Fotoliu de masaj SUPERIARelaxarea este o necesitate! De aceea am creat SUPERIA, fotoliul de masaj care vă va oferi confortul absolut și masajul mult așteptat!

  • Descriere
  • Media
  • Specificații
  • Părerea clienților

Masaj 3D ajustabil în funcție de preferințele dumneavoastră.
Control total asupra sistemului de masaj

O altă dovadă a capacității fotoliului de a oferi un masaj personalizat este și faptul că tehnologia 3D a fotoliului permite să ajustați adâncimea rolelor folosind telecomanda. Puteți alege unul din cele 5 nivele de intensitate 3D, bucurându-vă de un masaj profund al cefei spre exemplu, sau o funcție de rulare profundă pentru corectarea posturii corpului.

Telecomanda SUPERIA

Comandă vocală

Ordonați fotoliului să execute tipul de masaj dorit, în poziția dorită. Vă veți relaxa fără a fi nevoie să controlați fotoliul din telecomandă. Toate comenzile sunt notate pe brațul fotoliului, doar trebuie să-i rostiți fotoliul comanda vocală preferată.

Comanda Vocala SUPERIA

Ce este Zero Gravity?

Această poziţie vă va aduce într-o stare de imponderabilitate în care vă veţi putea bucura de o relaxare completă. Noul fotoliu SUPERIA permite rabatarea în pozițiile "Zero Gravity".

Pozițiile Zero Gravity

Prin apelarea "Zero Gravity" coapsele şi gambele sunt poziţionate la același nivel orizontal cu umerii. Centrul de greutate al corpului se modifică iar forța gravitațională va fi distribuită în mod egal asupra corpului. Aceasta este poziția ideală pentru masaj. Acum este momentul să experimentați programele de masaj oferite de acest fotoliu extraordinar.

Zero Gravity SUPERIA

Căutați starea de relaxare totală?

Danezii o numesc hygge și prin asta ei se referă la acel sentiment de relaxare nemărginită, de confort absolut.

Noi am creat Superia, fotoliul de masaj care îți va oferi acest confort absolut ori de câte ori simți nevoia.

Superia — simbol al confortului și relaxării

Așa cum sugerează și numele, Superia este proiectat să ofere dumneavoastră și familiei dumneavoastră un masaj de cea mai bună calitate. Majoritatea oamenilor au un stil de viață alert și reușesc să se relaxeze doar când sunt în vacanță, ceea ce este departe de a fi suficient.

Fotoliu de masaj SUPERIA
Fotoliu de masaj SUPERIA

Scanare automată.
Sistemul de masaj este 3D și poate fi ajustat

Mecanismul 3D inteligent încorporat urmărește perfect curburile coloanei vertebrale. Mecanismul reglabil pe 3 direcții oferă un masaj profund pentru întreaga musculatură paravertebrală. Musculatura paravertebrală va fi eficient stimulată, scopul fiind tonifierea și corectarea posturii corporale.

Fotoliu de masaj SUPERIA

Sistem de încălzire. Pentru o relaxare perfectă!

Sistemul de încălzire accentuează eficienţa masajului, înlăturând starea de frig pe timpul iernii sau în camerele cu aer condiţionat pornit pe timpul verii. Cu acest sistem de încălzire încorporat, fotoliul de masaj SUPERIA este capabil să inducă starea de bine, de relaxare prin dilatarea vaselor de sânge. Funcţia de încălzire a spatelui utilizează grafenul ca sursă de încălzire.

SUPERIA este fotoliul de masaj pe care îl veți îndrăgi!

Experiența de masaj oferită de SUPERIA vă va uimi. Modul în care acest fotoliu reușește să relaxeze este unic - Tehnologia de ultimă generație este utilizată pentru a trata durerile lombare și cervicale.

Suportul pentru picioare, proiectat pentru învăluirea în întregime a gambelor

Superia dispune de un suport pentru masajul gambelor mai lung cu 12 cm, pentru a oferi un masaj îmbunătățit al picioarelor, asigurând, de asemenea, ingrijirea tălpilor. Dispozitivul folosit de SUPERIA cuprinde o zonă mai largă, pornind de la glezne și ajungând la genunchi, oferind un masaj prin învăluire, de o performanță ridicată și eficiență superioară.

Fotoliu de masaj SUPERIA
Fotoliu de masaj SUPERIA

De la reabilitare la relaxare, există multe motive pentru care oamenii utilizează un fotoliu de masaj

Unul din principalele beneficii reprezentate de un scaun de masaj este faptul ca induce o stare de relaxare adâncă, reduce tensiunea arterială, scade frecvența pulsului și stimulează metabolismul.

SUPERIA este proiectat pentru a imita masajul tradițional, realizat de un maseur profesionist, utilizând o combinație de role de masaj și perne de aer pentru a masa toate părțile corpului.

Fotoliu de masaj SUPERIA

Cromoterapie

Sistemul de iluminare internă, este cel care reglează funcțiile noastre corporale. Terapia cu lumină colorată, denumită și cromoterapie, este utilizarea terapeutică a luminii pentru a îmbunătăți starea de sănătate.

În combinație cu ședințele de masaj regulate, luminile LED, se activează după ritmul masajului și pot reduce sursele de anxietate, tensiune și depresie.

Tehnologie de încărcare wireless

Trăim în era tehnologiei și este binecunoscut faptul că avem mereu alături de noi smartphone-ul. Tehnologia nu ne-a lăsat în urmă, așa că, noul nostru model de fotoliu de masaj vă permite conectarea telefonului mobil prin wireless, pentru încărcarea acestuia.

Fotoliu de masaj SUPERIA

Superia duce starea de relaxare la cel mai înalt nivel!

Vă veți schimba complet percepția legat de ceea ce înseamnă un masaj bun și o experiență de lux atunci când veți încerca Superia.

Fotoliul vă scanează pentru a vă oferi o experiență superioară de masaj, iar dumneavoastră îl controlați prin voce, astfel încât mainile se vor relaxa pe toată durata masajului.

Fotoliu de masaj SUPERIA
Fotoliu de masaj SUPERIA

Terapia prin masaj și puterea vindecătoare a muzicii!

Este bine-cunoscut faptul că muzica ambientală din timpul unei sesiuni de masaj favorizează eliberarea de endorfine, substanțe care îmbunătățesc starea de spirit, îndepărtează durerile și induc o stare de relaxare supremă. Muzica vă va înăbuși toate gândurile supărătoare, inducând o stare de bine și pregătindu-vă pentru un somn linistit.

Superia vă oferă posibilitatea de a vă bucura de muzica preferată în timpul masajului cu ajutorul funcției Bluetooth. Difuzoarele stereo redau dinamica crescătoare și descrescătoare a muzicii, oferind o excelentă experiență muzicală.

Specificații tehnice

9 Programe Automate 1. SUPREME MASSAGE
2. NECK & SHOULDER
3. REFRESH
4. SPINE RELEASE
5. BLOOD FLOW BOOST
6. THAI STRETCH
7. RECOVERY
8. DEEP TISSUE
9. ROCK & RECLINE
Sistem de masaj 3D "SL", 130 CM
Distanța dintre rolele de masaj Ajustabilă în 3 trepte
Forța rolelor de masaj Ajustabilă în 5 trepte, pe 8 cm adâncime
Viteza rolelor de masaj Ajustabilă în 3 trepte
Tehnici de masaj 5 tehnici unice
Metode de control Telecomandă (cu suport pe brațul lateral al fotoliului)
Joystick pentru ajustarea poziției zero-gravity
Buton pentru schimbarea programelor automate
Sistem smart de comenzi vocale
Perne de aer 66 de perne de aer
Role de masaj pentru picioare 4 pentru Gambe
6 pentru Tălpi (Reflexoterapie)
Sistem de încălzire Cu grafen, pentru spate și picioare
Temporizator Ajustabil (cu intervale de 10 minute, până la maxim 30 de minute)
Dimensiuni Poziție normală: 169 x 87 x 125 cm
Zero Gravity: 205 x 87 x 108 cm

Părerea clienților:

Un fotoliu de masaj exemplar!
- de la
5 / 5 puncte
Vă mulțumesc pentru faptul că ați reușit să livrați în termenul agreat. Este un fotoliu care m-a impresionat prin design și calitatea masajului. Vă voi recomanda!
Terapia la noi acasă!
- de la
5 / 5 puncte
Suntem iubitori de relaxare și obișnuiam sa mergem des la masaj insa pe termen lung am realizat ca este costisitor, nu doar din pricina banilor ci și din pricina timpului. Astfel am decis sa cumpărăm un fotoliu de masaj pe care sa îl putem folosi oricând dorim. Am ajuns la Komoder și cu ajutorul domnului Horia Pascu am descoperit Superia, fotoliul de masaj care ne face zilele mai frumoase. Am observat îmbunătățiri are flexibilității, somnului și putem spune ca trecem mai ușor peste perioadele stresante. Mulțumim, Komoder!
Produse similare
Komoder FOCUS II este un fotoliu de masaj 3D, cu cursa lunga de masaj de 135 cm, comandă vocală, scanare automată, incalzire si masaj pentru toate zonele corpului.
detalii
4 păreri
Prime e cel mai nou fotoliu cu masaj care foloseste doua mecanisme inteligente distincte 4D pentru zona spatelui.
detalii
3 păreri
ADRIATICA - Proiectat pentru un masaj controlabil în totalitate. Acest fotoliu se remarcă datorită unui mecanism 4D capabil să execute 6 tipuri de masaj și 6 trepte de intensitate.
detalii
3 păreri
Solicitați Acum Prețul Special

LANSARE FOTOLIU DE MASAJ LUXURY II MEDICAL
Funcții de monitorizare și informare în timp real asupra stării de sănătate a utilizatorului.
Pulsul cardiac. Nivelul de oxigen. Microcirculația.

DESCOPERIȚI NOUL LUXURY II
LUXURY II

NOUL PRIME - CU DOUĂ SISTEME DE MASAJ

DESCOPERIȚI PRIME
KOMODER PRIME

ADRIATICA 4D - Panou de control Touch Screen, 12 Programe de masaj automate, Joystick 4D.

DESCOPERIȚI ADRIATICA 4D
adriatica 4D