De peste 9 ani Komoder este cel mai cunoscut producător de scaune cu masaj din România, aparate de masaj şi sisteme de masaj. Fabricile noastre sunt printre cele mai performante din lume, iar liniile de producţie sunt foarte precise şi capabile de volum ridicat. Produsele Komoder sunt certificate în conformitate cu piaţa și cerințele din Europa. Ne mândrim cu magazinele noastre din marile orașe românești și suntem lider de piață pe segmentul acesta. Vă invităm să vizitați magazinele noastre și vă prezentăm mai jos gama de scaune cu masaj Komoder.
1 păreri
Scaunul de masaj Tokuyo TC-677 ajută la eliminarea stresului și ameliorează rigiditatea musculară. O experiență de masaj agreabilă, care se concentrează pe relaxarea taliei și a șoldului.
detalii tehnice Tokuyo TC-677
2 păreri
Acest nou scaun de masaj Komoder KM300 este dotat cu câte două brațe mecanice 3D inteligente pentru masajul spatelui și al zonei cervicale. Acest sistem poate efectua masajul spatelui, masajul gâtului și masajul zonei lombare, adică full body. KM300 este perfect pentru apartamente sau spații reduse deoarece suportul de masaj pentru picioare este foarte practic, acesta se poate ascunde sub fotoliu în momentul în care nu folosiți fotoliul de masaj.
detalii tehnice Komoder KM300
2 păreri
Komoder 151 este un scaun de masaj dotat cu role 3D, foarte silenţioase pentru masajul complet al spatelui. KM151 utilizează noul sistem de masaj în "SL" de 110 de cm. Scaunul este dotat si cu bluetooth - sistem audio si butoane rapide de rabatare, suport pentru smartphone.
specificatii Komoder KM151
5 păreri
Victoria este cel mai nou fotoliu de masaj lansat pentru anul 2019, dotat cu 4 mâini de masaj inteligente, foarte silenţioase, mobile pentru masajul complet al spatelui. KM400SL utilizează noul sistem de masaj în "L" de 135 de cm, avâng cea mai lungă cursă de masaj. Fotoliul este dotat si cu bluetooth, port USB, sistem de ioni negativi, sistem audio si butoane rapide de rabatare pe bratul drept.
specificatii Komoder KM400
2 păreri
Fotoliul de masaj Albert vă oferă un o experiență deosebită datorită rolelor de masaj 3D, pozițiilor zero gravity, sistemului de încălzire și a tuturor celorlalte funcții importante. Acest fotoliu Komoder vă va oferi o experienţă de masaj supremă în propriul dvs. cămin, ajutându-vă să vă păstraţi sănătatea şi să fiţi activ în fiecare zi.
detalii tehnice fotoliu masaj Albert
3 păreri
Komoder KM500SL este cel mai nou fotoliu de masaj lansat, dotat cu 4 role de masaj 3D, foarte silenţioase, mobile pentru masajul complet al spatelui. KM500SL utilizează noul sistem de masaj în "L" de 135 de cm, având cea mai lungă cursă de masaj. Fotoliul este proiectat cu câteva programe foarte precise: Strech, Confort, Relax, Full Body, Umeri și Gât, Spate și Talie.
specificatii tehnice fotoliu masaj Focus
1 păreri
Acest nou fotoliu de masaj Komoder KM300 este dotat cu câte două brațe mecanice 3D inteligente pentru masajul spatelui și al zonei cervicale. Acest sistem poate efectua masajul spatelui, masajul gâtului și masajul zonei lombare, adică full body. KM300 este perfect pentru apartamente sau spații reduse deoarece suportul de masaj pentru picioare este foarte practic, acesta se poate ascunde sub fotoliu în momentul în care nu folosiți fotoliul de masaj.
detalii tehnice Komoder KM300
5 păreri
Komoder Deluxe este cel mai nou fotoliu de masaj lansat pentru anul 2019, dotat cu 4 mâini de masaj inteligente, foarte silenţioase, mobile pentru masajul complet al spatelui. Deluxe utilizează noul sistem de masaj în "L" de 135 de cm, având cea mai lungă cursă de masaj. Fotoliul este dotat si cu bluetooth, port USB, sistem de ioni negativi, sistem audio si butoane rapide de rabatare pe bratul drept.
specificatii Komoder Victoria
2 păreri
Fotoliul de masaj Komoder KM9000 4D Luxury este noul model Design Komoder 2019. KM9000 este dotat cu 8 role de masaj încălzite ceramic, 12 programe de masaj, comandă vocală pentru schimbarea programelor de masaj. Aceste fotoliu este special proiectat cu sisteme zero gravity, space saver, scanarea utilizatorului, masaj de tip 4D și multe funcții care măresc confortul.
detalii tehnice Komoder KM9000
8 păreri
KM9500SL 4D este cel mai nou fotoliu-capsulă de masaj din generația Design Komoder 2018. KM9500SL este dotat cu 4 mâini de masaj inteligente, silenţioase, ajustabile pe 5 intensități și care acționează pe 4 direcții pentru masajul complet al spatelui. KM9500SL utilizează noul sistem de masaj în "L" de 130 de cm, fiind fotoliul de masaj 3D cu cea mai lungă cursă de masaj.
specificatii Komoder KM9500
10 păreri
Cel mai avansat fotoliu din gama Komoder, KM7800 este dotat cu un set de mâini mecanice 3D inteligente silenţioase. Komoder KM7800 se poate controla de pe iPad/iPhone, are sistem de legănare a zonei lombare, sistem de ioni negativi, sistem audio incorporat si un sistem mai bun de masaj al bratelor.
specificatii Komoder KM7800
4 păreri
Sunt disponibile cinci moduri de masaj simulat şi anume: shiatsu, frământare, bătăi, ciocănit şi frământare sincronizată cu bătăi.
Specificatii fotoliu de masaj comercial
Solicitați oferta sau programați o testare gratuită
Vă rugăm să ne comunicați înălțimea și greutate dumneavoastră pentru a vă putea recomanda un fotoliu corespunzător.
Carbal Recomandă scaunele de masaj KomoderCabral ne-a dat nota maximă!

Masează degetele de la picioare, talpa piciorului și câlcâiul, gamba și gemenii, pulpele, spatele, brațele și antebrațele, gâtul. Și știe să maseze și fesele, ceea ce este cu adevărat magic. Îl cheamă Tokuyo TC-688 3D Zero Gravity. Minunatul mai și cântă, că are difuzoare și se sincronizează pe bluetooth cu telefonul sau laptopul. De vreo două săptămâni m-am abandonat complet invenției ăsteia, e atât de iscusit că încep să mă gândesc serios să părăsesc conjugalul pentru el.

vezi ce spune cabral despre scaunele Komoder
Ce spun clienţii despre produsele Komoder:
Suntem multumiti!
- de la
dl. Gabriel / Bucuresti
Un scaun interesant, potrivit pentru ceea cea vroiam sa facem cu el: un cadou.
Livrare prompta!
- de la
dna. Mirela / Bucuresti
Am primit la timp scaunul. E destul de competent cand vine vorba de masajul spatelui.
Recomand! Un scaun reusit!
- de la
dl. Barna / Bucuresti
Excelent masaj. Pretul foarte bun, iar livrarea se face in 24 de ore. Suntem foarte multumiti.
Un scaun de masaj mult peste ce așteptam
- de la
Claudiu G. / Cluj-Napoca
Am cumpărat acest scaun de masaj la recomandarea unui medic, dar nu mi-am imaginat că acest scaun poate efectua un astfel de masaj. Este peste ce mă așteptam eu personal. Iar dimensiunile scaunului sunt generoase.
Un scaun foarte comod. Nota 10 băieților de la livrare.
- de la
Florentin Iancovici / Brasov
Nota 10 băieților de la livrare care au desfăcut fotoliul pentru că nu intra pe ușă. Masajul este deosebit și vă recomand tuturor prietenilor mei.
Testează fotoliile de masaj Komoder în cele 4 magazine
Depozitare, Transport Gratuit și Montaj prin Komoder
Depozitare fotolii cu masaj Komoder

Depozitare corespunzatoare

Avem 4 depozite în toată țara.
Si depozităm în condiții perfecte.

Manipulare in siguranta

Fotoliul de masaj este încărcat
mecanizat, cu mare atenție.
Transport Gratuit

Oferim Transport Gratuit

În cele mai multe cazuri transportăm fotoliile
cu flotă proprie, prin angajații noștri.
Manipulare si Montaj komoder

Manipulare si Montaj

Am montat produsul.
Bucurați-vă de masaj!
Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.

Sediu Central Komoder
Sunați acum
Solicitați Prețul Special