Termeni si conditii de utilizare a siteului komoder.ro

Marca inregistrata:

KOMODER este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul siteului www.komoder.ro nu poate fi copiat fără acordul scris.

KOMODER INTERACTIVE S.R.L. este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub nr. 28467. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, KOMODER INTERACTIVE S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este : transmiterea de comunicari cu scop comercial prin telefon/email si respectiv confirmarea comenzilor.

Termeni si Conditii:

Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate promovata de KOMODER INTERACTIVE S.R.L. Aceasta politica explica in ce mod KOMODER va utiliza orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului KOMODER.ro

Informatii personale inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dvs. in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa, email). Informatiile oferite in momentul solicitarii ofertelor de pret sunt folosite de KOMODER pentru a va trimite informatii despre produsele KOMODER, promotii, reduceri de pret. KOMODER va utiliza adresa dvs. de email pentru a va trimite newsletter periodic cu produsele sale. Aceste newsletter-e periodice va vor oferi posibilitate de dezabonare daca veti dori acest lucru.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o solicitare prin email la contact@komoder.ro

In eventualitatea in care KOMODER vinde o fractiune sau intreaga entitate juridica catre o alta parte, isi rezerva dreptul de a transfera informatia dumneavoastra ca parte a oricaror active vandute sau disponibilizate.

KOMODER colecteaza informatiile de la clienti pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la produsele si detaliile tehnice ale acestora. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon, adresa de e-mail. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul nostru.

Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica.

Plata si Livrarea:

Orice comanda plasata prin intermediul acestui site are valuare contractuala. Livrarea produselor se face in unele cazuri prin firma de curierat rapid sau prin logistica proprie a KOMODER, in functie de locatia clientului. Cheltuielile de transport sunt suportate de KOMODER. Livrarea se va realiza in aproximativ 5 zile de la confirmarea comenzii exceptand zilele de duminica, precum si sarbatorile legale. In cazuri exceptionale, daca produsul comandat nu se afla pe stoc in momentul comenzii, veti fi anuntat de operatorii nostri in cat timp acesta va putea ajunge la dumneavoastra.

KOMODER are nevoie de datele dvs. de facturare pentru a emite factură fiscala sau proforma, dupa caz. Plata facturii fiscale sau proforme se poate face în funcţie de preferinţele dvs. şi de valoarea produsului/produselor comandate. Persoanele fizice sau juridice cu domiciul/sediu în România vor efectua plata în contul RO08BTRL01301202W84344XX (BT) deţinute de compania KOMODER INTERACTIVE S.R.L. care este deţinătorul brandului KOMODER.

Persoanele fizice pot efectua plata şi în Euro în contul RO80BTRL01304202W84344XX (BT) şi deţinute de compania KOMODER INTERACTIVE S.R.L.

De-asemenea, contravaloare produselor se poate achita numerar in sistem ramburs la primirea produsului. In acest caz curierul va emite chitanta care se va atasa la factura emisa de KOMODER INTERACTIVE S.R.L. Clientii persoanele juridice se vor supune politicii priving platile numerar. Limita de plata in numerar pentru persoanele juridice este de maxim 5.000 Lei

Plata cu cardul

Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca "Komoder". Cardurile acceptate sunt: Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro, plata fiind realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar. Plata se poate efectua si in rate, folosind carduri de cumpraturi.

plationline.roVisaMastercard

Plata cu cardul Star BT

Clientii Komoder pot opta pentru modalitatea de plata in rate fara dobanda prin cardurile de credit ale Bancii Transilvania. Komoder este partener al băncii Transilvania în programul STAR BT - detalii aici

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe www.komoder.ro si beneficiezi de:

- 6 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate
- 0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata în întregime
- perioada de gratie de pana la 56 de zile - valabila pentru toate tranzactiile (plati la comercianti - în întregime sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc)

Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium
Nu ai inca ? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:
- In orice unitate Banca Transilvania
- Online pe www.starbt.ro
- Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 - pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) - din reteaua Romtelecom

Programul de lucru

Programul de lucru pentru magazinele Komoder din centrele comerciale este de luni până duminică între orele 10:00 și 22:00

În timpul sărbătorilor legale angajaţii companiei Komoder sunt liberi.

Pentru solicitările şi ofertele online timpul de răspuns este cuprins între o oră şi 48 de ore. Timpul de răspuns este influenţat de sfârşiturile de săptămână sau de sărbătorile legale.

Responsabilitati privind produsele:

KOMODER INTERACTIVE S.R.L. garanteaza înlocuirea și/sau acceptarea returului produselor ce vor fi considerate neconforme cu descrierea de pe site. Orice reclamație va trebui adusa la cunostinta la KOMODER INTERACTIVE S.R.L. in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor. Reclamatiile trebuie trimise prin email la contact@komoder.ro sau tehnic@komoder.ro

Garanţia produselor şi reparaţii:

În cazul în care produsul achiziţionat s-a defectat vă rugăm să ne contactaţi prin email contact@komoder.ro pentru stabilirea detaliilor necesare reparaţiei. Dacă defectul este necunoscut sau greu de soluţionat la locaţia clientului produsul va fi transportat spre departamentul service KOMODER sau va fi înlocuit. Toate taxele de transport, ambalare şi reparaţie vor fi suportate de către compania KOMODER.

Returul produselor:

Puteţi solicita înlocuirea produsului sau contravaloarea achitată în termen de 5 zile lucrătoare din momentul în care aţi recepţionat produsul. Costul de retur al produsului va fi suportat de către client. În cazul în care doriţi returnarea produsului vă rugăm să ne contactaţi în termen de 48 de ore de la achiziţie prin telefon, la numărul 0364.100.160 pentru stabilirea detaliilor cu privire la retur. În cazul în care nu aveți posibilitate de manipulare și reambalare a produsului vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul 0364.100.160 pentru a solicita ca personalul Komoder să vă ofere acest serviciu contra-cost. În cazul în care solicitarea de retur se face telefonic la momentul livrării sau verbal personalului care a livrat/montat produsul, iar returul efectiv al produsului se efectuează imediat după livrare, atunci taxa pentru serviciul de retur este zero.

Rezolvarea litigiilor:

Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Condiţiile şi Termenii de utilizare de mai sus şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator şi KOMODER INTERACTIVE S.R.L.. În cazul unor eventuale conflicte, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă, în conformitate cu legile române în vigoare.

Politica de confidentialitate:

KOMODER respecta confidentialitatea indivizilor si nu aduna sau foloseste datele personale decat daca sunt furnizate de bunavoie catre KOMODER de catre individul in cauza. Va rugam sa ne informati daca nu doriti ca datele dvs sa fie retinute.

Datele vor fi folosite pentru a urmari dezvoltarea produsului si a vanzarilor. In cazurile care nu sunt mentionate mai sus, datele nu vor fi vandute si nici impartasite unei terte parti.