2 păreri
Acest nou fotoliu de masaj Komoder JOY este dotat cu câte două brațe mecanice 3D inteligente pentru masajul spatelui și al zonei cervicale. Acest sistem poate efectua masajul profesional al spatelui, masajul gâtului și masajul zonei lombare, adică full body. JOY este perfect pentru apartamente sau spații reduse, deoarece suportul de masaj pentru picioare este foarte practic, acesta se poate ascunde sub fotoliu în momentul în care nu folosiți fotoliul de masaj.
Fotoliu de masaj JOY
3 păreri
Fotoliul de masaj Albert II vă oferă o experiență deosebită datorită rolelor de masaj 3D, pozițiilor zero gravity, sistemului de încălzire și a tuturor celorlalte funcții importante. Acest fotoliu Komoder vă va oferi o experienţă de masaj supremă în propriul dvs. cămin, ajutându-vă să vă păstraţi sănătatea şi să fiţi activ în fiecare zi.
Fotoliu de masaj ALBERT II
4 păreri
ANDORRA este un fotoliu de masaj dotat cu robot de masaj 3D pe șină SL 135 cm capabil de scanarea precisă a punctelor de acupunctură.
Fotoliu de masaj ANDORRA
5 păreri
Komoder FOCUS II este un fotoliu de masaj 3D profesional, cu o cursă lungă de masaj de 135 cm, comandă vocală, scanare automată, încălzire și masaj pentru toate zonele corpului.
Fotoliu de masaj FOCUS II
2 păreri
MONACO este un fotoliu de masaj full body dotat cu robot de masaj 3D pe șină SL 135 cm - perfect adaptat pentru persoane inalte.
Fotoliu de masaj MONACO
5 păreri
VICTORIA II este un fotoliu de masaj 3D, cu cursa lunga de masaj de 135 cm, comandă vocală, frământare la gambe, scanare automată, incalzire si masaj pentru toate zonele corpului.
Fotoliu de masaj VICTORIA II
0 păreri
Acest fotoliu a fost proiectat special pentru companiile care își doresc o creștere a productivității muncii și a stării de sănătate a angajaților. Un fotoliu de masaj poate reprezenta un stimulent pentru a contracara rutina și sedentarismul preocupărilor moderne de la locul de muncă.
Fotoliu de masaj CORPORATE pentru angajați
3 păreri
Fotoliu de masaj FOCUS III este dotat cu sistem revoluționar de încălzire, 15 programe automate, frământare pentru gambe, tabletă pentru control total, comandă vocală și multe alte funcții de masaj.
Fotoliu de masaj FOCUS III
0 păreri
EVEREST FLEX II este fotoliul de masaj Komoder special conceput pentru a mulțumi și persoanele înalte. Tehnologia de astăzi ne oferă o multitudine de combinații și soluții, însă EVEREST FLEX II se concentrează pe un masaj perfect al spatelui, de la prima vertebră cervicală până la ultima vertebră sacrală.
Fotoliu de masaj EVEREST FLEX II
1 păreri
KOMODER MARINA MEDICAL este un fotoliu de masaj full body dotat cu robot de masaj 3D pe șină SL 135 cm - perfect adaptat pentru persoane înalte.
Fotoliu de masaj MARINA MEDICAL II
3 păreri
Fotoliu de masaj 4D NOVA DUO 2023 este dotat cu două sisteme de masaj, 20 de programe automate, 9 tehnici de masaj, comandă vocală, bluetooth, etc.
[LANSARE] Fotoliu de masaj 4D NOVA DUO 2023 este dotat cu două sisteme de masaj, 20 de programe automate, 9 tehnici de masaj, comandă vocală, bluetooth, etc.
3 păreri
Komoder ETNA este un fotoliu de masaj 3D, cu cursa lunga de masaj de 135 cm, incalzire si masaj pentru toate zonele corpului.
Fotoliu de masaj ETNA pentru persoane supraponderale
2 păreri
Fotoliu de masaj VELETA II, dotat cu robot pentru masaj 4D, 23 de programe automate, 11 tehnici de masaj, frământare pentru gambe, încărcare rapidă a telefonului, comandă vocală și multe funcții noi!
Fotoliu de masaj VELETA II
3 păreri
LUXURY II - Singurul fotoliu de masaj cu robot de masaj 4D cu 8 Role pe Șină Super lungă și sistem de monitorizare a pulsului, a nivelului de oxigen și a microcirculației.
Fotoliu de masaj LUXURY II
1 păreri
Fotoliu de masaj VELETA II DELUXE, dotat cu robot pentru masaj 4D, 23 de programe automate, 11 tehnici de masaj, frământare pentru gambe, încărcare rapidă a telefonului, comandă vocală și multe funcții noi!
Noul fotoliu de masaj 4D VELETA II DELUXE
3 păreri
Prime e cel mai nou fotoliu cu masaj care foloseste doua mecanisme inteligente distincte 4D pentru zona spatelui.
Fotoliu de masaj PRIME
0 păreri
Therapeutix 4D este fotoliul de masaj profesional de la Komoder proiectat și executat după o cercetare amănunțită a morfologiei corpului uman. Practic, acest robot înmagazinează date și soluții pentru a satisface orice tip de utilizator, ridicând masajul la nivelul de artă.
Noul fotoliu de masaj THERAPEUTIX 4D
4 păreri
TITAN II - Singurul fotoliu de masaj cu două sisteme independente de masaj pe șină SL. Sistemul de scanare precis, tableta de 8 inch , încărcarea rapidă wireless pentru telefon și cele 24 de programe automate fac din TITAN II cel mai performant fotoliu de masaj la ora actuală.
Fotoliu de masaj TITAN II
Solicitați acum oferta specială de preț pentru fotolii de masaj
Veți primi automat catalogul pe email. ☟

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Fotoliile de masaj Komoder, echipate cu cele mai noi tehnologii din domeniu, sunt proiectate pentru a executa un masaj complet, ce imită perfect mișcările unui terapeut cu experiență. Sportivii care doresc să se refacă după activitatea intensă, persoanele cu muncă de birou care vor să prevină problemele asociate sedentarismului și toți cei care își doresc să se relaxeze în confortul propriului cămin sau birou vor aprecia scaunele de masaj performante, cu design subtil, potrivite în orice interior. Fiecare fotoliu de masaj profesional din oferta noastră include o serie de programe și funcții gândite pentru a oferi un masaj personalizat oricărui utilizator. Mai mult, Komoder vă propune fotolii pentru masaj din diverse game de preț având specificații și funcții variate, astfel încât fiecare client să își găsească produsul potrivit în funcție de nevoile și bugetul său. Toți clienții beneficiază de 3 ani garanție plus livrare, manipulare și montaj gratuite.