Fotolii de masaj cu plata în rate egale fără dobândă

Dacă sunteți în căutarea unui fotoliu de masaj profesional, acum puteți opta pentru opțiunea plății în rate fără dobândă. Descoperiți parteneriatele Komoder cu Banca Transilvania și Raiffeisen Bank și alegeți să achitați fotoliile sau aparatele de masaj în mod avantajos, prin plată eșalonată, în rate fără dobândă.

Plata cu cardul Star BT

La achiziția unui fotoliu de masaj, clientii Komoder pot opta pentru modalitatea de plata in rate fara dobanda prin cardurile de credit ale Bancii Transilvania. Komoder este partener al băncii Transilvania în programul STAR Card - detalii aici

Plateste cu STAR Card de la Banca Transilvania si beneficiezi de:

Plata in rate prin cardul Star BT

- 6 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate, SAU 2% puncte STAR
- 0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata în întregime
- perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile (plati la comercianti - în întregime sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc)

Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi:  STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium
Nu ai inca ? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:
- In orice unitate Banca Transilvania
- Online pe www.starbt.ro
- Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) - din reteaua RomtelecomPlateste prin Programul Multishop de la Raiffeisen Bank:

Plata in rate prin Programul Multishop de la Raiffeisen Bank

Cardul tau este partenerul ideal pentru achizitii inspirate.
Vrei sa profiti din plin de ofertele speciale din magazine? Programul Multishop iti ofera facilitatea ratelor fara dobanda pentru cumparaturi neprevazute.
Acum este mai usor sa tii pasul cu tendintele care iti completeaza stilul, iar cardul ta de la Raiffeisen Bank e partenerul ideal pentru achizitii inspirate in magazine.


Avantajele tale

Tu iti alegi numarul de rate!
Ai la dispozitie o retea in extindere de magazine partenere, de unde poti cumpara produse pe care sa le achiti apoi in pana la 12 rate lunare fara dobanda. Practic nu platesti decat ceea ce cumperi.

Programul Multishop - Rate fara dobanda

Cum functioneaza?
Programul este disponibil pentru orice plati efectuate cu cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank in magazinele partenere din program, avand diferite domenii de activitate: moda, accesorii, bijuterii, turism, electronice, electrocasnice, IT etc. Poti consulta lista magazinelor partenere mai jos, in aceasta pagina. Cand esti la cumparaturi, poti identifica usor magazinele partenere, prin elementele de semnalizare Multishop, amplasate la intrare sau la casele de marcat. Tot ce trebuie sa faci este sa specifici ca vrei sa platesti cu cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank in numarul de rate dorit. Ulterior, urmaresti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata fara dobanda si rambursezi pana la data scadentei pentru a beneficia de dobanda 0%.

Solicitați Prețul Special.
Veți primi automat catalogul de prețuri pe email. ☟

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Testați fotoliile de masaj profesionale în magazinele Komoder

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.