Scaune de masaj. Cele Mai Bune Preturi din ţară.

Centura de masaj Cadou

Ce spune Florin Grozea despre scaunul cu masaj Komoder?

Ce spune Florin Grozea despre fotoliu de masaj De când am luat scaun de masaj l-am folosit mai mult eu decât ea (Ioana)!

"Acum vrea toată familia să stea pe fotoliu, chiar și când nu funcționează, că e strategic plasat în fața televizorului și chiar e cel mai comod loc din casa noastră! Voi impune un calendar zilnic de acum, că așa nu se mai poate!

Pe scurt: dacă vrei liniște în căsnicie și soție relaxată trebuie să faci două lucruri. Al doilea este să iei un fotoliu profesional de masaj."


vezi ce spune Florin Grozea despre scaunul de masaj Komoder »

Ce spune Cabral despre scaunele de masaj Tokuyo?

Ce spune Cabral despre fotoliu de masaj "Știe să te maseze din vârful unghiilor și până aproape de creștetul capului!"

"Masează degetele de la picioare, talpa piciorului și câlcâiul, gamba și gemenii, pulpele, spatele, brațele și antebrațele, gâtul. Și știe să maseze și fesele, ceea ce este cu adevărat magic. Îl cheamă Tokuyo TC-688 3D Zero Gravity.
Minunatul mai și cântă, că are difuzoare și se sincronizează pe bluetooth cu telefonul sau laptopul. De vreo două săptămâni m-am abandonat complet invenției ăsteia, e atât de iscusit că încep să mă gândesc serios să părăsesc conjugalul pentru el..."


vezi ce spune Cabral despre Tokuyo TC-688 »

Sunteti in cautarea unui scaun de masaj?

Solicitati preturile noastre promotionale

Ce spun clienţii despre scaunele de masaj Komoder?

Multumiti de tot!!!
- de la dl. Vasiliu din Bucuresti, Aprili 2018. 5/5 puncte

"Nu m-am gandit ca un astfel de sacun poate face un masaj asa eficient pentru spate. Se simte cum dispare durerea de la spate. INADA S3 este foarte frumos si bun la masaj!"

Foarte incantat!!!
- de la dl. Cornel din Bucuresti, Martie 2018. 5 5 puncte

"Pret bun fata de alte magazine. Super masaj, calitate buna, cel mai mic pret. Ne place mult masajul pentru intiderea coloanei. Recomand Komoder pentru preturi bune."

Recomand!!!
- de la dna. Baciu din Cluj Napoca, Martie 2018. 5/5 puncte

"Excelent masajul pentru spate. Pretul foarte bun, iar livrarea se face in 24 de ore. Cumparati cu incredere, scaunele sunt de calitate."

Super! Preturi bune fata de concurenta!!!
- de la dl. Gavrila din Craiova, Iunie 2017. 5/5 puncte

"Nota 10. Sunt extrem de multumit de scaunul japonez pe care l-am achizitionat. Masaj excelent pentru zona spatelui si a umerilor."

Foarte multumit!!!
- de la dl. Laurentiu din Targu Mures, Iunie 2017. 5/5 puncte

"Sunt incantat de acest model. Am testat si alte modele in mol dar acesta este mult pentru tot ce am testat. Sunt multumit de achizitie."

Foarte multumiti!!!
- de la dl. Constantin din Bucuresti, Mai 2017. 5 5 puncte

"Totul a fost in regula, plata cash, manipulare la etajul 3. Suntem foarte multumiti si ne simtim foarte bine cu programele de masaj. A meritat investitia. Am primit un manual mare in limba romana si engleza."

De ce un scaun de masaj?

Masajul este eficient în ameliorarea oboselii, oamenii din ziua de azi sunt prea ocupați cu munca și cu viața de acasă pentru a găsi timp pentru sport sau relaxare. Astfel, un scaun de masaj este cea mai buna soluţie pentru un sfert de oră de relaxare şi detensionare musculară.

Cum alegem un scaun de masaj?

Stresul poate duce la dureri de cap, umeri înțepeniți, tensiune oculară, sau la afecțiuni mai grave, cum ar fi mâinile și picioarele reci sau boli care afectează organele interne. Un scaun de masaj potrivit trebui să fie dotat cu role 2D sau 3D si programe predefinite care să maseze zonele importante: lombar, cervical, picioare şi eventual braţe.

Scaune de masaj cu scanare preliminară

Noile scaune de masaj sunt dotate cu mecanisme care permit imitarea fidelă a tehnicilor de masaj oferite de mâna umană, oferind un efect de masaj amplu și diversificat. Căutaţi să cumpăraţi un scaun de masaj inteligent care vă oferă o astfel de scanare înainte de sesiunile de masaj.

Scaune de masaj Zero Gravity

O altă funcţie importante pe care trebuie să o căutaţi la un scaun de masaj este funcţia Zero Gravity. Această poziţie vă va aduce într-o stare de imponderabilitate în care vă veţi putea bucura de o relaxare perfectă şi o poziţie eficientă de masaj.

Masajul picioarelor cu perne cu aer şi role de masaj

Cele mai noi scaune de masaj sunt doate cu dispozitive de masaj la picioare: perne de masaj pentru gambe şi role de masaj pentru tălpi. Pernele cu aer învelesc complet gamba, glezna şi laba piciorului, pentru a vă oferi o experienţă de neuitat.

Komoder Cluj

Komoder - Cluj


Str. Milcov 16
Cluj-Napoca
Tel: 0746.297.773
Komoder Bucuresti

Komoder - Bucuresti


Bd. Ghencea 126 - 132
Bucuresti
Tel: 0746.297.773


© Komoder - Fotolii de masaj. Informaţiile prezente pe siteul www.komoder.ro sunt proprietatea S.C. Komoder Interactive S.R.L.
™ Komoder este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul acestui site nu poate fi copiat fără acordul scris.
S.C. Komoder Interactive S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28467