Fotoliu de masaj Capsula 4D Komoder KM9000 Luxury Zero Gravity Model 2019. Sistem de masaj SL 4D cu 8 role ceramice încălzite, bluetooth, comandă vocală, încălzire la spate și picioare plus 12 programe automate de masaj.

3 Culori disponibile
păreri
Fotoliu de masaj 4D Komoder KM9000 Luxury Zero Gravity Model 2019. Sistem de masaj SL 4D cu 8 role ceramice încălzite.
 • Disponibilitate

  În stoc

 • Garanție

  3 ani + 5 ani post-garantie

 • Transport

  Gratuit, în toată țara

 • Producător

  komoder

Solicit Acum Prețul Special
Sunați-ne acum0746.297.773
Role de masaj 4D 8 role de masaj Sistem Zero Gravity încălzire la spate și picioare
Mecanism inteligent Sistem Glisare Bluetooth Comandă vocală
Komoder KM9000 luxury
Komoder KM9000 luxury
Komoder KM9000 luxury
Komoder KM9000 luxury
Komoder KM9000 luxury
Komoder KM9000 luxury
Komoder KM9000 luxury

Masaj terapeutic perfect pentru orice utilizator

Komoder KM9000 este un fotoliu din noua generaţie Komoder, dotat cu 8 mâini de masaj inteligente, silenţioase, mobile vertical pentru masajul complet al spatelui. KM9000 utilizează noul sistem de masaj în "L" de 135 de cm.

Masaj full body prin presiune de aer (umeri, spate, șezut, brațe, picioare).

Cel mai performant sistem de masaj pentru brate (18 perne de masaj cu 3 puncte de contact). Pompele de aer fucţionează continuu, pentru a furniza forţa necesară tuturor pernelor de aer cu care este dotat fotoliul. Atât masajul de relaxare cât şi presiunea puternică a pernelor cu aer sunt precise şi unice, ceea ce vă permite să beneficiaţi de un masaj revigorant.

Fotoliu de masaj Komoder KM9000

KM9000 este dotat cu sistem de scanare precisă

Urmărirea punctelor de acupunctură și a pulsului conferă masajului o mai mare precizie. Utilizând un sistem de detectare bionic inteligent, fotoliul KM9000 poate detecta ceafa, umerii, spatele, talia și fesele, oferind un masaj mai profund și un masaj în punct fix de mai mare precizie utilizatorilor de înălțimi diferite, aducând utilizatorilor experiența unui masaj tradițional chinezesc la un nivel superior.

puncte de masaj

Dotat cu sistem de încălzire pentru spate și picioare.

Mecanismul de încălzire accentuează eficienţa masajului, înlăturând starea de frig pe tipul iernii sau în camerele cu aer condiţionat pornit pe timpul verii. Cu acest sistem de încălzire încorporat, fotoliul de masaj KM9000 devine cel mai complex fotoliu de masaj de pe piață. Funcţia de încălzire a spatelui utilizează fibra de carbon ca sursă de încălzire cu infraroşu.

incalzire la picioare

Aveți dureri musculare? Fotoliul tratează contracturile

Întinderea braţelor, a spatelui şi a picioarelor este recomandată pentru a activa regenerarea osoasă, pentru a elimina tensiunea musculară şi contracturile. Această întindere se realizează cu ajutorul pernelor de masaj de la umeri, braţe şi picioare.

Fotoliul de masaj Komoder KM9000 este conceput pentru utilizatori diferiţi, având programe de masaj automate inovatoare, ce vă oferă un masaj individual care satisface diferite aşteptări.

contracturi

Zero Gravity - Perfect pentru casa dumneavoastră

Dacă erați îngrijorat că fotoliul KM9000 nu se va potrivi în casa dvs., nu vă faceți probleme! Tehnologia sa „spațiu zero față de perete” vă permite să amplasați fotoliul lipit de perete. Această funcție avansată a fotoliului Komoder KM9000SL vă oferă masajul mult visat chiar și în cele mai restrânse spații. Komoder se străduiește în permanență să atingă culmile luxului și ale relaxării, iar modelul KM9000 este un simbol perfect al acestei misiuni.

Perfect pentru casa dumneavoastră

Suportul pentru picioare este automat extensibil. Perfect pentru persoane înalte.

Suportul pentru picioare vine cu o versiune actualizată bazată pe modelele anterioare ale fotoliului. Este vorba de un design complet nou, menit să ofere un confort sporit utilizatorilor înalți de până la aprox. 195 - 200 cm, ceea ce face din Komoder KM9000SL un fotoliu cu masaj ideal pentru utilizatorii înalți sau pt. oricine are nevoie de spațiu suplimentar pentru picioare.

Sistem picioare Komoder KM9000

Suferiți de dureri lombare, cervicale sau surmenaj?

Datorită unei noi funcții de stretching fotoliul de masaj Komoder KM9000 devine soluția perfectă pentru orice tip de utilizator care suferă de dureri lombare, dureri cervicale sau chiar insomnii datorate stresului sau surmenajului.

dureri lombare

Este timpul să folosiți un fotoliu de masaj.

Datorită tehnicii de detectare a corpului, a punctelor de acupunctură și conform caracteristicilor fizice ale corpului, fotoliul KM9000 poate detecta ceafa, umerii, spatele, talia și fesele, oferind un masaj mai profund și un masaj în punct fix de mare precizie utilizatorilor de înălţimi diferite.

Indiferent în care dintre cele 6 categorii vă încadrați este timpul să folosiți fotoliul de masaj Komoder KM9000SL acasă sau la birou.

puncte de masaj

Sistem Audio Bluetooth. Boxe încorporate. Fără cabluri prin casă

Aveţi opţiunea de a utiliza un smartphone sau o tabletă pentru a reda muzică. Fotoliul încorporează 4 boxe, fiecare de câte 10W.

Conectaţi fotoliul la telefon, tabletă sau laptop prin bluetooth. Fotoliul este dotat cu un set de boxe încorporate în spătar, iar prin conexiunea bluetooth veţi putea asculta muzica favorită direct de pe telefonul mobil.

bluetooth la fotoliu de masaj

Tehnici de masaj

FrământareFrământare

Lovire


Lovire

Presare


Presare

Bătăi ușoare


Bătăi ușoare

Frământare și Lovire


Frământare și Lovire

Rulare


Rulare

Întindere


Întindere

Frământare digitală


Frământare digitală

Frecționarea spatelui


Frecționarea spatelui

Sistem de masaj cu 8 role de masaj încălzite ceramic

Fotoliul cu masaj Komoder KM9000 utilizează o tehnologie ultra-avansată de masaj cu încălzire și 8 Role: utilizatorul beneficiază de o încălzire generală a corpului în timp ce rolele masează umerii, spatele, talia și fesele. În combinație cu funcția de încălzire a tălpilor se creează un sistem unic de încălzire.

Grație acestei tehnologii, se îmbunătățește circulația sanguină, se ameliorează în mod eficient oboseala, obținându-se un masaj cu un efect mult îmbunătățit.

Sistem role Komoder KM9000
Vă oferim livrare gratuită.
Solicitați lista de prețuri, transportul și montajul este gratuit.
Solicitați oferta lunii

Aveți dureri cervicale sau dureri lombare?

Funcţia inovatoare a pompelor de aer poate funcţiona sincron şi continuu, pentru a furniza forţa motrică necesară pernelor cu aer. Atât masajul de relaxare cât şi presiunea a pernelor cu aer sunt precise şi unice, ceea ce vă permite să beneficiaţi de un masaj revigorant.

Fotoliul știe și acționează!

Vertebrele sunt de obicei cauza durerilor în zona taliei şi a spatelui, precum şi cauza torticolisului. Fotoliiul KM9000 aplică o tehnologie cu funcţie de detecţie, care poate identifica punctele de masaj în funcţie de înălţimea dvs. De la ceafă până la talpă, această tehnologie cuprinde 500 puncte de pe întregul corp, oferindu-vă o terapie fizică confortabilă, rezolvând problemele ce ţin de un nivel scăzut al sănătăţii, revigorându-vă.

Fotoliu de masaj Komoder KM9000 trateaza durerile de spate

Fotoliul de masaj Komoder KM9000 este terapeutul de acasă

Mâinile de masaj mecanice inteligente adună în continuu date asupra curburii spatelui, imitând tehnicile de masaj utilizate de maseurii profesionişti, cu scopul de a vă oferi un masaj multidimensional.

Role de masaj: ca mâinile unui maseur

Rolele de masaj sunt capabile să execute următoarele tipuri de masaj: frământare, strângere, fluturare, presare, apăsare, prindere, legănare şi răsucire. Toate aceste metode le puteți apela atunci când doriți.

masaj Komoder KM9000
culori komoder km9000 luxury
Vă oferim posibilitate de plată în rate, cash la livrare sau cu cardul la livrare.
Solicitați oferta specială

Specificatii si caracteristici tehnice

Comandă vocală Da, pentru schimbarea programelor
Buzunar pentru telecomanda Da
Timers 5/10/15/20/25/30 minute
Dimeniuni poziție verticală 160 x 82 x 127 cm
Dimensiuni poziţie rabatată 190 x 82 x 92 cm
Greutate netă 159 kg
Perne cu aer pentru umeri da
Perne cu aer pentru spate da
Perne cu aer pentru talie da
Perne cu aer pentru șezut da
Perne cu aer pentru brațe da
Perne cu aer pentru gambe da
Perne cu aer pentru laba piciorului da
Glisare înainte 30 cm
Solicitați Pretul Special

Ce spun clienţii despre Fotoliu de masaj 4D Komoder KM9000 Luxury Zero Gravity Model 2019. Sistem de masaj SL 4D cu 8 role ceramice încălzite.:

Fenomenal!
- de la
5 / 5 puncte
Este foarte impunator fotoliul si asta ne place mult. Cat despre masaj pot sa va spun ca functiile de masaj mi-au facut mult bine.
Deosebit de eficient.
- de la
5 / 5 puncte
Livrarea a fost rapida, materialele din care este confectionat fotoliul sunt deosebite, iar sistemul de masaj peste ce ma asteptam eu. Recomand si ma bucur ca v-am gasit si in Baneasa!
Nota: 5 din 5, acordata de 2 clienti
Depozitare, Transport Gratuit și Montaj prin Komoder
Depozitare fotolii cu masaj Komoder

Depozitare corespunzatoare

Avem 4 depozite în toată țara.
Si depozităm în condiții perfecte.

Manipulare in siguranta

Fotoliul de masaj este încărcat
mecanizat, cu mare atenție.
Transport Gratuit

Oferim Transport Gratuit

În cele mai multe cazuri transportăm fotoliile
cu flotă proprie, prin angajații noștri.
Manipulare si Montaj komoder

Manipulare si Montaj

Am montat produsul.
Bucurați-vă de masaj!
Testează fotoliile de masaj Komoder în cele 4 magazine
Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.

Sediu Central Komoder
Sunați acum
Solicitați Prețul Special