Termeni si conditii de utilizare a siteului komoder.ro

Marca înregistrată:

KOMODER este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul site-ului www.komoder.ro nu poate fi copiat fără acordul scris.

KOMODER INTERACTIVE S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenta a prelucrării datelor cu caracter personal sub nr. 28467. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vieții private in sectorul comunicațiilor electronice, KOMODER INTERACTIVE S.R.L. are obligația de a administra in condiții de siguranța si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoana. Scopul colectării datelor este : transmiterea de comunicări cu scop comercial prin telefon/email și respectiv confirmarea comenzilor.

Termeni și Condiții:

Următoarele reguli stabilesc politica de confidențialitate promovata de KOMODER INTERACTIVE S.R.L. Aceasta politica explica in ce mod KOMODER va utiliza orice tip de informație personala pe care ne-o puteți oferi pe parcursul utilizării site-ului KOMODER.ro

Informații personale înseamna orice tip de informație care va identifica pe dvs. in nume personal (de exemplu numele dumneavoastră, adresa, email). Informațiile oferite in momentul solicitării ofertelor de preț sunt folosite de KOMODER pentru a va trimite informații despre produsele KOMODER, promoții, reduceri de pret. KOMODER va utiliza adresa dvs. de email pentru a va trimite newsletter periodic cu produsele sale. Aceste newsletter-e periodice va vor oferi posibilitate de dezabonare daca veți dori acest lucru.

Conform Legii beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiției. Totodata, aveți dreptul vă vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteți adresa cu o solicitare scrisă prin email la contact@komoder.ro

În eventualitatea in care KOMODER vinde o fracțiune sau întreaga entitate juridica catre o alta parte, își rezerva dreptul de a transfera informația dumneavoastră ca parte a oricăror active vândute sau disponibilizate.

KOMODER colectează informațiile de la clienți pentru a putea onora comenzile și pentru a servi cat mai bine clienți noștri cu informații complete referitoare la produsele si detaliile tehnice ale acestora. Informațiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon, adresa de e-mail. Informațiile referitoare la cărțile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul nostru.

Vom încerca să vă informăm daca apar schimbări in politica noastră de confidențialitate care pot afecta modul in care utilizam informația furnizată de dumneavoastră. Cu toate acestea, noi îi încurajăm pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce privește confidențialitatea datelor personale și să verifice din când în când regulile stipulate de aceasta politica.

Plata și Livrarea

Orice comanda plasata prin intermediul acestui site are valoare contractuala. Livrarea produselor se face in unele cazuri prin firma de curierat rapid sau prin logistica proprie a KOMODER, in funcție de locația clientului. Cheltuielile de transport sunt suportate de KOMODER. Livrarea se va realiza in aproximativ 5 zile de la confirmarea comenzii exceptând zilele de duminica, precum si sarbatorile legale. In cazuri exceptionale, daca produsul comandat nu se afla pe stoc in momentul comenzii, veți fi anunțat de operatorii noștri în cat timp acesta va putea ajunge la dumneavoastră.

KOMODER are nevoie de datele dvs. de facturare pentru a emite factură fiscala sau proforma, dupa caz. Plata facturii fiscale sau proforme se poate face în funcţie de preferinţele dvs. şi de valoarea produsului/produselor comandate. Persoanele fizice sau juridice cu domiciliul / sediul în România vor efectua plata în contul RO08BTRL01301202W84344XX (BT) deţinute de compania KOMODER INTERACTIVE S.R.L. care este deţinătorul brandului KOMODER.

Persoanele fizice pot efectua plata şi în EURO în contul RO80BTRL01304202W84344XX (BT) şi deţinute de compania KOMODER INTERACTIVE S.R.L.

De-asemenea, contravaloare produselor se poate achita numerar in sistem ramburs la primirea produsului. In acest caz curierul va emite chitanța care se va atașată la factura emisa de KOMODER INTERACTIVE S.R.L. Clienții persoanele juridice se vor supune politicii privind plățile numerar. Limita de plata in numerar pentru persoanele juridice este de maxim 5.000 Lei

Plata cu cardul

Pentru plățile cu card bancar, tranzacția va aparea pe extrasul de cont al clientului plătitor ca "Komoder". Cardurile acceptate sunt: Visa/Visa Electron, Mastercard / Maestro, plata fiind realizată in condiții de securitate maximă, fara a se percepe vreun comision suplimentar. Plata se poate efectua și în rate, folosind carduri de cumpărături.

plationline.roVisaMastercard

Plata cu cardul Star BT

Clientii Komoder pot opta pentru modalitatea de plata în rate fara dobânda prin cardurile de credit ale Băncii Transilvania. Komoder este partener al băncii Transilvania în programul STAR BT - detalii aici

Plățiți cu Star Card de la Banca Transilvania pe www.komoder.ro și beneficiați de:


- 6 RATE fara dobânda pentru orice plata, daca alegi plata in rate
- 0.3% din valoarea cumpărăturii in Puncte Star, daca alegi plata în întregime
- perioada de grație de pana la 56 de zile - valabila pentru toate tranzacțiile (plăți la comercianți - în întregime sau în rate, ridicări de numerar, plăți de utilități, etc.)

Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium
Nu aveți încă ? Aplica acum pentru un card de cumpărături Star:
- În orice unitate Banca Transilvania
- Online pe www.starbt.ro
- Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 - pentru rețele mobile sau din străinătate; 0800 80 CARD (2273) - din rețeaua Romtelecom

Rezolvarea litigiilor:

Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Condiţiile şi Termenii de utilizare de mai sus şi orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator şi KOMODER INTERACTIVE S.R.L.. În cazul unor eventuale conflicte, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluţionat în instanţă, în conformitate cu legile române în vigoare.

Politica de confidențialitate

KOMODER respecta confidențialitatea indivizilor si nu aduna sau folosește datele personale decat daca sunt furnizate de bunăvoie catre KOMODER de catre individul in cauza. Vă rugăm sa ne informați daca nu doriți ca datele dvs. sa fie reținute.

Datele vor fi folosite pentru a urmări dezvoltarea produsului si a vânzărilor. În cazurile care nu sunt menționate mai sus, datele nu vor fi vândute și nici împărtășite unei terțe părți.