De peste 9 ani Komoder este cel mai cunoscut producător de scaune cu masaj din România, aparate de masaj şi sisteme de masaj. Fabricile noastre sunt printre cele mai performante din lume, iar liniile de producţie sunt foarte precise şi capabile de volum ridicat. Produsele Komoder sunt certificate în conformitate cu piaţa și cerințele din Europa. Ne mândrim cu magazinele noastre din marile orașe românești și suntem lider de piață pe segmentul acesta. Vă invităm să vizitați magazinele noastre și vă prezentăm mai jos gama de scaune cu masaj Komoder.
0 păreri
Scaunul de masaj Tokuyo TC-677 ajută la eliminarea stresului și ameliorează rigiditatea musculară. O experiență de masaj agreabilă, care se concentrează pe relaxarea taliei și a șoldului.
detalii tehnice Tokuyo TC-677
0 păreri
Acest nou scaun de masaj Komoder KM300 este dotat cu câte două brațe mecanice 3D inteligente pentru masajul spatelui și al zonei cervicale. Acest sistem poate efectua masajul spatelui, masajul gâtului și masajul zonei lombare, adică full body. KM300 este perfect pentru apartamente sau spații reduse deoarece suportul de masaj pentru picioare este foarte practic, acesta se poate ascunde sub fotoliu în momentul în care nu folosiți fotoliul de masaj.
detalii tehnice Komoder KM300
2 păreri
Komoder 151 este un scaun de masaj dotat cu role 3D, foarte silenţioase pentru masajul complet al spatelui. KM151 utilizează noul sistem de masaj în "SL" de 110 de cm. Scaunul este dotat si cu bluetooth - sistem audio si butoane rapide de rabatare, suport pentru smartphone.
specificatii Komoder KM151
Solicitați oferta sau programați o testare gratuită
Vă rugăm să ne comunicați înălțimea și greutate dumneavoastră pentru a vă putea recomanda un fotoliu corespunzător.
Carbal Recomandă scaunele de masaj KomoderCabral ne-a dat nota maximă!

Masează degetele de la picioare, talpa piciorului și câlcâiul, gamba și gemenii, pulpele, spatele, brațele și antebrațele, gâtul. Și știe să maseze și fesele, ceea ce este cu adevărat magic. Îl cheamă Tokuyo TC-688 3D Zero Gravity. Minunatul mai și cântă, că are difuzoare și se sincronizează pe bluetooth cu telefonul sau laptopul. De vreo două săptămâni m-am abandonat complet invenției ăsteia, e atât de iscusit că încep să mă gândesc serios să părăsesc conjugalul pentru el.

vezi ce spune cabral despre scaunele Komoder
Ce spun clienţii despre produsele Komoder:
Testează fotoliile de masaj Komoder în cele 4 magazine
Depozitare, Transport Gratuit și Montaj prin Komoder
Depozitare fotolii cu masaj Komoder

Depozitare corespunzatoare

Avem 4 depozite în toată țara.
Si depozităm în condiții perfecte.

Manipulare in siguranta

Fotoliul de masaj este încărcat
mecanizat, cu mare atenție.
Transport Gratuit

Oferim Transport Gratuit

În cele mai multe cazuri transportăm fotoliile
cu flotă proprie, prin angajații noștri.
Manipulare si Montaj komoder

Manipulare si Montaj

Am montat produsul.
Bucurați-vă de masaj!
Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.

Sediu Central Komoder
Sunați acum
Solicitați Prețul Special