORPORATE - Telecomanda

Arta relaxării

Arta relaxării Komoder nu mai este disponibilă exclusiv acasă. Acum ea poate fi punctul forte al oricărei companii care dorește ca angajații să se simtă excelent chiar și la locul de muncă și să combată rutina joburilor sedentare. Corporate are nevoie de doar 200 de milimetri distanță față de peretele din spate pentru a se integra perfect interioarelor moderne de office sau sală de așteptare. Este un fotoliu de anduranță, construit din materiale ecologice reciclabile și ușor de întreținut.

Fotoliu de masaj CORPORATE - Arta Relaxarii

Specificaţii tehnice

Programe automate de masaj 7
Timer Da
Masaj 3D pe toată suprafața spatelui Da. Șină SL de 135 cm.
Distanța dintre rolele de masaj Ajustabilă în 3 trepte
Posibilitate de masaj în punct fix Da
Spătar rabatabil electric Da
Perne de aer în zona lombară Da
Perne de aer la gambe Da
Role masaj 3D
Intensitatea pernelor de aer Ajustabile pe 3 trepte
Viteză de masaj Ajustabilă pe 5 trepte
Masaj pentru gambe Da
Încălzire în zona lombară
Telecomanda Da
Suport pentru telecomanda Da
Tapiţerie Piele ecologică, antibacteriană.
Greutatea fotoliului (kg) 90 kg
Alimentare curent 220 - 230V
Dimensiuni
dimensiuni
Solicitați Prețul Special.
Veți primi automat catalogul de prețuri pe email. ☟

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Testați produsele în magazinele Komoder

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.