Acest produs nu mai este disponibil.
Descoperiți noile fotolii de masaj japoneze D.Core
D.Core Vizitați D.Core

Inada Duet este un fotoliu de masaj japonez de generatie noua, cu două motoare de masaj. Alegeti acum Inada Duet si bucurati-va de masajul 3D si pozitia de masaj Zero Gravity. Livrarea este gratuita.

Sunați-ne acum0746.297.773
Role de masaj 3D 2 sisteme de masaj Sistem Zero Gravity Încălzire la brațe
Mecanism de scanare Model terapeutic Fabricat în Japonia Recomandat medical

INADA DUET Zero Gravity.

Pur şi simplu nu există un alt fotoliu de masaj pe piaţă ca acesta! Fotoliul de Masaj Inada Duet Zero Gravity este modelul aniversar foarte special de la Inada lansat cu ocazia Aniversării de 50 de Ani.

Sistem de motoare duble. Tehnologia 8 Axe.

Este singurul fotoliu de masaj din lume care este prevăzut cu motoare dublue, fiind, de asemenea, singurul fotoliu de masaj din lume dotat cea mai nouă tehnologie pe 8 Axe, ce vă oferă un număr şi mai variat de mişcări de masaj destinate corpului dvs. Unicul şi uimitorul fotoliu de masaj INADA pentru întregul corp este esenţial pentru cei care caută un masaj corporal minuţios, cu adevărat autentic, pentru degajarea muşchilor înţepeniţi, regenerare şi eliminarea stresului, în condiţiile de confort oferite de poziţia înclinată Zero Gravity (Gravitaţie Zero), în care vă puteţi pur şi simplu relaxa.

structura masajului la Inada Duet

Fotoliile INADA - Recomandate de
dl. dr. Vasile Druță - manager COLOANA MEDICALĂ

Komoder a furnizat fotolii de masaj japoneze Inada pentru dotarea clinicii din București. Fotoliile de masaj Inada pot fi regăsite în cadrul clinicii COLOANA MEDICALĂ, cea mai specializată clinică din țară.

Medicii de aici au peste 15 ani de experientă în terapia afecţiunilor coloanei vertebrale, abordând cu succes, de-a lungul timpului, de la simple dureri de spate, până la boli precum discopatie, spondiloză, scolioză, cifoză, lumbago, lombosciatică, spondilolistezis, hernie de disc în toate stadiile ei.

» citiți despre fotoliile de la clinica Coloana Medicală

Inada - Recomandat de COLOANA MEDICALĂ

Prezentare video Fotoliu de masaj japonez Inada Duet

În filmul alăturat regăsiţi secvenţe importante care descriu modul în care funcţionează acest fotoliu de masaj. De la rabatare, sistemul de role şi mişcarea 3D, masajul cu perne de aer până la poziţia corectă în fotoliu, toate informaţiile le regăsiţi în filmul alăturat.

» deschideţi acest video direct pe Youtube

Sistem de masaj inteligent pe 8 Axe

Sistem de masaj inteligent pe 8 Axe. Primul „sistem de masaj inteligent pe 8 axe” din branşă realizează mişcări independente pentru un tratamentul adecvat din punct de vedere cantitativ, pe ambele părţi (stânga-dreapta), pe lângă mişcările convenţionale sus-jos şi funcţia „push-out” (împingere în afară) pe direcţiile dreapta-stânga şi faţă-spate, ceea ce permite realizarea unui masaj pentru rigiditatea musculară, care poate diferi pe cele două părţi (stânga-dreapta), în funcţie de persoană şi conformaţia corporală a acesteia.

Cum acţionează masajul pe 8 AXE?
Sistemul de masaj inteligent pe 8 axe oferă un tratament care se apropie de masajul efectuat de mâinile unui maseur profesionist, masând ferm muşchii suboccipitali, muşchii trapez, muşchii elevatori scapulari, muşchii romboizi, muşchii erectori ai coloanei, muşchiul piriform şi muşchii fesieri mari (gluteus maximus), din partea superioară a corpului spre centrul corpului.

8 axe la fotoliu cu masaj Inada Duet

Motorul W2

Motorul W2 capabil să efectueze masaj „hamstring” al părţii inferioare a corpului, prin frământare cu două degete. „Mecanismul circular de masaj profund”, ce are un total de 48 de capete ce simulează masajul efectuat cu vârfurile degetelor, imită mişcările de frământare cu două degete efectuate de un maseur prosfesionist. Masează muşchii principali (hamstring*) din partea posterioară a coapsei, precum muşchiul biceps femural, muşchiul semimembranos şi muşchiul semitendinos, ceea ce nu s-ar fi putut realiza prin intermediul masajului convenţional cu presiune şi relaxare pe bază de aer.

Fotoliu cu masaj Inada Duet

Poziţia de masaj, de la „plană” la „gravitaţie zero”

Tratamentul ideal cu ajutorul unui fotoliu de masaj indică cum să îţi degajezi întregul corp în timp ce reduci sarcina şi cum să efectuezi un masaj în mod corespunzător, în funcţie de „linia în formă de S” a corpului. FAMILIA INADA îşi concentrează atenţia asupra gravitaţiei zero a „sarcinii post-gravitaţionale”, printr-o cercetare unică. Am făcut posibil un masaj relaxant într-o poziţie confortabilă ce seamănă cu un mediu gravitaţional zero, deoarece întregul fotoliu susţine corpul în mod egal, pentru a se reduce sarcina asupra muşchilor.

Fotoliu cu masaj Inada Duet

Funcţii şi tipuri de masaj

Hamstrings

Masează muşchii din partea posterioară a coapsei (hamstring) prin metoda de frământare cu două degete care parcă prind muşchiul între ele. Masează muşchii din partea posterioară a coapsei (hamstring), precum muşchiul biceps femural, muşchiul semimembranos şi muşchiul semitendinos prin metoda de frământare cu două degete care prind muşchiul între ele.

Hamstrings

Flux shiatsu asupra gambelor.

Masează gambele ca şi cum le-ar apuca cu mâna, aplicând ferm fluxuri tip shiatsu cu ajutorul unor proeminenţe rotative cu apăsări rapide.

Flux shiatsu asupra gambelor

Masajul degeteor de la picioare

Masează degetele de la picioare ca şi cum le-ar ţine în mână, aplicând shiatsu tălpii piciorului cu ajutorul unor proeminenţe rotative ce acţionează cu presiune şi forţă. Masează degetele de la picioare ca şi cum le-ar ţine în mână. În plus, masează laba piciorului cu ajutorul a şase proeminenţe rotative ce acţionează cu presiune şi forţă.

Masajul degeteor de la picioare

Dispozitiv pentru încălzirea mâinilor

Masează braţele, aplicând un efect de încălzire asupra vârfurilor degetelor. Pernele cu aer cuprind cu blândeţe regiunea antebraţului, eliminând rigiditatea din întregul braţ. În plus, „dispozitivul pentru încălzirea mâinilor” din dotare relaxează corpul încălzind mâinile.

Dispozitiv pentru încălzirea mâinilor

Masajul cefei

Ţine ferm baza cefei şi o masează cu presiune şi forţă. Ţine ferm baza cefei şi o masează printr-o apăsare puternică ce dă senzaţia de shiatsu prin frământare. Întinde gâtul ca şi în cazul înclinării capului.

Masajul cefei

Masajul omoplaţilor

Masează amplu muşchii din jurul omoplaţilor. Inada Duet masează profund muşchii din spatele umerilor, care se rigidizează cu uşurinţă, prin mişcări diagonale de-a lungul marginilor omoplaţilor.

Masaj de încălzire pentru braţe

Masajul lombar

Masează amplu zona lombară, înspre exterior. Rolele se extind cu până la circa 20 cm în afară pentru a masa amplu zona lombară, până la zonele externe, care obosesc rapid.

Masaj lombar

Masajul muşchilor piriformi

Masează în profunzime muşchii piriformi, care se întind peste nervul sciatic. Rolele rulante, care coboară mult, până lângă fese, masează muşchii fesieri mari (gluteus maximus) şi muşchii piriformi de lângă nervul sciatic.

Masajul muşchilor piriformi

Libertate în utilizarea pernei-tampon

Perna-tampon, care permite ajustarea forţei exercitate de rolele rulante, vă permite să optimizaţi confortul fotoliului.

Fotoliu cu masaj Inada Duet

Confort şi atenţie la detalii

Piele moale pe componentele de la mână

Acordăm o ateţie sporită componentelor pe care le puteţi atinge şi simţi tactil.

Fotoliu cu masaj Inada Duet

Buzunar pentru telecomandă (subţire, elegant)

Utilizaţi fie buzunarul din partea dreaptă, fie cel din partea stângă, în funcţie de preferinţele dvs.

Fotoliu cu masaj Inada Duet

Husă pentru pernă

Husa pentru pernă inclusă poate fi curăţată ori de câte ori este nevoie. Se poate spăla în maşina de spălat.

Fotoliu cu masaj Inada Duet

Masaj în funcţie de persoană, regiune şi rigiditate

Forma părţii superioare a corpului diferă de cea a părţii inferioare a acestuia. Pentru un masaj adecvat, este necesar un mecanism special conceput, cu o formă specială. Pentru rigiditatea inegală cauzată de deformarea corpului este important ca amble părţi (partea stângă şi partea dreaptă) să fie intens masate. Ce rezolvă această problemă odată pentru totdeauna este noul „Motor W”, pe care noi l-am concepu şi dezvoltat, care permite efectuarea unui masaj adaptat în funcţie de utilizator.

Senzorul optic localizează în mod automat punctele shiatsu optime

Sistemul cu Senzor Optic de Localizare Automată a Punctelor Shiatsu brevetat de FAMILIA INADA localizează cu acurateţe punctele shiatsu, care diferă de la o persoană la alta, în funcţie de tipul corpului, ceea ce permite efectuarea unui masaj eficient prin stimularea punctelor individuale de presopunctură şi masaj.

Fotoliu cu masaj Inada Duet
Oferim și Montaj Gratuit.
Solicitați lista de prețuri, transportul și montajul este gratuit.
Solicitați Prețul Special

Programe / Telecomandă

1. Full Body Quick (Întreg Corpul – Rapid)

Masează de la baza capului până la gambe prin apropierea punctelor pentru o perioadă scurtă de timp. Acest program este recomandat când vreţi să vă împrospătaţi în timpul muncii sau într-un interval scurt de timp.

2. Full Body Relief (Degajarea Întregului Corp)

Masează muşchii de la baza capului până la gambe într-un mod echilibrat. Acest program este recomandat pentru gestionarea întreţinerii corporale zilnice şi are ca scop eliminarea oboselii zilnice.

3. Morning (Dimineaţa)

Masează de-a lungul fluxului venelor prin metoda centripetă, cu scopul de a redirecţiona circulaţia sanguină dinspre extremităţi înspre inimă. Acest program este recomandat pentru activarea şi trezirea corpului.

4. Night (Noapte)

Masează de-a lungul fluxului arterelor prin metoda centrifugă, cu scopul de a asista circulaţia sanguină dinspre inimă înspre extremităţi. Acest program este recomandat pentru calmarea şi relaxarea corpului.

5. Back Intensity Balance (Echilibru Intensitate Spate)

Acesta este un program pentru masarea rigiditatăţii inegale şi se concentrează pe masarea ambelor părţi (stânga şi dreapta). Acest program este recomandat pentru persoanele cu rigiditatea inegală cauzată de obiceiurile lor zilnice.

Programe Focalizate

Acesta este un program pentru masarea intensă zonelor obosite.

Back Intensity Balance (Echilibru Intensitate Spate)

Efectuează un masaj ce se concentrează fie pe partea stângă, fie pe cea dreaptă, având un buton pentru intensitate dreapta şi un alt buton pentru intensitate stânga.

Program Favorit

Selectaţi masajul preferat cu mecanismul pentru spate sau mecanismul pentru picior. Poate de asemenea fi folosit în combinaţie cu acţiunea de frământare, respectiv cu rolele.

Permite masarea labei piciorului.

Aşezaţi laba piciorului pe mecanismul pentru picioare.

Vă oferim posibilitate de plată în rate, cash la livrare sau cu cardul la livrare.
Solicitați Oferta Lunii

Specificatii si caracteristici tehnice

Denumire / număr model INADA DUET HCP-WG1000
Alimentare reţea 100V – 230V AC (curent alternativ) (50-60 Hz)
Consum 150 W (consum nominal separat al dispozitivului de încălzire:12W)
Tapiţerie (îmbrăcat în) Piele sintetică, poliester
Unghi înclinare spătar Aprox. între 118º - 153º faţă de podea, mişcare continuă (înclinare automată)
Accesorii Cablu de Alimentare, Buzunar pentru Telecomandă, Pernă-Tampon
Nr. Aprobare Dispozitiv Medical 225AKBZX00065000
Producător Dispozitiv Medical/Nr. Licenţă Distribuitor 31B2X00003
Numărul Aprobării Dispozitivului Medical eliberat de Ministerul Sănătăţii din Japonia
Dimensiuni Fotoliu cu masaj Inada Duet - dimensiuni
Dimensiuni Fotoliu cu masaj Inada Duet - dimensiuni
Greutate fotoliu 80 KG
Proiectat și dezvoltat Japonia
Producător Inada Family Japan
Solicitați Prețul Special.
Veți primi automat catalogul de prețuri pe email. ☟

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Ce spun clienții Komoder:

Fantastica experienta cu japonezul Duet
- de la
dna. Constantin Tripon / Galati
5 / 5 puncte
Eu sunt un practicant al masajului iar acest aparat absolut fantastic. Executa niste miscari complexe de masaj al spatelui, iar sistemul de role de la sezut si picioare produce o experienta foarte buna.
Merita toti banii.
- de la
dl. Catalin / Bucuresti
5 / 5 puncte
Aveam in plan aceasta achizitie dar dupa testarea acestui fotoliu la Cluj m-am convins. Am optat pentru un fotoliu japonez din motive bine cunoscute: calitate, fiabilitate, design. Sunt foarte multumit de acest fotoliu iar despre masaj pot spune ca este foarte placut si eficient, cel putin pentru mine are efecte.
Extraordinar masajul.
- de la
dl. Tiberiu P. / Craiova
5 / 5 puncte
Am testat n fotolii de masaj dar Duetul este foarte interesant. Masajul este placut dar poate fi si mai puternic daca doresti. Masajul la gambe si picioare este foarte bun. Per total suntem foarte incantati de aceasta achizitie.
Super!
- de la
dl. Kelemen / Odorheiul Secuiesc
5 / 5 puncte
Am cumparat si suntem multumiti. Nu este cel mai ieftin produs dar eu am cautat calitate nu pret mic.
Modele similare
TITAN II - Singurul fotoliu de masaj cu două sisteme independente de masaj pe șină SL. Sistemul de scanare precis, tableta de 8 inch , încărcarea rapidă wireless pentru telefon și cele 24 de programe automate fac din TITAN II cel mai performant fotoliu de masaj la ora actuală.
detalii
5 păreri
Prime e cel mai nou fotoliu cu masaj care foloseste doua mecanisme inteligente distincte 4D pentru zona spatelui.
detalii
3 păreri

Testați fotoliile de masaj profesionale în magazinele Komoder

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.

Sunați acum
Solicitați Prețul Special