[LANSARE] Fotoliul de masaj VECTOR dotat cu robot de masaj 3D pe sina SL, programe automate, tehnici de masaj.

VIDEO Instrucţiuni de utilizare

VIDEO Instrucţiuni de utilizare

Vector - Masaj performant la îndemâna oricui

Vector este recomandarea Komoder pentru iubitorii masajului de calitate care dispun de un buget redus. Este un fotoliu care se adresează întregii familii cu variante de programe automate sau manuale ce se pot adapta cu multă ușurință utilizatorilor. Înainte de a începe orice program, fotoliul de masaj Vector execută o scanare a utilizatorului determinând cu exactitate lungimea de evoluție a rolelor de masaj.

Telecomanda

Telecomanda care acționează fotoliul de masaj este extrem de simplă și ușor de folosit. Folosind simboluri grafice universale, aceasta e intuitivă, ergonomică și la îndemâna utilizatorului în fiecare clipă.

telecomandă la fotoliu de masaj VECTOR

Masaj complet în mai multe variante

Vector este pregătit să execute programe automate de masaj: Comfort (cea mai confortabilă experiență de masaj), Back&Waist (masaj focusat pe spate și zona taliei) și Shoulder&Neck (masaj focusat pe zona umerilor și gâtului), etc. Selectarea acestor programe se face cu ajutorul telecomenzii.

4 tipuri de masaje manuale

De-asemenea, fotoliul de masaj poate executa 4 tipuri de masaje manuale: Knead (frământare), Tap (bătaie), Knead&Tap (frământare și bătaie), Shiatsu.

3 zone definite de masaj

Un masaj intens și profund
Fotoliul de masaj Vector vă oferă 3 niveluri de intensitate pentru masajele de adâncime, așa cum sunt Shiatsu și Knead&Tap. Această opțiune permite masarea zonelor dureroase aflate în profunzimea musculaturii, fiind și o variantă pentru eliberarea blocajelor interne.
Masaj reflexo-terapeutic
Vector execută un masaj complet începând cu talpa piciorului. Aici, plăcuțele shiatsu vă vor asigura cel mai bun masaj reflexoterapeutic, un masaj care stimulează circulația sanguină și funcționarea optimă a organelor interne.
Masaj cu perne de aer
Masajul picioarelor, al brațelor și al umerilor este desăvârșit de acțiunea energică a pernelor de aer. Prin umflarea și dezumflarea lor, presiunea exercitată eliberează stresul muscular acumulat după o zi obositoare de muncă sau după un antrenament. Intensitatea acțiunii acestor perne de aer poate fi reglată, după preferințe, tot din butoanele telecomenzii, în acest sens existând 2 niveluri de acțiune.

Programe Automate de masaj

telecomandă la fotoliu de masaj VECTOR

Tehnologia SL VECTOR prin comparație cu sistemele vechi cu puncte fixe

sina sl

Masajul braţelor și al palmelor

Un masaj modern este nu doar un mod terapeutic de a trata o problemă ci și experimentarea unei senzații inedite. Colecția de perne de aer ale fotoliului VECTOR pot prelua controlul în orice moment pentru a desăvârși o relaxare completă a picioarelor, a brațelor. Sistemul pneumatic se poate regla pe 3 niveluri de intensitate și se poate concentra, dacă e nevoie, pe partea de jos a corpului, pe cea de sus, sau pe întregul corp.

perne de aer la fotoliu de masaj VECTOR

Masajul picioarelor și al gambelor

perne de aer la fotoliu de masaj VECTOR

Ce este Reflexoterapia?

Talpa piciorului dumneavoastră e o hartă deschisă ce cuprinde corespondențe ale fiecărei părți sau ale fiecărui organ al organismului. Un masaj reflexoterapeutic vindecă și dezechilibrele interioare și adaugă un plus de vigoare la finalul fiecărui program de masaj. VECTOR prezintă un masaj reflexo-terapeutic realizat de un ansamblu shiatsu. Eficiența este maximă și îmbunătățește imediat microcirculația și sistemul limfatic.

reflexoterapie la fotoliu de masaj VECTOR

Zero Gravity. 3 variante de poziții de masaj

Confortul maxim este asigurat de alegerea corectă a poziției în care se va derula programul de masaj. Vector oferă utilizatorilor 3 poziții ale scaunului de masaj: Sit Up (în poziție șezut), Lie Down (în poziție pe spate) și Zero Gravity (poziția orizontală care simulează antigravitația).

zero gravity la fotoliu de masaj VECTOR

Ecologic și perfect adaptat spațiului domestic

Materialele din care este construit fotoliul de masaj Vector sunt ecologice și foarte ușor de întreținut. Designul său modern îl recomandă pentru plasarea în zona spațiilor de birouri, a sălilor de așteptare sau a căminului propriu.

Specificaţii tehnice

Sină SL Da. Cu sistem de role 3D
Masaj pe toată suprafața spatelui Da.
Posibilitate de masaj în punct fix Da
Intensitatea pernelor de aer Ajustabilă
Viteză de masaj Ajustabilă
Suportul de masaj pentru picioare Extensibil 20 cm
Masaj pentru fesieri Da, cu sistemul de role
Masaj pentru gambe Cu perne de aer
Reflexoterapie Da
Telecomandă Da, cu buzunar
Sistem audio Nu
Tapiţerie Piele ecologică, antibacteriană. VECTOR este conceput din materiale ecologice ușor de întreținut și curățat.
Greutatea fotoliului 90 kg
VIDEO Instrucţiuni de utilizare:
Culori Negru. Bej. Negru cu interior maro.
Alimentare curent 220 - 230V
Dimensiuni
VECTOR
Solicitați Prețul Special.
Veți primi automat catalogul de prețuri pe email. ☟

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Ce spun clienții Komoder:

Noul membru al familiei
- de la
Antonio / Bucuresti
5 / 5 puncte
Fotoliul Vector a devenit de două săptămâni noul membru al familiei noastre. Am ajuns să stau la rând pentru un masaj și mă mai trezesc și cu vecinii, seara, în vizită.
Sunt foarte mulțumită
- de la
Maia / Satu Mare
5 / 5 puncte
La început am fost intimidată de el, dar imediat am descoperit ce ușor e de utilizat un astfel de fotoliu. Am avut o problemă la spate, mai veche, pe care Vector mi-a ameliorat-o în primele zile. Sunt foarte mulțumită.
Recomand
- de la
Adriana / Suceava
5 / 5 puncte
Dacă știam ce poate face l-aș fi achiziționat mai repede. Sunt în recuperare după un accident și acum mă mișc mult mai bine. L-am și recomandat pe Vector prietenelor mele.
Modele similare
Fotoliul de masaj OPERA este dotat cu un robot de masaj 3D pe șină SL, 12 programe automate, 5 tehnici speciale de masaj.
detalii
0 păreri
Fotoliul de masaj Albert II vă oferă o experiență deosebită datorită rolelor de masaj 3D, pozițiilor zero gravity, sistemului de încălzire și a tuturor celorlalte funcții importante. Acest fotoliu Komoder vă va oferi o experienţă de masaj supremă în propriul dvs. cămin, ajutându-vă să vă păstraţi sănătatea şi să fiţi activ în fiecare zi.
detalii
4 păreri
ANDORRA este un fotoliu de masaj dotat cu robot de masaj 3D pe șină SL 135 cm capabil de scanarea precisă a punctelor de acupunctură.
detalii
4 păreri

Testați fotoliile de masaj profesionale în magazinele Komoder

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.