Acest produs nu mai este disponibil.
Descoperiți noile fotolii de masaj japoneze D.Core
D.Core Vizitați D.Core
INADA este inventatorul fotoliului de masaj şi influentează întreaga industrie. Se ştie că cele mai eficiente fotolii de masaj sunt produse de către Inada. Gama Inada cuprinde fotolii medicale de masaj, fotolii zero gravity cu masaj şi sunt recomandate pentru probleme ale spatelui. În România Inada este reprezentat prin Komoder. Faptul că fotoliile Inada sunt produse în Japonia spune multe despre calitatea materialelor şi a rolelor de masaj.
STOC EPUIZAT
Inada 3S Flex
4 păreri
Cel mai nou fotoliu japonez din lume acum in Romania. Este cel mai complet fotoliu de masaj cu programe de masaj pentru umeri, spate, gat, cervical, brate, picioare, etc. plus sistemele de incalzire pentru spate si brate.
specificatii Inada 3S
STOC EPUIZAT
Inada Duet
4 păreri
Cel mai nou recent fotoliu japonez INADA. Este un fotoliu complex cu programe de masaj pentru umeri, spate, gat, cervical, brate, picioare, etc. Fotoliul de masaj Full Body Inada Duet are 8 role (4 la spate, 4 la picioare). si doua motoare de masaj.
specificatii Inada DUET
STOC EPUIZAT
Inada DreamWave
6 păreri
Fotoliul cu masaj Inada DreamWave este cel mai cautat fotoliu de masaj datorita functiilor de masaj. Detine cea mai performanta tehnologie de masaj full body: talpi, picioare, sezut, coapse, spate, umeri, gat, etc.
specificatii Inada DreamWave
Descoperiți toate produsele cu prețuri promoționale în luna Aprilie
Veți primi automat catalogul pe email

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Efecte foarte benefice pentru pacienti.
- de la
dr. Valentin M / Bucuresti
Folosim acest aparat 3S Flex in procedurile de intindere si elongare a coloanei vertebrale. Este foarte eficient pentru pacienti si consider ca este o optiune foarte buna pentru clinica noastra.
Fantastica experienta cu japonezul Duet
- de la
dna. Constantin Tripon / Galati
Eu sunt un practicant al masajului iar acest aparat absolut fantastic. Executa niste miscari complexe de masaj al spatelui, iar sistemul de role de la sezut si picioare produce o experienta foarte buna.
Merita toti banii.
- de la
dl. Catalin / Bucuresti
Aveam in plan aceasta achizitie dar dupa testarea acestui fotoliu la Cluj m-am convins. Am optat pentru un fotoliu japonez din motive bine cunoscute: calitate, fiabilitate, design. Sunt foarte multumit de acest fotoliu iar despre masaj pot spune ca este foarte placut si eficient, cel putin pentru mine are efecte.
Extraordinar masajul.
- de la
dl. Tiberiu P. / Craiova
Am testat n fotolii de masaj dar Duetul este foarte interesant. Masajul este placut dar poate fi si mai puternic daca doresti. Masajul la gambe si picioare este foarte bun. Per total suntem foarte incantati de aceasta achizitie.
Super!
- de la
dl. Kelemen / Odorheiul Secuiesc
Am cumparat si suntem multumiti. Nu este cel mai ieftin produs dar eu am cautat calitate nu pret mic.
Nota 10 pentru produs si serviciu.
- de la
dna. Claudia L. / Cluj
Acest fotoliu ma imbratiseaza perfect. Dupa prima testare am stiut ca va fi fotoliul cel mai potrivit. Masajul este placut, cald si foarte potrivit pentru spate. Nu as fi optat pentru un alt fotoliu, acesta imi place mult ca design iar masajul este excelent.
Foarte multumiti. Recomandam.
- de la
dl. Florin B. / Sebes
Am cautat cel mai nou fotoliu de masaj. Am primit azi dimineata fotoliul. Vrem sa va multumim pentru tot. L-am testat deja si suntem foarte multumiti. Este foarte bun. Va voi recomanda si la altii cu toata increderea.
Excelent. Merita toti banii.
- de la
dna. Daniela / Bucuresti
Nu m-am gandit ca un astfel de fotoliu poate face un masaj asa eficient pentru spate. Se simte cum dispare durerea de spate si oboseala. Pretul este foarte bun iar calitatea materialelor este de departe mai buna ca a oricarui fotoliu pe care l-am vazu. Am testat 4 modele dar acesta m-a impresionat.
Încântată şi mulţumită
- de la
dna. Iuliana / Brasov
Da, totul este in regula. Montajul s-a efectuat la data solicitata, iar adaptorul pentru steker a ajuns la timp.
Foarte mulţumit de fotoliu
- de la
Victor / Otopeni
Am citit, m-am documentat si am decis ca dorim ceea ce este mai bun. Au am probleme cu spatele si cu gatul si pot spune ca dupa mai bine de doua saptamani de utilizare ma simt mult mai bine si mai energic. Am ales ce este mai scump pentru ca ne-am dorit ultima generatie. Despre masaj pot sa spun ca este ... fantastic.

Testați fotoliile de masaj profesionale în magazinele Komoder

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.

Sunați acum
Solicitați Prețul Special