Fotoliu de masaj Comtek Rokol RK-8900L Imperial Zero Gravity

Fotoliu Comtek RK 8900 Zero Gravity
  • Disponibilitate In stoc
  • Garantie 3 ani
  • Transport gratuit
  • Post-garantie 5 ani
  • Manual de utilizare română
  • Producator rokol
sunati acum la: 0746.297.773
Solicit Acum Pretul Special

Cadou Special
Septembrie 2018

Achiziția oricărui fotoliu de masaj Komoder este premiată cu o centură Komoder D180 pentru masajul cervical în valoare de 450 de lei. Centura foloseşte tehnologia de masaj 3D cu încălzire, oferind un nemaipomenit masaj pentru zona cervicală și zona superioară a spatelui.

Promotie Speciala

Comtek Rokol RK 8900. Masaj pentru întregul corp.

Conform conceptelor ergonomice, fotoliul cu masaj RK -8900 Imperial unește cotierele și spătarul într-un tot unitar, pentru a vă oferi un masaj al întregului corp. Astfel, utilizatorii pot beneficia de experiența unui masaj mai delicat.

Masaj pentru brațe, cu presiune de aer. Capsulă spațială

Fotoliul cu masaj Rokol RK-8900 Imperial utilizează cotiere tip capsulă spațială, perne cu aer încorporate și o suprafață granulată, astfel încât brațele să poată beneficia de un masaj confortabil, indiferent de unghiul la care se află fotoliul. Datorită combinației dintre masajul cu presiune de aer al șezutului, al anumitor zone ale picioarelor și funcția ”gravitație zero”, corpul dvs. se va bucura de o senzație de confort.

Fotoliu de masaj Comtek RK 8900

Prezentare video Rokol RK-8900L

În filmul alăturat regăsiţi secvenţe importante care descriu modul în care funcţionează acest fotoliu de masaj. De la rabatare, role încălzite şi culori, toate informaţiile le regăsiţi în filmul alăturat.

» deschideţi acest video direct pe Youtube

Fotoliu de masaj Comtek RK 8900

Nouă șină curbă, sincronizare a spatelui și feselor

Fotoliul RK-8900 a creat tehnologia șinei curbe 4D, care, în combinație cu miezul mecanic de masaj 4D patentat realizează un masaj integrat multi-unghiular al spatelui și feselor. Această tehnologie depășește funcțiile oferite de șina tradițională în formă de L, care nu putea realiza poziția ”culcat” și funcția de întindere, obținând astfel cel mai bun masaj. (Numărul brevetului patentat al șinei curbe lungi: ZL 2014 10019379.0).

Șină ultra-avansată în formă de L, oferă un masaj multi-unghiular integrat al spatelui și feselor.

Mecanismul în formă de L oferă un masaj profund, în funcție de modificările liniei în formă de S a corpului. Miezul mecanic poate atinge părțile inferioare ale feselor și coapselor. Șina curbă se potrivește perfect corpului uman, oferind un masaj precis, stimulând punctele de acupunctură ale spatelui, eliminând oboseala și redându-vă o bună formă fizică.

Fotoliu de masaj Comtek RK 8900

Setări multiple pentru sistemul de masaj al picioarelor.

Design independent al suportului pentru picioare, pentru a corespunde nevoilor individuale de masaj: Suportul pentru picioare al fotoliului RK-8900 este conceput astfel încât să poată fi controlat independent, cu scopul de a vă permite să alegeți intensitatea care vi se potrivește, oferindu-vă un masaj personalizat, în funcție de preferințele dvs.

Terapie 360 º prin încălzirea labei piciorului

Pe baza rolelor pentru laba piciorului ale fotoliilor cu masaj obișnuite și a tehnicii de ”reversie rapidă”, fotoliul RK-8900 a dezvoltat în mod inovator tehnica de masare a labei piciorului prin frământare și rotire, realizând funcția de masare a labei piciorului cu ajutorul funcției de încălzire. Astfel se poate obține experiența celui mai bun masaj, pentru sănătate și longevitate.

Structură rezistentă.

Șasiu de oțel cu o tehnologie asemănătoare celei utilizate la autoturismele de lux. Șasiul intern al fotoliului cu masaj RK-8900 Imperial este fabricat din oțel de înaltă calitate, pe care s-a aplicat prin pulverizare un strat electrostatic anticoroziv fosfatant (tehnologie anticorozivă utilizată de autoturismele de înaltă clasă). Șasiul este conceput pentru a avea o durată de viață de 50 de ani.

Verificare tehnică strictă, ce asigură o calitate sigură

Fiecare componentă, respectiv fotoliul cu masaj însuși, au fost produse cu respectarea unor standarde stricte de calitate. Fiecare fotoliu cu masaj este supus unui număr de 169 de proceduri de verificare tehnică a calității, împărțite în 5 categorii, dintre care menționăm: verificarea materiei prime, verificarea procesului de asamblare pentru produsele semifinite, verificarea asamblării și verificarea produselor în afara fabricii. Respectarea perfecțiunii în domeniul calității are un singur scop: acela de a oferi clienților o experiență perfectă.

Comtek RK 8900
Comtek RK 8900

Material compatibil cu epiderma umană

Fotoliul Comtek RK-8900 utilizează piele ignifugă a cărei suprafață, inodoră, se poate curăța, pentru a vă oferi experiența unui masaj sănătos și confortabil.

Super silențios

Fotoliile cu masaj Comtek utilizează motoare, de o calitate sigură, cu un nivel redus de zgomot și o viață îndelungată. Nivelul zgomotului este sub 50 dB în timpul funcționării (adică sub nivelul standardului național, care este de 60 decibeli). Astfel, puteți să beneficiați de masaj în timp ce vorbiți sau vizionați emisiuni TV.

Ecologic, cu consum redus de energie

Fotoliul Comtek 8900 are un consum redus de energie. Puterea de lucru a fotoliului este de 240W, consumul de energie în modul stand-by (în așteptare) fiind de doar 1W, întrunind standardele ECO europene. Structura internă beneficiază de un design cu presiune constantă, motorul, supapele și pompa de aer utilizând o tensiune de siguranță de 24V.

Comtek RK 8900

Funcţie Audio

Aveţi opţiunea de a utiliza un smartphone sau o tabletă pentru controlul fotoliului prin bluetooth.

Conectaţi la terminalul inteligent prin bluetooth pentru a reproduce muzica sau conectaţi prin cablul audio direct la baza de conectare a fotoliului.

Masaj muzical pentru ameliorare și relaxare

Fotoliul RK-8900 este dotat cu două difuzoare de înaltă calitate dispuse în dreptul capului, care pot reda muzică în format MP3 cu ajutorul Bluetooth. Ritmul masajului se ajustează după ritmurile muzicii, ceea ce vă va calma sufletul, relaxându-vă corpul.

Comtek RK 8900

Masaj după principiile medicinei tradiționale chineze

Coordonarea armonioasă dintre meridiane, așa cum se menționează în ”Teoria Tratamentului Medical Huang Di”, este criteriu principal în tratamentele medicale. În acest sens, inovațiile fundamentale ale fotoliului cu masaj COMTEK RK-8900 au la bază principiile medicinei tradiționale chineze, cum ar fi principiul celor 12 meridiane și masarea punctelor specifice ale meridianelor și a punctelor de acupunctură, pentru îmbunătățirea circulației sanguine și activarea funcțiilor organismului, cu scopul obținerii unei armonii între Yin și Yang.

Yin-ul aparține de Fu, Yang-ul aparține de Zang, Yin-ul se armonizează cu Yang-ul iar Zang se armonizează cu Fu; de aici rezultă formarea în organism a unei rețele a meridianelor completă și armonioasă. Coordonarea dintre Yin și Yang și dintre Zang și Fu joacă un rol major în sănătatea și tratamentul medical al organismului. Menținerea coordonării armonioase între meridiane este criteriul principal ce afectează starea de sănătate a organismului.

Comtek RK 8900

Masaj pentru spate cu role, cu încălzire. Masajul perfect!

Fotoliul cu masaj Comtek RK-8900 utilizează o tehnologie ultra-avansată de masaj cu încălzire, cu role: utilizatorul beneficiază de o încălzire generală a corpului în timp ce rolele masează umerii, spatele, talia și fesele. În combinație cu funcția de încălzire a tălpilor se creează un sistem unic de moxibustie caldă. Grație acestei tehnologii, se îmbunătățește circulația sanguină, se ameliorează în mod eficient oboseala, obținându-se un masaj cu un efect mult îmbunătățit. (Numărul brevetului patentat al dispozitivului de masaj cu încălzire: ZL 2014 1 0330384.3)

Comtek RK 8900

Masaj prin întindere, relaxant și confortabil

Fotoliul RK-8900 dispune de tehnici de masaj tailandez, întinzând întregul corp, astfel încât mușchii și ligamentele vor fi relaxate complet iar oboseala va fi eliminată într-un mod mai eficient. În același timp, fotoliul va legăna ritmic corpul, iar dvs. veți avea libertatea de a vă relaxa și de a savura masajul.

Masaj cu pernă cu aer tip ”nor”

Tehnică nouă de masaj cu pernă cu aer tip ”nor” bazată pe teoria ingineriei corpului uman, constând în conexiunea dintre talie și fese, care poate realiza funcția de întindere, întoarcere și răsucire a taliei cu ajutorul presiunii de aer.

Tipuri de masaj

Masaj prin întindere

Este metoda de masaj potrivită după muncă sau cină, putând elimina rapid oboseala acumulată pe parcursul întregii zile, oferind o revigorare rapidă.

Masaj de relaxare

Este potrivit pentru relaxare în timpul dimineții sau la amiază. Este un masaj profund al țesuturilor musculare, ce va ajuta la creșterea vitalității musculare, obținându-se astfel un efect optim de relaxare.

Eliminarea oboselii

Este un masaj recomandat persoanelor care petrec mult timp la birou, pe scaun și persoanelor care obosesc repede. Acest masaj întinde corpul și ajută la revigorarea sa.

Ameliorarea durerii

Este recomandat pentru eliminarea durerii la nivelul spatelui, taliei și cefei. Se poate efectua un masaj special al diferitelor părți ale corpului, cu scopul de a elimina în mod eficient durerea.

Comtek RK 8900

Design facil, operare ușoară. Panoul de comandă cu sistem de operare

Panoul de comandă al tabletei de 7 inch cu rol de telecomanda - controlat prin Bluetooth; grafică clară, operare convenabilă. Control automat cu ajutorul tabletei incluse sau a telefonului - puteți descărca aplicația pentru iphone - , astfel se poate realiza un masaj personalizat.

Setări

Masaj general automat

Pentru a răspunde unei multitudini de cerințe, vă oferim 10 programe automate de masaj, concepute de profesioniști în arta masajului, acestea incluzând: experiență rapidă, masaj medical chinezesc, întindrea tibiei și sincronizare muzicală.

Masaj automat pe zone

Utilizatorul își poate alege în mod convenabil zona și tehnica de masaj prin operații separate: se poate alege direct masajul pentru ceafă, talie, partea superioară, respectiv inferioară, a corpului, sau un masaj general cu perne cu aer.

Ajustare manuală

Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor suplimentare ale utilizatorului, am separat ajustarea zonei, tehnicii și vitezei masajului . Utilizatorul poate ajusta toate programele, creând un sistem de masaj special, în funcție de preferințe.

Temporizare

Utilizatorul poate stabili durata, intensitatea și zona masajului pentru a obține efectul unui masaj perfect. Există trei limbi la alegere.

Aparat de masaj 4D patentat, oferă un masaj mai puternic și mai profund

Păstrând caracteristicile aparatului de masaj COMTEK soft 3D, modelul RK-8900 dezvoltă în mod creativ tehnica de masaj 4D ce se concentrează pe masarea feselor, asigurând urmărirea perfectă a curburii corpului de către rolele de masaj. Astfel începe epoca hiperspațială a fotoliilor cu masaj. Brevet patentat, nr. ZL 2014 1 0582363.0, pentru Aparat de Masaj Cvadridimensional.

Mecanismul de masaj 4D vă împinge corpul atunci când se efectuează un masaj cu presiune de aer asupra umerilor, având ca efect funcția de întindere a pieptului și a corpului.

tehnologia Comtek RK 8900

Relaxează starea și dă formă corpului

Rola de masaj 4D este cel mai recent produs de înaltă tehnologie utilizat de fotoliile cu masaj COMTEK. Mecanismul de masaj 4D, împreună cu șina curbă cvadridimensională extrem de lungă, efectuează un masaj general inteligent, multi-unghi, mai adecvat necesităților corpului uman decât designul tradițional 3D. În acest fel, masajul 4D compensează limitările șinei tradiționale în formă de L care nu permite întinderea pe orizontală sau extinderea, pentru a obține o experiență de masaj superlativă.

Relaxează starea
Fotoliu de masaj Comtek RK 8900

”Gravitație Zero” - îmbunătățește calitatea somnului

Prin sincronizarea spătarului, șezutuilui și suportului pentru picioare cu ajutorul modulului mobil multi-unghiular se obține experiența celui mai bun masaj de tipul ”gravitație zero”. Se obține o relaxare completă și o poziție de masaj naturală și confortabilă, reducându-se presiunea inimii și a coloanei vertebrale, sporindu-se cantitatea de sânge și oxigen furnizate creierului, îmbunătățindu-se astfel calitatea somnului și eliminându-se oboseala.

Pe baza teoriei Gravitației Zero a NASA și a principiilor fundamentale ale medicinei tradiționale chineze, COMTEK a creat cea mai confortabilă poziție de masaj ”Gravitație Zero”.
Sfaturi: Poziția ”Gravitație Zero” este aceea în care corpul este în poziția cea mai naturală, de relaxare totală, în care picioarele se află mai sus decât corpul, realizându-se un unghi de 128º ± 7º; acesată poziție menține funcțiile corpului la nivel optim.

Fotoliu de masaj Comtek RK 8900

Senzația holografică face masajul mai confortabil

Cu ajutorul masajului total al corpului, prin învăluire cu perne cu aer și prin tehnica unică a pernelor cu aer ce simulează masajul efectuat de mâini umane, modelul RK-8900 oferă un masaj delicat și moale, cu presiune cu aer, al taliei, șezutului, gambelor și labei piciorului, stimulând circulația sanguină, relaxând mușchii și articulațiile și eliminând oboseala.

Tehnici de masaj

Frământare

Frământare


Lovire

Lovire


Presare

Presare


Bătăi ușoare

Bătăi ușoare


Frământare și Lovire

Frământare și Lovire


Rulare

Rulare


Întindere

Întindere


Frământare digitală

Frământare digitală


Frecționarea spatelui

Frecționarea spatelui


Sistem de scanare precisă

Urmărirea punctelor de acupunctură și a pulsului conferă masajului o mai mare precizie. Mulțumită tehnicii COMTEK de detectare a corpului și a teoriei referitoare la urmărirea punctelor de acupunctură și pulsului, conform teoriei masajului a medicinei tradiționale chineze, veche de mii de ani și conform caracteristicilor fizice ale corpului, utilizând un sistem de detectare bionic inteligent, fotoliul RK-8900 poate detecta ceafa, umerii, spatele, talia și fesele, oferind un masaj mai profund și un masaj în punct fix de mai mare precizie utilizatorilor de înălțimi diferite, aducând utilizatorilor experiența unui masaj tradițional chinezesc la un nivel superior de profesionalism.

puncte de masaj

Tehnică de maestru. Experiența unui masaj mai profesionist

Fotoliul RK-8900 aplică o tehnică patentată a medicinei chineze, bazată pe tehnica COMTEK de reversie rapidă. Pe lângă modurile tradiționale de frământare, bătăi ușoare, lovituri, shiatsu, frământare & bătăi ușoare, acesată tehnică vine în plus cu o funcție specială de frământare digitală și frecționare a spatelui, ceea ce realizează o manipulare deosebită și un masaj mai confortabil, depășind experiența masajului oferit de mâna umană.

puncte de masaj

Specificaţii şi caracteristici tehnice

Putere 240W
Sursă tensiune 120V/220-240V curent alternativ (AC), 50/60Hz
Timp 5/10/15/20/25/30 minute
Dimeniuni poziție verticală 160 x 82 x 127 cm
Dimensiuni poziţie rabatată 190 x 82 x 92 cm
Greutate netă 159 kg
Perne cu aer pentru umeri da
Perne cu aer pentru spate da
Perne cu aer pentru talie da
Perne cu aer pentru șezut da
Perne cu aer pentru brațe da
Perne cu aer pentru gambe da
Perne cu aer pentru laba piciorului da
Glisare înainte 30 cm
Fotoliu de masaj Comtek RK 8900

Salvaţi spaţiul.

Fotoliul RK-8900, datorită noii tehnologii inteligente de alunecare înainte într-un spațiu foarte restrâns (”microspațiu”) poate sta la doar 8 cm de perete, alunecând înainte în mod automat în momentul pornirii fotoliului, economisind spațiu și demonstrând un concept perfect inteligent pentru casă

Comtek RK 8900

Tehnologie nouă pentru pernele de aer.

Pernele cu aer progresive sunt acele perne cu straturi multiple, ce pot efectua un masaj ușor sau puternic și profund al mușchilor și punctelor de acupunctură, împlinind astfel într-o mai mare măsură teoria masajului din medicina tradițională chineză.

Solicitati Pretul Special!
RK-8900

Parerea clientilor conteaza! Ce spun ei despre Rokol 8900L?

Mult mai ieftin ca la alte firme!
- de la , Noiembrie 2017. 5 din 5 puncte

"Fotoliul asta mi-a ocupat toata casa dar ma bucur ca l-am luat cu aproape 300 de euro mai ieftin de la dvs."

Livrare rapida!
- de la , Iulie 2017. 5 din 5 puncte

"Inca testam fotoliul, dar suntem multumiti de produs. Este foarte mare si complex, nu mi-am imaginat ca poate sa ocupe atat de mult spatiu. Gasesc absolut necesara utilizarea tabletei Lenovo deoarece pe bratul drept sunt doar cateva butoane pentru programele predefinite. Voi reveni cu un comentariu mai stufos curand."

Totul Ok!
- de la , Iunie 2017. 5 din 5 puncte

"Colegii dvs. au avut de furca cu scarile pentru ca acel colet mare nu prea a incaput pe scari. Ne place fotoliul, s-a blocat tableta o singura data dar si-a revenit dupa restart. Masaj foarte tare la picioare dar ne place presiunea asta, iar despre rolele de la spate va pot spune ca se comporta bine pentru greutatea noastra. "

Nota: 5 din 5, acordata de 3 clienti

Fotolii de masaj din aceeaşi gamă:

Komoder Cluj

Komoder - Cluj


Str. Milcov 16
Cluj-Napoca
Tel: 0746.297.773
Komoder Bucuresti

Komoder - Bucuresti


Bd. Ghencea 126 - 132
Bucuresti
Tel: 0746.297.773


© Komoder - Fotolii de masaj. Informaţiile prezente pe siteul www.komoder.ro sunt proprietatea S.C. Komoder Interactive S.R.L.
™ Komoder este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul acestui site nu poate fi copiat fără acordul scris.
S.C. Komoder Interactive S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28467