Fotoliu de masaj FOCUS II. Cel mai bine vândut fotoliu de masaj.

Chef George Valery recomandă fotoliul de masaj FOCUS II

Fotoliile KOMODER recomandate de specialiștii
Centrului Medical Fiziorein

Fotoliul de masaj Komoder FOCUS II

Mira recomandă fotoliul de masaj FOCUS II

Descoperă FOCUS II împreună cu Dani Oţil

VIDEO Instrucţiuni de utilizare

VIDEO Instrucţiuni de utilizare

FOCUS II - Proiectat pentru toată familia. FOCUS II vă va schimba viața și timpul liber

FOCUS este un fotoliu de masaj din noua generaţie Komoder 2022, dotat cu 4 mâini de masaj 3D inteligente, silenţioase, ajustabile și mobile pentru ca masajul spatelui să fie complet. FOCUS II utilizează noul sistem de masaj în "L" de 135 de cm, fiind printre modelele cu cele mai lungi curse de masaj. Cursa masajului vă permite să beneficiaţi de un masaj de la cap până la şezut, aproape de genunchi.

Fotoliul vă oferă un masaj complet prin presiune cu perne de aer (umeri, spate, șezut, brațe, picioare)

Fotoliul beneficiază de o tehnologie aparte ce presupune o scanare preliminară a utilizatorilor. Îndifent de înălțimea dumneavoastră acest fotoliu se va ajusta corespunzător ca să beneficiați de un masaj cervical și un masaj de reflexoterapie de excepție.

Fotoliu de masaj Focus II

Un masaj eficient pornește cu o sesiune de masaj pentru tălpi (reflexoterapia)

Fotoliu de masaj Focus II este dotat cu funcția de reflexoterapie, cu role triple pentru masajul tălpilor. Aceasta funcție este perfectă pentru stimularea centrilor nervoși.

Reflexoterapia este un tip de masaj care este necesar și care impresionează

Masajul de reflexoterapie se execută folosind o plăcuţă echipată cu role, iar suportul pentru gambe se extinde pentru a se potrivi diferitelor înălţimi ale utilizatorilor. Recomandăm utilizarea funcției de reflexoterapie pentru persoanele care acuză dureri ale picioarelor sau pentru persoane care petrec mult timp în picioare.

Butoane de rabatare pe bratul drept

FOCUS II va deveni cel mai iubit membru al familiei dumneavoastră

FOCUS II este dotat cu un set de mâini mecanice 3D inteligente silenţioase, care se vor deplasa în sus şi în jos, întinzându-se înainte şi înapoi plus mişcări laterale. Aceste mâini mecanice ajută inclusiv la detectarea parametrilor fiecărui utilizator: greutate și înălțime.

Veți folosi FOCUS II din dragoste pentru masaj și pentru relaxare

Dovadă a capacității fotoliului de a oferi un masaj personalizat este și faptul că tehnologia fotoliului permite să ajustați mecanismul de masaj. Puteți selecta distanța dintre rolele de masaj, viteza de masaj pe care o preferați, puteți opta pentru un masaj profund al cefei spre exemplu sau puteți apela funcția de masaj prin rulare pentru corectarea posturii corpului.

role de masaj

Dotat cu sistem de încălzire

Mecanismul de încălzire accentuează eficienţa masajului, înlăturând starea de frig pe timpul iernii sau în camerele cu aer condiţionat pornit pe timpul verii. Cu acest sistem de încălzire încorporat, fotoliul de masaj FOCUS II devine unul dintre cele mai complexe fotolii de masaj de pe piață. Funcţia de încălzire a spatelui utilizează fibra de carbon ca sursă de încălzire cu infraroşu.

FOCUS II este un fotoliu de masaj pe care îl veți iubi imediat

Experiența de masaj oferită de FOCUS II este impresionantă. Modul în care acest fotoliu reușește să relaxeze este fantastic - Tehnologia este utilizată pentru a trata durerile lombare sau cervicale.

Incalzire

Masaj pentru umeri, cu perne cu aer

Pernele de aer din zona umerilor au rolul de a vă fixa corespunzător în fotoliu și de a așeza corpul în spătarul fotoliului pentru un masaj eficient în zona musculaturii paravertebrale.

Masaj pentru braţe, cu perne cu aer

Prevăzut cu de perne cu aer ce respectă curbura braţelor umane, FOCUS II oferă un masaj ce cuprinde braţele în totalitate. Pernele de aer vă vor relaxa şi revigora braţele şi palmele.

Masajul picioarelor cu perne de aer

Suportul de picioare este echipat cu perne cu aer pentru masajul prin presiune al picioarelor.

Masajul gambelor cu perne cu aer

Perne cu aer de diferite forme învelesc complet gamba, glezna şi laba piciorului, pentru a vă oferi o experienţă de neuitat. Activați funcția de masaj prin compresie cu perne de aer pentru a stimula punctele de presopunctură. Această funcție vă va relaxa picioarele și veți simți o îmbunătățire a musculaturi picioarelor.

perne de aer

Experimentați serviciile unui maseur neobosit care cunoaște
12 Programe Automate
și 5 tipuri de masaj efectuate de FOCUS II

masajul manual

5 cm față de perete - Funcția inteligentă de salvare a spațiului

Fotoliul este conceput pentru spaţii reduse, astfel că faţă de peretele din spate este nevoie de o distanţă de 5 cm când fotoliul de masaj este în ciclul de funcţionare. Şezutul fotoliului va glisa înainte fără a atinge peretele din spate.

Aspect plăcut. Design funcțional

Forma dinamică al acestui fotoliu de masaj a fost abordată tocmai din nevoia utilizatorilor de a salva spațiul din casă. Acest model este ideal pentru casă, apartament, birou chiar și acolo unde spațiul este limitat.

space saver

Fotoliul vă scanează și se ajustează

FOCUS II este dotat cu sistemul de localizare automată a umerilor. Acest sistem presupune o scanare preliminară fiecărei sesiuni de masaj pentru detectarea înălţimii şi greutăţii utilizatorului pentru ca sesiunea de masaj să fie personalizată.

Sistem de role 3D

FOCUS II este dotat cu un set de mâini mecanice 3D, care se deplasează în sus şi în jos, întinzându-se înainte şi înapoi și în plus execută mişcări laterale. Aceste mâini mecanice ajută la detectarea parametrilor fiecărui utilizator: greutate și înălțime.

Scanare la Fotoliu de masaj Focus II

Telecomandă cu suport. Alimentare smartphone folosind portul

FOCUS II este dotat cu port USB pentru alimentarea unui smartphone sau al unui alt dispozitiv.

telecomanda

Comandă vocală

Ordonați fotoliului să execute masajul pe care-l doriți, în poziția pe care o doriți. Dumneavoastră vă veți relaxa fără a fi nevoie să controlați fotoliul din telecomandă.

comanda vocala

Joystick Zero Gravity și butoane pentru control

Noul FOCUS II permite accesul mai uşor la butoanele de control. Nu mai este nevoie să vă opriţi în timpul ciclului de masaj pentru a modifica poziţia de masaj. Oricând puteţi opri fotoliul într-o anume poziţie.

butoane

Ce este Zero Gravity?

Această poziţie vă va aduce într-o stare de imponderabilitate în care vă veţi putea bucura de o relaxare perfectă. Noul fotoliu FOCUS II permite rabatarea in pozitiile Zero Gravity.

Pozițiile Zero Gravity

Prin apelarea "Zero Gravity" coapsele şi gambele sunt poziţionate la același nivel orizontal cu umerii. Centrul de greutate al corpului se modifică iar forța gravitațională va fi distribuită în mod egal pe asupra corpului. Aceasta este poziția ideală pentru masaj. Acum este momentul să experimentați programele de masaj oferite de acest fotoliu extraordinar.

zerogravity

Sistem Audio încorporat. Amplificați starea de bine!

Aveţi opţiunea de a utiliza un smartphone sau o tabletă pentru a reda muzică.

Conectaţi fotoliul la telefon, tabletă sau laptop prin bluetooth. Fotoliul FOCUS II este dotat cu un set de boxe încorporate în spătar, iar prin conexiunea bluetooth veţi putea asculta muzica favorită direct de pe telefonul mobil, spre exemplu.

audio

Aveți dureri musculare?
Fotoliul tratează contracturile

Întinderea braţelor, a spatelui şi a picioarelor este recomandată pentru a activa regenerarea osoasă, pentru a elimina tensiunea musculară şi contracturile. Această întindere se realizează cu ajutorul pernelor de masaj de la umeri, braţe şi picioare.

Fotoliul de masaj FOCUS II este conceput pentru utilizatori diferiţi, având 12 programe de masaj automate care oferă un masaj de calitate și care bineînțeles satisface diferite aşteptări.

contracturi

Extinderea suportului de gambe

În funcţie de înălţimea utilizatorului, suportul pentru gambe se extinde, lungimea maximă a extinderii fiind de 20 cm, asigurându-se astfel un masaj complet, potrivit înălțimii fiecărui utilizator.

suport picioare

Specificaţii şi caracteristici tehnice

Programe automate de masaj 12
Timer Da
Masaj 3D pe toată suprafața spatelui Da. Șină SL de 135 cm.
Distanța dintre rolele de masaj Ajustabilă în 3 trepte
Posibilitate de masaj în punct fix Da
Spătar rabatabil electric Da
Suportul de masaj pentru picioare Extensibil 20 cm
Perne de aer în zona lombară Da. Încălzite.
Perne de aer la gambe Da
Role masaj 3D
Intensitatea pernelor de aer Ajustabile pe 3 trepte
Viteză de masaj Ajustabilă pe 5 trepte
Masaj pentru gambe Da
Reflexoterapie Da. Ajustabilă pe 3 trepte
Încălzire în zona lombară
Telecomanda Da.
Suport pentru telecomanda Da.
Tapiţerie Piele ecologică, antibacteriană.
Greutatea fotoliului (kg) 90 kg
Alimentare curent 220 - 230V
Video unboxing și asamblare:
VIDEO Instrucţiuni de utilizare:
Dimensiuni
dimensiuni
Solicitați Prețul Special.
Veți primi automat catalogul de prețuri pe email. ☟

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Ce spun clienții Komoder:

Foarte viguros! Este masajul pe care-l căutam.
- de la
Gabriela Vasilescu / Bucuresti
5 / 5 puncte
Sunt o iubitoare a masajului terapeutic si sunt 5 luni de cand nu am reusit sa mai fac masaj. Am ales un Focus 2 si sunt uluita de masajul prestat. Felicitari pentru aceasta tehnologie.
Va multumesc pentru rapiditate.
- de la
Catalin Muresan / Brasov
5 / 5 puncte
Va felicit pentru rapiditatea cu care mi-ati livrat acest produs. Masajul prestat este senzational, il folosesc zilnic si nu credeam ca voi putea sa ma atasez atat de mult de un astfel de fotoliu. Zilnic stau o ora la masaj.
Suntem foarte mulțumiți.
- de la
Mihai Cristescu / Bucuresti
5 / 5 puncte
Am primit azi fotoliul. Multumesc pentru husa. Suntem impresionati de calitatea masajului. Va felicit.
Sunt adevărați profesioniști!
- de la
Stefoni Mihaela / Timișoara
5 / 5 puncte
Recomand cu încredere orice fotoliu. Am cumpărat în urmă cu câteva luni și de atunci nu mai știu ce este durerea de spatea. Am avut plăcerea să colaborez cu Cristi (Timișoara). Sunt adevărați profesioniști. Mulțumesc Komoder.
Cel mai bun fotoliu de masaj!
- de la
Olteanu Viorel / Brasov
5 / 5 puncte
Cel mai bun fotoliu de masaj! Ne place foarte mult. Merita sa aveti un astfel de produs acasa.
Modele similare
VICTORIA II este un fotoliu de masaj 3D, cu cursa lunga de masaj de 135 cm, comandă vocală, frământare la gambe, scanare automată, incalzire si masaj pentru toate zonele corpului.
detalii
5 păreri
Fotoliu de masaj FOCUS III este dotat cu sistem revoluționar de încălzire, 15 programe automate, frământare pentru gambe, tabletă pentru control total, comandă vocală și multe alte funcții de masaj.
detalii
3 păreri

Testați fotoliile de masaj profesionale în magazinele Komoder

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.

Sunați acum
Solicitați Prețul Special