Noul fotoliu de masaj THERAPEUTIX 4D

Ioan Isaiu recomandă
fotoliul cu masaj THERAPEUTIX!

VIDEO Instrucţiuni de utilizare

VIDEO Instrucţiuni de utilizare

Arta masajului 4D

Lansat în Aprilie 2023 Therapeutix este noul fotoliu de masaj 4D de la Komoder. Therapeutix este proiectat și executat după o cercetare amănunțită a morfologiei corpului uman. Practic, acest robot înmagazinează date și soluții pentru a satisface orice tip de utilizator, ridicând masajul la nivelul de artă.

KOMODER THERAPEUTIX

Sistem de scanare pentru parametrii utilizatorului

Succesul unui masaj este o sumă de variabile care toate trebuie luate în calcul. Tocmai de aceea, Therapeutix determină chiar din start toți parametrii esențiali ai utilizatorului. Scanarea inteligentă a înălțimii se realizează înainte de a începe masajul. Este determinată și distanța dintre umeri, iar astfel cursa rolelor de masaj va fi mult mai precisă, pe o distanță de până la 135 de centimetri. Therapeutix va fi pregătit să execute un masaj atent de suprafață și profunzime, pe 4 niveluri de ajustare a traseelor rolelor de masaj.

Salvați programele de masaj favorite

După trecerea în revistă a tuturor programelor de masaj manuale, vor exista cu siguranță programe favorite, masaje care se potrivesc cel mai bine stării de spirit și de sănătate a utilizatorului. În cazul altor fotolii de masaj, salvarea acestora într-un folder separat este imposibilă. Therapeutix vine însă cu o funcție inovatoare, aceea de a salva masajele favorite. Există trei posibilități de salvare și trei de apelare ulterioară a acestora.

KOMODER THERAPEUTIX

Masajul la punct fix

Pentru fiecare dintre noi există zone vulnerabile sau aflate într-o stare de încordare sau suferință. Un masaj generalizat se va adresa întregului corp, însă unul perfect țintit poate fi mult mai eficient. Therapeutix vă oferă posibilitatea de a alege între cinci zone de acțiune. Masajul la punct fix este cel care se va ocupa exclusiv de zona desemnată, insistând asupra blocajelor resimțite în acea zonă. Celelalte patru se concentrează pe masajul spatelui, masajul părții de jos a spatelui, masajul părții de sus a spatelui și un masaj local de mică intensitate înainte și înapoi. În acest mod, eficiența rezolvării unei contracturi sau a unei tensiuni, este mult sporită.

Masajul 4D, masajul dincolo de frontiere

Tehnologia modernă a roboților de masaj este un domeniu al permanentei transformări. Varianta 4D reprezintă nivelul cel mai avansat, o particularitate a fotoliilor de masaj de ultimă generație. Rolele de masaj, în acest caz, execută pe lângă mișcările clasice, de suprafață, mișcări de profunzime, în interiorul musculaturii, mult mai precise în zonele tensionate sau afectate. Therapeutix vă oferă astăzi patru variante de masaj 4D, variabile pe cinci niveluri de viteză, lățime și intensitate.

Funcție pentru determinarea stării de sănătate

Pe brațul stâng al fotoliului de masaj, Therapeutix are un senzor digital pentru detectarea stării de sănătate a utilizatorului. În câteva secunde se pot determina parametri care vor putea ajuta la personalizarea masajului. Datele despre microcirculație, oxigenare sau ritm cardiac, sunt esențiale pentru a configura un program optim, terapeutic sau pur și simplu tonic.

Determinarea stării de sănătate

20 de Programe 4D Automate

Therapeutix execută un masaj 4D reglabil pe 5 niveluri. Colecția de masaje vă oferă 20 de programe automate, grupate pe 5 categorii generale. În acest fel vor fi satisfăcute chiar și cele mai pretențioase așteptări. Există categoria de masaje inteligente, a celor destinate tonusului, relaxării generale sau personalizate pentru membrii familiei. Un masaj 4D este, tehnic vorbind, un masaj complex de suprafață, dar mai ales unul intens de profunzime.

1. Brain Relax (Relaxarea minții) 2. Neck & Shoulder Care (Masaj pentru gât și umeri)
3. Back Spa (Relaxarea spatelui) 4. Hips&Legs Fit (Masaj pentru șolduri și picioare)
5. Leg&Foot Relieve (Eliberarea tensiunilor de la nivelul picioarelor și tălpii) 6. Energy Boost (Supliment de energie)
7. Lunch Break (Pauză de masă) 8. Sweet Dream (Masaj pentru un somn odihnitor)
9. Relieve Muscle (Relaxarea musculară) 10. Body Balance (Echilibrul corpului)
11. President Cosy (Masaj confortabil) 12. Keep Fit (Mesaj pentru menținerea unei forme optime)
13. Superior Enjoyable (Plăcere maximă) 14. Office Regimen (Masaj pentru munca la birou)
15. Health Recharge (Recâștigarea tonusului) 16. Full-body Stretch (Streching pentru înteg corpul)
17. Chinese Massage (Masaj chinezesc) 18. Thai Massage (Masaj Thai)
19. Spine Traction (Masaj pentru coloana vertebrală) 20. Sport Recovery (Recuperare după efort)

Meniul celor 11 tehnici de masaj răsplătește orice așteptare

1. Kneading (Frământare) 2. Patting I (Mângâiere I)
3. Patting II (Mângâiere II) 4. Kneading and Patting (Frământare și mângâiere)
5. Finger Pressing I (Presopunctură I) 6. Finger Pressing II (Presopunctură II)
7. Shoulder Grasp (Prindere de umăr) 8. 4D I (Masaj 4D I)
9. 4D II (Masaj 4D II) 10. 4D III (Masaj 4D III)
11. 4D IV (Masaj 4D IV)

Frământare pentru gambe. Supor de picioare extensibil 20 cm

Funcția de frământare pentru gambe este specifică unui fotoliu de masaj terapeutic. Acest nou model Therapeutix nu face excepție. Deosebit de importantă este și posibilitatea de a extinde suportul de picioare. Therapeutix oferă atât extensie automată cât și varianta de extensie realizată manual de către utilizator folosind butoanele rapide de pe braț sau tableta.

KOMODER THERAPEUTIX

Sistem de încălzire lombară

Opțiunea de a dubla eficiența masajului efectuat de căldură, este unul dintre punctele de atracție ale lui Therapeutix. Pentru o mai bună circulație a sângelui sau pur și simplu pentru a încălzi spatele, este suficientă o singură apăsare de buton. Rețeaua de rezistențe de grafen vă va oferi imediat o senzație incredibilă.

KOMODER THERAPEUTIX

Zero Gravity. Masaj plutitor

Relaxarea, în cazul lui Therapeutix, începe din primele clipe. Chiar înainte de a selecta tipul sau tehnica de masaj, aveți posibilitatea să optați pentru poziția “Zero Gravity”. Repoziționat orizontal, fotoliul vă va oferi imediat senzația de plutire și automat va induce un sentiment de siguranță și relaxare deplină pe tot parcursul sesiunii de masaj. În cazul Therapeutix sunt disponibile două variante de poziții antigravitaționale.

Poziție NORMALĂ
THERAPEUTIX
Poziție ZERO GRAVITY
THERAPEUTIX

Stretching cu perne de aer

Ansamblul de perne de aer, îi permite lui Therapeutix performanțe superioare. Există setate din start 3 niveluri de masaj al acestor airbaguri, full, doar în partea de jos și doar în cea de sus. Deasemenea, prin reglarea pe 5 niveluri de intensitate a evoluției lor, pernele de aer vă pot oferi un program complet de streching, inclusiv stretchingul genunchilor, frământarea gambelor și relaxarea umerilor. La nivelul umerilor, există posibilitatea poziționării perfecte a lor, indiferent de înălțimea utilizatorului.

KOMODER THERAPEUTIX

Comanda vocală. Therapeutix ascultă și execută!

Comenzile acestui fotoliu de masaj sunt intermediate de o tabletă LCD, mare și luminoasă, atașată de brațul stâng. Însă, pentru confortul dumneavoastră, Therapeutix poate fi comandat și vocal, momentul relaxării fiind în acest caz total, toată grija fiind preluată de asistentul personal Alice.

KOMODER THERAPEUTIX

Bluetooth. Masaj și muzică în același timp

Una dintre dotările fotoliilor de masaj de astăzi este sistemul de sunet și funcția bluetooth. Therapeutix vă propune de aceea mai multă relaxare dublată de muzică sau programul radio preferat, sistemul audio fiind extrem de performant și bine calibrat.

KOMODER THERAPEUTIX

Designul care atrage imediat

Therapeutix este un fotoliu de generație nouă și de aceea este vizibilă grija pentru formele curbate și pentru detalii fine. Disponibil două variante cromatice, acest robot de masaj se va încadra imediat în peisajul căminului dumneavoastră, în mediul office sau într-o sală de terapie. Realizat complet din materiale ecologice, fotoliul de masaj a fost proiectat să reziste în timp și în cele mai bune condiții. În interior, sunt suficienți 5 centimetri față de peretele din spate pentru a evolua în siguranță.

KOMODER THERAPEUTIX

Specificaţii. Caracteristici tehnice

Programe Automate de masaj 20
Tehnici de masaj 11
Timer Da
Masaj 4D pe toată suprafața spatelui Da. Șină SL de 135 cm.
Masaj manual cu posibilitatea de localizare în 5 zone: 1. Punct fix
2. Masajul spatelui
3. Masajul părții de sus a spatelui
4. Masajul părții de jos a spatelui
5. Masaj local de intensitate mică
Intensitatea pernelor de aer Ajustabilă pe 5 trepte
Viteză de masaj Ajustabilă pe 5 trepte
Suportul de masaj pentru picioare Extensibil 20 cm
Încălzire în zona lombară Da
Robot de masaj 4D reglabil pe 5 trepte de intensitate
Frământare gambe Da
Reflexoterapie Da. În trei puncte și reglabil pe 3 niveluri de intensitate
Tabletă Da. Pe suport
Tapiţerie Piele ecologică
Greutatea netă a fotoliului (kg) 133 kg
Alimentare electrică 220 - 230V
VIDEO Instrucţiuni de utilizare:
Dimensiuni
dimensiuni
Solicitați Prețul Special.
Veți primi automat catalogul de prețuri pe email. ☟

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Ce spun clienții Komoder:

Multumesc! Suntem foarte multumiti!
- de la
Cojocariu Lavinia / Bucuresti
5 / 5 puncte
Un fotoliu de masaj pe care oricine trebuie sa-l foloseasca acasa. Este foarte bun masajul!
Cel mai bun fotoliu de masaj in acest buget!
- de la
Elena Gavrila / Bucuresti
5 / 5 puncte
Multumesc pentru termenul de livrare scurt si pentru tot suportul pe care l-am primit in a invata cum sa folosesc acest fotoliu. Totul a fost exact asa cum ma asteptam. Spor la vanzari!
Modele similare
Fotoliu de masaj VELETA II DELUXE, dotat cu robot pentru masaj 4D, 23 de programe automate, 11 tehnici de masaj, frământare pentru gambe, încărcare rapidă a telefonului, comandă vocală și multe funcții noi!
detalii
2 păreri
Prime e cel mai nou fotoliu cu masaj care foloseste doua mecanisme inteligente distincte 4D pentru zona spatelui.
detalii
3 păreri
TITAN II - Singurul fotoliu de masaj cu două sisteme independente de masaj pe șină SL. Sistemul de scanare precis, tableta de 8 inch , încărcarea rapidă wireless pentru telefon și cele 24 de programe automate fac din TITAN II cel mai performant fotoliu de masaj la ora actuală.
detalii
5 păreri

Testați fotoliile de masaj profesionale în magazinele Komoder

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.