Fotoliu de masaj Capsula 4D Komoder Luxury Zero Gravity. Sistem de masaj SL 4D cu 8 role ceramice încălzite, bluetooth, comandă vocală, încălzire la spate și picioare plus 12 programe automate de masaj.

Role de masaj 4D 8 role de masaj Sistem Zero Gravity încălzire la spate și picioare
Mecanism inteligent Sistem Glisare Bluetooth Comandă vocală
luxury 4d

Un masaj eficient pornește cu o sesiune de masaj pentru tălpi (reflexoterapia).

Fotoliu de masaj LUXURY 4D este dotat cu funcția de reflexoterapie, cu role triple pentru masajul tălpilor. Aceasta funcție este perfectă pentru stimularea centrilor nervoși.

Reflexoterapia este un tip de masaj care este necesar și care impresionează.

Masajul de reflexoterapie se execută folosind o plăcuţă echipată cu role, iar suportul pentru gambe se extinde automat pentru a se potrivi diferitelor înălţimi ale utilizatorilor. Recomandăm utilizarea funcției de reflexoterapie pentru persoanele care acuză dureri ale picioarelor sau pentru persoane care petrec mult timp în picioare.

reflexoterapie

Masaj terapeutic perfect pentru orice utilizator

Komoder LUXURY este un fotoliu din noua generaţie Komoder, dotat cu 8 mâini de masaj inteligente, silenţioase, mobile vertical pentru masajul complet al spatelui. 4D LUXURY utilizează noul sistem de masaj în "L" de 135 de cm.

Masaj full body prin presiune de aer (umeri, spate, șezut, brațe, picioare).

Cel mai performant sistem de masaj pentru brate (18 perne de masaj cu 3 puncte de contact). Pompele de aer fucţionează continuu, pentru a furniza forţa necesară tuturor pernelor de aer cu care este dotat fotoliul. Atât masajul de relaxare cât şi presiunea puternică a pernelor cu aer sunt precise şi unice, ceea ce vă permite să beneficiaţi de un masaj revigorant.

Fotoliu de masaj Komoder LUXURY

LUXURY 4D este dotat cu sistem de scanare precisă

Urmărirea punctelor de acupunctură și a pulsului conferă masajului o mai mare precizie. Utilizând un sistem de detectare bionic inteligent, fotoliul LUXURY poate detecta ceafa, umerii, spatele, talia și fesele, oferind un masaj mai profund și un masaj în punct fix de mai mare precizie utilizatorilor de înălțimi diferite, aducând utilizatorilor experiența unui masaj tradițional chinezesc la un nivel superior.

scanare precisa

Sistem de scanare și ajustare în funcție de greutatea și înălțimea utilizatorului

scanare precisa

Dotat cu sistem de încălzire pentru spate și picioare.

Mecanismul de încălzire accentuează eficienţa masajului, înlăturând starea de frig pe tipul iernii sau în camerele cu aer condiţionat pornit pe timpul verii. Cu acest sistem de încălzire încorporat, fotoliul de masaj 4D KOMODER devine cel mai complex fotoliu de masaj de pe piață. Funcţia de încălzire a spatelui utilizează fibra de carbon ca sursă de încălzire cu infraroşu.

incalzire la picioare

Telecomandă.

telecomanda

Buzunar pentru telecomandă.

buzunar pentru telecomanda

Zero Gravity - Perfect pentru casa dumneavoastră

Dacă erați îngrijorat că fotoliul 4D LUXURY nu se va potrivi în casa dvs., nu vă faceți probleme! Tehnologia sa „spațiu zero față de perete” vă permite să amplasați fotoliul lipit de perete. Această funcție avansată a fotoliului Komoder LUXURY vă oferă masajul mult visat chiar și în cele mai restrânse spații. Komoder se străduiește în permanență să atingă culmile luxului și ale relaxării, iar modelul 4D LUXURY este un simbol perfect al acestei misiuni.

spacesaver

Funcția inteligentă de salvare a spațiului.

Fotoliul este conceput pentru spaţii reduse, astfel că faţă de peretele din spate este nevoie de o distanţă de 5 cm când fotoliul de masaj este în ciclul de funcţionare. Şezutul fotoliului va glisa înainte fără a atinge peretele din spate.

spacesaver

Suportul pentru picioare este automat extensibil.
LUXURY 4D - Perfect pentru persoane înalte.

Suportul pentru picioare vine cu o versiune actualizată bazată pe modelele anterioare ale fotoliului. Este vorba de un design complet nou, menit să ofere un confort sporit utilizatorilor înalți de până la aprox. 195 - 200 cm, ceea ce face din Komoder LUXURY 4D un fotoliu cu masaj ideal pentru utilizatorii înalți sau pentru oricine are nevoie de spațiu suplimentar pentru picioare.

extindere suport picioare

Aveți dureri musculare? Fotoliul tratează contracturile

Întinderea braţelor, a spatelui şi a picioarelor este recomandată pentru a activa regenerarea osoasă, pentru a elimina tensiunea musculară şi contracturile. Această întindere se realizează cu ajutorul pernelor de masaj de la umeri, braţe şi picioare.

Fotoliul de masaj Komoder 4D LUXURY este conceput pentru utilizatori diferiţi, având programe de masaj automate inovatoare, ce vă oferă un masaj individual care satisface diferite aşteptări.

contracturi

Suferiți de dureri lombare, cervicale sau surmenaj?

Datorită unei noi funcții de stretching fotoliul de masaj Komoder 4D LUXURY devine soluția perfectă pentru orice tip de utilizator care suferă de dureri lombare, dureri cervicale sau chiar insomnii datorate stresului sau surmenajului.

Este timpul să folosiți un fotoliu de masaj.

Datorită tehnicii de detectare a corpului, a punctelor de acupunctură și conform caracteristicilor fizice ale corpului, fotoliul 4D poate detecta ceafa, umerii, spatele, talia și fesele, oferind un masaj mai profund și un masaj în punct fix de mare precizie utilizatorilor de înălţimi diferite.

Indiferent în care dintre cele 6 categorii vă încadrați este timpul să folosiți fotoliul de masaj Komoder 4D LUXURY acasă sau la birou.

Sistem Audio Bluetooth. Boxe încorporate. Fără cabluri prin casă

Aveţi opţiunea de a utiliza un smartphone sau o tabletă pentru a reda muzică. Fotoliul încorporează 4 boxe, fiecare de câte 10W.

Conectaţi fotoliul la telefon, tabletă sau laptop prin bluetooth. Fotoliul este dotat cu un set de boxe încorporate în spătar, iar prin conexiunea bluetooth veţi putea asculta muzica favorită direct de pe telefonul mobil.

bluetooth la fotoliu de masaj

Sistem de masaj cu 8 role de masaj încălzite ceramic

Fotoliul cu masaj 4D LUXURY utilizează o tehnologie ultra-avansată de masaj cu încălzire și 8 Role: utilizatorul beneficiază de o încălzire generală a corpului în timp ce rolele masează umerii, spatele, talia și fesele. În combinație cu funcția de încălzire a tălpilor se creează un sistem unic de încălzire.

Grație acestei tehnologii, se îmbunătățește circulația sanguină, se ameliorează în mod eficient oboseala, obținându-se un masaj cu un efect mult îmbunătățit.

Sistem role Komoder LUXURY

Fotoliul de masaj Komoder 4D LUXURY este terapeutul de acasă

Mâinile de masaj mecanice inteligente adună în continuu date asupra curburii spatelui, imitând tehnicile de masaj utilizate de maseurii profesionişti, cu scopul de a vă oferi un masaj multidimensional.

Role de masaj: ca mâinile unui maseur

Rolele de masaj sunt capabile să execute următoarele tipuri de masaj: Frământare, Lovire, Presare, Bătăi ușoare, Frământare și Lovire, Rulare, Întindere, Frământare digitală, Frecționarea spatelui. Toate aceste metode le puteți apela atunci când doriți.

masaj Komoder LUXURY

Specificaţii şi caracteristici tehnice

Comandă vocală Da, pentru schimbarea programelor
Buzunar pentru telecomanda Da
Timers 5/10/15/20/25/30 minute
Dimeniuni poziție verticală 160 x 82 x 127 cm
Dimensiuni poziţie rabatată 190 x 82 x 92 cm
Greutate netă 159 kg
Perne cu aer pentru umeri da
Perne cu aer pentru spate da
Perne cu aer pentru talie da
Perne cu aer pentru șezut da
Perne cu aer pentru brațe da
Perne cu aer pentru gambe da
Perne cu aer pentru laba piciorului da
Glisare înainte 30 cm
Alimentare curent 220 - 230V

Ce spun clienții Komoder:

Fenomenal!
- de la
Marinescu Pavel / Brasov
5 / 5 puncte
Este foarte impunator fotoliul si asta ne place mult. Cat despre masaj pot sa va spun ca functiile de masaj mi-au facut mult bine.
Deosebit de eficient.
- de la
Gabriela C. / Otopeni
5 / 5 puncte
Livrarea a fost rapida, materialele din care este confectionat fotoliul sunt deosebite, iar sistemul de masaj peste ce ma asteptam eu. Recomand si ma bucur ca v-am gasit si in Baneasa!
Un adevarat fotoliu de masaj
- de la
Mirela OIteanu / Buzau
5 / 5 puncte
Am testat la showroom la Baneasa toate fotoliile de masaj, dar acesta m-a impresionat cel mai mult datorita functiilor de framantare la picioare. Cumparati cu incredere, oamenii au produse excelente..
Modele similare
Komoder FOCUS II este un fotoliu de masaj 3D profesional, cu o cursă lungă de masaj de 135 cm, comandă vocală, scanare automată, încălzire și masaj pentru toate zonele corpului.
detalii
5 păreri
Komoder ETNA este un fotoliu de masaj 3D, cu cursa lunga de masaj de 135 cm, incalzire si masaj pentru toate zonele corpului.
detalii
3 păreri

Testați fotoliile de masaj profesionale în magazinele Komoder

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.