Junghiuri la spate? Care sunt cauzele lor și ce tratamente poți încerca

Junghiurile în spate pot apărea în toate zonele – stânga, dreapta, sus, jos sau pe mijlocul spatelui, între omoplați – și pot fi cauzate de mai mulți factori: tensiunea musculară, leziunile la nivelul coloanei vertebrale, postura incorectă, osteoartrita, hernia de disc sau alte afecțiuni ale coloanei vertebrale. De asemenea, stresul și anxietatea pot contribui la tensiune musculară și … Continuă să citești Junghiuri la spate? Care sunt cauzele lor și ce tratamente poți încerca

Compania Komoder continuă să crească! Showroom nou în Marbella, Spania!

 

E vară. E momentul în care fiecare închide măcar o dată ochii pentru a-și imagina vacanța ideală, exotică, undeva cât mai departe de casă, obligatoriu lângă mare sau ocean. Într-un top 3 al celor mai frecventate destinații de anul acesta, Spania este acolo, cu plajele sale, cu siturile istorice, cu orașele care pulsează de viață toată ziua și toată noaptea.

Un loc aparte, care atrage ca un mContinuă să citești Compania Komoder continuă să crească! Showroom nou în Marbella, Spania!

Contracturile musculare – ce sunt, de ce apar si care e tratamentul

 

Rutina unei munci sedentare atrage suferința unor contracturi musculare al căror prim tratament terapeutic este masajul.

Ce sunt contracturile musculare

Una dintre legile universale spune că nimic nu se produce din pură întâmplare. Orice cauză își are imediat și efectul ei, iar fiecare efect are undeva o cauză. Contracturile musculare, spre exemplu, se produc atunci când mușchiul este privat de o pContinuă să citești Contracturile musculare – ce sunt, de ce apar si care e tratamentul

Noul fotoliu de masaj inteligent KOMODER 4D LUXURY 2 cu sistem de monitorizare a pulsului, a nivelului de oxigen și a microcirculației

Fotoliu de masaj inteligent KOMODER 4D LUXURY II cu sistem de monitorizare a pulsului, a nivelului de oxigen și a microcirculației. LUXURY II este revoluționar datorită funcțiilor de monitorizare și informare în timp real a stării de sănătate a utilizatorului.

Funcții importante:

  • Monitorizarea parametrilor medicali: puls cardiac, nivelul saturației de oxigen din sânge și microcirculația sanguină.
  • 12

Continuă să citești Noul fotoliu de masaj inteligent KOMODER 4D LUXURY 2 cu sistem de monitorizare a pulsului, a nivelului de oxigen și a microcirculației

Beneficiile masajului de relaxare

Sursa foto: https://pixabay.com/en/candle-wellness-rest-flame-shadow-807247/

Vrei sa elimini stresul din corpul tau, dar nu stii ce sa faci? O varianta ar fi sa vorbesti cu prietenii tai si sa-i rogi sa-ti spuna cum procedeaza ei ca sa nu lase stresul sa le afecteze activitatile zilnice. O alta varianta ar fi sa apelezi la cateva tehnici de relaxare, cum ar fi meditatia sau exercitiile de respirati … Continuă să citești Beneficiile masajului de relaxare

Fotoliu de masaj: Ce este stretching-ul si cum poti beneficia de programe speciale la tine acasa?

Te-ai gandit vreodata ca un fotoliu de masaj pentru acasa, iti ofera posibilitatea de a beneficia de cele mai relaxante sedinte de masaj printre care si cele de stretching muscular? Ei bine, noi iti oferim o gama variata de fotolii de masaj cu cele mai noi tehnologii create pentru zile repetate de relaxare si stare de bine. Aceste fotolii au preturi avantajoase create special pentru bugetul tau.

Ci … Continuă să citești Fotoliu de masaj: Ce este stretching-ul si cum poti beneficia de programe speciale la tine acasa?

Scaune si fotolii de masaj – Reteta unui corp relaxat si sanatos


sursa: unsplash

Te-ai gandit vreodata ca exista reteta succesului pentru un corp relaxat si sanatos? Ei bine, in acest articol iti vom povesti din secretele noastre pentru a avea un corp sanatos si lejer.

Te-am facut curios? Citeste in contiuare si descopera metodele noastre prin care te poti elibera de stres, anxietate, depresie, insomnii, oboseala sau dureri musculare.

Reteta noastra pentru zile deContinuă să citești Scaune si fotolii de masaj – Reteta unui corp relaxat si sanatos

Doriti sa ajutati pe cineva drag dumneavoastra sa scape de stres? Alegeti sa-i cumparati un fotoliu de masaj

Exista in viata dumneavoastra o persoana foarte draga care se lupta, de ceva timp, sa scape de stres si ati vrea sa o ajutati, dar nu stiti cum? Va spunem noi: alegeti sa-i daruiti un fotoliu de masaj. Va garantam ca respectiva persoana o sa se simta mai bine inca de la prima utilizare a fotoliului de masaj.

De ce este foarte eficient un fotoliu de masaj impotriva stresului

Persoanele stresate prezi … Continuă să citești Doriti sa ajutati pe cineva drag dumneavoastra sa scape de stres? Alegeti sa-i cumparati un fotoliu de masaj

3 tipuri de fotolii de masaj care imbunatatesc starea de sanatate

Fotoliile de masaj au devenit tot mai populare si mai apreciate de persoanele cu un program solicitant. Aceste dispozitive sunt folosite de multi pentru ca induc starea de relaxare, insa sunt apreciate si datorita faptului ca ajuta la detensionare musculara si imbunatatesc starea psihica. Scaunele performante vin echipate cu functii speciale de masaj si programe inedite care le transforma in adeva … Continuă să citești 3 tipuri de fotolii de masaj care imbunatatesc starea de sanatate

Opteaza pentru zile de relaxare si masaj la tine acasa

Masaj acasa? Zile de relaxare fara batai de cap? Suna foarte compromitator si de aceea in acest articol iti vom spune ca poti sa ai propiul tau loc de relaxare, masaj si meditatie.
Cum? Ei bine, prin achizitionarea unui fotoliu de masaj la pret bun vei reusi sa ai propiul loc de masaj, chiar la tine acasa.

Prin achizitionarea unui fotoliu de masaj, si la un pret bun, vei uita de zilele cand trebuie … Continuă să citești Opteaza pentru zile de relaxare si masaj la tine acasa