Fotoliu de masaj NOVA II cu masaj la gambe, sistem de încălzire, space saver, zero gravity, muzică prin bluetooth. Alegeți NOVA II - Echilibrul perfect!

păreri
Sunați-ne acum0746.297.773

NOVA II - Proiectat pentru toată familia. Fotoliul de masaj care vă va schimba viața și timpul liber

NOVA II este un fotoliu de masaj din noua generație dotat cu 4 mâini inteligente de masaj, care utilizează tehnologia 3D. Rolele de masaj sunt silenţioase, ajustabile și mobile asigurând un masaj complet al spatelui. NOVA II utilizează sistemul de masaj în "SL" de 130 de cm, fiind printre modelele cu cele mai lungi curse de masaj. Cursa masajului vă permite să beneficiaţi de un masaj de la cap până la şezut, aproape de genunchi.

Fotoliul vă oferă un masaj complet prin presiune cu perne de aer (umeri, spate, șezut, brațe, picioare)

Fotoliul beneficiază de o tehnologie aparte ce presupune o scanare preliminară a utilizatorilor. Indiferent de înălțimea dumneavoastră acest fotoliu se va ajusta corespunzător ca să beneficiați de un masaj cervical și un masaj de reflexoterapie de excepție.

Fotoliu de masaj NOVA II

Role reflexogene cu drenaj limfatic pentru tălpi.

Fotoliul de masaj NOVA II este dotat cu funcția de reflexoterapie. Aceasta funcție este perfectă pentru stimularea centrilor nervoși.

Reflexoterapia este un tip de masaj necesar pentru eliminarea rapidă a oboselii fizice sau psihice

Masajul de reflexoterapie se execută folosind o plăcuţă echipată cu role, iar suportul pentru gambe se extinde pentru a se potrivi diferitelor înălţimi ale utilizatorilor. Recomandăm utilizarea funcției de reflexoterapie pentru persoanele care acuză dureri ale picioarelor sau pentru persoane care petrec mult timp în picioare.

Butoane de rabatare pe bratul drept

NOVA II va deveni cel mai iubit membru al familiei dumneavoastră

Dotat cu un set de mâini mecanice inteligente, utilizând tehnologia 3D, acestea se vor deplasa în sus şi în jos, întinzându-se înainte şi înapoi plus mişcări laterale. Acestea ajută inclusiv la detectarea parametrilor fiecărui utilizator: greutate și înălțime.

Veți folosi NOVA II din dragoste pentru masaj și pentru relaxare

Dovadă a capacității fotoliului de a oferi un masaj personalizat este și faptul că tehnologia fotoliului permite să ajustați mecanismul de masaj. Puteți selecta distanța dintre rolele de masaj, viteza de masaj pe care o preferați, puteți opta pentru un masaj profund al cefei spre exemplu sau puteți apela funcția de masaj prin rulare pentru corectarea posturii corpului.

role de masaj

Dotat cu sistem de încălzire

Încălzirea accentuează eficienţa masajului înlăturând senzația de frig pe timpul iernii. Odată activată funcția de încălzire, pernele de aer din zona lombară se încălzesc treptat facilitând relaxarea musculaturii.

NOVA II este un fotoliu de masaj pe care îl veți iubi imediat

Experiența de masaj oferită de NOVA II este impresionantă. Modul în care acest fotoliu reușește să relaxeze este fantastic. Tehnologia 3D este utilizată pentru a trata durerile lombare sau cervicale.

Incalzire

Masaj pentru umeri, cu perne cu aer

Pernele de aer din zona umerilor au rolul de a vă fixa corespunzător în fotoliu și de a așeza corpul în spătarul fotoliului pentru un masaj eficient în zona musculaturii paravertebrale.

Masaj pentru braţe, cu perne cu aer

Pernele cu aer respectă curbura brațelor umane, oferind un masaj total al acestora. Un astfel de masaj vă va relaxa și revigora brațele și palmele.

Masajul picioarelor cu perne de aer

Suportul pentru picioare este echipat, de asemenea, cu perne cu aer pentru masajul prin presiune al acestora.

Masajul gambelor cu perne cu aer

Perne cu aer de diferite forme învelesc complet gamba, glezna şi laba piciorului, pentru a vă oferi o experienţă de neuitat. Activați funcția de masaj prin compresie cu perne de aer pentru a stimula punctele de presopunctură. Această funcție vă va relaxa picioarele și veți simți o îmbunătățire a musculaturii.

perne de aer

Experimentați serviciile unui kinetoterapeut neobosit:
10 Programe Automate
5 tipuri de masaj
Reflexoterapie și masaj pentru gambe

Întinderea braţelor, a spatelui şi a picioarelor este recomandată pentru a activa regenerarea osoasă, pentru a elimina tensiunea musculară şi contracturile. Această întindere se realizează cu ajutorul pernelor de masaj de la umeri, braţe şi picioare.

Fotoliul de masaj NOVA II este conceput pentru utilizatori diferiţi, având 10 programe de masaj automate care oferă un masaj de calitate și care, bineînțeles, satisface diferite aşteptări.

Masaj pentru gambe și extinderea suportului dedicat gambelor.
Suport extensibil 22 cm.

În funcţie de înălţimea utilizatorului, suportul pentru gambe se extinde, lungimea maximă a extinderii fiind de 22 cm, asigurându-se astfel un masaj complet, potrivit înălțimii fiecărui utilizator.

suport picioare

5 cm față de perete - Funcția inteligentă de salvarea spațiului

Fotoliul este conceput pentru spaţii reduse, astfel că, faţă de peretele din spate este nevoie de o distanţă de 5 cm când fotoliul de masaj este în ciclul de funcţionare. Şezutul fotoliului va glisa înainte fără a atinge peretele din spate.

Aspect plăcut. Design funcțional

Forma dinamică al acestui fotoliu de masaj a fost abordată tocmai din nevoia utilizatorilor de a salva spațiul din casă. Acest model este ideal pentru casă, apartament, birou chiar și acolo unde spațiul este limitat.

space saver

Fotoliul vă scanează și se ajustează inteligent.

NOVA II este dotat cu sistemul de localizare automată a umerilor. Acest sistem presupune o scanare preliminară fiecărei sesiuni de masaj pentru detectarea înălţimii şi greutăţii utilizatorului pentru ca sesiunea de masaj să fie personalizată.

Robot de masaj 3D pe Șină SL 130 cm cu scanarea precisă a punctelor de acupunctură

NOVA II este dotat cu un set de mâini mecanice 3D, care se deplasează în sus şi în jos, întinzându-se înainte şi înapoi și în plus execută mişcări laterale. Aceste mâini mecanice ajută la detectarea parametrilor fiecărui utilizator: greutate și înălțime.

Scanare la fotoliu de masaj NOVA II

Telecomandă cu suport. Alimentare smartphone folosind portul USB

NOVA II este dotat cu port USB pentru alimentarea unui smartphone sau a altor dispozitive.

telecomanda

Butoane pentru control

Noul NOVA II permite accesul mai uşor la butoanele de control. Nu mai este nevoie să vă opriţi în timpul ciclului de masaj pentru a modifica poziţia de masaj. Oricând puteţi opri fotoliul într-o anume poziţie.

butoane

Ce este Zero Gravity?

Această poziţie vă va aduce într-o stare de imponderabilitate în care vă veţi putea bucura de o relaxare perfectă. Noul fotoliu NOVA II permite rabatarea in pozitiile Zero Gravity folosind două pistoane de rabatare.

Pozițiile Zero Gravity

Prin apelarea "Zero Gravity" coapsele şi gambele sunt poziţionate la același nivel orizontal cu umerii. Centrul de greutate al corpului se modifică iar forța gravitațională va fi distribuită în mod egal pe asupra corpului. Aceasta este poziția ideală pentru masaj. Acum este momentul să experimentați programele de masaj oferite de acest fotoliu extraordinar.

zerogravity

Sistem audio încorporat. Amplificați starea de bine!

Aveţi opţiunea de a utiliza un smartphone sau o tabletă pentru a reda muzică. Conectaţi fotoliul la telefon, tabletă sau laptop prin bluetooth. Fotoliul NOVA II este dotat cu un set de boxe încorporate în spătar, iar prin conexiunea bluetooth veţi putea asculta muzica favorită direct de pe telefonul mobil, spre exemplu.

audio

Specificaţii şi caracteristici tehnice

10 Programe automate de masaj Recover, Relief, Stretch, Music Sync, Renew, Calming, Special (Refresh, Energy, Komoder I, Komoder II)
5 Tehnici de masaj Kneading, Tapping, Knocking, Knead & Tap, Pulse Shiatsu
Timer Da
Masaj 3D pe toată suprafața spatelui Da. Șină SL de 130 cm.
Posibilitate de masaj în punct fix Da
Intensitatea pernelor de aer Ajustabile pe 3 trepte
Viteză de masaj Ajustabilă pe 5 trepte
Suportul de masaj pentru picioare Extensibil 22 cm
Încălzire în zona lombară Da. Încălzite.
Role masaj 3D
Masaj pentru fesieri Da
Masaj pentru gambe Da
Reflexoterapie Da. Ajustabilă pe 2 trepte (Quick, Soft)
Încălzire în zona lombară
Telecomanda Da
Buzunar pentru telecomanda Da.
Tapiţerie. Piele ecologică, antibacteriană.
Greutatea fotoliului (kg) 87 kg
Alimentare curent 220 - 230V
Culori Alb cu bej. Negru cu maro.
Solicitați Prețul Special.
Veți primi automat catalogul de prețuri pe email. ☟

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Părerea clienților:

Multumesc!
- de la
Catalina Crisan / Pipera
5 / 5 puncte
Va multumesc pentru recomandarea acestui fotoliu de masaj. Am primit cu mare bucurie produsul azi 7 iulie. Va multumesc. Masajul este foarte eficient pentru musculatura mea. Va recomand si colegilor!
O alegere inspirata!
- de la
Lucian Amariei / Slobozia
5 / 5 puncte
Ce fotoliu de masaj sa cumpar - asta m-am tot intrebat. Am ales Nova 2 de la Komoder - am primit ieri fotoliul. Masaj intens - asa cum ne place. Livrare rapida. Pareri? Foarte multumiti.
Fotolii de masaj - Modele Similare
VICTORIA II este un fotoliu de masaj 3D, cu cursa lunga de masaj de 135 cm, comandă vocală, frământare la gambe, scanare automată, incalzire si masaj pentru toate zonele corpului.
detalii
5 păreri
Komoder FOCUS II este un fotoliu de masaj 3D, cu cursa lunga de masaj de 135 cm, comandă vocală, scanare automată, incalzire si masaj pentru toate zonele corpului.
detalii
4 păreri
Depozitare, Transport Gratuit și Montaj prin Komoder
Depozitare fotolii cu masaj Komoder

Depozitare corespunzătoare

Avem 4 depozite în toată țara.
Și depozităm în condiții perfecte.

Manipulare în siguranță.

Alegeţi un fotoliu de masaj profesional Komoder şi beneficiaţi de livrare premium la data şi ora stabilită.
Transport Gratuit

Oferim Transport Gratuit

În cele mai multe cazuri transportăm fotoliile
cu flotă proprie, prin angajații noștri.
Manipulare si Montaj komoder

Manipulare și Montaj

Am montat produsul.
Bucurați-vă de masaj!

Testați fotoliile de masaj Komoder în cele 5 Showroom-uri

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.