aparat masaj

Avantajele utilizarii unui aparat pentru masajul picioarelor acasa

Masajul picioarelor si al talpilor reprezinta o modalitate eficienta prin care te poti relaxa, care contribuie la detoxifierea organismului si prin care poti stimula buna functionare a organelor interne. Dupa o zi obositoare petrecuta la birou sau incercand sa ajungi in diverse locatii, picioarele tale au nevoie de rasfat, pentru a contribui la restabilirea echilibrului tau fizic.

Pentru aceasta, ai nevoie de un aparat de masaj pentru picioare pe care il poti gasi disponibil la promotie si care sa iti ofere sansa de a beneficia de actiunea stimulatoare a centrilor nervosi din talpa. Iata care sunt principalele avantaje ale utilizarii unui aparat de masaj profesional pentru picioare si talpi, in confortul propriului camin!

CUPRINS

Aparate de masaj pentru picioare si talpi cu tehnologia 3D

Aparate de masaj cu sisteme de incalzire pentru talpi si picioare

Aparate de masaj cu funcții suplimentare

Aparate de masaj pentru picioare si talpi cu tehnologia 3D

Aparatele de masaj de ultima generatie functioneaza pe baza tehnologiei 3D, care ofera o experienta nemaipomenita utilizatorului, in timpul masajului efectuat. Acestea actioneaza atat asupra gleznelor cat si a talpilor, stimuland in mod eficient centrii nervosi de la nivelul acestora.

  • Intrucat talpile reprezinta centrul de stabilitate a corpului tau, acestea pot fi afectate cu usurinta de incaltamintea incomoda pe care o porti zilnic. Din acest motiv, acestea au nevoie de atentie sporita, iar masajul picioarelor, efectuat la domiciliu, reprezinta cea mai eficienta solutie pe care o ai la indemana.
  • Masajul picioarelor efectuat cu ajutorul unui aparat profesional, care dispune de tehnologia 3D imbunatateste circulatia sangvina, vitala pentru buna functionare a organelor interne. Aceasta asigura transportul substantelor nutritive, a oxigenului si a anticorpilor necesari bunei functionari a organismului.
Aparat pentru masajul picioarelor Komoder C32 - diagrama de functionare
Aparatul de masaj Komoder C32 include functie de incalzire si functioneaza la trei viteze.

Aparate de masaj cu sisteme de incalzire pentru talpi si picioare

Terapia cu caldura are si beneficii importante pentru picioare si talpi. 

Aparatele de masaj profesionale functioneaza si pe baza unor sisteme de incalzire, care functioneaza la viteze diferite. Astfel, acestea permit crearea unor experiente personalizate de masaj pentru fiecare utilizator in parte, datorita ajustarilor care pot fi efectuate in cazul programelor predefinite.

Astfel, poti seta nivelul de incalzire suportat si alti parametri care sa transforme sesiunea de masaj terapeutic sau de relaxare de care beneficiezi intr-o experienta potrivita nevoilor si preferintelor tale. Setarile aferente pot fi efectuate cu ajutorul butoanelor smart incorporate.

Aparat pentru masajul picioarelor Komoder C32 - vedere de detaliu
Aparatul pentru masajul picioarelor Komoder C32 include mai multe programe automate pentru picioare si talpi

Aparate de masaj cu funcții suplimentare

Un alt avantaj major al masajului pentru picioare si talpi, efectuat acasa, cu ajutorul celor mai performante aparate consta in posibilitatea pe care o ofera utilizatorilor de a beneficia de functii extra, in functie de nevoi si preferinte.

Iata care sunt cele mai importante functii suplimentare de care poti beneficia in confortul propriului tau camin:

  • Role de masaj la talpa – Cu ajutorul rolelor de masaj, aparatele profesionale permit utilizatorilor sa beneficieze de avantajele reflexoterapiei la ei acasa. Dat fiind faptul ca picioarele sustin greutatea corpului, este important ca circulatia sangelui sa fie imbunatatita la nivelul acestora.
  • Rolele de masaj indeplinesc acest scop, prin actiunea lor specifica asupra punctelor de tensiune de la nivelul talpilor.
  • In functie de nevoi si preferinte, puteti opta pentru nivelul de intensitate reglabila preferat in timpul fiecarei sesiuni de masaj.
  • Reflexoterapie – Fiecarui organ din corp ii corespund anumite puncte reflexe, care pot fi stimulate cu ajutorul masajului in talpa. Atunci cand unul dintre organe este afectat de anumiti factori externi care determina instalarea unei boli, manifestarea acesteia apare ca urmare a instalarii toxinelor la nivelul organului respectiv.
  • Beneficiul suprem al reflexoterapiei consta in contributia dovedita a acesteia la eliminarea toxinelor.
  • Prin aplicarea acestei tehnici de masaj la nivelul centrilor nervosi din talpa aferenti unui anumit organ, acesta poate fi tratat, acest lucru contribuind la mentinerea sanatatii generale a organismului.
  • Perne de aer la calcai – Aparatele de masaj de ultima generatie sunt echipate cu perne de aer, care asigura masajul eficient al calcaielor. Acestea pot fi utilizate la trepte de intensitate reglabila, in functie de nevoi si preferinte.
  • Aceasta functie suplimentara activeaza circulatia, sporind senzatia de bine resimtita in timpul masajului efectuat la nivelul picioarelor si al talpilor.
  • Pernele de aer infasoara complet laba piciorului, oferind o experienta minutioasa de masaj, care va contribui la eliminarea senzatiei de oboseala.
Aparat de masaj Komoder C32 - modalitate de functionare
Aparatul de masaj Komoder C32 maseaza atat talpa, cat si laba piciorului

Acestea sunt principalele avantaje de care puteti beneficia atunci cand optati pentru experienta masajului realizat cu ajutorul unor aparate profesionale, pe care le puteti utiliza chiar la voi acasa. Picioarele voastre merita atentie sporita, iar un aparat de masaj pentru picioare si talpi cu functii de reflexoterapie, cu role de masaj si care functioneaza avand la baza tehnologia de masaj 3D produce minuni pentru acestea. Astfel, starea de sanatate a intregului vostru organism va fi imbunatatita.