Scaun de masaj Komoder KM7800 3D Robotic Zero Gravity cu încălzire, muzică şi funcţie de legănare a zonei lombare ca tehnica unui kinetoterapeut.

Scaun masaj Komoder KM7800 Zero Gravity
  • Disponibilitate In stoc
  • Garantie 2 ani
  • Transport gratuit
  • Post-garantie 5 ani
  • Manual de utilizare romana
  • An de fabricatie 2018
sunati acum la: 0746.297.773
Solicit Acum Pretul Special

Cel mai bun fotoliu de masaj produs de Komoder

Noul fotoliu de masaj KM7800 este dotat cu un set de mâini mecanice 3D inteligente silenţioase, care se pot deplasa în sus şi în jos, întinzându-se înainte şi înapoi plus mişcări laterale. Acest model face parte din categoria Komoder Design 2018 lansată în luna ianuarie, devenind astfel cel mai evoluat fotoliu de masaj Komoder.

Multe funcții pt. un masaj plăcut de toți utilizatorii

Komoder KM7800 este prevăzut cu mai multe funţii printre care: confort, destindere, ameliorarea durerii, experiență rapidă, relaxare, sincronizare muzică, întinderea taliei, presiune de aer totală și alte funcții specifice de masaj specifice noului concept 2018.

Ușor de folosit de pe telecomandă sau telefon

Dacă doriţi să folosiţi telefonul pentru controlul masajului acum acest lucru este posibil. Komoder KM7800 este singurul fotoliul de masaj care poate fi controlat şi de pe un device inteligent, folosind aplicaţia gratuită lansată de producător.

Fotoliu de masaj Komoder KM7800
Fotoliu de masaj Komoder KM7800

Un fotoliu de masaj ca mâinile unui maseur - terapeut

Puteți seta și combina tipurile de masaj. Fotoliul este dotat cu funcţie de selectare manuală a masajului pentru partea superioară a corpului. Există 3 opţiuni pentru poziţiile de masaj: general, parţial şi fix. Există 6 metode de masaj: strângerea umerilor, frământare, bătăi, shiatsu, frământare plus bătăi şi masajul 3D. Există 5 nivele de viteză disponibile, iar în cazul masajului tip bătăi şi shiatsu, lăţimea mâinilor de masaj poate fi reglată în 5 trepte.

Apelați la programele predefinite atunci când doriți

Alegeţi masajul predefinit pentru o experienţă interesantă de masaj. Veţi regăsi pe telecomandă mai multe programe automate de masaj care vă vor oferi diferite metode de masaj, mişcări diverse, viteze de masaj variate, masaj complet cu aer, etc.

Masaj complet prin presiune de aer (umeri, spate, șezut, brațe, picioare).

Funcţia de masaj al antebraţelor cu presiune de aer (8 perne cu aer încorporate), funcţia de masaj al braţelor (4 perne cu aer încorporate), cu 3 trepte de intensitate.

Masaj cu presiune de aer pentru corpul inferior: masaj cu presiune de aer pentru spate (4 perne cu aer încorporate), masaj fesier cu presiune de aer (16 perne cu aer încorporate), masaj al gambelor cu presiune de aer (36 de perne cu aer încorporate), cu 3 trepte de intensitate.

Lățimea se poate regla în 2 trepte în cazul brațelor. Când utilizați cea din urmă poziție, apăsați brațul, apoi eliberați mâna și dispozitivul pentru brațe se va reseta automat, și așa mai departe, pentru a se adapta unor lățimi diferite ale umerilor utilizatorilor.

Komoder KM7800
Komoder KM7800

Funcţia de încălzire este perfectă pe timp de iarnă

Funcţie de încălzire a spatelui ce utilizează fibra de carbon ca sursă de încălzire cu infraroşu. Lungimea de undă a razelor infraroşii coincide cu lungimea de undă a corpului uman, ceea ce permite energiei să fie absorbită de celulele umane, activând celulele şi stimulând metabolismul. Este recomandată utilizarea funcţiei de încălzire în special pe timp de iarnă sau în anotimpurile reci. Veți începe să simțiți căldura la 3 minute după pornirea funcţiei.

Komoder KM7800

Funcţie unică de legănare a zonei lombare ca tehnica unui kinetoterapeut

Această funcţie nu se regăseşte la niciun alt model. Pernele de aer din zona şoldurilor se activează automat, fixează zona lombară şi execută mişcări de legănare pentru relaxarea zonei de jos a spatelui şi bazinului. Pernele cu aer ce se activează şi se decomprimă pe spatele induc taliei o mişcare de legănare stânga-dreapta. Această mişcare poate ajusta coloana, cu scopul de a elimina efectiv rigiditatea.

Komoder KM7800

Funcţie Audio. Boxe încorporate. Fără cabluri prin casă.

Aveţi opţiunea de a utiliza un smartphone sau o tabletă pentru controlul fotoliului prin bluetooth.

Conectaţi la terminalul inteligent prin bluetooth. Fotoliul este dotat cu un set de boxe încorporate în spătar, iar prin conexiunea bluetooth veţi putea asculta muzica favorită direct de pe telefonul mobil.

Komoder KM7800

Umeri și genunchii la același nivel - Fotoliul dotat cu această poziție perfectă de masaj

Komoder KM7800 un fotoliu de masaj care poate fi aşezat aproape de perete. Faţă de peretele din spate este nevoie de o distanţă minimă de 5 cm. Acest fotoliu de masaj se rabatează diferi deoarece este dotat cu o caracteristică specială de alunecare înainte cu 22 cm atunci când apelaţi funcţia de Zero Gravity sau funcţia de rabatare. Şezutul fotoliului va culisa înainte, fără a atinge podeaua şi nu va lovi peretele.

Komoder KM7800

Funcţie de ioni negativi de oxigen

Funcţie de ioni negativi de oxigen - verificaţi butonul de pe braţul stâng, în parte de sus.

Design inovator cu ioni negativi de oxigen în tetieră, poate emite ioni negativi de oxigen în flux continuu. Verificat de centrul naţional de control al calităţii pentru apartele electrice industriale cu infraroşii, ioni negativi de oxigen au o concentraţie de până la 240.000 / cm3, asemănător unei păduri sau cascade şi ajută la recuperare spontană a organismului uman.

Ioni negativi de oxigen pot reduce poluarea cu pulberi în suspensie (PM 2.5), pot optimiza aerul din încăpere, jucând rol important în îmbunătăţirea imunităţii organismului.

Funcţii importante

Reflexoterapie (masaj la tălpi)

Suportul pentru laba piciorului se extinde fără trepte pentru a se potrivi diferitelor inălţimi.
reflexoterapie

Suport de picioare cu perne de aer

Suportul de gambe este echipat cu role de masaj si perne cu aer, plus 8 magneţi naturali
suport de gambe

Masajul picioarelor

Perne cu aer de diferite forme învelesc complet gamba, glezna şi laba piciorului, pentru a vă oferi o experienţă triplă de neuitat. Aplicaţi metoda activării, pe rând, a funcţiilor de compresie, pauză şi evacuare a presiunii aerului, pentru a stimula punctele de presopunctură Xuanzhong şi Taixi, ceea ce vă va aduce un confort şi o armonie perfecte.
masaj prin presiune la picioare

Masaj cu role la tălpi

Imită atingerea mâinii umane şi dispune de o tehnologie avansată în ceea ce priveşte rolele de masaj, oferindu-vă un masaj Guasha ca şi cum ar fi executat de un maseur profesionist. Cu focalizare pe punctul Yongquan de pe talpă, masajul oferit poate fi delicat şi constant, dar poate fi şi din ce în ce mai puternic.
Masaj guasha pentru laba piciorului

Masajul pentru spate în "S"

Sistemul de role cu masaj 3D se pot deplasa în sus / jo, stânga / dreapta, înainte / înapoi pe ceafă, umeri, spate şi talie. Rolele se adaptează şi se depasează în sistem "S", după forma coloanei vertebrale. Raza de acţiune este de la 6 cm (pentru a nu atinge coloana vertebrală) până la 21 cm lăţime (pentru a acoperi tot spatele).
Raza masajului pentru spate la fotoliul Komoder KM7800

Ajustarea lăţimii pentru spate

Curbura în formă de „S” ce sprijină corpul presupune o combinaţie între structurile de masaj pt. spate şi principiile ingineriei umane, astfel încât să puteţi beneficia de un masaj pentru spate de înaltă precizie. Lăţimea poate fi ajustată între 6 şi 21 cm, cu trei opţiuni.
Ajustarea lăţimii pt. Spate

Masaj pentru braţe, cu perne cu aer

Prevăzut cu perne cu aer ce respectă curbura braţelor umane fotoliul oferă un masaj ce cuprinde braţele în totalitate, acţionând asupra punctelor Yangchi şi Quchi. Tracţiunea echilibrată tridiminesională ce are ca origine pernele umplute cu aer vă va relaxa şi revigora braţele şi palmele.
Masaj pentru braţe, cu perne cu aer

Încălzire cu infraroşii pe bază de fibră de carbon

Funcţia de încălzire a spatelui la 40º-50º C elimină senzaţia de rece şi durerea de spate. Lungimea de undă a razelor infraroşii coincide cu lungimea de undă a corpului uman, ceea ce permite energiei să fie absorbită de celulele umane, activând celulele şi stimulând metabolismul.
Încălzire cu infraroşii

Două moduri de memorie

Aceste două funcţii vor satisface cerinţele familie dvs. Orice combinaţie de metode şi funcţii de masaj pe care le alegeţi dvs. şi familia dvs. poate fi stocată cu ajutorul programelor de memorie corespunzătoare M1 / M2. Trebuie doar să apăsaţi butonul timp de două secunde după ce auziţi un anumit sunet, iar modul de memorie automată întră în acţiune.

Funcţia de setare a timpului de masaj

Puteţi selecta durata masajului în funcţie de preferinţe cu ajutorul acestei funcţii, ceea ca vă va permite să beneficiaţi de un masaj continuu sau sesiuni de 10, 15, 20, 25, 30 sau 40 de minute.

Fotoliul ocupă un spațiu redus. Nu vă preocupați de spațiu

Fotoliul este dotat cu un sistem inteligent de glisare în momentul în care se rabatează în spate. În timpul utilizării fotoliul se depărtează de perete pentru a salva spațiul din casă în timpul în care nu este folosit.

Fotoliul dorește să vă cunoască corpul și execută o scanare inteligentă

Fotoliul face o detectare automată a poziției umerilor și a punctelor de presopunctură. Vă rugăm așteptați până la finalizarea detectării. După terminarea detectării prin scanare se aude un sunet: ”di-di-di” și se intră în interfața pt. ajustarea poziției umerilor. Acum puteți ajusta poziția umerilor apăsând butoanele sus-jos; sunt disponibile 11 trepte. Dacă nu ați făcut ajustări la poziția umerilor sau nu ați selectat un mod manual de masaj în 10 secunde după scanare, fotoliul va începe automat programul de masaj ”Fin” pt. dvs.

tehnologia Komoder KM7800

Programe automate de masaj

Ameliorarea durerilor - grupul muncii

Ameliorarea durerilor

Program de masaj automat de 15 minute, ce poate focaliza pe punctele oboselii dvs., oferindu-vă un serviciu de sănătate pentru întregul corp.

Programul memorie abc - sportivi

Programul memorie - sportivi

Forţa de precizie avansată oferită de sistemul de role combinată cu un shiatsu confortabil prin presiune de aer, alungă oboseala acumulată după exerciţii fizice, conferindu-vă un corp sănătos.

Customizarea duratei masajului - casince

Spate și talie - casnice

Masaj pentru destinderea spatelui şi a taliei, acţionând în mod activ asupra ligamentelor din zona lombară şi toracică, relaxând muşchii rigizi.

Confort - grupul vârstnici

Confort - grupul vârstnici

Masaj complet cu presiune, de la ceafă până la tălpi, de la braţe până la vârfurile degetelor, vă va oferi experienţa unui masaj fără egal pentru întregul corp.

Presiune de aer deplină - grupul utilizatorilor de calculator

Presiune de aer deplină, ceafă și umeri - grupul utilizatorilor de calculator

Modul de masaj automat confortabil pentru ceafă şi umeri, vă ajută să vă simţiţi bine în timpul masajului, eliminând cu uşurinţă durerea din zona vertebrelor cervicale.

Întinderea taliei - grupul iubitorilor de frumusețe

Întinderea taliei, ameliorarea durerilor - grupul iubitorilor de frumusețe

Conceput pentru ameliorarea durerii şi rigidităţii musculare, programul presupune întinderea muşchilor spatelui, destinderea muşchiilor şi eliminarea oboselii.

Funcţie Magnetoterapie

În pernele cu aer pentru gambe sunt amplasaţi 8 magneţi cu energie naturală. Terapia magnetică poate reduce colesterolul, poate elimina acumularea de radicali liberi din organism, poate creşte imunitatea corpului plus alte beneficii.

În urma verificări de centrul naţional de control al calităţii pentru aparatele electrice industriale cu infraroşu, s-a stabilit că suprafaţa intensităţii magnetice este is73mT, în conformitate cu standardele naţionale de protecţie care sunt 40-110 mT.

Funcţie Magnetoterapie
Fotoliu de masaj Komoder KM7800

Dotat cu funcția de Stretching - pentru a elimina tensiunea musculară

Fotoliul este recomandat pentru a elimina tensiunea musculară, rigiditatea articulaţiilor, permiţându-vă astfel să vă menţineţi sănătatea. Întinderea se realizează cu ajutorul pernelor de masaj de la umeri, braţe şi picioare.

Extinderea suportului de gambe

În funcţie de înălţimea utilizatorului, suportul pentru gambe se poate extinde liber, lungimea maximă a extinderii fiind de 15 cm, asigurându-se astfel un masaj pentru întregul corp, potrivit dimensiunilor fiecărui utilizator.

Tehnici de masaj

Shiatsu - cea mai căutată funcție

Presează punctele principale ale corpului, viteza şi lăţimea putând fi ajustate. Această metodă elimină efectiv tensiunea şi rigiditatea musculară, reducând presiunea asupra vertebrelor.
shiatsu

Bătaie uşoară pentru spate

Rolele de masaj vor lovi uşor spatele de sus până jos şi vor activa circulaţia sanguină pentru toată zona spatelui. Masajul prin bătaie uşoara este printre cele mai cunoscute şi căutate metode de relaxare şi masaj.
Bătaie uşoară

Frământare pentru spate

Vă poate presa în profunzime muşchii, stimulându-vă unele din punctele principale. Vă poate elimina tensiunea şi rigiditatea musculară. În plus, viteza ajustabilă vă va oferi un masaj perfect.
Frământare

Frământare + Bătaie uşoară pentru spate

Rolele de masaj vor lovi uşor spatele de sus până jos apoi va interveni masajul prin frâmântare, apoi din nou cel prin bătaie uşoara. Este o combinaţie de masaj alternativ pentru toată zona spatelui.
Frământare + Bătaie uşoară

Strângere şi frământare pentru umeri

Rolele de masaj 3D prind şi frământă umerii şi relaxează muşchii, eliminând oboseala. Frământarea punctelor de masaj de sus până jos ameliorează cele mai profunde dureri.
Prindere

Rulare (totală sau parţială) pentru gât, spate, lombar

Tehnică de masaj prin care veţi remarca precizia rolelor de masaj 3D. Toată zona musculaturii de lângă coloana vertebrală va fi masată de sus până jos cu rola de masaj care va împinde spatele şi îl va detensiona.
Rulare

Fotoliul cunoaște punctele de rerapie fizică

Punctul FENGCHI - Calmează ficatul şi dispersează gazele, are o acţiune de detoxifiere; potrivit pentru durerile de cap şi durerile de dinţi.

Punctul TIAN LIAO - Elimină gazele şi umezeala. Curăţă meridianele şi ameliorează durerea; potrivit pentru vertebrele cervicale, torticolis etc.

Punctul BINGFENG - Elimină gazele şi activează elementele colaterale, ameliorează tusea, reducând expectoraţiile; potrivit pentru periartrita scapulo-humerală, bronşită etc.

Punctul XINSHU - Ameliorează congestia la nivelul pieptului, reglează Qi-ul activând elementele colaterale, calmează nervii şi are un efect de ameliorare în cazul multor boli de inimă.

Punctul GANSHU - Alină ficatul-vezica biliară, reglează Qi-ul şi întăreşte vederea, având un efect de ameliorare în cazul multor boli de ficat.

Punctul SHENGSHU - Tonifică rinichii şi susţine Yang-ul, întăreşte talia, având un puternic efect de retenţie a apei şi are un efect de ameliorare în cazul multor boli de rinichi.

Punctul NEIGUAN (cel mai important pentru sănătatea inimii) - Calmează mintea, reglează Qi-ul şi ameliorează durerea, ajută inima, ameliorând multe boli de inimă.

Punctul SANLI (SITUAT PE MÂNĂ) - Curăţă inima şi îmbunătăţeşte vederea, reglează sistemul gastrointestinal; potrivit pentru dureri la nivelul taliei, umerilor sau braţelor, dispepsie şi dureri ulceroase, dureri de dinţi, răceală etc.

Punctul SANLI (SITUAT PE LABA PICIORULUI) (cel mai important punct pentru sănătatea corporală) - Curăţă meridianele şi activează elementele colaterale, întărind splina şi stomacul, ajută în cazul hepatitei, enteritei, bronşitei, nefritei etc.

Punctul TAIXI - Hrăneşte Yin-ul şi tonifică rinichii; tonifică Yang-ul, întărind talia; potrivit pentru nefrită, cistită, emfizemă.

Punctul KUNLUN - Calmează nervii şi curăţă inima, curăţă tendoanele, activând elementele colaterale; potrivit pentru dureri ale nervului sciatic, artrita genunchiului, luxaţia gleznei etc.

Punctul YONGQUAN - Hrăneşte Yin-ul şi tonifică rinichii, calmează ficatul şi dispersează gazele; ajută în cazuri de insomnie, dureri de cap pe bază nervoasă, miocardită.

puncte de masaj puncte de masaj

Specificaţii şi caracteristici tehnice

Masaj pe toată suprafața spatelui Da
Spătar rabatabil Da. Electric.
Suportul pentru picioare Rabatabil şi extensibil electric
Role de masaj 3D Design 2018
Masaj pentru fesieri Da, cu perne de aer
Masaj pentru zona bazinului Da, cu perne de aer
Masaj pentru gambe Da, cu perne de aer
Masaj pentru tălpi (Reflexoterapie) cu role şi perne de aer
Telecomanda Da.
Tapiţerie Piele ecologică, antibacteriană.
Greutatea fotoliului (kg) 130 kg
Greutatea maximă a utilizatorului fără limită
Alimentare curent 220 - 230V
Dimensiuni dimensiuni fotoliu Komoder KM7800
Fotoliu de masaj Komoder KM7800

Fotoliul are un design plăcut, este ușor de integrat și atrage atenția.

Fotoliul este disponibil pe alte culori bej, brown şi negru. În funcţie de spaţiu şi decor puteţi alege culoarea care se potriveşte cel mai bine pentru dumneavoastră.

Fotoliul este îmbrăcat în cele mai rezistente materiale produse de Komoder şi beneficiază de un design elegant şi atrăgător.

Komoder KM7800

Puteţi utiliza iPhone / iPad şi Android pentru controlul masajului.

Dacă doriţi să folosiţi telefonul sau tableta pentru controlul masajului acum acest lucru este posibil. Komoder KM7800 este singurul fotoliul de masaj care poate fi controlat şi de pe un device inteligent, folosind aplicaţia gratuită lansată de producător.

Instalează Gratuit Aplicaţia din AppStore

Instalează Gratuit Aplicaţia pentru Android

Solicit Acum Pretul Special
KM7800

Ce spune Florin Grozea despre Komoder KM7800?

Ce spune Florin Grozea despre fotoliu de masaj De când am luat fotoliu de masaj l-am folosit mai mult eu decât ea!
- de la , Iunie 2017. Nota maxima acordată de Florin: 5 din 5 puncte

"Acum vrea toată familia să stea pe fotoliu, chiar și când nu funcționează, că e strategic plasat în fața televizorului și chiar e cel mai comod loc din casa noastră! Voi impune un calendar zilnic de acum, că așa nu se mai poate!

Pe scurt: dacă vrei liniște în căsnicie și soție relaxată trebuie să faci două lucruri. Al doilea este să iei un fotoliu profesional de masaj.

Ioana poate da drumul la un program mai complex. Dacă au adormit copiii, pune programul cel mai extins și ascultă niște muzică.

Un al treilea atu: fotoliul face masaj în paralel la mai multe părți ale corpului. "


vezi ce spune Florin Grozea despre fotoliul de masaj Komoder »

Parerea clientilor conteaza! Ce spun ei despre KM7800?

Livrare foarte Rapida.
- de la , Februarie 2018. Nota acordată: 5 din 5 puncte


"Pana in acest moment sunt multumit de fotoliu, desi il folosesc de doar o saptamana."

Un fotoliu foarte frumos si eficient.
- de la , Februarie 2018. Nota acordată: 5 din 5 puncte


"Am rezervat din timp acest model si sunt foarte multumita de el. Am avut parte de un serviciu complet: punere in functiune, manipulare, montaj, tot. O firma foarte organizata."

Multumiti!
- de la , Februarie 2018. Nota acordată: 5 din 5 puncte


"Am luat pentru mine si pentru sotie. E un fotoliu foarte interesant si sunt multumiti. Felicitari firmei."

Nota 10!
- de la , Februarie 2018. Nota acordată: 5 din 5 puncte


"Excelent serviciu. Va multumesc pentru tot. Fotoliul merge bine, il folosim zilnic, toti membrii familiei il folosesc."

Nota: 5 din 5, acordată de 4 clienti

Fotolii de masaj din aceeaşi gamă:

Komoder Cluj Napoca in Iulius Mall

Komoder - Cluj


Iulius Mall Cluj, vis-a-vis de Massimo Dutti
Cluj-Napoca
Tel: 0746.297.773
Komoder Bucuresti

Komoder - București


Băneasa Shopping City
etaj 1, lângă H&M
Tel: 0746.297.773
Komoder Timisoara

Komoder - Timișoara


Shopping City Timișoara lângă ZARA
Timișoara
Tel: 0746.297.773
Komoder Iași

Komoder - Iași


Iulius Mall Iași, lângă scările de acces la etaj
Iași
Tel: 0746.297.773


© Komoder - Fotolii de masaj. Informaţiile prezente pe siteul www.komoder.ro sunt proprietatea S.C. Komoder Interactive S.R.L.
™ Komoder este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul acestui site nu poate fi copiat fără acordul scris.
S.C. Komoder Interactive S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28467