Garanție, Service, Piese de schimb pentru fotolii de masaj Komoder

Komoder este singura companie din România și Europa care oferă servicii de Garanție de 3 ani pentru produsele comercializate.

Livrarea produselor Komoder se face cu personal calificat, astfel că angajații noștri vor manipula, asambla produsul și vă vor instrui asupra modului corect de utilizare. În cazul în care apare vreo problemă de natură tehnică, vă rugăm să solicitați cu încredere serviciul nostru de service.

Departament Tehnic - Date de contact

Telefon: +40 755 099 747
Email: tehnic@komoder.ro
Adresa Depozit și Birou Reparații: str. Calea Baciului nr. 47, Cluj Napoca.

Verificare tehnica la fotoliu de masaj

Garanție 3 Ani Standard

Serviciile de Garanție oferite de compania Komoder acoperă toate tipurile de intervenții, incluzând aici: costurile de deplasare, costul pieselor de schimb și al manoperei. În funcție de natura problemei produsului dumneavoastră departamentul tehnic Komoder va decide dacă produsul necesită:

1. înlocuire completă
2. reparație la locația dumneavoastră
3. Preluare și transport la service

Testare motoare la fotoliu de masaj

Extinderea Serviciilor de Garanție

În momentul achiziției puteți opta pentru extinderea perioadei de garanție. Costul anual pentru fiecare an suplimentar de garanție diferă în funcție de tipul fotoliului de masaj. Extinderea serviciului de garanție se poate efectua și înaintea ca perioada de garanție să expire (80-100 euro/an. Spre exemplu dacă achiziționați suplimentar 2 ani de Garanție produsul dumneavoastră beneficiază de 5 ani de Garanție (3 ani Standard și 2 ani Achitat Extra) + 5 Ani Post-Garanție.

Post-Garanție de 5 ani

După expirarea perioadei de garanție beneficiați de servicii Post-Garanție, astfel că dacă întâmpinați probleme de natură tehnică cu fotoliul dumneavoastră vă rugăm să ne contactați. Pe perioada serviciului de Post-Garanție dumeavoastră, client Komoder, nu veți achita serviciul de deplasare și manoperă ci doar contravaloarea piesei înlocuite (ex. placă de bază, placă de alimentare, telecomandă, motor de frământare, piston - motor de rabatare).

Pentru a evita situaţiile care pot duce la ieșirea din garanţie a produsului vă rugăm să studiați manualul de utilizare cu care vă vom livra fotoliul de masaj.

Situaţii care pot duce la ieșirea din garanţie a produsului:

- Nerespectarea condiţiilor de exploatare prevăzute în manualul de utilizare;
- Aparatul prezintă deteriorări cauzate de accidente mecanice, lovituri, şocuri, pătrunderi de lichide, expuneri la foc,
- Păstrarea în condiţii improprii – functionarea repetată în regim de mari diferenţe de temperatură care cauzează fenomenul de “condens” intern, expunerea excesivă la umezeală sau radiaţii solare, deteriorarea cablurilor de alimentare sau a elementelor de protecţie sau neglijenţei în utilizare;
- Produsul a fost utilizat împreună cu alte accesorii în afara celor recomandate de vânzător;
- Intervenţii sau reparaţii executate de către persoane neautorizate;

Personal calificat

Echipa tehnică Komoder participă anual la cursuri de specializare, astfel că serviciile oferite de compania noastră vor fi pe măsura așteptărilor dumneavoastră. Vă recomandăm să apelați cu încredere în personalul nostru și să ne semnalați orice situație întâmpinată în exploatarea produselor noastre.

Personal calificat Komoder