Noul Premium Store Komoder Oradea

Programați o testare gratuită

Dragi clienți,
Vă informăm cu bucurie că echipa Komoder se va reuni pentru teambuildingul nostru anual în perioada 18-25 mai. Această ocazie ne oferă posibilitatea să ne împrospătăm mintea și să dezvoltăm noi idei și strategii pentru a ne îmbunătăți serviciile.
Vom fi indisponibili pe perioada acestui eveniment. Începând cu data de 27 mai, comenzile și solicitările dvs. vor fi preluate și vă asigurăm că vor fi tratate cu aceeași atenție și profesionalism. Revenim cu forțe proaspete și cu idei inovatoare pentru a vă oferi experiențe de neuitat.
Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru că sunteți alături de noi în această călătorie!

Vă invităm să vizitați noul Premium Store Komoder Oradea pentru a testa cele mai eficiente fotolii de masaj, inclusiv gama de produse japoneze D.Core. Alocați suficient timp pentru a testa un fotoliu de masaj în Oradea și pentru a vă convinge de beneficiile unui astfel de scaun cu masaj în confortul casei dumneavoastră.
Program: Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
Sâmbătă: cu programare
18-26 Mai: ÎNCHIS
Telefon showroom: 0741 226 567
Adresa: Strada Ogorului 72C, Oradea (lângă Mustang Boutique)
Indicații traseu: Navighează
Komoder Oradea

Testați fotoliile de masaj profesionale în magazinele Komoder

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.