De peste 9 ani Komoder este cel mai cunoscut producător de scaune cu masaj din România, aparate de masaj şi sisteme de masaj. Fabricile noastre sunt printre cele mai performante din lume, iar liniile de producţie sunt foarte precise şi capabile de volum ridicat. Produsele Komoder sunt certificate în conformitate cu piaţa și cerințele din Europa. Ne mândrim cu magazinele noastre din marile orașe românești și suntem lider de piață pe segmentul acesta. Vă invităm să vizitați magazinele noastre și vă prezentăm mai jos gama de scaune cu masaj Komoder.
0 păreri
PRIME - Specialist în starea ta de bine. Dotat cu două sisteme de masaj PRIME deține cea mai avansată tehnologie de masaj.
detalii tehnice Komoder PRIME
3 păreri
Komoder FOCUS II lansat in Octombriee 2020 este un fotoliu de masaj 3D, cu cursa lunga de masaj de 135 cm, comandă vocală, scanare automată, incalzire si masaj pentru toate zonele corpului.
specificatii Focus II
3 păreri
Fotoliul de masaj Everest vă oferă un o experiență deosebită datorită rolelor de masaj 3D, pozițiilor zero gravity, sistemului de încălzire și a tuturor celorlalte funcții importante.
detalii tehnice fotoliu masaj Everest
2 păreri
Fotoliul de masaj Albert vă oferă un o experiență deosebită datorită rolelor de masaj 3D, pozițiilor zero gravity, sistemului de încălzire și a tuturor celorlalte funcții importante. Acest fotoliu Komoder vă va oferi o experienţă de masaj supremă în propriul dvs. cămin, ajutându-vă să vă păstraţi sănătatea şi să fiţi activ în fiecare zi.
detalii tehnice fotoliu masaj Albert
1 păreri
Komoder ETNA lansat in Octombriee 2020 este fotoliu de masaj 3D, cu cursa lunga de masaj de 135 cm, incalzire si masaj pentru toate zonele corpului.
specificatii Etna
2 păreri
Komoder Marina lansat in Iunie 2020 este fotoliul de masaj full body, cu cursa lunga de masaj de 135 cm, incalzire si masaj de tip 3D.
specificatii Marina
5 păreri
Victoria este cel mai nou fotoliu de masaj lansat pentru anul 2020, dotat cu 4 mâini de masaj inteligente, foarte silenţioase, mobile pentru masajul complet al spatelui. Victoria utilizează noul sistem de masaj în "L" de 135 de cm, avâng cea mai lungă cursă de masaj. Fotoliul este dotat si cu bluetooth, port USB, sistem de ioni negativi, sistem audio si butoane rapide de rabatare pe bratul drept.
specificatii Komoder KM400
3 păreri
Fotoliul de masaj Komoder 4D Luxury este noul model Design Komoder. LUXURY este dotat cu 8 role de masaj încălzite ceramic, 12 programe de masaj, comandă vocală pentru schimbarea programelor de masaj. Aceste fotoliu este special proiectat cu sisteme zero gravity, space saver, scanarea utilizatorului, masaj de tip 4D și multe funcții care măresc confortul.
detalii tehnice Komoder LUXURY
10 păreri
Komoder Veleta este cel mai nou fotoliu de masaj din gama Komoder 2020. Fotoliul are cursa lunga de masaj de 137 cm si ofera incalzire la spate si picioare si masaj complet de tip 3D. Alegeti Komoder Veleta la un pret promotional. Livrarea este gratuita.
specificatii Veleta
2 păreri
Komoder Bari este fotoliul de masaj lansat în luna Mai 2020 și reprezintă cel mai bun raport preț/calitate. Fotoliul este dotat cu bluetooth, încălzire, zero gravity, masaj la picioare și multiple perne de masaj.
specificatii Komoder Bari
1 păreri
Acest nou fotoliu de masaj Komoder JOY este dotat cu câte două brațe mecanice 3D inteligente pentru masajul spatelui și al zonei cervicale. Acest sistem poate efectua masajul spatelui, masajul gâtului și masajul zonei lombare, adică full body. JOY este perfect pentru apartamente sau spații reduse deoarece suportul de masaj pentru picioare este foarte practic, acesta se poate ascunde sub fotoliu în momentul în care nu folosiți fotoliul de masaj.
detalii tehnice Komoder KM300
5 păreri
Komoder Deluxe este cel mai nou fotoliu de masaj lansat pentru anul 2020, dotat cu 4 mâini de masaj inteligente, foarte silenţioase, mobile pentru masajul complet al spatelui. Deluxe utilizează noul sistem de masaj în "L" de 135 de cm, având cea mai lungă cursă de masaj. Fotoliul este dotat si cu bluetooth, port USB, sistem de ioni negativi, sistem audio si butoane rapide de rabatare pe bratul drept.
specificatii Komoder Victoria
3 păreri
Komoder Focus este cel mai nou fotoliu de masaj lansat, dotat cu 4 role de masaj 3D, foarte silenţioase, mobile pentru masajul complet al spatelui. Focus utilizează noul sistem de masaj în "L" de 135 de cm, având cea mai lungă cursă de masaj. Fotoliul este proiectat cu câteva programe foarte precise: Strech, Confort, Relax, Full Body, Umeri și Gât, Spate și Talie.
specificatii tehnice fotoliu masaj Focus
2 păreri
Komoder Nova lansat in August 2020 este fotoliul de masaj full body, cu cursa lunga de masaj de 138 cm, incalzire si masaj de tip 3D.
specificatii Nova
1 păreri
Komoder Nevada este fotoliul de masaj lansat în luna August 2020 și reprezintă cel mai bun raport preț/calitate. Fotoliul este dotat cu bluetooth, încălzire, zero gravity, masaj la picioare și multiple perne de masaj.
specificatii Komoder Nevada
10 păreri
Luxor este cel mai nou fotoliu-capsulă de masaj. Luxor este dotat cu 4 mâini de masaj inteligente, silenţioase, ajustabile pe 5 intensități și care acționează pe 4 direcții pentru masajul complet al spatelui. Luxor utilizează noul sistem de masaj în "L" de 130 de cm, fiind fotoliul de masaj 3D cu cea mai lungă cursă de masaj.
specificatii Komoder Luxor
Solicitați oferta sau programați o testare gratuită
Vă rugăm să ne comunicați înălțimea și greutate dumneavoastră pentru a vă putea recomanda un fotoliu corespunzător.

NOUL PRIME - CU DOUĂ SISTEME DE MASAJ

DESCOPERIȚI PRIME
KOMODER PRIME

LANSARE FOCUS II - Experimentați serviciile unui maseur neobosit care cunoaște 12 Programe Automate și 6 tipuri de masaj

DESCOPERIȚI NOUL FOCUS
FOCUS II

KOMODER LUXURY - EXPERIENȚA 4D LA SUPERLATIV

DESCOPERIȚI LUXURY 4D
KOMODER LUXURY 4D

Ce spune George Buhnici despre fotoliul de masaj Veleta?
Urmăriți mai jos prezentarea pentru Veleta 2020:

Fotoliul de masaj Victoria - Scopul nostru este odihna dumneavoastră.
Ce spun specialiștii:

Fotoliul chiar face toate tipurile de masaj pe care vi le doriți!

Testează fotoliile de masaj Komoder în cele 4 magazine
Depozitare, Transport Gratuit și Montaj prin Komoder
Depozitare fotolii cu masaj Komoder

Depozitare corespunzatoare

Avem 4 depozite în toată țara.
Si depozităm în condiții perfecte.

Manipulare in siguranta

Fotoliul de masaj este încărcat
mecanizat, cu mare atenție.
Transport Gratuit

Oferim Transport Gratuit

În cele mai multe cazuri transportăm fotoliile
cu flotă proprie, prin angajații noștri.
Manipulare si Montaj komoder

Manipulare si Montaj

Am montat produsul.
Bucurați-vă de masaj!
Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.