Fotoliu de masaj VELETA II cu robot 4D pentru masaj cu intensitate reglabilă pe toată zona spatelui. Acum puteți personaliza masajul pentru musculatura paravertebrală!

Descoperă funcțiile revoluționare cu care vine acest model.
Împreună cu Ioan Isaiu.
Deschide videoclipul de prezentare!

VIDEO Instrucţiuni de utilizare

VIDEO Instrucţiuni de utilizare

Astăzi, masajul nu este un lux, masajul a devenit o necesitate.
Aveți la îndemână o nouă tehnologie de masaj 4D, plus 23 de programe automate și 11 tehnici de masaj.

VELETA 2 - fotoliu de masaj cu 23 programe de masaj

Suferiți de dureri lombare, contracturi musculare, dureri cervicale și rigiditate?
Veleta este acum fotoliul care se poate ocupa de toate!

Dotat cu un program de scanare a utilizatorului, VELETA II este conceput pentru a-i mulțumi inclusiv pe cei cu înălțimi de peste 1,90 metri. Spătarul fotoliului se ajustează, iar robotul de masaj urcă și coboară suficient de mult pentru a efectua un masaj cervical sau lombar de excepție.

VELETA II este fotoliul de masaj care vă așteaptă acasă la fiecare final de zi

Indiferent dacă vă doriți masaj lombar, cervical sau masaj pentru picioare și tălpi, fotoliul VELETA II poate executa toate aceste tipuri de masaj. Musculatura paravertebrală este extrem de bine revitalizată cu ajutorul tehnologiei 4D, iar sistemul de încălzire este utilizat pentru a relaxa musculatura.

VELETA II oferă încălzire pentru spate

Încălzirea accentuează eficienţa masajului înlăturând senzația de frig pe timpul iernii. Odată activată funcția de încălzire, pernele de aer din zona lombară se încălzesc treptat facilitând relaxarea musculaturii.

4 Perne multistrat pentru spate și două bretele pentru piept

Intensitatea masajului 4D se poate regla folosind setările robotului de masaj 4D sau adăugând și îndepărtând cele 4 perne multistrat de pe spătarul fotoliului. Cele două bretele ce se pot așeza deasupra pieptului, prin funcția lor de încălzire, asigură un confort perfect în timpul masajului.

incalzire la fotoliu de masaj VELETA

Masajul brațelor cu perne cu aer

Pernele cu aer respectă curbura brațelor, oferind un masaj total al acestora. Un astfel de masaj vă va relaxa și revigora brațele și palmele.

Masajul brațelor cu perne cu aer

VELETA II este un fotoliu perfect pentru persoanele înalte, fiind capabil să își extindă suportul dedicat gambelor cu 20 de cm

În funcţie de înălţimea utilizatorului, suportul pentru gambe se extinde, lungimea maximă a extinderii fiind de 20 cm, asigurându-se astfel un masaj complet, potrivit înălțimii fiecărui utilizator.

Reflexoterapia normalizează funcțiile organismului

După o zi petrecută în picioare sau după un efort fizic consistent, masajul tălpilor va elimina rapid oboseala acumulată. Reflexoterapia stimulează activitatea centrilor nervoși iar VELETA II va executa acest masaj folosind o plăcuță echipată cu role.

Reflexoterapia este un tip de masaj necesar pentru eliminarea rapidă a oboselii

Masajul de reflexoterapie se execută folosind o plăcuţă echipată cu role, iar suportul pentru gambe se extinde pentru a se potrivi diferitelor înălţimi ale utilizatorilor. Recomandăm utilizarea funcției de reflexoterapie pentru persoanele care acuză dureri ale picioarelor sau pentru persoane care petrec mult timp în picioare.

full body

VELETA II sau cele 23 de programe automate de masaj 4D

O experiență completă e o experiență care vă va da voie să alegeți exact ceea ce vi se potrivește. Dotat cu 23 de programe diferite, VELETA II vă oferă posibilitatea de a descoperi și alege programul preferat, în funcție de momentul zilei, în funcție de intensitatea dorită sau programe cu focus pe anumite zone ale corpului.

telecomanda

Reglați intensitatea prin Joystickul 4D

VELETA II vă oferă posibilitatea de a ajusta intensitatea masajului în fiecare clipă a desfășurării lui, în funcție de preferințe. Puteți opta pentru un masaj mai moale, mai intens sau mediu, accesând butoanele rapide de pe brațul stâng.

Butoane rapide pe brațul stâng

Întreaga experiență de masaj poate fi controlată folosind panoul de control încorporat pe brațul stâng al fotoliului.

telecomanda

Tableta pentru personalizarea masajului și luminile ambientale
Acum fotoliul de masaj poate memora varianta de masaj personalizat. În plus, prin funcția de încărcare rapidă a telefonului, sunteți permanent reîncărcat cu energie!
Luminile ambientale desăvârșesc o experiență relaxantă completă.

incalzire la fotoliu de masaj VELETA

Butonul Zero Gravity vă oferă relaxarea perfectă

Funcția antigravitațională a fotoliului de masaj VELETA II vă propune o poziție care va simula starea de imponderabilitate. Prin apelarea "Zero Gravity" coapsele şi gambele sunt poziţionate la același nivel, orizontal, cu umerii. Centrul de greutate al corpului se modifică iar forța gravitațională va fi distribuită în mod egal asupra corpului. Aceasta este poziția ideală pentru masaj. Acum este momentul să experimentați programele de masaj oferite de acest fotoliu extraordinar.

incalzire la fotoliu de masaj VELETA

Funcția inteligentă de salvare a spațiului

Pentru o integrare cât mai armonioasă a fotoliului în spațiul dumneavoastră, este necesară o distanță de 5 cm față de peretele din spate. În momentul funcționării, fotoliul va glisa în față, fără a atinge peretele.

Sistemul AUDIO încorporat

Utilizatorul are acum posibilitatea unei experiențe depline, conectând telefonul la sistemul audio al fotoliului de masaj. Conectarea se realizează prin bluetooth iar redarea va fi realizată prin sistemul de boxe încorporate în spătar. Iată o experiență deplină dublată de muzică!

Sistem de Ioni Negativi

Folosind tableta, activați ionii negativi ce contribuie la creșterea imunității, concentrarea și eficiența întregului organism.

Comandă vocală

Interacțiunea cu fotoliul dumneavoastră, Veleta II, se poate realiza acum și prin comenzi vocale. Pentru o relaxare totală, controlați programul de masaj folosind comenzile vocale notate pe tabletă.

audio

Specificaţii şi caracteristici tehnice

23 Programe automate de masaj VIP: Stress Relieving, Energy, Good-night sleep, Joint Care, Frozen Shoulder, Spine Massage.
Healthcare: Office, Sport Recovery, Brain Refresh, Spine Care, Waist Care, Legs Care.
Special: Health Recharge, Treatment, Keep Fit, Bottom Toning, Restoration, Tiredness Relief.
Relaxation: Full Body Stretch, Thai Massage, Chinese Massage, Total Relax, Airbag.
11 Tehnici de masaj O Tehnică de frământare
Două tehnici de lovire ușoară
O tehnică combinată: frământare cu lovire ușoară
Două tehnici shiatsu
4 Tehnici de masaj 4D
O tehnică de prindere.
Timer Da
Masaj 4D pe toată suprafața spatelui Da. Șină SL de 135 cm.
Masaj manual cu posibilitate de localizare în 5 zone: 1. Full 2. Partea superioara 3. Partea de mijloc 4. Partea inferioara 5. Punct fix
Intensitatea pernelor de aer Ajustabilă pe 3 trepte
Viteză de masaj Ajustabilă pe 4 trepte
Suportul de masaj pentru picioare Extensibil 20 cm
Încălzire în zona lombară Da
Robot de masaj 4D Reglabil pe 4 trepte de intensitate.
Frământare pentru gambe. Da. Ajustabilă pe 3 trepte de intensitate.
Reflexoterapie Da, în 3 puncte și ajustabilă pe 3 trepte de intensitate
Tabletă Da. Pe suport cu picior magnetic.
Tapiţerie. Piele ecologică, antibacteriană.
Greutatea netă a fotoliului (kg) 132.5 kg
Alimentare curent 220 - 230V
VIDEO Instrucţiuni de utilizare:
Dimensiuni
dimensiuni
Solicitați Prețul Special.
Veți primi automat catalogul de prețuri pe email. ☟

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Ce spun clienții Komoder:

Cel mai complex fotoliu de masaj.
- de la
Lucian Moldovanu / Brasov
5 / 5 puncte
Dintre toate modelele testate la dumneavoastra acesta cred ca a fost cel mai complet. A fost peste bugetul meu dar multumesc de sugestie, am achitat cu cardul de cumparaturi in rate. Abia astept sa primesc fotoliul acasa. Vom sarbatori aceasta achizitie si ne vom relaxa zilnic!
Suntem multumiti de achizitie!
- de la
Paul Grigorescu / Bucuresti, Ilfov
5 / 5 puncte
Daca mi-ati cerut parere va scriu scurt ca folosesc fotoliul de cel putin 3 ori pe zi. Seara fac minim 3 masaje pe program automat , beau un pahar de vin si dorm tun! Spor! Multumesc!
Merita toti banii.
- de la
Laurentiu Mihai / Brasov
4 / 5 puncte
Am primit ieri fotoliul si la rugamintea dumneavoastra va scriu scurt acest mesaj. Confirm ca a fost o livrare grea pentru echipa dumneavoastra. Masajul este mult peste ceea ce ma asteptam de la un astfel de aparat. Va voi recomanda colegilor de breasla.
Modele similare
Therapeutix 4D este fotoliul de masaj profesional de la Komoder proiectat și executat după o cercetare amănunțită a morfologiei corpului uman. Practic, acest robot înmagazinează date și soluții pentru a satisface orice tip de utilizator, ridicând masajul la nivelul de artă.
detalii
2 păreri
Fotoliu de masaj VELETA II DELUXE, dotat cu robot pentru masaj 4D, 23 de programe automate, 11 tehnici de masaj, frământare pentru gambe, încărcare rapidă a telefonului, comandă vocală și multe funcții noi!
detalii
2 păreri
Prime e cel mai nou fotoliu cu masaj care foloseste doua mecanisme inteligente distincte 4D pentru zona spatelui.
detalii
3 păreri

Testați fotoliile de masaj profesionale în magazinele Komoder

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.