Fotoliu de masaj LUXOR II cu sistem de încălzire la spate și picioare, masaj 3D Reglabil, 12 programe de masaj, sistem space saver, zero gravity, muzică prin bluetooth.

  • Disponibilitate

    Stoc limitat

  • Transport

    Gratuit

  • Garanție

    3 ani + 5 ani post-garanție

Solicitaţi Prețul Special
☝ Veți primi automat catalogul de prețuri pe adresa de email

Robot de masaj 3D pe Șină SL 130 cm cu scanarea precisă a punctelor de acupunctură

LUXOR II este dotat cu un set de mâini mecanice 3D, care se deplasează în sus şi în jos, întinzându-se înainte şi înapoi și în plus execută mişcări laterale. Aceste mâini mecanice ajută la detectarea parametrilor fiecărui utilizator: greutate și înălțime.

3d

Masaj 3D reglabil pe 5 trepte

Masaj în punct fix sau pe toată suprafața spatelui

LUXOR II este dotat cu un set de mâini mecanice 3D, care se deplasează în sus şi în jos, întinzându-se înainte şi înapoi și în plus execută mişcări laterale. Aceste mâini mecanice ajută la detectarea parametrilor fiecărui utilizator: greutate și înălțime.

3d

LUXOR II - Dotat cu sistem de încălzire la spate și picioare
Un motiv în plus pentru a folosi fotoliul de masaj LUXOR II zilnic

Încălzirea accentuează eficienţa masajului înlăturând senzația de frig pe timpul iernii. Odată activată funcția de încălzire, pernele de aer din zona lombară și gambe se încălzesc treptat facilitând relaxarea musculaturii.

Fotoliu de masaj LUXOR II - un obicei sănătos pentru corpul dumneavoastră

Experiența de masaj oferită de LUXOR II este impresionantă. Modul în care acest fotoliu reușește să atingă musculatura este fantastic. Tehnologia de masaj 3D este utilizată pentru a trata durerile lombare sau cervicale.

Incalzire

Telecomandă. Alimentare smartphone folosind portul USB

LUXOR II este dotat cu port USB pentru alimentarea unui smartphone sau a altor dispozitive.

LUXOR II este un maseur capabil de:

12 Programe Automate
5 tipuri de masaj
Reflexoterapie
Întinderea braţelor, a spatelui şi a picioarelor este recomandată pentru a activa regenerarea osoasă, pentru a elimina tensiunea musculară şi contracturile. Această întindere se realizează cu ajutorul pernelor de masaj de la umeri, braţe şi picioare. Fotoliul de masaj LUXOR II este conceput pentru utilizatori diferiţi, având 12 programe de masaj automate care oferă un masaj de calitate și care, bineînțeles, satisface diferite aşteptări.

telecomanda

Joystick Zero Gravity

Noul LUXOR II este dotat cu joystick zero gravity pentru a vă seta mai ușor poziția de masaj.

Ce este Zero Gravity?

Această poziţie vă va aduce într-o stare de imponderabilitate în care vă veţi putea bucura de o relaxare perfectă. Noul fotoliu LUXOR II permite rabatarea in pozitiile Zero Gravity.

Pozițiile Zero Gravity

Prin apelarea "Zero Gravity" coapsele şi gambele sunt poziţionate la același nivel orizontal cu umerii. Centrul de greutate al corpului se modifică iar forța gravitațională va fi distribuită în mod egal pe asupra corpului. Aceasta este poziția ideală pentru masaj. Acum este momentul să experimentați programele de masaj oferite de acest fotoliu extraordinar.

butoane

5 cm față de perete - Funcția inteligentă de salvarea spațiului

Fotoliul este conceput pentru spaţii reduse, astfel că, faţă de peretele din spate este nevoie de o distanţă de 5 cm când fotoliul de masaj este în ciclul de funcţionare. Şezutul fotoliului va glisa înainte fără a atinge peretele din spate.

zerogravity

Sistem audio încorporat. Amplificați starea de bine!

Aveţi opţiunea de a utiliza un smartphone sau o tabletă pentru a reda muzică.

Conectaţi fotoliul la telefon, tabletă sau laptop prin bluetooth. Fotoliul LUXOR II este dotat cu un set de boxe încorporate în spătar, iar prin conexiunea bluetooth veţi putea asculta muzica favorită direct de pe telefonul mobil, spre exemplu.

muzica

Masajul pentru gambe și extinderea suportului dedicat gambelor până la 14 cm

În funcţie de înălţimea utilizatorului, suportul pentru gambe se extinde, lungimea maximă a extinderii fiind de 14 cm, asigurându-se astfel un masaj complet, potrivit înălțimii fiecărui utilizator.

suport picioare

Specificaţii şi caracteristici tehnice

12 Programe automate de masaj Extension
Release
Yoga
Thai
Chinese
Ancient
Boss
Lady
Senior
Neck and Shoulder
Waist and Buttock
Back and Spine
Timer Da
Masaj 3D pe toată suprafața spatelui Da. Șină SL de 130 cm.
Distanța dintre rolele de masaj Ajustabilă în 3 trepte
Posibilitate de masaj în punct fix Da
Intensitatea pernelor de aer Ajustabile pe 3 trepte
Viteză de masaj Ajustabilă pe 5 trepte
Spătar rabatabil electric Da.
Suportul de masaj pentru picioare Extensibil 14 cm
Perne de aer: 4 perne de aer pentru umeri
8 perne de aer pentru brațe
4 perne de aer pentru gambe
8 perne de aer pentru picioare
Role masaj 3D
Masaj pentru fesieri Da
Reflexoterapie Da.
Port USB Da
Telecomanda Da
Buzunar pentru telecomanda Da.
Tapiţerie Piele ecologică, antibacteriană.
Greutatea fotoliului (kg) 93 kg
Alimentare curent 220 - 230V
Dimensiuni poziție start 1490 x 750 x 1150 mm
Dimensiuni poziție rabatată 1750 x 750 x 850 mm
Culori disponibile în stoc CHAMPAGNE / GRI
ALBASTRU / ALB
Video unboxing și asamblare:
Solicitați Prețul Special.
Veți primi automat catalogul de prețuri pe email. ☟

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Ce spun clienții Komoder:

Livrare rapida si masaj de top! Multumesc.
- de la
Stefan Aurescu / Bucurestii Noi
5 / 5 puncte
Am primit azi la firma cele doua fotolii de masaj Luxor 2 comandate. Livrarea si montajul au decurs foarte repede. Masajul este apreciat de toti angajatii si doresc sa va multumesc pentru rapiditatea cu care ati onorat comanda noastra. Ne bucuram de masaj zilnic!
Masajul este deosebit!
- de la
Alina Maiorescu / Bucuresti
5 / 5 puncte
Am cautat peste tot un fotoliu masaj preturi - dintre cele mai diverse. Am decis sa aloc un buget mai mare si am ales LUXOR 2 care este un fotoliu de top! Multumesc angajatilor Komoder de la Baneasa.
Este cea mai buna achizitie facuta in viata noastra
- de la
Florian M. / Belgia
5 / 5 puncte
V-am promis ca voi scrie un review si va rog sa-l publicati. Totodata astept ca dl. Horia sa ma contacteze. Imi doresc mult sa pot trece la un model superior. Ma numesc Florian. Am asteptat aproape un an inainte de a-mi exprima opinia legat de fotoliul de masaj LUXOR 2. L-am achizitionat in special pentru mine deoarece sotia mea se putea bucura de multe ori de experienta mea in masaj. Am 56 de ani si sunt bolnav de scleroza multipla degenerativa. De aceea acord mare importanta tuturor activitatilor si actiunilor care ma pot ajuta. Pentru mine a fost dragoste la prima utilizare. Sotia mea la descoperit pas cu pas. In acest moment nu trece o zi fara sa fie folosit. La inceput copiii nostri nu au simtit un beneficiu direct dar cu timpul au descoperind cat de util si benefic poate fi in momente de oboseala si stres si au inceput sa-l foloseasca si ei. Am ajuns la punctul in care uneori avem nevoie de a ne intelege cine il va folosi si uneori ne uitam la cine are mai multa nevoie de el. Acest model este orientat pe partea de RELAXARE dar este util si pe partea de RECUPERARE prin programele manuale. Sotia mea foloseste mult programele automate si este foarte multumita de el pentru ambele beneficii. Pot declara acum la un an de la achizitie si utilizare ca este cea mai buna achizitie facuta in viata noastra. Ca si puncte negative, ele nu prea sunt, totusi pot preciza ca dupa un an sistemul de presare cu pungi de compresie face galagie care in unele momente poate fii deranjant. Acest deranj se simte doar daca in incapere este liniste totala si fotoliu te aduce in punctul in care adormi. Am observat ca scaunul TITAN 2 are un sistem cu mult mai silentios, totusi intre cele doua este o diferenta foarte mare de pret, deci si de calitate.
Fotolii de masaj - Modele Similare
VICTORIA II este un fotoliu de masaj 3D, cu cursa lunga de masaj de 135 cm, comandă vocală, frământare la gambe, scanare automată, incalzire si masaj pentru toate zonele corpului.
detalii
5 păreri

Testați produsele în magazinele Komoder

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.

Sunați acum
Solicitați Prețul Special