Acest produs nu mai este disponibil.
Descoperiți noile fotolii de masaj japoneze D.Core
D.Core Vizitați D.Core

Fotoliu de masaj Inada 3S Flex - cel mai bun fotoliu de masaj pentru stretching și detensionare musculară. Recomandat medical. Fabricat în Japonia de Inada - lider mondial din 1962.

Sunați-ne acum0746.297.773
Role de masaj 3D Fabricat în Japonia Încălzire la brațe Încălzire la tălpi
Stretching Rabatare maximă Funcție de îmbrățisare Model terapeutic

Cel mai bun fotoliu de masaj pentru stretching.

Acesta este cel mai nou model de la Inada, noul fotoliu de masaj 3D, fotoliu medical 3S Flex. Acest fotoliu de masaj este uimitor atât în privinţa aspectului, cât şi a performanţei. A fost construit sub consilierea renumitlui intructor sportiv de stretching, Tadashi Kaneko şi este singurul fotoliu de masaj din lume care execută mişcări de stretching împreună cu metodele tradişionale de masaj - motiv pentru care este clasificat ca fotoliu de masaj Flex şi a primit un număr de certificare medicală. (nr. aprobare medicală: 223AKBZX00226000)

Design excepţional. Efecte terapeutice.

Fotoliul de masaj 3S pentru întregul corp este perfect pentru cei care îşi doresc să facă stretching, să îşi îmbunătăţească postura şi să primească toate beneficiile asupra stării de sănătate asociate cu masajul şi relaxarea. Puteţi alegeţi unul dintre programele automate de îngrijire ce includ masajul pentru întregul corp, masajul prin stretching şi masajul pentru zona inferioară a corpului. Acestea includ de asemenea programe de "încălzire" şi "calmare", precum şi multiple alte tehnici de masaj japoneze.

structura masajului la Inada 3S Flex

Fotoliile INADA - Recomandate de
dl. dr. Vasile Druță - manager COLOANA MEDICALĂ

Komoder a furnizat modele de fotolii japoneze Inada 3S Flex în dotarea clinicii din București. Fotoliile de masaj Inada pot fi regăsite în cadrul clinicii COLOANA MEDICALĂ, cea mai specializată clinică din țară.

Medicii de aici au peste 15 ani de experientă în terapia afecţiunilor coloanei vertebrale, abordând cu succes, de-a lungul timpului, de la simple dureri de spate, până la boli precum discopatie, spondiloză, scolioză, cifoză, lumbago, lombosciatică, spondilolistezis, hernie de disc în toate stadiile ei.

» citiți despre fotoliile de la clinica Coloana Medicală

Inada - Recomandat de COLOANA MEDICALĂ

Prezentare video Fotoliu de masaj japonez Inada 3S Flex

În filmul alăturat regăsiţi secvenţe importante care descriu modul în care funcţionează acest fotoliu de masaj. De la rabatare, sistemul de role şi mişcarea 3D, masajul cu perne de aer până la poziţia corectă în fotoliu, toate informaţiile le regăsiţi în filmul alăturat.

» deschideţi acest video direct pe Youtube

Sistem de masaj cu încălzire pentru picioare.

Sistemul de încălzire împreună cu perne de aer de la nivelul sistemului de masaj inferior stimlează circulația sângelui la nivelul tălpilor şi al gambelor. Masajul Shiatsu se realizează cu perne de aer pentru tălpi, partea superioară a labei piciorului şi călcâie. Inada 3S este prevăzut cu bile shiatsu detașabile pentru masajul de reflexoterapie. Flex este singurul fotoliu de masaj care oferă încălzire pentru picioare.

Sistem de masaj pentru picioare cu încălzire

Poziţia perfectă de masaj. Rabatare maximă.

Inada 3S se dovedeşte a fi fotoliul cel mai confortabil şi are cel mai mare grad de rabatare. Modul în care este proiectat îl face foarte uşor de manevrat iar sistemul de rabatare este diferit datorită şinei pe care fotoliul se mişcă în timpul procesului de rabatare. Fotoliul poate fi aşezat foarte aproape de perete deoarece în momentul rabatării fotoliul coboară în faţă şi se întinde la plan orizontal.

Inada 3S pozitia orizontala

Perne de masaj. Perna buffer.

Setul de accesorii cuprinde perna de masaj buffer, perna principala de masaj (implicit montată pe fotoliul) şi buzunarul pentru telecomandă. Perna principală de masaj (figura alăturată) este îmbrăcată într-un material de protecţie care poate fi spălat. În timpul masajului perna principală poate fi îndepărtată în momentul în care doriţi un masaj cervical profund.

perne de masaj Inada 3S

Poziţia corectă a corpului instalează sănătatea.

Inada 3S Flex a fost proiectat pentru a îmbunătăţi mişcările funcţionale zilnice, performanţa fizică şi tehnicile de respiraţie eficiente şi pentru a asista recuperarea în cazul durerilor de spate sau a rigidităţii umerilor. Programul ”Shoulder Focus” se orientează asupra reducerii tensiunii în zona umerilor prin masaj asupra claviculei printr-o compresie de aer frontală şi prin presare din spate, care duce la extensia pieptului. Prin apăsarea din faţă şi din spate se obţine o extensie profundă, iar principala cauză a tensiunii în zona umerilor (postura incorectă) este înlăturată.

pozitia de masaj Inada 3S

Programele de Stretch

Stretch complet

Programul de Stretch #1 întinde mușchii abdominali interiori și relaxează diafragma. Acest program este dedicat persoanelor sedentare care nu fac mişcare zilnică sau au un job care nu le permite deloc mişcare în timpul zilei.
stretch complet

Stretch pentru spate.

Prin programul de Stretch #2 spatele se intinde ferm prin arcuire totală. Acest program este dedicat persoanelor care petrem mult timp în faţa unui computer şi caută o detensionare completă a coloanei vertebrale.
stetch pentru spate

Masaj pentru întregul corp

Masajul Kenbiki (între umeri)

Inada 3S masează profund zonele dureroase de-a lungul marginii umerilor. Pernele de aer încorporate aplică presiune directă în puctele Shiatsu din zona umerilor, masându-le prin presiune fermă de aer, dând senzaţia unui masaj prin strângere efectuat de mâini umane.

Masajul Kenbiki (între umeri)

Masajul pentru ceafă

3S masează mușchii de la baza gâtului printr-o mișcare de frământare. Ridică ceafa din abele părţi, pentru a masa muşchii prin tragere şi strângere.

masaj shiatsu la Inada 3S

Masajul Kensei

Masaj intensiv al punctelor kensei aflate între umeri și ceafă (sunt adesea tensionate).

Masajul Kensei

Masajul în zona pelviană şi şolduri

Sunt masaţi mușchii din această zonă prin strângerea pelvisului între airbag-uri laterale. Acest mecanism permite masarea zonei pelviene din ambele părţi, înlăturând oboseala din zona feselor şi coapselor.

Masajul în zona pelviană

Masajul profund pentru zona inferioară a spatelui. Masajul prin rulare pentru spate

Inada 3S oferă un masaj profund în zona inferioară a spatelui. Aerul şi rolele asigură masarea fermă a muşchilor. Rolele ajung până în zone foarte joase ale spatelui. 3S este dotat cu cel mai performant sistem de role - masaj care de se mișcă dintr-o parte în cealaltă şi execută masaj 3D prin deplasare pe axa orizontală. Rolele din zona inferioară a spatelui se extind cu până la 20 m cu o mișcare încrucișată pentru a masa o suprafață cât mai extinsă și a înlătura durerea.

Masajul profund pentru zona inferioară a spatelui

UNIC! Mecanism 3D Role de masaj medical şi Perne de aer

Sistemul de rolele cu masaj este adaptat prin intermediul unor perne de aer aflate la baza sistemului de masaj. Aceasta tehnologie permite contactul pernanent al rolelor de masaj cu spatele. Rolele coboară până în zona pelvisului si efectueaza masaj prin rulare. Cu ajutorul funcţiilor unice de masare circulară prin strângere ale fotoliului INADA ne-am apropiat perfect de tehnicile maseurilor profesionişti. Astfel sunt înlăturate durerile profunde din zona spatelui.Masajul 3D vă dă posibilitatea de a regla intensitatea mecanismului Push-Out până la 4.5cm (pentru varianta de masaj cel mai profund).

Masajul profund pentru zona inferioară a spatelui

Masajul pentru picioare

Stimlează circulația sângelui la nivelul picioarelor. Masaj Shiatsu cu aer pentru tălpi, partea superioară a labei piciorului şi călcâie. Scaunul este prevăzut în zona tălpilor cu bile shiatsu detașabile.

Masajul pentru picioare

Masajul pentru brațe

Fotoliul masează brațele odată cu extensia comfortabilă a pieptului printr-o strângere fermă. Unităţile cu perne de aer pentru braţe asigură masarea în profunzime din parte superioară a braţului, până în vârful degetelor. Vă veţi simţi braţele revigorate şi veţi scăpa de senzaţia de oboseală.

Masajul pentru brațe

Mecanismele de masaj ale Inada 3S

Funcţia de îmbrăţişare şi Funcţia de contact permanent.

Fotoliul medical de masaj Inada 3S Flex este prevăzut cu funcția de masaj prin îmbrățișare care asigură un masaj prfund, rezultat din strângerea fermă de la umeri până în zona superioară a brațelor.

O caracteristică proprie, importantă, a fotoliului cu masaj Inada 3S, este funcţia de contact permanent. Aceasta garantează faptul că fiecare parte a corpului a celui care beneficiază de masajul acestui fotoliu, va rămâne permanent în contact direct cu fotoliul, indiferent de înălţimea sau greutatea sa şi indiferent de gradul de înclinaţie al fotoliului. Prin această funcţie, utilizatorul beneficiază de un masaj eficient al întregului corp.
functia de imbratisare

Senzorul optic localizează în mod automat punctele shiatsu optime

Inada 3S masaj dispune de senzori care detectează automat punctele Shiatsu ale persoanei care îl foloseşte. Aceste puncte Shiatsu diferă de la persoană la persoană, însă fotoliul de masaj, prin intermediul acestui sistem de detectare a punctelor Shiatsu, garantează un masaj eficient oricărui utilizator.

În momentul selectării programului de masaj dorit, 3S Flex va scana spatele dumneavoastră şi vă va compara profilul cu alte profile stocate în memoria sa. Imediat fotoliul de masaj Inada 3S se va plia pe profilul dumneavoastră fizic şi vă va oferi un masaj perfect personalizat.
puncte shiatsu

Masaj de îmbrăţişare

Acestă funcţie este regăsită doar la fotoliile de masaj japoneze INADA şi presupune masajul complet pentru toate zonele corpului, astfel că fotoliul vă îmbrăţişează şi masează complet.

masaj de imbratisare

Sistem de picioare extensibil

Împingeţi picioarele dacă doriţi ca sistemul de masaj să se extingă. Dar aveţi posibilitate să controlaţi sistemul de masaj pentru picioare din telecomandă.

Sistem de picioare extensibil

Pernă de masaj

Dacă doriţi un masaj profund în zona cervicală puteţi îndepărta perna de masaj. Această pernă de masaj se foloseşte deseori, dar ea poate fi îndepărtată pentru un masaj mai puternic prin rolele de masaj.

Pernă de masaj

Pernă suplimentară de masaj

Dacă doriţi un masaj profund în zona cervicală puteţi îndepărta perna suplimentară de masaj. Pentru o poziţie lejeră a gâtului folosiţi perne de masaj. Pentru masaj profund, îndepărtaţi perna.

Pernă suplimentară de masaj

Masaj cu încălzire pentru tot corpul

Masajul este pentru braţe şi picioare, dar materialul din care este creată rola de masaj prin frecare se încălzeşte şi produce încălzire pentu zona spatelui. Astel vorbim de un masaj cu încălzire pentru tot corpul.

Masaj cu încălzire pentru tot corpul

Masaj de încălzire pentru braţe

Nu există un alt fotoliul în piaţă care să ofere masaj cu încălzire pentru braţe. Este unicul model cu încălzire pentru zona braţelor, senzaţia este perfectă iar circulaţia este stimulată.

Masaj de încălzire pentru braţe

Buzunar pentru telecomandă

Acest buzunar este foarte util deoarece se montează pe braţul drept al fotoliului şi vă permite accesul uşor pentru a plasa telecomanda.

Buzunar pentru telecomandă

Culori disponibile pentru 3S Flex

3S Flex Brown

Fotoliu cu masaj Inada 3S Flex - brown

3S Flex Negru

Fotoliu cu masaj Inada 3S Flex - negru

Dotat cu sistem de încălzire pentru braţe şi picioare.

Mecanismul de încălzire accentuează eficienţa masajului, înlăturând starea de frig pe tipul iernii sau în camerele cu aer condiţionat pornit pe timpul verii.

Cu acest sistem de încălzire încorporat, fotoliul de masaj Inada 3S deţine cea mai performantă tehnologie din lume, revoluţionând odată cu lansarea sa, întreaga piaţă a fotoliilor de masaj.

Suprafaţa de masare

Rolele acoperă o suprafaţă de aproximativ 72 cm sus – jos, rola superioară deplasânduse pe laterală aproximativ 5-19 cm, iar rola inferioară aproximativ 9-16 cm. Deplasarea rolelor asigură un tratament adecvat şi eficient al muşchilor şi punctelor Shiatsu.

Fotoliu cu masaj Inada 3S
Oferim și Montaj Gratuit.
Solicitați lista de prețuri, transportul și montajul este gratuit.
Solicitați Prețul Special

Cel mai nou fotoliu de masaj din industrie

Full Body (întregul corp)

Aprox. 15 min.Programul de bază pentru înlăturarea oboselii prin masarea întregului corp cu ajutorul rolelor şi pernelor de aer. Acesta este un program de masaj pentru ameliorarea oboselii zilnice.

Full Body Relief

Program de masare a întregului corp folosind exclusiv pernele de aer. Acest program este recomandat persoanelor care nu apreciază tehnicile de masaj mecanic. Acesta este un program pentru persoanele ce nu apreciază tehnicile de masaj mecanic.

Full Body Quick (rapid)

Aprox. 8 min. Acest program oferă posibilitatea de masare rapidă pentru persoanele ce dispun de puţin tip dimineaţa sau seara sau cele care doresc să se relaxeze pentru câteva momente. Acesta este programul de recuperare rapidă în urma oboselii.

Morning (masaj pentru dimineaţa)

Aprox. 15 min.Acest program foloseşte masajul centripetal – o tehnică de masare dinspre exterior către centru. Se recomandă persoanelor care prezintă dificultăţi în a se scula dimineaţa sau se simt obosite după ziua precedente. Acesta este programul de revigorare.

Night. (masaj pentru seară)

Inada 3S Foloseşte o tehnică de masaj care vă ajută să eliberaţi tensiunea musculară şi oboseala accumulate în timpul zilei. Recomandat pentru utilizare înainte de culcare.

Vă oferim posibilitate de plată în rate, cash la livrare sau cu cardul la livrare.
Solicitați Oferta Lunii

Specificatii si caracteristici tehnice

Programe prestabilite de masaj a întregului corp Da
Scanare şi comparare 106 profile memorate
Tipuri de programe manuale 6
Combinaţii de programe manuale Peste 500 combinaţii
Role masaj 3D Da
Tapiţerie Piele antibacteriană / rezistentă la murdărie.
Reflexoterapie Da
Zonă pentru picioare Da
Masaj al gambelor Da
Oprire automată Aprox. 15 minute
Control automat de rabatare Da
Afişaj program Da
Perne de aer da
Masaj al gambelor şi picioarelor Da
Masaj pentru mâini şi braţe Da
Masaj pentru şolduri şi coapse Da
Masaj pentru zona pelviană şi fesieră Da
Telecomandă Da
Loc pentru zona capului Da
Dimensiuni în poziţie normală Aprox. 106 (înălţime) x 83 (lăţime) x 100 (lungime) cm
Dimensiuni în poziţie rabatată Aprox. 73 (înălţime) x 83 (lăţime) x 185 (lungime) cm
Greutatea fotoliului (kg) 80 kg
Limita de greutate a utilizatorului (kg) 100 kg
Alimentare curent 220 - 230V
Consum 130W (cu încălzire), doar 16W fără încălzire activată
Unghi de înclinare Aprox. 115 – 165 grade de la nivelul zero
Culori disponibile Black (Negru) şi Brown (Maro)
Proiectat și dezvoltat Japonia
Producător Inada Family Japan
Designer Satoshi Ouchi, Ryosuke Hayashi şi Yudai Kaneko

Produs în Japonia. Tehnologie medicală.

Produs în Japonia de către compania Inada, fotoliul de masaj 3S Flex a fost creat sub îndrumarea lui Tadashi Kaneko, intructor sportiv de stretching. Acest nou model este produs de către Family Inada, lider pe piața producătorilor de fotolii de masaj.

3S Flex poartă denumirea de fotoliu medical de masaj deoarece este singurul fotoliu de masaj aprobat de asociația medicilor din Japonia. Funcția de stretching a acestui produs permite fără îndoială executarea celui mai bun masaj prin stretching de pe piață. Dacă doriți un astfel de masaj amanunțit, să vă îmbunătățiți postura și să profitați de efectele benefice ale unui fotoliu de masaj asupra sănătății, Inada 3S Flex este produsul pe care îl căutați.

Culoare pentru fotoliu Inada 3S
Solicitați Prețul Special.
Veți primi automat catalogul de prețuri pe email. ☟

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Ce spun clienții Komoder:

Efecte foarte benefice pentru pacienti.
- de la
dr. Valentin M / Bucuresti
5 / 5 puncte
Folosim acest aparat 3S Flex in procedurile de intindere si elongare a coloanei vertebrale. Este foarte eficient pentru pacienti si consider ca este o optiune foarte buna pentru clinica noastra.
Nota 10 pentru produs si serviciu.
- de la
dna. Claudia L. / Cluj
5 / 5 puncte
Acest fotoliu ma imbratiseaza perfect. Dupa prima testare am stiut ca va fi fotoliul cel mai potrivit. Masajul este placut, cald si foarte potrivit pentru spate. Nu as fi optat pentru un alt fotoliu, acesta imi place mult ca design iar masajul este excelent.
Foarte multumiti. Recomandam.
- de la
dl. Florin B. / Sebes
5 / 5 puncte
Am cautat cel mai nou fotoliu de masaj. Am primit azi dimineata fotoliul. Vrem sa va multumim pentru tot. L-am testat deja si suntem foarte multumiti. Este foarte bun. Va voi recomanda si la altii cu toata increderea.
Excelent. Merita toti banii.
- de la
dna. Daniela / Bucuresti
5 / 5 puncte
Nu m-am gandit ca un astfel de fotoliu poate face un masaj asa eficient pentru spate. Se simte cum dispare durerea de spate si oboseala. Pretul este foarte bun iar calitatea materialelor este de departe mai buna ca a oricarui fotoliu pe care l-am vazu. Am testat 4 modele dar acesta m-a impresionat.
Modele similare
TITAN II - Singurul fotoliu de masaj cu două sisteme independente de masaj pe șină SL. Sistemul de scanare precis, tableta de 8 inch , încărcarea rapidă wireless pentru telefon și cele 24 de programe automate fac din TITAN II cel mai performant fotoliu de masaj la ora actuală.
detalii
5 păreri
Prime e cel mai nou fotoliu cu masaj care foloseste doua mecanisme inteligente distincte 4D pentru zona spatelui.
detalii
3 păreri

Testați fotoliile de masaj profesionale în magazinele Komoder

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.

Sunați acum
Solicitați Prețul Special