Fotoliu de masaj Comtek Rokol RK-7805LS cu încălzire, role 3D, space saver. Potrivit pentru apartament.

Fotoliu Comtek RK7805LS Zero Gravity
  • Disponibilitate In stoc
  • Garantie 3 ani
  • Transport gratuit
  • Post-garantie 5 ani
  • Manual de utilizare română
  • Producator rokol
sunati acum la: 0746.297.773
Solicit Acum Pretul Special

Cadou Special
Iulie 2018

Achiziția oricărui unui fotoliu de masaj Komoder este premiată automat cu o centură Komoder D180 pentru masajul cervical. Centura foloseşte tehnologia de masaj 3D cu încălzire, oferind un nemaipomenit masaj pentru zona cervicală și zona superioară a spatelui.

Promotie Speciala

Comtek Rokol RK7805LS 3D cu încălzire

Conform conceptelor ergonomice, fotoliul cu masaj RK-7805 unește cotierele și spătarul într-un tot unitar, pentru a vă oferi un masaj al întregului corp. Astfel, utilizatorii pot beneficia de experiența unui masaj mai delicat.

Masaj pentru brațe, cu presiune de aer.

Fotoliul cu masaj Rokol RK-7805 utilizează cotiere tip capsulă spațială, perne cu aer încorporate și o suprafață granulată, astfel încât brațele să poată beneficia de un masaj confortabil, indiferent de unghiul la care se află fotoliul. Datorită combinației dintre masajul cu presiune de aer al șezutului, al anumitor zone ale picioarelor și funcția ”gravitație zero”, corpul dvs. se va bucura de o senzație de confort.

Fotoliu de masaj Comtek RK7805LS

Suferiți de dureri lombare, cervicale sau insomnii? Alegeți streching!

Datorită unei noi funcții de streching fotoliul de masaj Rokol RK-7805LS devine soluția perfectă pentru orice tip de utilizator care suferă de dureri lombare, dureri cervicale sau chiar insomnii datorate stresului sau surmenajului.

Rokol RK 7907

Este timpul să folosiți un fotoliu de masaj.

Datorită tehnicii de detectare a corpului, a punctelor de acupunctură și conform caracteristicilor fizice ale corpului, fotoliul RK-7805LS poate detecta ceafa, umerii, spatele, talia și fesele, oferind un masaj mai profund și un masaj în punct fix de mare precizie utilizatorilor de înălţimi diferite.

Indiferent în care dintre cele 6 categorii vă încadrați este timpul să folosiți fotoliul de masaj Rokol RK-7805LS acasă sau la birou.

puncte de masaj

Fotoliul este dotat cu sistem de scanare precisă

Urmărirea punctelor de acupunctură și a pulsului conferă masajului o mai mare precizie. Utilizând un sistem de detectare bionic inteligent, fotoliul RK-7805LS poate detecta ceafa, umerii, spatele, talia și fesele, oferind un masaj mai profund și un masaj în punct fix de mai mare precizie utilizatorilor de înălțimi diferite, aducând utilizatorilor experiența unui masaj tradițional chinezesc la un nivel superior.

puncte de masaj
Fotoliu de masaj Comtek RK7805LS

Setări multiple pentru sistemul de masaj al picioarelor.

Design independent al suportului pentru picioare, pentru a corespunde nevoilor individuale de masaj: Suportul pentru picioare al fotoliului RK-7805 este conceput astfel încât să poată fi controlat independent, cu scopul de a vă permite să alegeți intensitatea care vi se potrivește, oferindu-vă un masaj personalizat, în funcție de preferințele dvs.

Terapie 360 º prin încălzirea labei piciorului

Pe baza rolelor pentru laba piciorului ale fotoliilor cu masaj obișnuite și a tehnicii de ”reversie rapidă”, fotoliul RK-7805 a dezvoltat în mod inovator tehnica de masare a labei piciorului prin frământare și rotire, realizând funcția de masare a labei piciorului cu ajutorul funcției de încălzire. Astfel se poate obține experiența celui mai bun masaj, pentru sănătate și longevitate.

Structură rezistentă.

Șasiu de oțel cu o tehnologie asemănătoare celei utilizate la autoturismele de lux. Șasiul intern al fotoliului cu masaj RK-7805 este fabricat din oțel de înaltă calitate, pe care s-a aplicat prin pulverizare un strat electrostatic anticoroziv fosfatant (tehnologie anticorozivă utilizată de autoturismele de înaltă clasă). Șasiul este conceput pentru a avea o durată de viață de 50 de ani.

Comtek RK7805LS

Noua șină cu masaj 3D + detectare preliminară

Rokol RK-7805LS este dotat cu o şină de masaj ultra-avansată ce oferă un masaj multi-unghiular integrat al spatelui

Mecanismul oferă un masaj profund, în funcție de modificările liniei în formă de S a corpului. Braţele mecanice sunt capabile de masaj cervical dar şi lombar foarte eficient. Șina se potrivește perfect corpului uman, oferind un masaj precis, stimulând punctele de acupunctură ale spatelui, eliminând oboseala și redându-vă o bună formă fizică.

Verificare tehnică strictă, ce asigură o calitate sigură

Fiecare componentă, respectiv fotoliul cu masaj însuși, au fost produse cu respectarea unor standarde stricte de calitate. Fiecare fotoliu cu masaj este supus unui număr de 169 de proceduri de verificare tehnică a calității, împărțite în 5 categorii, dintre care menționăm: verificarea materiei prime, verificarea procesului de asamblare pentru produsele semifinite, verificarea asamblării și verificarea produselor în afara fabricii. Respectarea perfecțiunii în domeniul calității are un singur scop: acela de a oferi clienților o experiență perfectă.

Comtek RK7805LS
Comtek RK7805LS

Material compatibil cu epiderma umană

Fotoliul Comtek RK-7805 utilizează piele ignifugă a cărei suprafață, inodoră, se poate curăța, pentru a vă oferi experiența unui masaj sănătos și confortabil.

Super silențios

Fotoliile cu masaj Comtek utilizează motoare, de o calitate sigură, cu un nivel redus de zgomot și o viață îndelungată. Nivelul zgomotului este sub 50 dB în timpul funcționării (adică sub nivelul standardului național, care este de 60 decibeli). Astfel, puteți să beneficiați de masaj în timp ce vorbiți sau vizionați emisiuni TV.

Ecologic, cu consum redus de energie

Fotoliul Comtek7805LS are un consum redus de energie. Puterea de lucru a fotoliului este de 240W, consumul de energie în modul stand-by (în așteptare) fiind de doar 1W, întrunind standardele ECO europene. Structura internă beneficiază de un design cu presiune constantă, motorul, supapele și pompa de aer utilizând o tensiune de siguranță de 24V.

Comtek RK7805LS

Funcţie Audio

Aveţi opţiunea de a utiliza un smartphone sau o tabletă pentru controlul fotoliului prin bluetooth.

Conectaţi la terminalul inteligent prin bluetooth pentru a reproduce muzica sau conectaţi prin cablul audio direct la baza de conectare a fotoliului.

Masaj muzical pentru ameliorare și relaxare

Fotoliul RK-7805 este dotat cu două difuzoare de înaltă calitate dispuse în dreptul capului, care pot reda muzică în format MP3 cu ajutorul Bluetooth. Ritmul masajului se ajustează după ritmurile muzicii, ceea ce vă va calma sufletul, relaxându-vă corpul.

Comtek RK7805LS

Masaj după principiile medicinei tradiționale chineze

Coordonarea armonioasă dintre meridiane, așa cum se menționează în ”Teoria Tratamentului Medical Huang Di”, este criteriu principal în tratamentele medicale. În acest sens, inovațiile fundamentale ale fotoliului cu masaj COMTEK RK-7805 au la bază principiile medicinei tradiționale chineze, cum ar fi principiul celor 12 meridiane și masarea punctelor specifice ale meridianelor și a punctelor de acupunctură, pentru îmbunătățirea circulației sanguine și activarea funcțiilor organismului, cu scopul obținerii unei armonii între Yin și Yang.

Yin-ul aparține de Fu, Yang-ul aparține de Zang, Yin-ul se armonizează cu Yang-ul iar Zang se armonizează cu Fu; de aici rezultă formarea în organism a unei rețele a meridianelor completă și armonioasă. Coordonarea dintre Yin și Yang și dintre Zang și Fu joacă un rol major în sănătatea și tratamentul medical al organismului. Menținerea coordonării armonioase între meridiane este criteriul principal ce afectează starea de sănătate a organismului.

Tipuri de masaj

Masaj prin întindere

Este metoda de masaj potrivită după muncă sau cină, putând elimina rapid oboseala acumulată pe parcursul întregii zile, oferind o revigorare rapidă.

Masaj de relaxare

Este potrivit pentru relaxare în timpul dimineții sau la amiază. Este un masaj profund al țesuturilor musculare, ce va ajuta la creșterea vitalității musculare, obținându-se astfel un efect optim de relaxare.

Eliminarea oboselii

Este un masaj recomandat persoanelor care petrec mult timp la birou, pe scaun și persoanelor care obosesc repede. Acest masaj întinde corpul și ajută la revigorarea sa.

Ameliorarea durerii

Este recomandat pentru eliminarea durerii la nivelul spatelui, taliei și cefei. Se poate efectua un masaj special al diferitelor părți ale corpului, cu scopul de a elimina în mod eficient durerea.

Setări

Masaj general automat

Pentru a răspunde unei multitudini de cerințe, vă oferim 10 programe automate de masaj, concepute de profesioniști în arta masajului, acestea incluzând: experiență rapidă, masaj medical chinezesc, întindrea tibiei și sincronizare muzicală.

Masaj automat pe zone

Utilizatorul își poate alege în mod convenabil zona și tehnica de masaj prin operații separate: se poate alege direct masajul pentru ceafă, talie, partea superioară, respectiv inferioară, a corpului, sau un masaj general cu perne cu aer.

Ajustare manuală

Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor suplimentare ale utilizatorului, am separat ajustarea zonei, tehnicii și vitezei masajului . Utilizatorul poate ajusta toate programele, creând un sistem de masaj special, în funcție de preferințe.

Temporizare

Utilizatorul poate stabili durata, intensitatea și zona masajului pentru a obține efectul unui masaj perfect. Există trei limbi la alegere.

Fotoliu de masaj Comtek RK7805LS

”Gravitație Zero” - îmbunătățește calitatea somnului

Prin sincronizarea spătarului, șezutuilui și suportului pentru picioare cu ajutorul modulului mobil multi-unghiular se obține experiența celui mai bun masaj de tipul ”gravitație zero”. Se obține o relaxare completă și o poziție de masaj naturală și confortabilă, reducându-se presiunea inimii și a coloanei vertebrale, sporindu-se cantitatea de sânge și oxigen furnizate creierului, îmbunătățindu-se astfel calitatea somnului și eliminându-se oboseala.

Pe baza teoriei Gravitației Zero a NASA și a principiilor fundamentale ale medicinei tradiționale chineze, COMTEK a creat cea mai confortabilă poziție de masaj ”Gravitație Zero”.
Sfaturi: Poziția ”Gravitație Zero” este aceea în care corpul este în poziția cea mai naturală, de relaxare totală, în care picioarele se află mai sus decât corpul, realizându-se un unghi de 128º ± 7º; acesată poziție menține funcțiile corpului la nivel optim.

Fotoliu de masaj Comtek RK7805LS

Învăluire cu perne cu aer.

Cu ajutorul masajului total al corpului, prin învăluire cu perne cu aer și prin tehnica unică a pernelor cu aer ce simulează masajul efectuat de mâini umane, modelul RK-7805 oferă un masaj delicat și moale, cu presiune cu aer, al taliei, șezutului, gambelor și labei piciorului, stimulând circulația sanguină, relaxând mușchii și articulațiile și eliminând oboseala.

Tehnici de masaj

Frământare

Frământare


Lovire

Lovire


Presare

Presare


Bătăi ușoare

Bătăi ușoare


Frământare și Lovire

Frământare și Lovire


Rulare

Rulare


Întindere

Întindere


Frământare digitală

Frământare digitală


Frecționarea spatelui

Frecționarea spatelui


Tehnică de maestru. Experiența unui masaj mai profesionist

Fotoliul RK-7805 aplică o tehnică patentată a medicinei chineze, bazată pe tehnica COMTEK de reversie rapidă. Pe lângă modurile tradiționale de frământare, bătăi ușoare, lovituri, shiatsu, frământare & bătăi ușoare, acesată tehnică vine în plus cu o funcție specială de frământare digitală și frecționare a spatelui, ceea ce realizează o manipulare deosebită și un masaj mai confortabil, depășind experiența masajului oferit de mâna umană.

puncte de masaj

Specificaţii şi caracteristici tehnice

Programe: Recovery - Recuperare
Pain Relief - Pentru dureri ale spatelui
Stretching - Program de întindere
Music Sync - Masaj sincronizat cu muzică
Experience
Moduri manuale Kneading
Tapping
Knocking
Knead&Tap
Shiatsu
Timp 5/10/15/20/25/30 minute
Dimeniuni poziție verticală 160 x 82 x 127 cm
Dimensiuni poziţie rabatată 190 x 82 x 92 cm
Greutate netă 159 kg
Perne cu aer pentru umeri da
Perne cu aer pentru spate da
Perne cu aer pentru talie da
Perne cu aer pentru șezut da
Perne cu aer pentru brațe da
Perne cu aer pentru gambe da
Perne cu aer pentru laba piciorului da
Glisare înainte 30 cm
Solicitati Pretul Special!
RK-7805LS

Parerea clientilor conteaza! Ce spun ei despre RK-7805LS?

Pretul ce mai mic!
- de la , Iulie 2017. 5 din 5 puncte

"Am primit coletul, ne jucam cu fotoliul. Pana acum totul ok, ma bucur ca am prins acest pret, eram gata sa cumpar din alta parte cu aproape 2000 de lei mai scump!"

Multumesc!
- de la , Aprilie 2017. 4 din 5 puncte

"Mi-a fost livrat fotoliul mai devreme, angajatii dumneavoastra l-au despachetat si este ok. Voi avea nevoie de timp sa ne acomodam cu dimensiunile lui in casa dar per total este in regula. Multumim pentru pretul bun!"

Multumit!
- de la , Iunie 2017. 4 din 5 puncte

"Am primit fotoliul, va multumesc. Inca studiem telecomanda, dar la prima impresie vad cam putine programe de masaj. Ne vom juca cu telecomanda azi si daca nu ne descurcam va vom suna. Multumim pentru livrarea rapida."

Nota: 4 din 5, acordata de 3 clienti

Fotolii de masaj din aceeaşi gamă:

Komoder Cluj

Komoder - Cluj


Str. Milcov 16
Cluj-Napoca
Tel: 0746.297.773
Komoder Bucuresti

Komoder - Bucuresti


Bd. Ghencea 126 - 132
Bucuresti
Tel: 0746.297.773


© Komoder - Fotolii de masaj. Informaţiile prezente pe siteul www.komoder.ro sunt proprietatea S.C. Komoder Interactive S.R.L.
™ Komoder este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul acestui site nu poate fi copiat fără acordul scris.
S.C. Komoder Interactive S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28467