Suntem cel mai cunoscut producător de fotolii cu masaj din România, aparate de masaj şi sisteme de masaj. Fabricile noastre sunt printre cele mai performante din lume, iar liniile de producţie sunt foarte precise şi capabile de volum ridicat. Produsele Komoder sunt certificate în conformitate cu piaţa europeană. Toate piesele de schimb pentru produsele noastre sunt furnizate prin noi. Vizitati mai jos gama de fotolii cu masaj Komoder.
2 păreri
Komoder Nova lansat in August 2020 este fotoliul de masaj full body, cu cursa lunga de masaj de 138 cm, incalzire si masaj de tip 3D.
specificatii Nova
1 păreri
Komoder Marina lansat in Iunie 2020 este fotoliul de masaj full body, cu cursa lunga de masaj de 135 cm, incalzire si masaj de tip 3D.
specificatii Marina
10 păreri
Komoder Veleta este cel mai nou fotoliu de masaj din gama Komoder 2020. Fotoliul are cursa lunga de masaj de 137 cm si ofera incalzire la spate si picioare si masaj complet de tip 3D. Alegeti Komoder Veleta la un pret promotional. Livrarea este gratuita.
specificatii Veleta
5 păreri
Komoder Deluxe este cel mai nou fotoliu de masaj lansat pentru anul 2020, dotat cu 4 mâini de masaj inteligente, foarte silenţioase, mobile pentru masajul complet al spatelui. Deluxe utilizează noul sistem de masaj în "L" de 135 de cm, având cea mai lungă cursă de masaj. Fotoliul este dotat si cu bluetooth, port USB, sistem de ioni negativi, sistem audio si butoane rapide de rabatare pe bratul drept.
specificatii Komoder Victoria
2 păreri
Fotoliul de masaj Everest vă oferă un o experiență deosebită datorită rolelor de masaj 3D, pozițiilor zero gravity, sistemului de încălzire și a tuturor celorlalte funcții importante.
detalii tehnice fotoliu masaj Everest
2 păreri
Fotoliul de masaj Albert vă oferă un o experiență deosebită datorită rolelor de masaj 3D, pozițiilor zero gravity, sistemului de încălzire și a tuturor celorlalte funcții importante. Acest fotoliu Komoder vă va oferi o experienţă de masaj supremă în propriul dvs. cămin, ajutându-vă să vă păstraţi sănătatea şi să fiţi activ în fiecare zi.
detalii tehnice fotoliu masaj Albert
5 păreri
Victoria este cel mai nou fotoliu de masaj lansat pentru anul 2020, dotat cu 4 mâini de masaj inteligente, foarte silenţioase, mobile pentru masajul complet al spatelui. Victoria utilizează noul sistem de masaj în "L" de 135 de cm, avâng cea mai lungă cursă de masaj. Fotoliul este dotat si cu bluetooth, port USB, sistem de ioni negativi, sistem audio si butoane rapide de rabatare pe bratul drept.
specificatii Komoder KM400
0 păreri
Komoder Bari este fotoliul de masaj lansat în luna August 2020 și reprezintă cel mai bun raport preț/calitate. Fotoliul este dotat cu bluetooth, încălzire, zero gravity, masaj la picioare și multiple perne de masaj.
specificatii Komoder Nevada
1 păreri
Komoder Bari este fotoliul de masaj lansat în luna Mai 2020 și reprezintă cel mai bun raport preț/calitate. Fotoliul este dotat cu bluetooth, încălzire, zero gravity, masaj la picioare și multiple perne de masaj.
specificatii Komoder Bari
3 păreri
Komoder Focus este cel mai nou fotoliu de masaj lansat, dotat cu 4 role de masaj 3D, foarte silenţioase, mobile pentru masajul complet al spatelui. Focus utilizează noul sistem de masaj în "L" de 135 de cm, având cea mai lungă cursă de masaj. Fotoliul este proiectat cu câteva programe foarte precise: Strech, Confort, Relax, Full Body, Umeri și Gât, Spate și Talie.
specificatii tehnice fotoliu masaj Focus
1 păreri
Acest nou fotoliu de masaj Komoder JOY este dotat cu câte două brațe mecanice 3D inteligente pentru masajul spatelui și al zonei cervicale. Acest sistem poate efectua masajul spatelui, masajul gâtului și masajul zonei lombare, adică full body. JOY este perfect pentru apartamente sau spații reduse deoarece suportul de masaj pentru picioare este foarte practic, acesta se poate ascunde sub fotoliu în momentul în care nu folosiți fotoliul de masaj.
detalii tehnice Komoder KM300
10 păreri
Luxor este cel mai nou fotoliu-capsulă de masaj. Luxor este dotat cu 4 mâini de masaj inteligente, silenţioase, ajustabile pe 5 intensități și care acționează pe 4 direcții pentru masajul complet al spatelui. Luxor utilizează noul sistem de masaj în "L" de 130 de cm, fiind fotoliul de masaj 3D cu cea mai lungă cursă de masaj.
specificatii Komoder Luxor
3 păreri
Fotoliul de masaj Komoder 4D Luxury este noul model Design Komoder. LUXURY este dotat cu 8 role de masaj încălzite ceramic, 12 programe de masaj, comandă vocală pentru schimbarea programelor de masaj. Aceste fotoliu este special proiectat cu sisteme zero gravity, space saver, scanarea utilizatorului, masaj de tip 4D și multe funcții care măresc confortul.
detalii tehnice Komoder LUXURY
4 păreri
Sunt disponibile cinci moduri de masaj simulat şi anume: shiatsu, frământare, bătăi, ciocănit şi frământare sincronizată cu bătăi.
Specificatii fotoliu de masaj comercial
Solicitați oferta sau programați o testare gratuită
Vă rugăm să ne comunicați înălțimea și greutate dumneavoastră pentru a vă putea recomanda un fotoliu corespunzător.
Ce spun clienţii despre produsele Komoder:
Un fotoliu foarte frumos si eficient.
- de la
dna. Gabriela / Cluj
Am rezervat din timp acest model si sunt foarte multumita de el. Am avut parte de un serviciu complet: punere in functiune, manipulare, montaj, tot. O firma foarte organizata.
Multumiti!
- de la
dl. Florin Marinescu G. / Ploiesti
Am luat pentru mine si pentru sotie. E un fotoliu foarte interesant si sunt multumiti. Felicitari firmei.
Nota 10!
- de la
dl. Costea Marian / Otopeni
Excelent serviciu. Va multumesc pentru tot. Fotoliul merge bine, il folosim zilnic, toti membrii familiei il folosesc.
Nota 10 pentru voi!
- de la
dl. Gavrila Petre / Timisoara
Ma bucur de alegerea facuta. Mi-as fi dorit culoare rosu dar pana la urma sotia a aceptat si bej. Ne bucuram zilnic de masaj. Va voi recomanda si la alti prieteni de familie.
Livrare foarte buna.
- de la
dna. Cristurean / Cluj
Pana in acest moment sunt multumit de fotoliu, desi il folosesc de doar o saptamana.
Livrare rapida. Calitate foarte buna!
- de la
dl. Marian Balota / Bucuresti
Am testat si am cumparat cu mare incredere. Din tot ce am testat acesta mi s-a parut cel mai bun fotoliu de masaj Victoria. Baietii m-au ajutat cu manipularea, au venit cu masina lor. Este o firma foarte serioasa.
Pret bun! Masaj fantastic
- de la
dl. Gabriel Marinescu / Bucuresti
Va multumesc ca m-ati ajutat sa aleg acest model. Sunt multumit si ma bucur zilnic de masaj. Pentru alti potentiali clienti: calitate mult peste ce am gasit la alte firme. Va recomand cu incredere.
Recomandat de dl. Dr. Bogdan MOCANU - Doctor în Științe Medicale
- de la
Dr. Bogdan Mocanu, Medic Primar ORL / Bucuresti
Utilizam de cateva luni acest fotoliu si am incercat sa va transmit parerea mea fara a avea o influenta a “primei impresii”. Sunt greu de descris in cuvinte senzatiile pe care le incerci dupa o zi de munca, cand te intorci acasa cu gandul la rasfatul oferit de acest “nou membru al familiei”. Relaxare, dezmat, deconectare... practic te asezi in acest fotoliu incarcat de stresul unei zile de munca si te ridici din el plutind, intinerit cu cativa ani. Este excelent ca in zilele noastre exista o astfel de metoda prin care sa lasi in urma toate grijile, toate contracturile musculare, tot stresul acumulat peste zi. Acest fotoliu nu are nevoie de reclama. Este de-ajuns sa te asezi in el cateva minute si sa ai o revelatie, sa realizezi ca toate cele de mai sus sunt o descriere palida a tuturor calitatilor oferite de acest fotoiu. Este uimitor!
Recomandat dl. Manager Petruț Tomescu
- de la
dl. Petruț Tomescu, Manager Medical Platinum Dent / Bucuresti
Deținem un astfel de fotoliu de peste două luni și suntem extrem de încântați de beneficiile pe care le poate aduce pentru sănătate. Recomand acest model tuturor persoanelor care caută să-și corecteze postura corpului sau care doar caută relaxare musculară. Acest fotoliu de masaj este un aparat performant care poate schimba în bine starea generală a pacietului venit in clinica noastră.
Merita! Masaj foarte bun!
- de la
dl. Marginean / Brasov
Nu m-am gandit ca un astfel de fotoliu poate efectua un asa masaj. Merita fiecare leu.
Suntem extrem de multumiti!
- de la
dl. Catalina / Bucuresti
Cumparati cu incredere, este un fotoliu de masaj foarte reusit. Este suficient de mare la umeri sa incapa si sotul meu. Poate fi setat la intensitate si poate fi foarte bland. Sunt multumita de alegere, iar pretul este bun.
Recomand! Un fotoliu reusit!
- de la
dl. Barna / Bucuresti
Excelent masaj. Pretul foarte bun, iar livrarea se face in 24 de ore. Suntem foarte multumiti.
Pret bun.
- de la
dna. Carmen / Cluj
Sunt multumita de livrare! Despre produs pot sa spun ca este exact ceea ce mi-am dorit si ma bucur ca m-ati sunat sa ma intrebati ce parere am despre fotoliu. Felicitari pentru activitatea dvs.
Calitate buna.
- de la
dl. Claudiu O. / Cluj
Am ales acest fotoliu deoarece are si incalzire. In final sunt foarte multumit de fotoliu iar masajul este exact ceea ce-mi doream.
Va recomand!
- de la
dl. G. Alin / Cluj
Cea mai serioasa firma de fotolii cu masaj. V-am ales deoarece m-ati informat corect si am primit un pret bun la acest fotoliu de masaj. Sunt multumit deoarece am un fotoliu de generatie noua si calitatea imi place!
Multumita. Recomand.
- de la
dna. Corina M. / Cluj
Este singurul loc unde puteti gasi toate gama de produse Inada. Am testat acest model in showroom si am cumparat deoarece pretul a fost unul bun comparativ cu alte modele. Recomand tuturor!
Recomand
- de la
dna. Baciu / Bucuresti
Excelent masaj. Pretul foarte bun, iar livrarea se face in 24 de ore. Cumparati cu incredere
Foarte incantat.
- de la
dl. Cornel / Brasov
Pret bun fata de alte magazine. Super masaj, calitate buna, cel mai mic pret. Ne place mult masajul pentru intiderea coloanei.
Merita!
- de la
dl. Barbu / Bucuresti
Un masaj foarte bun. Fotoliul atrage foarte multa lume in local si aproape toata lumea se intereseaza de acest model.
Multumiti!
- de la
dl. Gavrilescu / Bucuresti
Am reusit sa atragem mai multi clienti in cafenea cu acest fotoliu. Clientii il numesc Maseuza.
Cel mai bun pret!
- de la
dl. Marian C. / Bucuresti
Un produs excelent la un pret bun. Fotoliul este interesat si avem peste 20 de clienti care il folosesc in fiecare zi.
Excelent!
- de la
dl. Alexandru / Bucuresti
Nota 10. Suntem multumimti de fotoliu si clientii il folosesc cu mare placere. Se curata usor si nu am avut nicio problema pana acum.
Fenomenal!
- de la
Marinescu Pavel / Brasov
Este foarte impunator fotoliul si asta ne place mult. Cat despre masaj pot sa va spun ca functiile de masaj mi-au facut mult bine.
Deosebit de eficient.
- de la
Gabriela C. / Otopeni
Livrarea a fost rapida, materialele din care este confectionat fotoliul sunt deosebite, iar sistemul de masaj peste ce ma asteptam eu. Recomand si ma bucur ca v-am gasit si in Baneasa!
Sunt mulțumită!
- de la
dna. Corina V. / Bucuresti
Mi-a placut mult combinatia de culori cu care vine produsul. Masajul foarte placut, eficient, am adormit in magazin. Cumparati cu incredere. Eu am ales rosul. Este deosebit.
Calitate foarte buna.
- de la
Constantin R. / Cluj Napcoa
Am primit azi fotoliul, a fost receptionat si montat intr-un timp scurt. Calitate bun. Masajul este pe masura asteptarilor mele. Am cumparat fara testare prelabila si sunt multumit deocamdata de acest produs.
Deosebit! Cumparati cu mare incredere!
- de la
dl. Tutuianu / Cluj Napoca
Va recomand cu toata increderea acest fotoliu de masaj. Va recomand cu toata caldura si aceasta echipa Komoder care m-a tratat excelent. Vizitati magazinele Komoder si testati fotoliul KM9500. Eu tocmai l-am primit acasa, livrat, montaj, dus pe scari de catre echipa de la Cluj. Despre fotoliu pot sa va spun ca adorm de fiecare data in fotoliu. Este superb!
Extraordinar!
- de la
Bogdan Florea / București
Un adevărat maestru de masaj. O piesă superbă de design în casă. Vă recomand să încercați acest fotoliu de masaj. Este artă!
Așa cum îmi place!
- de la
Cristian Bodea / Iași
Este singurul fotoliu la care am putut cu adevarat sa-i ajustez intensitatea rolelor pe trepte. Am cautat functia aceasta deoarece sunt un impatimit al masajului si sunt cam pretentios. Este un fotoliu asa cum mi-am dorit.
Foarte multumiti de Albert!
- de la
Moldoveanu Catalin / Bucuresti
Cel mai bun fotoliu de masaj, pot sa spuna asta dupa ce am testat la showroom. L-am cumparat pentru familie si masajul este extraordinar. Rola de masaj merge de la zona de jos, de la sezut, pana sus in zona gatului iar fotoliul se rabateaza foarte mult. Este cea mai buna varianta de fotoliu pentru acasa. Toata familia este pe fotoliu, merge non stop de cateva zile.
Pret foarte bun, aspect deosebit de frumos!
- de la
Cruceru Mihai / Brasov
Va recomand sa faceti achizitia cu incredere deoarece este un fotoliu de masaj foarte performant in acest buget. Puteti ajusta intensitatea si poate fi foarte bland sau tare. Sunt multumit de alegere, iar pretul mi se pare foarte decent - adaptat veniturilor din Romania.
Un fotoliu de masaj exceptional in functii si design.
- de la
Mihai Cristea V. / Bucuresti
Il folosim zilnic, ne masăm în fiecare minut liber. Este un fotoliu potrivit pentru nevoile noastre dar și pentru spațiul alocat.
Foarte multumiti de fotoliu
- de la
Viorel C. / București
Va recomand sa cumparati cu incredere, Everest e un fotoliu de masaj foarte performant in acest buget.
Nota 10
- de la
Catalina M. / Brasov
Am cumparat in speranta ca va fi un cadou pentru mine, dar acum toata familia il foloseste. Multumim pentru livrarea rapida!
Un adevarat fotoliu de masaj
- de la
Mirela OIteanu / Buzau
Am testat la showroom la Baneasa toate fotoliile de masaj, dar acesta m-a impresionat cel mai mult datorita functiilor de framantare la picioare. Cumparati cu incredere, oamenii au produse excelente..
Foarte multumiti!!
- de la
dl. Balaneanu / Bucureşti
Nota 10. Ne place masajul!
Suntem extrem de multumiti!
- de la
dl. Calugareanu / Bucuresti
Cel mai bun fotoliu de masaj din cate am vazut, pot sa spun asta dupa ce am testat la showroom. L-am cumparat pentru familie si masajul este extraordinar. Rola de masaj merge de la zona fundului pana sus in zona gatului iar fotoliul se rabateaza foarte mult.
Un fotoliu minunat!
- de la
dl. Mureșanu Cristian / Cluj-Napoca
Am căutat foarte mult timp un fotoliu bleumarin. În final Marina este fotoliul care se preteaza cel mai bine pentru livingul nostru. Despre masaj pot să spun doar că sunt foarte surprins de capacitățile lui.
Mulțumim pentru recomandare!
- de la
Constantin Fodor / Brasov
Mulțumim pentru indicații și pentru faptul că ne-ați sfătuit să achiziționăm acest fotoliu. Este exact ceea ce ne așteptam. Succes!
Livrare de nota 10!
- de la
Marinel B. / Bucurestii Noi
Am avut parte de o experienta excelenta cu firma dumneavoastra. Va scriu sa va laud si sa va multumesc pentru livrarea rapida si montajul produsului la etajul 6.
Multumesc!
- de la
Catalin M. / Bucuresti
Multumim mult pentru livrare. Ne place foarte mult fotoliul recomandat. Va vom face publicitate. Multumim!
Testează fotoliile de masaj Komoder în cele 4 magazine
Depozitare, Transport Gratuit și Montaj prin Komoder
Depozitare fotolii cu masaj Komoder

Depozitare corespunzatoare

Avem 4 depozite în toată țara.
Si depozităm în condiții perfecte.

Manipulare in siguranta

Fotoliul de masaj este încărcat
mecanizat, cu mare atenție.
Transport Gratuit

Oferim Transport Gratuit

În cele mai multe cazuri transportăm fotoliile
cu flotă proprie, prin angajații noștri.
Manipulare si Montaj komoder

Manipulare si Montaj

Am montat produsul.
Bucurați-vă de masaj!
Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.

Sunați acum
Solicitați Prețul Special