Garanția produselor Komoder

Komoder este singura companie din România și Europa care oferă servicii de Garanție de 3 ani pentru produsele comercializate.

Livrarea produselor Komoder se face cu personal calificat, astfel că angajații noștri vor manipula, asambla produsul și vă vor instrui asupra modului corect de utilizare. În cazul în care apare vreo problemă de natură tehnică, vă rugăm să solicitați cu încredere serviciul nostru de service.

Verificare tehnica la fotoliu de masaj

Garanție 3 Ani Standard

Serviciile de Garanție oferite de compania Komoder acoperă toate tipurile de intervenții, incluzând aici: costurile de deplasare, costul pieselor de schimb și al manoperei. În funcție de natura problemei produsului dumneavoastră departamentul tehnic Komoder va decide dacă produsul necesită:

1. înlocuire completă
2. reparație la locația dumneavoastră
3. Preluare și transport la service

Testare motoare la fotoliu de masaj

Extinderea Serviciilor de Garanție

În momentul achiziției unui produs nou puteți opta pentru extinderea perioadei de garanție. Costul pentru fiecare an suplimentar de garanție este calculat la 5% din valoarea produsului fără TVA. Spre exemplu dacă achiziționați suplimentar 2 ani de garanție produsul dumneavoastră beneficiază de 5 ani de garanție: 3 ani Standard și 2 ani achitați suplimentar.

Post-Garanție de 5 ani

După expirarea perioadei de garanție beneficiați de servicii Post-Garanție, astfel că dacă întâmpinați probleme de natură tehnică cu fotoliul dumneavoastră vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact. Pe perioada serviciului de Post-Garanție dumeavoastră, client Komoder, veți achita contravaloarea piesei înlocuite (ex. placă de bază, placă de alimentare, telecomandă, motor de frământare, piston, motor de rabatare).

Pentru a evita situaţiile care pot duce la ieșirea din garanţie a produsului vă rugăm să studiați manualul de utilizare cu care vă vom livra fotoliul de masaj.

Situaţii care pot duce la ieșirea din garanţie a produsului:

- Nerespectarea condiţiilor de exploatare prevăzute în manualul de utilizare;
- Aparatul prezintă deteriorări cauzate de accidente mecanice, lovituri, şocuri, pătrunderi de lichide, expuneri la foc;
- Păstrarea în condiţii improprii – funcționarea repetată în regim de mari diferențe de temperatură care cauzează fenomenul de "condens" intern, expunerea excesivă la umezeală sau radiaţii solare, deteriorarea cablurilor de alimentare sau a elementelor de protecţie sau neglijenţei în utilizare;
- Produsul a fost utilizat împreună cu alte accesorii în afara celor recomandate de vânzător;
- Intervenţii sau reparaţii executate de către persoane neautorizate;

Personal calificat

Echipa tehnică Komoder participă anual la cursuri de specializare, astfel că serviciile oferite de compania noastră vor fi pe măsura așteptărilor dumneavoastră. Vă recomandăm să apelați cu încredere în personalul nostru și să ne semnalați orice situație întâmpinată în exploatarea produselor noastre.

Personal calificat Komoder

Deschideți un caz de Garanție și Reparație

Vă rugăm să folosiți formularul de mai jos pentru a solicita reparații în perioada de garanție sau pentru a solicita reparații după expirarea perioadei de garanție. Adresa Departamentului Tehnic se găsește pe strada Calea Baciului nr. 47, Hala Komoder. Cluj Napoca. Romania.