Acest produs nu mai este disponibil.
Descoperiți noile fotolii de masaj japoneze D.Core
D.Core Vizitați D.Core

Fotoliu de masaj Inada Dreamwave - Fabricat în Japonia. Cel mai bun fotoliu de masaj din lume cu programe complexe. Fabricat de Inada - lider mondial din 1962.

Sunați-ne acum0746.297.773
Role de masaj 3D Programe pentru copii Sistem Zero Gravity Încălzire
Fabricat în Japonia Sistem de scanare preliminară Programe pentru copii Masaj Shiatsu

Cel mai bun fotoliu de masaj din lume. Fabricat în Japonia.

Fiind conceput după mulţi ani de cercetări, testări şi o eficientă colaborare între pricepuţii ingineri japonezi şi experţii în arta masajului din Orient, Inada Dreamwave chiar are capacitatea de a vă oferi un masaj de vis, deci nici că se putea găsi un nume mai potrivit decat cel de Dreamwave.

Design excepţional. Efecte terapeutice.

Inada DreamWave redefineşte conceptul de fotoliu de masaj prin împletirea metodelor terapeutice orientale antice cu atracţia aspectului vizual modern.

Asigurând o acoperire extinsă a zonei de acţiune a masajului şi punând la dispoziţia utilizatorului o serie de programe predefinite de masaj concepute atent, acest model garantează o relaxare deplină şi o puternică acţiune terapeutică.

structura masajului la Inada DreamWave

Fotoliile INADA - Recomandate de
dl. dr. Vasile Druță - manager COLOANA MEDICALĂ

Komoder a furnizat fotolii de masaj japoneze Inada pentru dotarea clinicii din București. Fotoliile de masaj Inada pot fi regăsite în cadrul clinicii COLOANA MEDICALĂ, cea mai specializată clinică din țară.

Medicii de aici au peste 15 ani de experientă în terapia afecţiunilor coloanei vertebrale, abordând cu succes, de-a lungul timpului, de la simple dureri de spate, până la boli precum discopatie, spondiloză, scolioză, cifoză, lumbago, lombosciatică, spondilolistezis, hernie de disc în toate stadiile ei.

» citiți despre fotoliile de la clinica Coloana Medicală

Inada - Recomandat de COLOANA MEDICALĂ

Descopera cele mai importante functii Inada Dreamwave

Funcţia de masare Tragere-Strângere Shugi („atingerea terapeutului”) / Shiatsu

Sistemul de masare tragere-strângere Shiatsu prin folosirea pernelor de aer reprezintă prima funcţie din industrie ce combină masarea cefei cu cea a umerilor. Sistemul ridică ceafa din ambele părţi, după care pernele de aer încorporate în suportul pentru ceafă aplică presiune directă asupra punctelor Shiatsu. Această acţiune are scopul de a înlătura starea de rigiditate a muşchilor rezultată din lipsa de exerciţiu sau statul îndelungat în aceeaşi poziţie.

Funcţia de Masare Completă a Braţelor

Fotoliul este prevăzut cu prima unitate de masare cu presiune de aer a întregului braţ, din industrie. Douăzeci de celule cu aer masează zona superioară a braţului, antebraţul şi vârfurile degetelor. Acesta asigură un masaj prin strângere, de la încheietura umărului până în vârful degetelor. Experimentaţi masajul delicat ţinând braţele şi umerii în unităţile mobile special destinate, ce permit ajustarea laterală, conform dimensiunilor corpului dumneavoastră.

Funcţia de Extensie Completă a Corpului

Un nou nivel de streching (extensie). Fotoliul prezintă un program de extensie a muşchilor puţin activaţi în mod obişnuit. Această funcţie permite extensia corpului prin îndoirea pe spate a părţii superioare a corpului, provocând o senzaţie similară cu extensia (straching-ul) din cap până în picioare.

Funcţia de Balansare

Noua funcţie de balansare simulează tehnicile unui maseur profesionist. Noua presă laterală apasă zona pelviană activând celulele cu aer din şezutul fotoliului, dând astfel senzaţia de legănare. Acest program are scopul de a vă relaxa şi mai mult după programul obişnuit de masaj.

Programul pentru tineri şi copii

Acest nou program este destinat persoanelor tinere (14 ani şi peste). Unghiul de rabatare se setează automat pentru a permite tinerilor să scape de tensiunea musculară şi să se refacă după oboseala zilnică. Acest program asigură un masaj mai puţin intens, oferind o senzaţie delicată în vederea reducerii stresului la care este supus organismul persoanelor tinere.

55 de puncte Shiatsu

Echipat cu o sisteme cu presiune de aer pentru ceafă şi umeri, fotoliul INADA oferă utilizatorilor săi confortul aşteptat. Prin masarea cu celule cu aer a 55 de puncte Shiatsu de pe întreaga suprafaţă a corpului, acest fotoliu vă oferă un tratament delicat şi minuţios.

Cele mai importante funcţii de masaj

Full Body (întregul corp)
Aprox. 15 min.

Programul de bază pentru înlăturarea oboselii prin masarea întregului corp cu ajutorul rolelor şi pernelor de aer. Acesta este un program de masaj pentru ameliorarea oboselii zilnice.
full body masaj Inada Dreamwave

Full Body Air (masajul cu presiune de aer)
Aprox. 15 min.

Program de masare a întregului corp folosind exclusiv pernele de aer. Acest program este recomandat persoanelor care nu apreciază tehnicile de masaj mecanic.
full body masaj cu perne de aer la Inada

Swing (balansarea)
Aprox. 15 min.

Acest program este recomandat persoanelor ce doresc să se relaxeze. Activarea acestui program după folosirea oricărei alte funcţii de masaj restabileşte echilibrul muşchilor.
program de masaj swing la Inada

Youth (persoanele tinere)
Aprox. 8 min.

Un tip de masaj mult mai delicat, special creat pentru utilizatorii mai tineri (14+), permite persoanelor de orice vârstă să se bucure de beneficiile terapeutice ale fotoliului de masaj.
Acest program de masaj cu intensitate redusă permite diminuarea tensiunii musculare şi înlătură starea de oboseală a persoanelor tinere ce trăiesc o viaţă alertă, fără a exercita o presiune deosebită asupra corpului.
program de masaj pentru copii

Strech (extindere)
Aprox. 8 min.

Pentru prima dată în industrie! Acest program permite extensia coloanei vertebrale prin funcţia de extensie completă a corpului. Recomandat persoanelor dornice să se revigoreze.

Senzor optic pentru puncte de presiune Shiatsu

Punctele de presiune Shiatsu, care diferă de la o persoană la alta, sunt detectate automat de senzorul optic INADA. Inainte de a porni un program de masaj, aşezaţi-vă confortabil în fotoliu, apoi relaxaţi-vă. În momentul selectării programului de masaj dorit, INADA va scana spatele dumneavoastră şi vă va compara profilul cu cele 106 de profile stocate în memoria sa. Imediat fotoliul de masaj se va plia pe profilul dumneavoastră fizic şi vă va oferi un masaj perfect personalizat.
Deşi poziţia punctelor Shiatsu diferă în funcţie de structura corpului, acest fotoliu permite localizarea automată a acestora prin folosirea unui senzor optic. Identificarea punctelor Shiatsu asigură un masaj mai confortabil şi mai eficient.

Quick (rapid)
Aprox. 8 min.

Acest program oferă posibilitatea de masare rapidă pentru persoanele ce dispun de puţin tip dimineaţa sau seara sau cele care doresc să se relaxeze pentru câteva momente. Acesta este programul de recuperare rapidă în urma oboselii.
program de masaj rapid

Morning (dimineaţa)
Aprox. 15 min.

Acest program foloseşte masajul centripetal – o tehnică de masare dinspre exterior către centru. Se recomandă persoanelor care prezintă dificultăţi în a se scula dimineaţa sau se simt obosite după ziua precedente. Acesta este programul de revigorare.
program de masaj pentru dimineata

Night (noaptea)
Aprox. 15 min.

Acest program foloseşte masajul centrifugal – o tehnică de masare dinspre interior spre exterior. Se recomandă pentru înlăturarea stării de oboseală de peste zi, înainte de culcare. Acesta este programul de recuperare în urma oboselii de peste zi.
program de masaj pentru seara

Masaj pentru întregul corp

Programe de masaj personalizate

Alături de sesiunile de masaj automate, care pot fi selectate cu ajutorul telecomenzii, aveţi la dispoziţie şi programarea manuală INADA care vă permite să construiţi sute de posibile combinaţii de masaj şi, de asemenea, să realizaţi reglaje precise şi personalizate pentru tipul de masaj ales.

Masaj pentru gât şi ceafă (Shiatsu, Tragere şi Strângere)

Ridică ceafa din abele părţi, pentru a masa muşchii prin tragere şi strângere. masaj pentru gat si ceafa la Inada

Masaj Shiatsu pentru umeri (Variaţia Shiatsu)

Pernele de aer încorporate aplică presiune directă în puctele Shiatsu din zona umerilor, masându-le prin presiune fermă de aer, dând senzaţia unui masaj prin strângere efectuat de mâini umane. masaj shiatsu la Inada

Masaj prin rulare pentru umeri

Rolele asigură un masaj profund atunci când pernele pentru umeri se află în poziţie ridicat. masaj prin rulare la Inada

Masaj pentru braţe (Funcţia masare completă)

Unităţile cu perne de aer pentru braţe asigură masarea în profunzime din parte superioară a braţului, până în vârful degetelor. Vă veţi simţi braţele revigorate şi veţi scăpa de senzaţia de oboseală. masaj pentru brate Inada

Masaj prin rulare pentru spate

Cu ajutorul funcţiilor unice de masare circulară prin strângere ale fotoliului INADA (Tapping/Rhythm Shiatsu – masare cu bătaie/ritm Shiatsu şi Hand Kneading/Double Kneading – masare prin strângere şi masare dublă prin strângere), ne-am apropiat tot mai mult de tehnicile maseurilor profesionişti. masaj prin rulare la spate Inada

Masaj pentru şolduri (Shiatsu cu aer)

Acest mecanism permite masarea zonei pelviene din ambele părţi, înlăturând oboseala din zona feselor şi coapselor. masaj shiatsu cu perne de aer Inada

Masaj pentru şezut (aer şi vibraţii)

Aerul produce senzaţia de legănare pentru a vă relaxa şi masa, în timp ce vibraţiile asigură o stimulare confortabilă. masaj pentru sezut Inada

Masaj pentru zona inferioară a spatelui (role şi Shiatsu cu aer)

Aerul şi rolele asigură masarea fermă a muşchilor. Rolele ajung până în zone foarte joase ale spatelui. masaj pentru zona inferioara a spatelui

Masaj pentru tălpi şi călcâie (Shiatsu cu aer)

Masaj Shiatsu cu aer pentru tălpi, partea superioară a labei piciorului şi călcâie. masaj pentru talpi la Inada

Masaj pentru gambe (Shiatsu cu aer)

Pernele cu aer vă oferă un masaj ferm al punctelor Shiatsu, atât în spatele cât şi în zona laterală a gambelor. Acest tip de masaj este în special recomandat persoanelor care resimt oboseală în această zonă, în urma statului îndelungat în picioare. masaj pentru gambe la Inada

Mecanismele de masaj ale fotoliului de masaj Inada Dreamwave

Două brațe mecanice (4 role de masaj) inteligente și mobile + Sistemul Ultra-lent

Aceste mecanisme cu role au fost proiectate pentru a asigura masarea confortabilă şi stimulatoare a punctelor Shiatsu de la nivelul muşchilor, din zona cefei şi umerilor până în zona inferioară a spatelui. Presiunea rolelor este distribuită între patru puncte, oferindu-vă un masaj cu strângere delicată, fără stimulare excesivă şi fără a vă crea o stare de disconfort. Folosind sistemul Ultra-Lent pentru o masare delicată, rezultatul va fi similar cu cel al unui masaj oferit de un maseur profesionist.

Mecanismul mobil cu presiune şi perne de aer.

Utilizarea aerului pentru reglarea presiunii rolelor asigură masare delicată şi confortabilă.

Masajul 3D - un brevet INADA. Cel mai eficient sistem de role.

Rolele ies din planul spătarului aproximativ 7 cm pentru a asigura un masaj minuţios în zona spatelui. Puternic sau Sensibil, puteți alege în funcție de preferința dumneavoastră de masaj.

Inada - Mecanismele de masaj
Oferim și Montaj Gratuit.
Solicitați lista de prețuri, transportul și montajul este gratuit.
Solicitați Prețul Special

Dotat cu sistem de încălzire pentru spate.

Mecanismul de încălzire accentuează eficienţa masajului, înlăturând starea de frig pe tipul iernii sau în camerele cu aer condiţionat pornit pe timpul verii.

Cu acest sistem de încălzire încorporat, fotoliul de masaj Inada Dreamwave deţine cea mai performantă tehnologie din lume, revoluţionând odată cu lansarea sa, întreaga piaţă a fotoliilor de masaj.

Suprafaţa de masare

Rolele acoperă o suprafaţă de aproximativ 72 cm sus – jos, rola superioară deplasânduse pe laterală aproximativ 5-19 cm, iar rola inferioară aproximativ 9-16 cm. Deplasarea rolelor asigură un tratament adecvat şi eficient al muşchilor şi punctelor Shiatsu.

Cel mai premiat fotoliu de masaj din lume.

Brevet pentru tehnica de masaj INADA DreamWave

Mişcarea delicată, ondulatorie, de forma cifrei “8”, imită mişcarea pe care un maseur o are în timpul unei sesiuni de masaj “shiatshu”.

Brevet pentru tehnica de masare a umerilor

O funcţie brevetată de masare a gâtului şi umerilor – asigură masarea profundă a umerilor şi a spatelui gâtului, şi (în mod extraordinar) permite o tracţiune delicată a gâtului.

Brevet pentru tehnica de masaj “Full Arm Shiatsu”

Prin intermediul acestei unităţi “shiatsu”, 20 de compartimente cu aer vă masează cu mişcări succesive, ritmice şi relaxante, care sunt menite să revitalizeze întregul braţ de la vârful degetelor şi până la umeri.

Brevet pentru tehnica de masare a şoldului şi coapsei

Aplicarea unei presiuni uşoare la nivel profund având un efect de relaxare a acestor muşchi de dimensiuni mari.

Brevet pentru cea mai eficace şi completă funcţie de întindere a muşchilor

Asigură extensia şi flexiunea şi o uşoară întindere în sens rotativ a umerilor, a taliei şi şoldurilor.

Vă oferim posibilitate de plată în rate, cash la livrare sau cu cardul la livrare.
Solicitați Oferta Lunii

Specificatii si caracteristici tehnice

Buzunar pentru smartphone Da
Programe medicale de masaj 16
Înălţimea Utilizatorului între. 152-198 cm
Limita de Greutate a Utilizatorului nu există o greutate specifică publicată. Dacă încăpeţi în scaun, puteţi şedea. Unghiul Maxim de Înclinare: 170 grade
Descrierea Dispozitivului cu Role Inada 3-D, concept cu încheietură articulată cu 4 role
Perne de aer: Total: 100
Construcţia Celulelor de Aer: Burduf Hi-Flex (de Înaltă Flexibilitate), de Înaltă Elasticitate, din PVC/Nailon
Motoare: 13
Sesiuni de Masaj Presetate: 8 (Întreg Corpul, Întreg Corpul cu Aer),Tineret, Rapid, Dimineaţă, Noapte, Întindere, DreamWave)
Caracteristici Masaj Manual: peste 1000 combinaţii de masaj posibile. Iată o listă parţială a ceea ce este disponibil în modul manual: Frământare, Bătăi, Rostogolire, Shiatsu, Mâini Umane, Frământare Dublă, Laba Piciorului cu Aer, Braţe cu Aer, Şezut cu Aer, Vibrare Spate şi altele. Majoritatea butoanelor pentru controlul manual oferă opţiuni multiple. Masarea Capului şi a Cefei şi Zonei Cervicale: Masează muşchii trapezi, lobul occipital şi oferă o tracţiune blândă a cefei. Acţionat pe bază de aer.
Masajul Braţelor: Masează umerii, bicepşii, tricepşii, antebraţele şi degetele! Acţionat pe bază de aer.
Masajul Şezutului: Tehnologia DreamWave, Celule de Aer şi Vibraţie.
Masajul Gambei: Celulele de aer oferă o acţiune de compresie-decompresie şi frământare alternativă.
Masajul Labei Piciorului: Masează tălpile, călcâiele şi degetele de la picioare. Extensia suportului pentru picioare = aprox. 24,13 Tapiţeria: Piele Sintetică Anti-Bacteriană, Rezistentă la Murdărire.
NOTĂ: Pielea Fină Autentică de Înaltă Calitate este acum disponibilă în TruBlack (Negru).
Dispozitive de Siguranţă pentru Copii şi Animale de Companie: Încuietoare şi cheie de siguranţă pentru a preveni utilizarea nesupravegheată de către copii, senzor pentru prevenirea obstrucţionării înclinării spătarului, cablu de alimentare detaşabil.
Caracteristici electrice: 230-240 AC (curent alternativ) / 50-60Hz / 170 Watt .
Masajul Gambei: Celulele de aer oferă o acţiune de compresie-decompresie şi frământare alternativă.
Role masaj 3D Da
Unghi de înclinare Aprox. 120° - 165°
Tapiţerie Piele antibacteriană / rezistentă la murdărie.
Reflexoterapie Da
Zonă pentru picioare Da
Masaj al gambelor Da
Viteze de masaj Lovituri uşoare: 3 nivele 180-480/min
Prin rulare: 3 nivele
Oprire automată Aprox. 15 minute
Control automat de rabatare Da
Afişaj program Display. Da.
Masaj al gambelor şi picioarelor Da
Masaj pentru mâini şi braţe Da
Masaj pentru şolduri şi coapse Da
Masaj pentru zona pelviană şi fesieră Da
Telecomandă Da
Loc pentru zona capului Da
Dimensiuni în poziţie normală Aprox. 121 x 94 x 140 cm
Dimensiuni în poziţie rabatată Aprox. 76 x 97 x 210 cm
Greutatea scaunului (kg) 115 kg (Unitatea principală: 97 kg, Suportul pentru picioare: 18 kg)
Alimentare curent 220 - 230V
Ambalaj 2 colete
Masa coletelor 86kg + 51kg
Accesorii Perniţele Shiatsu pentru umeri
Aceste perniţe Shiatsu pentru umeri permit fie masarea intensă, fie masarea delicată, pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Suportul tampon
Ajustaţi intensitatea masajului prin aşezarea pe spătarul scaunului a suportului tampon mai subţire sau mai gros.
Culori disponibile Negru sau Bej
Fabricat in Japonia
Producător Inada Family Japan

Dimensiunile fotoliului

dimensiuni Inada DreamWave

Estetică de primă clasă.
Crème sau Grey slate.

Ca o completare a extraordinarelor posibilităţi de masaj ale Inada Dreamwave, veţi descoperi design-ul de neegalat al lui Toshiyuki Kita.

Design-ul mobilier de renume mondial i-a asigurat artistului un loc în colecţia permanentă a Muzeului de Artă Modernă (MoMA) din New York, Centrul Georges Pompidou din Paris şi Pinakothed der Modarne din Munchen.

Vă recomandăm să citiţi:

» De ce să alegeţi un fotoliu de masaj japonez INADA?
» Ghid de utilizare Inada Dreamwavae Plus.

Culoare Grey Slate pentru fotoliu Inada DreamWave
Solicitați Prețul Special.
Veți primi automat catalogul de prețuri pe email. ☟

↘ Sau denumire firmă

↘ Pe care doriți să primiți lista de prețuri

↘ Fără spații și fără prefix

↘ Pentru a vizita cel mai apropiat magazin

↘ Înălțimea și greutatea utilizatorilor sunt importante în alegerea unui fotoliu de masaj


☝ Sunteți la un click distanță de catalogul de prețuri!

Ce spun clienții Komoder:

Încântată şi mulţumită
- de la
dna. Iuliana / Brasov
5 / 5 puncte
Da, totul este in regula. Montajul s-a efectuat la data solicitata, iar adaptorul pentru steker a ajuns la timp.
Foarte mulţumit de fotoliu
- de la
Victor / Otopeni
5 / 5 puncte
Am citit, m-am documentat si am decis ca dorim ceea ce este mai bun. Au am probleme cu spatele si cu gatul si pot spune ca dupa mai bine de doua saptamani de utilizare ma simt mult mai bine si mai energic. Am ales ce este mai scump pentru ca ne-am dorit ultima generatie. Despre masaj pot sa spun ca este ... fantastic.
Mulţumit de INADA Dreamwave si de produsele japoneze în general.
- de la
Cristian Lungu / Constanța
5 / 5 puncte
Am cumparat acest produs cu toata increderea. Modul de masaj Dreamwave este incredibil de bine gandit. Am doi copii, si ei folosesc fotoliul aproape in fiecare zi. Calitatea japoneza este vizibila de departe.
Foarte mulţumită de achiziție
- de la
Rodica Constantin / Buzău
5 / 5 puncte
Fotoliul de masaj Inada Dreamwave este intradevar un vis. Inca nu m-am hotarat care dintre cele opt programe presetate este favoritul meu, toate sunt senzationale. Sa nu mai vorbim de setarile manuale..... Pot descrie acest fotoliu doar in acest fel: in acelasi timp cel putin cinci perechi de maini descopera, framanta, preseaza to corpul, incepand de la talpile picioarelor si terminand cu palmile. Sistemul inteligent de localizare al punctelor shiatsu este incredibil, de asemeni masajul prin perne de aer. Si cum un masaj nu poate fi perfect decat daca temperatura este indeajuns de ridicata sa incalzeasca si sa relaxeze musculatura, sitemul de incalzire din fotoliu rezolva si acest aspect. Sunt fericita cu noua mea achizitie!
Excelent. Foarte mulţumit.
- de la
Marian / București
5 / 5 puncte
Am scos aseara perna de spate (de fapt am dat-o peste spatar in spate) si acum si-a facut treaba pe spatele meu, a fost super masajul, chiar am dat intesitate un pic mai mica, dar rolele le simteam fantastic pe fiecare vertebra si muschiulet, si in sfarsit am simtit si eu ca imi maseaza bine zona gatului si a cefei, deci fara perna e mult mai bine, revin si cu alte impresii. O zi buna.
Vă voi recomanda, poate veți mai vinde și prietenilor mei mai înstăriți
- de la
Iosif / Chitila
5 / 5 puncte
Tocmai am revenit din fotoliul de masaj, ca prima impresie este ca designul este foarte frumos, programele sunt bune si utile pentru spate … Am trecut prin toate programele predefinite ale lui Dreamwave, primul in ordinea eficientei si al placerii - mi se pare si cel mai complet - All Body, Quick imi place de asemenea si Night, de asemenea Strech este interesant. Masajul este realizat la alte cote-mai profunde -la spate - si mai eficiente medical. Oricum l-am incercat si pe manual in toate felurile si am descoperit niste combinatii interesante si poate cand venim la Cluj, daca o sa avem timp, poate o sa ne mai aratati dumneavoastra si alte programe. Concluzia este una pozitiva spre foarte pozitiva, sotia sta cate 2 - 3 ore in el, mai trebuie sa facem masaj in el, cert este ca si eu si sotia dupa cateva zile doar, mergem mai drept de coloana, si parca la mine mi s-a redus o umflatura care o aveam de ceva timp intre omoplati. Mai revin cu impresii.
Modele similare
TITAN II - Singurul fotoliu de masaj cu două sisteme independente de masaj pe șină SL. Sistemul de scanare precis, tableta de 8 inch , încărcarea rapidă wireless pentru telefon și cele 24 de programe automate fac din TITAN II cel mai performant fotoliu de masaj la ora actuală.
detalii
5 păreri
Prime e cel mai nou fotoliu cu masaj care foloseste doua mecanisme inteligente distincte 4D pentru zona spatelui.
detalii
3 păreri

Testați fotoliile de masaj profesionale în magazinele Komoder

Lăsați-ne datele de contact și vă contactăm noi

Completați mai jos datele dumneavoastră și un specialist Komoder vă va contacta în cel mai scurt timp pentru a identifica tipul fotoliului de care aveți nevoie. Consultantul nostru va ține cont de înălțimea și greutatea dumneavoastră și a a celor care vor folosi fotoliul.

Sunați acum
Solicitați Prețul Special