Fotoliu de masaj PRIME

  • DISPONIBILITATE

    STOC LIMITAT

  • 3 ANI GARANȚIE
  • LIVRARE

    INCLUSĂ


Veți primi instant catalogul de prețuri pe e-mail.
Prime video

VIDEO Instrucţiuni de utilizare

VIDEO Instrucţiuni de utilizare

PRIME - Specialist în starea ta de bine

Îți va fi mai dor de casă, când acasă te așteaptă PRIME. Acest fotoliu de masaj îmbină tehnologia de ultimă generație cu designul superlativ, pentru o experiență dedicată în întregime relaxării și sănătății tale. Ia o pauză de la ritmul alert al vieții într-un „cuib” proiectat să transforme visele în realitate!

PRIME

Viață fără dureri

Ia-ți adio de la disconfort: fotoliul PRIME are funcții dedicate masajului pentru fiecare parte a corpului și te învăluie în confort – literalmente, din cap până în picioare!

Răsplată după o zi de muncă

Funcțiile dedicate ale PRIME te ajută să scapi de simptomele „bolilor profesionale moderne”: dureri de ceafă, lombare sau cele provocate de posturi incorecte.

Butoane de rabatare pe bratul drept

Relaxare fizică și mentală

Ia loc și pornește muzica ta preferată! PRIME este gândit să te ajute să te relaxezi „trup și suflet”, îmbinând tehnologia cu designul și finisajele exclusive.

Stil de viață sănătos

Beneficiile masajului pentru sănătate sunt cunoscute de milenii, iar medicina modernă le confirmă. PRIME ameliorează problemele provocate de un stil de viață rapid și stresant.

role de masaj

Masaj pentru umeri, cu perne cu aer

PRIME include 12 programe automate de wellness proiectate pentru starea ta de bine - din prima clipă a fiecărei zile, până la serile în care ai nevoie de câteva minute de relaxare. Le poți regla chiar și durata, pentru ca totul să se încadreze perfect în programul tău zilnic!

PRIME

Tehnologia este de multe ori motivul pentru care ne simțim stresați, pe fugă sau cu o lungă listă de lucruri de făcut. PRIME revoluționează ecuația: departamentul nostru de cercetare & dezvoltare pune tehnologia în slujba sănătății și a stării tale de bine. Fără stres!

PRIME

MECANISM DUBLU, EFECT CUMULAT

Mecanismul de masaj 4D pentru țesut adânc își unește forțele cu mecanismul specializat pentru talie și fese. Efectul? Un masaj sincronizat, similar cu masajul la patru mâini pricepute, simultan!

MATERIAL NOBIL. CHIAR DE NOBEL!

Academia Suedeză a oferit premiul Nobel inventatorului grafenului. PRIME îți oferă încălzire cu grafen, care dublează eficiența masajului, stimulează circulația, reduce durerile și rigiditatea musculară.

PRIME

Două sisteme de masaj pentru spate

Șina dreaptă

Mecanismul de masaj acoperă întreaga parte superioară: de la ceafă la talie, în linie dreaptă, de-a lungul spatelui.

Șina flexibilă

Cu o acoperire amplă, șina se arcuiește pentru a-ți ridica spatele, pentru o postură de tip „pod”, specifică masajului thailandez. O inovație patentată

Prime Massagesessel

Cuibul călduros din casa ta

În 2010, doi fizicieni primeau premiul Nobel pentru descoperirea grafenului: o formă a carbonului cu proprietăți uluitoare, ce își au originea în lumea remarcabilă a fizicii cuantice. Anul acesta, Komoder PRIME pune grafenul în slujba sănătății tale. Folosit ca un conductor de căldură, cel mai nou material carbonic depășește performanțele tuturor celorlalte materiale cunoscute. Radiația infraroșie îndepărtată produsă este considerată terapia ideală pentru îngrijirea naturală a sănătății.

telecomanda

Forma respectă funcția

Simplitatea formei exterioare învăluie un interior dedicat confortului desăvârșit. Designul fotoliului PRIME reflectă tehnologia de bază patentată de Komoder: șina flexibilă care duce experiența la un nou nivel. Materiale elegante, lumini subtile și funcții multimedia lucrează împreună pentru ca, în timp ce te bucuri de masaj, să te poți relaxa pe deplin într-un spațiu de răsfăț doar al tău.

comanda vocala

Potrivit pentru casa ta

Fotoliul PRIME are nevoie de doar 5 centimetri față de perete: el culisează înainte și se înclină în spate, prin două mecanisme sincronizate pentru a economisi spațiul și a-ți oferi o poziție complet relaxantă. Designul său elegant, cu articulații și jocuri de volume, transformă PRIME într-un punct de atracție în orice încăpere.

butoane

Unic, echilibrat, distinct

PRIME utilizează linii și contururi elegante, amplificate într-o estetică modernistă. Contrastul dintre concav și convex modelează un spațiu care îți va oferi, în fiecare clipă de utilizare, o senzație sporită de intimitate și siguranță.

PRIME

Articulații elegante

Prin apelarea "Zero Gravity" coapsele şi gambele sunt poziţionate la același nivel orizontal cu umerii. Designul cu articulație divizată a panoului lateral conferă tridimensionalitate și permite fotoliului PRIME să se asorteze cu majoritatea decorurilor și ambianțelor. Cu siguranță, PRIME va fi acasă și la tine acasă!

zerogravity

Materiale de lux

Materialele premium de înaltă calitate, testate conform celor mai riguroase standarde RoHS, amintesc de un obiect de lux, confecționat manual.

audio

UN SPAȚIU DE CONFORT ABSOLUT

Materiale ecologice avansate

Creat din piele poliuretanică avansată, PRIME are o textură fină și atrăgătoare estetic, ce oferă o senzație de atingere delicată și confortabilă de la primul contact. Ușor de curățat cu o simplă lavetă umedă, PRIME este conform cu standardele certificărilor de mediu și de calitate – o garanție a faptului că în construcția sa nu au fost folosite materiale dăunătoare omului și naturii, conform directivei RoHS.

Perne cu design unic

Pernele din piele poliuretanică PRIME beneficiază de un design unic, împletit. O pernă de bază, o pernă mare și una medie pentru spate, o pernă mică pentru cap – PRIME se asigură că fiecare centimetru din corp este corect susținut. Pernele PRIME sunt gândite astfel încât să contribuie la o experiență personalizată: ridicați-le pentru masaj mai puternic sau păstrați-le pe poziție pentru un masaj mai delicat.

PRIME

Control deplin, la o atingere

Telecomanda cu ecran tactil face ca toate funcțiile PRIME să fie la o atingere distanță – inclusiv cele avansate pentru conectarea cu telefoane mobile sau tablete. Chiar și simbolurile grafice au fost alese cu grijă, astfel încât totul să fie intuitiv și la îndemână. Pe cotieră, regăsești 7 butoane pentru comenzi rapide, pentru controlul facil al funcțiilor de bază.

suport picioare

6 TEHNICI DE MASAJ

Frământare și apăsare sincron


Rolele de masaj îți oferă un masaj sincronizat de frământare cu lovituri de-a lungul spatelui și luptă cu rigiditatea musculară.

Apăsări intense


Rolele de masaj țintesc constant puncte specifice de pe meridianul spatelui: singurele apăsări care te scapă de apăsări!

Shiatsu profund


Rolele de masaj aplică presiune asupra meridianelor și se deplasează în jos, pe spate, pentru a degaja blocajele.

Bătăi ritmate


Rolele efectuează un masaj prin bătăi ritmate asupra punctelor meridianului și se deplasează în jos, pe spate, pentru a-l relaxa.

Frământare delicată


Scapă de tensiunea musculară cu acest mișcări delicate: rolele efectuează o mișcare de rotație ale cărei efecte le vei simți imediat.

Shiatsu 4D


Rolele de masaj ies în relief cu până la 8 centimetri, oferind un masaj profund meridianelor și canalelor energetice ale corpului.

PRIME ARE GRIJĂ DE TINE
Din cap, până-n picioare!

Ceafă


Masaj combinat din ciupire, plus ridicare și tragere pentru ceafă, limpezește mintea și îmbunătățește memoria. Poate, și buna dispoziție!

Umeri


Presare și frământare pentru umeri, un program perfect după o zi la birou în fața calculatorului, pentru a scăpa de toate „greutățile” duse în spate peste zi. Uită de durere și tensiune!

Omoplați


Zonă sensibilă are nevoie de o terapie delicată și inovatoare: acest program nou este perfect pentru antrenarea și relaxarea zonei, cu efecte benefice pentru întreg spatele.

Talie


Întinderea thailandeză ajută la destinderea mușchilor taliei și întărirea coloanei în zona lombară, cu efecte benefice pe termen lung pentru postură. Previi probleme viitoare!

Tălpi


18 perne de aer încorporate în suportul pentru tălpi și sistemul de încălzire rapidă cu grafen ajută la relaxarea rapidă a mușchilor rigizi și stimulează circulația sanguină în tălpi și picioare.

Trei role cu protuberanțe, dedicate pentru tălpi, oferă o stimulare suplimentară a punctelor reflexogene.

Sensibil? PRIME permite 5 setări pentru intensitatea masajului cu aer pentru talpă!
Le vei simți imediat.

Picioare


Suportul de picioare cu dublu rol, o inovație patentată, oferă suport și tracțiune în ambele sensuri și se adaptează automat la utilizatori de înălțimi diferite.

Piept


Îmbunătățește flexibilitatea și mobilitatea mușchilor toracici, printr-o nouă tehnică de întindere a pieptului ce mobilizează întreaga cutie toracică. Respiră ușor!

Pentru un prieten nelipsit

Tot mai mult, o parte tot mai mare din viața noastră se întâmplă prin telefonul mobil. Cu PRIME, veți putea rămâne nedespărțiți. Fotoliul se împrietenește cu telefoanele prin funcția Bluetooth și vă permite redarea de muzică prin sistemul încorporat. Un port USB dedicat permite încărcarea telefonului mobil: pentru ca și tu, și telefonul, să vă puteți încărca bateriile simultan.

Difuzoare stereo surround

Vrei să închizi ochii și să plutești pe pernele de aer pentru întreg corpul ale PRIME? Acompaniază experiența cu muzica ta preferată, transmisă pe mai multe canale spre difuzoare stereo NICAM, care redau cu acuratețe înaltă dinamica sunetului. Pentru relaxare, pentru visare, pentru o stare de bine ce merge direct la suflet!

Prime Zero Gravity

Specificaţii şi caracteristici tehnice

Timer Da
12 Programe de masaj Trezirea de dimineață
Ațipire reconfortantă
Program înaintea unui somn ușor
Program dedicat anti-stres
Program de îngrijire delicată
Întindere ușoară
Întindere thailandeză
Shiatsu profund
Tratament regal
Tratament ceafă și umeri
Tratament spate & coloană
Tratament talie & șolduri
Spătar rabatabil electric Da
Suportul pentru picioare Extensibil automat
Perne de aer în zona feselor Da
Perne de aer la gambe Da
Role masaj 4D
Sisteme de masaj pentru spate Două sisteme independente
Masaj pentru gambe Da
Reflexoterapie Da
Încălzire La spate și picioare
Tabletă de control Touchscreen
Suport pentru tabletă Da
VIDEO manual de utilizare:
VIDEO unboxing și asamblare:

Dimensiuni

Dimensiuni

Culori disponibile

culori
Solicitați Prețul Promoțional
Veți primi automat catalogul de prețuri pe adresa de email. ☟

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înățimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Ce spun clienții Komoder:

O experienta fantastica. Felicitari!
- de la
Costea Lucian / Bucuresti
5 / 5 puncte
Am luat decizia de a achizitiona acest fotoliu de masaj prin recomandare si am observat imediat beneficii reale. Sunt un impatimit al sportului cu motor si pot sa confirm ca dupa primele 15 zile de utilizare ma simt foarte bine si efectele asupra musculaturii se simt.
Felicitari echipei Komoder!
- de la
Filip Olariu / Bucuresti
5 / 5 puncte
Ma bucur pentru alegerea facuta. Am primit mai devreme acest fotoliu si doresc sa le multumesc baietilor dumneavoastra care au depus un efort fantastic pentru a monta fotoliul in spatiul dorit. Este o bijuterie si masajul pot sa va confirm ca este exact ceea ce-mi doream. Felicitari si colegei dumenavoastra de la Baneasa pentru consiliere.
Calitatea m-a impresionat!
- de la
Virgil I. / Bucuresti
5 / 5 puncte
Calitatea acestui fotoliu de masaj este impresionanta. Ma refer la materiale, butoane, tableta! Toate sunt bine inchegate si produsul este unul de foarte buna calitate. Voi reveni cu feedback asupra programelor si masajului! Pana acum sunt foarte multumit! Voi avea un ochi critic!