Promoția Summer Start la Fotolii de Masaj

Promoția Summer Start la Fotolii de Masaj

Profitați de cele mai bune oferte ale verii!
Ofertă valabilă în intervalul 16-30 Iunie

STOC LIMITAT
Fotoliu de masaj Komoder JOY
Acest nou fotoliu de masaj Komoder JOY este dotat cu câte două brațe mecanice 3D inteligente pentru masajul spatelui și al zonei cervicale. Acest sistem poate efectua masajul profesional al spatelui, masajul gâtului și masajul zonei lombare, adică full body. JOY este perfect pentru apartamente sau spații reduse, deoarece suportul de masaj pentru picioare este foarte practic, acesta se poate ascunde sub fotoliu în momentul în care nu folosiți fotoliul de masaj.
STOC LIMITAT
Fotoliu de masaj VECTOR
Fotoliul de masaj VECTOR este dotat cu un robot de masaj 3D pe sina SL, programe automate, tehnici de masaj.
STOC LIMITAT
Komoder ANDORRA
ANDORRA este un fotoliu de masaj dotat cu robot de masaj 3D pe șină SL 135 cm capabil de scanarea precisă a punctelor de acupunctură.
STOC LIMITAT
Fotoliu masaj FOCUS II
Komoder FOCUS II este un fotoliu de masaj 3D profesional, cu o cursă lungă de masaj de 135 cm, comandă vocală, scanare automată, încălzire și masaj pentru toate zonele corpului.
Komoder MONACO
MONACO este un fotoliu de masaj full body dotat cu robot de masaj 3D pe șină SL 135 cm - perfect adaptat pentru persoane inalte.
STOC LIMITAT
Fotoliu de masaj EVEREST FLEX II
EVEREST FLEX II este fotoliul de masaj Komoder special conceput pentru a mulțumi și persoanele înalte. Tehnologia de astăzi ne oferă o multitudine de combinații și soluții, însă EVEREST FLEX II se concentrează pe un masaj perfect al spatelui, de la prima vertebră cervicală până la ultima vertebră sacrală.
STOC LIMITAT
Komoder VICTORIA II
VICTORIA II este un fotoliu de masaj 3D, cu cursa lunga de masaj de 135 cm, comandă vocală, frământare la gambe, scanare automată, incalzire si masaj pentru toate zonele corpului.
Fotoliu de masaj NOVA DUO
Fotoliul de masaj 4D NOVA DUO este dotat cu două sisteme de masaj, 20 de programe automate, 9 tehnici de masaj, comandă vocală, bluetooth.
STOC LIMITAT
KOMODER FOCUS III
Fotoliu de masaj FOCUS III este dotat cu sistem revoluționar de încălzire, 15 programe automate, frământare pentru gambe, tabletă pentru control total, comandă vocală și multe alte funcții de masaj.
Fotoliu de masaj CORPORATE pentru angajați
Masaj pentru starea de bine a angajaților și a clienților. Perfect pentru clădiri de birouri, săli de așteptare, evenimente. ✓ Garanție 3 ani. ✓ Livrare gratuită
STOC LIMITAT
Noul fotoliu de masaj 4D VELETA II
Fotoliu de masaj VELETA II, dotat cu robot pentru masaj 4D, 23 de programe automate, 11 tehnici de masaj, frământare pentru gambe, încărcare rapidă a telefonului, comandă vocală și multe funcții noi!
Noul fotoliu de masaj 4D VELETA II DELUXE
Fotoliu de masaj VELETA II DELUXE, dotat cu robot pentru masaj 4D, 23 de programe automate, 11 tehnici de masaj, frământare pentru gambe, încărcare rapidă a telefonului, comandă vocală și multe funcții noi!
Noul fotoliu de masaj THERAPEUTIX 4D
Therapeutix 4D este fotoliul de masaj profesional de la Komoder proiectat și executat după o cercetare amănunțită a morfologiei corpului uman. Practic, acest robot înmagazinează date și soluții pentru a satisface orice tip de utilizator, ridicând masajul la nivelul de artă.
STOC LIMITAT
Fotoliu de masaj PRIME
Prime e cel mai nou fotoliu cu masaj care foloseste doua mecanisme inteligente distincte 4D pentru zona spatelui.
STOC LIMITAT
Noul fotoliu de masaj TITAN II
TITAN II - Singurul fotoliu de masaj cu două sisteme independente de masaj pe șină SL. Sistemul de scanare precis, tableta de 8 inch , încărcarea rapidă wireless pentru telefon și cele 24 de programe automate fac din TITAN II cel mai performant fotoliu de masaj la ora actuală.

Promoții la fotolii de masaj japoneze D.Core

STOC LIMITAT
Fotoliu de masaj japonez D.Core STRATUS
Fabricat in Japonia. Role de masaj full body, mecanism dedicat pentru masajul bratelor. Revolutie in masajul pentru acasa. Pret special, garantie 3 ani. Livrare si montaj gratuite.
STOC LIMITAT
Fotoliu de masaj japonez D.Core CIRRUS
Varful de gama D.Core. Produs fara egal in industrie. Revolutie in masajul pentru acasa. Pret special, garantie 3 ani. Livrare si montaj gratuite.
Descoperiți toate produsele cu prețuri promoționale în luna Iunie
Veți primi automat catalogul pe email

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!