Fotolii cu masaj Inada. Komoder - unic importator Inada in Romania.

Inada este inventatorul fotoliului de masaj şi influentează întreaga industrie. Se ştie că cele mai eficiente fotolii de masaj sunt produse de către Inada. Gama Inada cuprinde fotolii medicale de masaj, fotolii zero gravity cu masaj şi sunt recomandate pentru probleme ale spatelui. În România Inada este reprezentat prin Komoder. Faptul că fotoliile Inada sunt produse în Japonia spune multe despre calitatea materialelor şi a rolelor de masaj.

Solicit Acum Pretul Special
Komoder - fotolii de masaj

Ce spun clienţii despre fotoliile Inada?

Foarte multumit!!!
- de la dna. Marian F. din Zalau, Decembrie 2017 5/5 puncte
"Am testat in showroomul din Iulius si am fost placut impresionat. Este interesant ca fotoliul se poate opri intr-o pozitie foarte comoda pentru a te uita la televizor. Masajul pentru picioare este foarte intens cu functia de vibrare si presare. Distante dintre role se poate mari si masajul merge pana la umeri."

Excelent!!!
- de la dl. Crainic din Satu Mare, Noiembrie 2017 5 5 puncte
"Am cautat un fotoliu japonez si dintre D1, D6 si D27 am ales acesta pentru ca acele vibratii cu rolele de masaj produs o senzatie foarte intensa pentru spate."

Foarte multumit!!!
- de la dna. Florin din Sebes, Martie 2016 5/5 puncte
"Am cautat cel mai nou fotoliu de masaj. Am primit azi dimineata fotoliul. Vrem sa va multumim pentru tot. L-am testat deja si suntem foarte multumiti. Este foarte bun. Va voi recomanda si la altii cu toata increderea."

Foarte multumit!!!
- de la dl. Cristian din Bucuresti, Iunie 2016 5/5 puncte
"Am cumparat acest produs cu toata increderea. Modul de masaj Dreamwave este incredibil de bine gandit. Am doi copii, si ei folosesc fotoliul aproape in fiecare zi. Calitatea japoneza este vizibila de departe."."

Extrem de multumit!!!
- de la dl. Gabriel - Bucuresti, Iunie 2014 5/5 puncte
"Va multumesc pentru sugestia asupra Inada Sogno. Sunt mai mult decat multumit de fotoliul de masaj. Ma simt excelent.."

Recomand !
- de la dl. Bogdan din Bucuresti, Mai, 2013 5 5 puncte
"Multumesc, totul a decurs OK. Sunt incantat si de profesionalsimul vostru si de calitatea produsului."

Komoder Cluj Napoca in Iulius Mall

Komoder - Cluj


Iulius Mall Cluj, vis-a-vis de Massimo Dutti
Cluj-Napoca
Tel: 0746.297.773
Komoder Bucuresti

Komoder - București


Băneasa Shopping City
etaj 1, lângă H&M
Tel: 0746.297.773
Komoder Timisoara

Komoder - Timișoara


Shopping City Timișoara lângă ZARA
Timișoara
Tel: 0746.297.773
Komoder Iași

Komoder - Iași


Iulius Mall Iași, lângă scările de acces la etaj
Iași
Tel: 0746.297.773


© Komoder - Fotolii de masaj. Informaţiile prezente pe siteul www.komoder.ro sunt proprietatea S.C. Komoder Interactive S.R.L.
™ Komoder este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul acestui site nu poate fi copiat fără acordul scris.
S.C. Komoder Interactive S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28467