Fotoliu de masaj: Ce este stretching-ul si cum poti beneficia de programe speciale la tine acasa?

Te-ai gandit vreodata ca un fotoliu de masaj pentru acasa, iti ofera posibilitatea de a beneficia de cele mai relaxante sedinte de masaj printre care si cele de stretching muscular? Ei bine, noi iti oferim o gama variata de fotolii de masaj cu cele mai noi tehnologii create pentru zile repetate de relaxare si stare de bine. Aceste fotolii au preturi avantajoase create special pentru bugetul tau.

Ci … Continuă să citești Fotoliu de masaj: Ce este stretching-ul si cum poti beneficia de programe speciale la tine acasa?

Cum sa integrezi un fotoliu de masaj de la Komoder in casa ta?

Spre deosebire de asiatici, unde majoritatea se confruntă cu lipsa spațiului din locuință și sunt nevoiți să-și amenajeze interioarele doar cu strictul necesar și piese multi-multifuncționale, o bună parte dintre noi avem privilegiu de a trăi în locuințele suficient de mari cât să ne permită chiar să amenajăm și un hobby room.

Chiar și în lipsa unui hobby room și tot avem parcă mai mulți metri pătr … Continuă să citești Cum sa integrezi un fotoliu de masaj de la Komoder in casa ta?

Inspirație: Fotoliu masaj Tokuyo TC-688 amplasat într-un living din Reșița

Categoria Inspirație. Vă prezentăm un model de fotoliu cu masaj Tokuyo TC-688 amplasat într-un spațiu de living al unui client Komoder din Reșița. Acesta este cel mai complex fotoliu de masaj Tokuyo, cu poziții ZeroGravity, cu role 3D in L, încălzire, funcții de stretching, role de masaj la gambe plus multe alte funcții de masaj.

Livrarea, montajul și manipularea la etaj al acestui fotoliu de masaj … Continuă să citești Inspirație: Fotoliu masaj Tokuyo TC-688 amplasat într-un living din Reșița

Inspirație: Fotoliu masaj Rokol 7909 în living lângă șemineu

Categoria Inspirație. Vă prezentăm fotoliu masaj Rokol 7909 plasat lângă șemineu într-o sufragerie, livrat în luna ianuarie 2017 de către echipa Komoder din Timișoara.

Fotoliu masaj RK-7909 este cel mai nou produs lansat de Rokol si este modelul design pentru 2017. Special creat pentru Komoder, acest fotoliu este dotat cu 6 role de masaj, şină în L cu role 3D, muzică prin bluetooth, led, masajul gâ … Continuă să citești Inspirație: Fotoliu masaj Rokol 7909 în living lângă șemineu

Inspirație: Fotoliu masaj iRest A39 Brown perfect pentru o sufragerie

Categoria Inspirație. Vă prezentăm fotoliu masaj iRest A39 Zero Gravity plasat într-o sufragerie din Constanța, livrat în luna februarie 2017.
Fotoliu masaj iRest A39 a revenit în stoc, se poate testa în magazinele Komoder din țară, iar livrarea se face în 24 de ore.

La pornirea modului „Zero Gravity”, unghiul de elevaţie între corp şi picioare este de aproximativ 118 grade. Modelul iRest A39 are 3 … Continuă să citești Inspirație: Fotoliu masaj iRest A39 Brown perfect pentru o sufragerie

Inspirație: Fotoliu de masaj Rokol RK-7909 ideal pentru o sufragerie de apartament

Categoria Inspirație. Vă prezentăm fotoliul de masaj Rokol RK-7909 plasat într-o sufragerie din București, livrat în luna ianuarie 2017.

Rokol RK-7909 este cel mai nou fotoliu de masaj lansat de Rokol. Rolele de masaj sunt de tip 3D, fotoliul este dotat cu o funcție Zero Gravity, 6 role, sistem de masaj L, încălzire în 3 puncte, bluetooth – muzică, etc. … Continuă să citești Inspirație: Fotoliu de masaj Rokol RK-7909 ideal pentru o sufragerie de apartament

Inspirație: Fotoliu de masaj Tokuyo TC-688 – un accesoriu perfect pentru o casă de vacanță

Categoria Inspirație. Vă prezentăm fotoliul de masaj Tokuyo TC-688 plasat într-o casă de vacanță din România. Acesta este cel mai complex fotoliu de masaj Tokuyo, cu 3 poziții ZeroGravity, cu role 3D in L, încălzire, bluetooth, role la gambe și multe alte funcții de masaj.

Livrarea și montajul acestui fotoliu de masaj s-a efectuat în luna Decembrie 2016. … Continuă să citești Inspirație: Fotoliu de masaj Tokuyo TC-688 – un accesoriu perfect pentru o casă de vacanță