Fotoliu de masaj ETNA pentru persoane supraponderale

Role de masaj 3D 4 role de masaj Încălzire la spate Încălzire la picioare
Scanare preliminară 9 Programe automate Poziții Zero Gravity Șină SL de 135 cm

ETNA - Proiectat pentru toată familia. ETNA vă va schimba viața și timpul liber.

Etna este un fotoliu de masaj din noua generaţie Komoder, dotat cu 4 mâini de masaj 3D inteligente, silenţioase, ajustabile și mobile pentru ca masajul spatelui să fie complet. ETNA utilizează noul sistem de masaj în "L" de 135 de cm, fiind printre modelele cu cele mai lungi curse de masaj. Cursa masajului vă permite să beneficiaţi de un masaj de la cap până la şezut, aproape de genunchi.

Fotoliul vă oferă un masaj complet prin presiune cu perne de aer (umeri, spate, șezut, brațe, picioare).

Fotoliul beneficiază de o tehnologie aparte ce presupune o scanare preliminară a utilizatorilor. Îndifent de înălțimea dumneavoastră acest fotoliu se va ajusta corespunzător ca să beneficiați de un masaj cervical și un masaj de reflexoterapie de excepție.

Fotoliu de masaj Etna

ETNA va deveni cel mai iubit membru al familiei dumneavoastră.

ETNA este dotat cu un set de mâini mecanice 3D inteligente silenţioase, care se vor deplasa în sus şi în jos, întinzându-se înainte şi înapoi plus mişcări laterale. Aceste mâini mecanice ajută inclusiv la detectarea parametrilor fiecărui utilizator: greutate și înălțime.

Veți folosi Etna din dragoste pentru masaj și pentru relaxare.

Dovadă a capacității fotoliului de a oferi un masaj personalizat este și faptul că tehnologia fotoliului permite să ajustați mecanismul de masaj. Puteți selecta distanța dintre rolele de masaj, viteza de masaj pe care o preferați, puteți opta pentru un masaj profund al cefei spre exemplu sau puteți apela funcția de masaj prin rulare pentru corectarea posturii corpului.

Butoane de rabatare pe bratul drept

Un masaj eficient pornește cu o sesiune de masaj pentru tălpi (reflexoterapia).

Fotoliu de masaj Etna este dotat cu funcția de reflexoterapie, cu role triple pentru masajul tălpilor. Aceasta funcție este perfectă pentru stimularea centrilor nervoși.

Reflexoterapia este un tip de masaj care este necesar și care impresionează.

Masajul de reflexoterapie se execută folosind o plăcuţă echipată cu role, iar suportul pentru gambe se extinde automat pentru a se potrivi diferitelor înălţimi ale utilizatorilor. Recomandăm utilizarea funcției de reflexoterapie pentru persoanele care acuză dureri ale picioarelor sau pentru persoane care petrec mult timp în picioare.

Butoane de rabatare pe bratul drept

Dotat cu sistem de încălzire pentru spate și pentru picioare.

Mecanismul de încălzire accentuează eficienţa masajului, înlăturând starea de frig pe timpul iernii sau în camerele cu aer condiţionat pornit pe timpul verii. Cu acest sistem de încălzire încorporat, fotoliul de masaj Etna devine unul dintre cele mai complexe fotolii de masaj de pe piață. Funcţia de încălzire a spatelui și picioarelor utilizează fibra de carbon ca sursă de încălzire cu infraroşu.

Etna este un fotoliu de masaj pe care îl veți iubi imediat.

Experiența de masaj oferită de Etna este impresionantă. Modul în care acest fotoliu reușește să relaxeze este fantastic - Tehnologia este utilizată pentru a trata durerile lombare sau cervicale.

Incalzire

Masaj pentru umeri, cu perne cu aer

Pernele de aer din zona umerilor au rolul de a vă fixa corespunzător în fotoliu și de a așeza corpul în spătarul fotoliului pentru un masaj eficient în zona musculaturii paravertebrale.

Masaj pentru braţe, cu perne cu aer

Prevăzut cu de perne cu aer ce respectă curbura braţelor umane, Etna oferă un masaj ce cuprinde braţele în totalitate. Pernele de aer vă vor relaxa şi revigora braţele şi palmele.

Masajul picioarelor cu perne de aer

Suportul de picioare este echipat cu perne cu aer pentru masajul prin presiune al picioarelor.

Masajul gambelor cu perne cu aer

Perne cu aer de diferite forme învelesc complet gamba, glezna şi laba piciorului, pentru a vă oferi o experienţă de neuitat. Activați funcția de masaj prin compresie cu perne de aer pentru a stimula punctele de presopunctură. Această funcție vă va relaxa picioarele și veți simți o îmbunătățire a musculaturi picioarelor.

perne de aer

6 tipuri de masaj efectuate de Etna
Experimentați serviciile unui maseur neobosit.

masajul manual

5 cm față de perete - Funcția inteligentă de salvare a spațiului.

Fotoliul este conceput pentru spaţii reduse, astfel că faţă de peretele din spate este nevoie de o distanţă de 5 cm când fotoliul de masaj este în ciclul de funcţionare. Şezutul fotoliului va glisa înainte fără a atinge peretele din spate.

Aspect plăcut. Design funcțional.

Forma dinamică al acestui fotoliu de masaj a fost abordată tocmai din nevoia utilizatorilor de a salva spațiul din casă. Acest model este ideal pentru casă, apartament, birou chiar și acolo unde spațiul este limitat.

space saver

Fotoliul vă scanează și se ajustează.

ETNA este dotat cu sistemul de localizare automată a umerilor. Acest sistem presupune o scanare preliminară fiecărei sesiuni de masaj pentru detectarea înălţimii şi greutăţii utilizatorului pentru ca sesiunea de masaj să fie personalizată.

Sistem de role 3D cu reglaj de intensitate.

ETNA este dotat cu un set de mâini mecanice 3D, care se deplasează în sus şi în jos, întinzându-se înainte şi înapoi și în plus execută mişcări laterale. Aceste mâini mecanice ajută la detectarea parametrilor fiecărui utilizator: greutate și înălțime.

Scanare la fotoliu de masaj Etna

Butoane pentru control.
Suport pentru telecomandă.

Noul ETNA permite accesul mai uşor la butoanele de control. Nu mai este nevoie să vă opriţi în timpul ciclului de masaj pentru a modifica poziţia de masaj. Oricând puteţi opri fotoliul într-o anume poziţie.

Alimentare smartphone folosind portul.

ETNA este dotat cu port USB pentru alimentarea unui smartphone sau al unui alt dispozitiv.

telecomanda

Ce este Zero Gravity?

Această poziţie vă va aduce într-o stare de imponderabilitate în care vă veţi putea bucura de o relaxare perfectă. Noul fotoliu ETNA permite rabatarea in pozitiile Zero Gravity.

Pozițiile Zero Gravity

Prin apelarea "Zero Gravity" coapsele şi gambele sunt poziţionate la același nivel orizontal cu umerii. Centrul de greutate al corpului se modifică iar forța gravitațională va fi distribuită în mod egal pe asupra corpului. Aceasta este poziția ideală pentru masaj. Acum este momentul să experimentați programele de masaj oferiite de acest fotoliu extraordinar.

Rabatare Zero Gravity

Sistem Audio încorporat. Aplificați starea de bine!

Aveţi opţiunea de a utiliza un smartphone sau o tabletă pentru a reda muzică.

Conectaţi fotoliul la telefon, tabletă sau laptop prin bluetooth. Fotoliul ETNA este dotat cu un set de boxe încorporate în spătar, iar prin conexiunea bluetooth veţi putea asculta muzica favorită direct de pe telefonul mobil, spre exeplu.

audio

Aveți dureri musculare? Fotoliul tratează contracturile.

Întinderea braţelor, a spatelui şi a picioarelor este recomandată pentru a activa regenerarea osoasă, pentru a elimina tensiunea musculară şi contracturile. Această întindere se realizează cu ajutorul pernelor de masaj de la umeri, braţe şi picioare.

Fotoliul de masaj ETNA este conceput pentru utilizatori diferiţi, având 9 programe de masaj automate care ă oferă un masaj de calitate care satisface diferite aşteptări.

contracturi

Extinderea suportului de gambe

În funcţie de înălţimea utilizatorului, suportul pentru gambe se extinde automat, lungimea maximă a extinderii fiind de 15 cm, asigurându-se astfel un masaj complet, potrivit înălțimii fiecărui utilizator.

suport picioare

Specificaţii şi caracteristici tehnice

Timer Da
Masaj pe toată suprafața spatelui Da
Spătar rabatabil electric Da
Suportul de masaj pentru picioare Automat Extensibil
Perne de aer în zona feselor Da
Perne de aer la gambe Da
Role masaj 3D
Masaj pentru fesieri Da
Masaj pentru gambe Da
Reflexoterapie Da.
Încălzire La spate și picioare
Telecomanda Da
Suport pentru telecomanda Da.
Tapiţerie Piele ecologică, antibacteriană.
Greutatea fotoliului (kg) 90 kg
Alimentare curent 220 - 230V
Solicitați Prețul Special.
Veți primi automat catalogul de prețuri pe email. ☟

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Dimensiuni

dimensiuni

Ce spun clienții Komoder:

Foarte multumit!
- de la
Calugaru Marian / Bucuresti
5 / 5 puncte
Multumesc pentru livrare si pentru rapiditatea cu care ati raspuns solicitarii mele. Succes si multumesc pentru un produs atat de bun.
Felicitari pentru produsele de calitate
- de la
Lucian Constantin / Bucuresti
5 / 5 puncte
In urma testarii produsului am achizitionat fotoliul de masaj ETNA de la dumneavoastra. N-am sa va laud mult dar ma bucur ca am gasit un fotoliu care sa ne satisfaca toate cerintele. Felicitari pentru calitatea produselor si pentru livrarea rapida.
Am ales Etna si suntem multumiti!
- de la
Lucaciu Marinel / Bucuresti
5 / 5 puncte
Am tot cautat pe olx fotoliu masaj - si asa am ajuns la dumneavoastra in Cotroceni. Am ramas complet impresionat de calitatea firmei Komoder. Felicitari. Astept fotoliul Etna acasa! Suntem foarte entuziasmati!
Modele similare
Fotoliu de masaj VELETA II DELUXE, dotat cu robot pentru masaj 4D, 23 de programe automate, 11 tehnici de masaj, frământare pentru gambe, încărcare rapidă a telefonului, comandă vocală și multe funcții noi!
detalii
2 păreri
Tehnologie japoneză ce lucrează într-o coregrafie perfectă pentru a vă oferi o experiență terapeutică unică. Veți avea parte de un masaj Deep Shiatsu ce relaxează mușchii în profunzime, prin intermediul unor role de masaj ce simulează formele și mișcările mâinii umane. Totul, într-un design organic, îmbrăcat în lemn de nuc autentic, ce evocă estetica japoneză.
detalii
1 păreri
Fabricat in Japonia. Role de masaj full body, mecanism dedicat pentru masajul bratelor. Revolutie in masajul pentru acasa. Pret special, garantie 3 ani. Livrare si montaj gratuite.
detalii
1 păreri

Testați fotoliile de masaj profesionale în magazinele Komoder

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.

Sunați acum
Solicitați Prețul Special