Vloggerul Cristian Florea ne invită să-l însoțim, în ultima postare, în toate etapele descoperirii fotoliului de masaj Komoder:

"Un fotoliu de genul ăsta te ajută pentru că este mega la îndemână, dacă ai loc de el în casă, poți să îți faci câte masaje pe zi vrei tu fără să pleci nicăieri sau fără să vină vreun maseur la tine acasă. Te așezi în el, îți faci masaj, te relaxezi și îți vezi de drum."

Actorul de comedie Andrei Duban recomandă fotoliul de masaj EVEREST FLEX II:

"Practic, acesta a fost cadoul meu la 51 de ani. Ăsta a fost cadoul alor meu, Armin și Graziela. Armin e băiatul meu de 11 ani. Și eu cred că a fost un cadou de care să ne bucurăm noi toți, nu numai eu… adică e bătaie pe scaun. (…) Am avut deja două evenimente, eu o nuntă și soția mea un botez, și imediat ce am venit de acolo, vreau să spun că jumătate din oboseală s-a dus, doar pentru că am făcut un masaj, este atât de relaxant încât jumătate din oboseală s-a dus după doar 20 de minute."

Chef George Valery recomandă fotoliul de masaj FOCUS II:

"Un fotoliu care, zic eu că face minuni pentru că, după o întreagă zi de muncă în domeniul bucătăriei, noi sumtem foarte, foarte obosiți, avem dureri de spate, avem dureri de picioare și atunci fotoliul suplinește practic o ședință de masaj cu un masaj făcut de un masseur profesionist. Putem să spunem că ne-am angajat 5 masseuri care se ocupă de tine în același timp și îți masează și picioare, și mâini, și spate, cervical, absolut tot, lombar... După o ședință de masaj, efectiv te ridici pur si simplu remontat și apt pentru a face din nou o zi plină de success în domeniu. "

Fotoliile KOMODER recomandate de specialiștii
Centrului Medical Fiziorein:

"În cadrul Centrului Medical Fiziorein, folosim fotoliile de masaj Komoder în scopul relaxării și creării stării de bine, atât pentru personalul clinicii, cât și pentru pacienții care ne trec pragul. Pacienții care s-au relaxat în fotoliul Komoder au declarat că se simt răsfățați la noi în clinică, având la dispoziție aceste dispozitive la care își setează singuri programele preferate. Un fotoliu de masaj într-o companie înseamnă o productivitate mai mare a muncii și previne absenteismul de la locul de muncă", este părerea doamnei doctor Daniela Crăciun, medic specialist recuperare medicală și medic primar medicină internă în cadrul Centrului Medical Fiziorein.

Livrare fotoliu de masaj KOMODER LUXURY acasă la
dl. Florin Segărceanu:

"Este foarte comod, ajungi seara acasă, poți să te relaxezi, este confortabil, relaxant și în același timp și din punct de vedere terapeutic este foarte folositor. Având probleme destul de serioase cu coloana, fost sportiv de performanță, orice sportiv are o uzură mai accentuată și întotdeauna îmi rezerv 10 minute dimineața… și la fel, probabil că cel mai plăcut este seara, pentru că atunci nu ești grăbit. […] Deja am mulți prieteni care vor să vină la mine în vizită să-l încerce."

Flick Domnul Rimă:
"Nu m-am dus la spa, la masaj, că e mai bine
Să vină masajul direct acasă la mine!"

"Am ajuns în rai, l-am zărit dintr-o privire.
El e FOCUS III, mă așteaptă la-ntâlnire.
Mă așez în el, zâmbetul direct mi-l fură,
M-a convins deja terapia cu căldură.

Are grijă de coloană, funcții personalizate,
Te revigorează și e un spa pentru spate;
Monitorizează BPM și oboseală
Și are difuzoare, dar și comandă vocală.

Are pernă cu-ncălzire și, dacă somnul te fură,
El e vinovat, este șalul cu căldură.
Un lucru e clar, relaxarea-i mai frumoasă,
După o zi lungă, cu un FOCUS III acasă."

Mira – "Aș sta non-stop în fotoliu. E magic!"

"De foarte mult timp mi-am dorit un fotoliu care sa ofere atâta relaxare. Imaginează-ţi doar asta: te pui în el şi poţi să rămâi acolo, poţi să dormi sau poţi să te pui direct în pat la tine şi ai adormit ca un bebeluş după ce primeşti cel mai tare masaj posibil.
Faptul că simt cum îmi masează picioarele sau spatele după ce am stat toată ziua în maşină este minunat. Mai ales pentru noi, femeile, că purtăm tocuri, e magic."

Dani Oțil – "Vreau să îi demonstrez soției că Alice este femeia care mă ascultă!"

"Salut, sunt Dani, sunt prezentator TV și de curând sunt fericitul porsesor al unui fotoliu cu masaj inclus de la Komoder. Primul lucru pe care le caut la un astfel de fotoliu, deoarece poate aveți o paletă mare de produse și nu știți pe care sa-l alegeți, în perioada aceasta nu vă interesează foarte mult, dar iarna vă interesează să dispună de funcția de încălzire. Focus 2 are această funcție. Al doilea lucru, să poți regla funcțiile pe care el le are în setările automate, dar poate vrei mai sus sau mai jos, este importrant, ca atunci când faci dragoste. Al treilea lucru, să dețină minime alte optiuni, cum ar fi: de exemplu, ajungi cu telefonul tău usor descărcat, la masaj, nu ai vrea să mai tragi încă un fir, încă un încărcător, încă un prelungitor până la priza pe care nu ști unde o ai, ar fi bine să vină cu un USB incorporat, lucru pe care fotoliul din spatele meu îl are. La acest aparat în sine, am găsit ceva ce nu am găsit la altele, anume faptul că ai și butoane ca în mașină. Dispui de o telecomandă cu multe butoane, dorești și butoane foarte rapide, în plus are comandă vocală, este strict de distracție. Vreau să îi demonstrez soției că Alice este femeia care mă ascultă pentru că îți răspunde, așteaptă comanda și te ascultă, adică....te ascult, asta este important.

Ca sa fac un review, în mare, sigur, este o treabă subiectivă utilizarea unui fotoliu de masaj, dar eu zic că funcția de masaj pentru spate și zona lombară, mă dor mușchii după un antrenament mai greu sau dupa ce aveam meci, cu baietii intr un campionat. Aceasta este o funcție interesantă, atunci când te duci direct pe un buton, altfel, mie imi place să îmi compun programele. Mai mult de 20 de minute nu cred că ai nevoie, la urma urmei nu-i o maioneză care să te intoarcă și pe față și pe spate. Este exact masajul de care ai nevoie după o zi grea sau atunci când ai dureri de la statul în picioare foarte mult la o filmare. Exact momentul in care te așezi, scoți șlapii și rămâi în tălpile goale sau șosete și vrei să te atingă cineva în punctele alea să te relaxezi, asculți o muzică bună, pentru că te poti conecta la Bluetooth prin telefon, și să spui, da, pot continua ziua sau pot termina ziua, de ce nu, cu un masaj...te pui in pat, ne vedem dimineață! "

Pavel Bartos testeaza un fotoliu de masaj Komoder inainte de a impartasi parerile lui despre el

Pavel Bartoș – "Un mod tare plăcut de relaxare!"

"Între două zile de filmare, am găsit un mod tare plăcut de relaxare. Sigur îmi iau un fotoliu de masaj acasă. Dar sper să nu adorm în el."

Vlăduța Lupău – "Ce-i mai fain decât să ai un membru al familiei care îți face așa pofte drăguțe?"

"Fiind o persoană care circulă destul de mult cu mașina, am nevoie, atunci când ajung acasă, ca cineva să îmi facă masaj. Am ales să am acest fotoliu non stop 24 din 24 și pentru faptul că sunt o iubitoare a masajului. Acest fotoliu îmi aduce relaxare după zile de weekend în care plec-vin și mă face să mă simt mult mai bine, mai revigorată. Îmi place foarte mult design-ul pentru că se integrează foarte bine în design-ul apartamentulu și ocupă foarte puțin loc. Are foarte multe programe pe care le poți folosi în funcție de intensitatea pe care ți-o dorești, are comenzi vocale și poți asculta muzică prin bluetooth. Uneori petrec chiar și câte o oră în acest fotoliu, mă simt foarte relaxată și dorm mult mai bine.

Recomand fotoliul de masaj persoanelor care iubesc masajul sau celor care au nevoie de masaj pentru că este acasă 24 din 24. Nu necesită programare la salon, nu trebuie să mai stai să te enervezi în trafic până la masaj, să te enervezi după masaj înapoi spre casă. Stai relaxat la tine acasă, când te trezești, înainte de culcare, pe timpul zilei, când vii de la serviciu, oricând. Și ce-i mai fain decât să ai un membru al familiei care îți face așa pofte drăguțe?"

Connect-R – "A devenit parte din rutina mea zilnica!"

"Se spune ca pentru suflet, pacea este cel mai bun remediu! Pentru corp insa a descoperit fratele vostru ceva fin - fotoliul de masaj Victoria 2 de la @Komoder! A devenit parte din rutina mea zilnica. Va spun, creeaza dependenta si o alta stare fizica, alt somn!

Nu recomand lucruri de obicei insa pentru treaba asta cu fotoliul de masaj de la @komoder fratele vostru garanteaza 100%!

P.S. Fotoliul dispune de functie Bluetooth, conectezi telefonul la sistemul incorporat, bagi o meditatie si esti pe relaxul ala total! Arunca un ochi acestui filmulet ca sa ma intelegi mai bine."

Ovidiu Lipan Țăndărică – "Fotoliul mă scutește de multe drumuri la masaj!"

"Mi-am dorit un fotoliu de masaj. Este formidabil să ai în casă un maseur la orice oră din zi sau din noapte. După 20 de minute, ești top, depinde ce vrei! Este atât de necesar, mă scutește de multe drumuri la masaj. Chiar și prietenii se vor așeza să simtă momentele de relaxare. Se potrivește foarte bine la mine. Să vă relaxați bine!"

Dan Negru s-a relaxat citind o carte in fotoliul de masaj Komoder

Dan Negru – "Agitația ecranului sau liniștea paginii de hartie e războiul modern."

"Cel mai bun somnifer e cititul unei cărți. Agitația ecranului sau liniștea paginii de hartie e războiul modern. Prietenii mei mi-au trimis azi un Komoder https://www.komoder.ro/ și o carte. Grigore Alexandrescu. Născut in februarie ramane cel mai mare fabulist romăn. A murit sărac și ultimii 25 de ani de viața și i-a petrecut bolnav și uitat. La moartea lui, Vasile Alecsandri scria : "Moartea bietului Alexandrescu nu m-a mîhnit atît de mult cît m-a mîhnit nepăsarea generației actuale în privirea lui și uitarea în care căzuse renumele lui, odinioară strălucit.” Grigore Alexandrescu isi trăiește viața de după moarte..."

Bogdan Dracea și Florin Busuioc – păreri despre fotoliul de masaj Komoder: "Destinația: RELAXARE"

"Fotoliul de masaj oferit de prietenii noștri de la @komoder.ro are 12 programe de masaj automate, sistem de încălzire, comandă vocală, space saver, zero gravity și muzică prin bluetooth.
Oamenii în 1900 toamna: în viitor vom avea mașini zburătoare. Noi în 2022: se pare că încă nu am ajuns la viitorul ăla, dar scaunul de masaj Komoder te aduce cel mai aproape. Destinația: RELAXARE."

Emma Stefan testeaza fotoliul de masaj Komoder Victoria 2

Emma Ștefan – "Am avut senzație de “ohhh” după primele minute!"

"Alergăm mult. Drumuri la birou, la întâlniri, la piață după flori și general, după visurile noastre.
Cu toții avem nevoie de un “moment al nostru”. Pentru liniște dar mai ales pentru liniștea corpului care în tot timpul ăsta ne urmează. În cazul meu, de cele mai multe ori, pe tocuri si cu spatele frumos arcuit.
Ce ar fi să-ți dăruiești un astfel de moment?
Comod, blând cu tine și de care se poate bucura întreaga familie. Ai parte de o evaluare a nevoilor tale, gratie echipamentelor incorporate în noul fotoliu de masaj KOMODER Victoria 2, poți alege dintre multitudinea de programe de masaj și îți garantez eu ca indiferent ce ai alege, vei simți că plutești.
Am avut senzație de “ohhh” după primele minute. Și când corpul tău e în armonie, parcă și ochii îți strălucesc :)"

Mihai Morar se bucura de un masaj in fotoliul Komoder Luxury II in studioul Radio Zu.

Mihai Morar – "Azi fac “radio cu mesaj” din fotoliul de masaj."

"Știți ce înseamnă radioul pentru mine… E ca un masaj perfect: il simt din creștet până in tălpi. Imi stimulează toți centri nervoși, mă aduce in starea aia, de impobderabilitate. Radioul mă știe cel mai bine: de la bătăile inimii până la cum îmi pune sângele in mișcare.
Și, totuși, acest fotoliu de la Komoder …ce experiență!!! E singurul fotoliu de masaj medical 4D dotat cu 8 role pe șină. Te scanează, de la puls cardiac , nivel de oxigen până la microcirculație, are 12 programe automate si 5 tehnici de masaj.
Nu vă imaginați cât bine poate face “minunea asta”, mai ales intr-o dimineață in care te-ai trezit la ora 4.00 ca să alergi in parc. Noul fotoliu #KomoderLuxuryII te aduce in poziția “Zero Gravity”, adică exact ca pe o masă de masaj, adică trăiești exact starea de imponderabilitate.
Dacă atunci când fac radio, mă simt rege peste eter, atunci ăsta aș vrea să fie tronul meu. În fiecare zi. Dar azi chiar plutesc. E și de la radio, dar precis și de la masaj."

Flick Domnul Rima testeaza fotoliul de masaj Komoder inainte de a-i face o recenzie in versuri

Flick, Domnul Rimă – "Spatele meu zâmbește"

"Eu în orice după-masă
Fac masaj la mine acasă.
30 de minute stau
În capsula asta wow.
Un chihuahua mă păzește,
Iar spatele meu zâmbește"

Spike testeaza un fotoliu de masaj Komoder Focus II de culoare neagra

Spike – "Acum 2 saptamani am primit din partea Komoder ceva ce imi doream de foarte mult timp"

"Acum 2 saptamani am primit din partea Komoder ceva ce imi doream de foarte mult timp. Este vorba despre un fotoliu de masaj FOCUS 2 de la Komoder. Fotoliul are 12 programe de masaj, incalzire, comanda vocala, dar va invit sa descoperiti toate optiunile cu care vine acest produs in link-ul de mai jos.
Vreau sa povestesc despre cat de mult a schimbat atmosfera in casa. Cum a devenit centrul atentiei atat pentru familie cat si pentru prieteni si cum in fiecare seara este o placere sa te relaxezi in el dupa o zi de stat in picioare. Personal stau in el dimineata, dupa sport, seara si evident cand ma joc. Totodata voiam sa va spun ca desi pare destul de mare, ocupa la fel de mult spatiu ca un fotoliu obisnuit, iar functia de Zero Gravity are nevoie de 5 cm de la perete.
Evident Komoder are o gama larga de produse si foarte multe oferte si posibilitati de achizitie."

Horia Brenciu a testat fotoliul de masaj Komoder dupa un meci de tenis intens.

Horia Brenciu – "Îmi oferă ceea ce am nevoie după o zi plină: un masaj complet."

"Am ales FOCUS 2 de la Komoder pentru că îmi oferă ceea ce am nevoie după o zi plină: un masaj complet. Fotoliul e inteligent, mă scanează, se ajustează înaintea fiecărei sesiuni de masaj și urmărește precis curbura coloanei vertebrale.
Personal, prefer un masaj mai profund. Fotoliul meu are 12 programe de masaj. Dacă vrei, te poate surprinde și cu unul soft."

Dr. Bogdan Mocanu, medic primar ORL, a testat fotoliile de masaj Komoder

Ce spune dl. Dr. Bogdan MOCANU, Medic Primar ORL: "Te aşezi în acest fotoliu (LUXOR) încărcat de stresul unei zile de muncă şi te ridici din el plutind, întinerit."

"Utilizam de cateva luni acest fotoliu si am incercat sa va transmit parerea mea fara a avea o influenta a “primei impresii”. Sunt greu de descris in cuvinte senzatiile pe care le incerci dupa o zi de munca, cand te intorci acasa cu gandul la rasfatul oferit de acest “nou membru al familiei”. Relaxare, dezmat, deconectare... practic te asezi in acest fotoliu incarcat de stresul unei zile de munca si te ridici din el plutind, intinerit cu cativa ani. Este excelent ca in zilele noastre exista o astfel de metoda prin care sa lasi in urma toate grijile, toate contracturile musculare, tot stresul acumulat peste zi. Acest fotoliu nu are nevoie de reclama. Este de-ajuns sa te asezi in el cateva minute si sa ai o revelatie, sa realizezi ca toate cele de mai sus sunt o descriere palida a tuturor calitatilor oferite de acest fotoiu. Este uimitor!"

Daniel Buzdugan a testat fotoliile de masaj in showroomul Komoder Baneasa

Ce spune Daniel Buzdugan despre fotoliile Komoder: "Așa dimineți să tot fie!!"

"Nu știu câți dintre voi ați făcut-o , dar eu am adormit preț de 10-15 minute în mall. M-am dus pentru o treabă și m-am băgat în fotoliu de masaj. Și a început să mă maseze, ba pe gât, ba pe spate, pe lăbuțe:))) Am luat vis și la propriu și la figurat! Dacă aș fi Carlas Dreams aș cânta, să mă masezi dulce, dulce, până la oase!” Domnișoara de la show-room -ul Komoder, de la Băneasa mi-a pus și muzică de Spa în boxe, ca să fie treaba treabă și m-a linistit!
Ar fi mișto să existe în toate mall-urile fotolii din astea de masaj pentru bărbați: ai predat cardul iubitei și 3 ore stai la mângâiat, nu te doare capul, nu ești târât kilometri și kilometri prin toate vitrinele și toate magazinele."

Flick Domnul Rima testeaza fotoliul de masaj Komoder in propriul dormitor inainte de a-si exprima parerea

Ce spune Flick Domnul Rimă despre fotoliile Komoder: "E avion!"

Video: Prezentare în rime pentru fotoliul de masaj LUXOR

"I love the masaj on spate!
Ca să am parte mereu
Mi-am luat un fotoliu, frate,
Sunt în “Game of thrones”-ul meu!"

Catalin Cazacu, in timp ce testeaza un fotoliu de masaj Komoder

Ce spune Cătălin Cazacu despre fotoliile Komoder: "Ajunsesem în rai!"

"Doar că aici, altă problemă... Ce aleg? Că nu aveau doar un model: cu role 4D, cu boxe, cu masaj și la picioare, cu ioni, etc.
Mai pe scurt, am luat Komoder km 9000 4d care face de toate. Îmi face masaj la picioare, chiar la centrii nervoși, are role încălzite care îmi fac masaj la spate, ori mai puternic ori mai tare, mă măsoară, mă cântărește și de multe ori cred că îmi face chiar o persoană masaj, iar în anumite funcții chiar cred că parcă mă ia în brațe."

Satisfacția clienților este cea mai importantă pentru noi. De aceea, le-am cerut clienților noștri păreri sincere despre fotoliile de masaj Komoder. Persoane publice și oameni obișnuiți care au cumpărat un scaun de masaj ne-au împărtășit impresiile lor după o perioadă de testare suficient de lungă. Toți cei care doresc să-și facă o părere despre fotoliile de masaj Komoder, înainte de achiziție, o pot face în showroomurile din țară și din Europa, unde se pot testa toate produsele noastre.

Ce păreri au clienţii despre fotoliile de masaj Komoder:

Un fotoliu foarte frumos si eficient.
- de la
dna. Gabriela / Cluj
Am rezervat din timp acest model si sunt foarte multumita de el. Am avut parte de un serviciu complet: punere in functiune, manipulare, montaj, tot. O firma foarte organizata.
Multumiti!
- de la
dl. Florin Marinescu G. / Ploiesti
Am luat pentru mine si pentru sotie. E un fotoliu foarte interesant si sunt multumiti. Felicitari firmei.
Nota 10!
- de la
dl. Costea Marian / Otopeni
Excelent serviciu. Va multumesc pentru tot. Fotoliul merge bine, il folosim zilnic, toti membrii familiei il folosesc.
Nota 10 pentru voi!
- de la
dl. Gavrila Petre / Timisoara
Ma bucur de alegerea facuta. Mi-as fi dorit culoare rosu dar pana la urma sotia a aceptat si bej. Ne bucuram zilnic de masaj. Va voi recomanda si la alti prieteni de familie.
Livrare foarte buna.
- de la
dna. Cristurean / Cluj
Pana in acest moment sunt multumit de fotoliu, desi il folosesc de doar o saptamana.
Livrare rapida. Calitate foarte buna!
- de la
dl. Marian Balota / Bucuresti
Am testat si am cumparat cu mare incredere. Din tot ce am testat acesta mi s-a parut cel mai bun fotoliu de masaj Victoria. Baietii m-au ajutat cu manipularea, au venit cu masina lor. Este o firma foarte serioasa.
Pret bun! Masaj fantastic
- de la
dl. Gabriel Marinescu / Bucuresti
Va multumesc ca m-ati ajutat sa aleg acest model. Sunt multumit si ma bucur zilnic de masaj. Pentru alti potentiali clienti: calitate mult peste ce am gasit la alte firme. Va recomand cu incredere.
Recomandat de dl. Dr. Bogdan MOCANU - Doctor în Științe Medicale
- de la
Dr. Bogdan Mocanu, Medic Primar ORL / Bucuresti
Utilizam de cateva luni acest fotoliu si am incercat sa va transmit parerea mea fara a avea o influenta a “primei impresii”. Sunt greu de descris in cuvinte senzatiile pe care le incerci dupa o zi de munca, cand te intorci acasa cu gandul la rasfatul oferit de acest “nou membru al familiei”. Relaxare, dezmat, deconectare... practic te asezi in acest fotoliu incarcat de stresul unei zile de munca si te ridici din el plutind, intinerit cu cativa ani. Este excelent ca in zilele noastre exista o astfel de metoda prin care sa lasi in urma toate grijile, toate contracturile musculare, tot stresul acumulat peste zi. Acest fotoliu nu are nevoie de reclama. Este de-ajuns sa te asezi in el cateva minute si sa ai o revelatie, sa realizezi ca toate cele de mai sus sunt o descriere palida a tuturor calitatilor oferite de acest fotoiu. Este uimitor!
Recomandat dl. Manager Petruț Tomescu
- de la
dl. Petruț Tomescu, Manager Medical Platinum Dent / Bucuresti
Deținem un astfel de fotoliu de peste două luni și suntem extrem de încântați de beneficiile pe care le poate aduce pentru sănătate. Recomand acest model tuturor persoanelor care caută să-și corecteze postura corpului sau care doar caută relaxare musculară. Acest fotoliu de masaj este un aparat performant care poate schimba în bine starea generală a pacietului venit in clinica noastră.
Merita! Masaj foarte bun!
- de la
dl. Marginean / Brasov
Nu m-am gandit ca un astfel de fotoliu poate efectua un asa masaj. Merita fiecare leu.

Testați fotoliile de masaj profesionale în magazinele Komoder

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.