Fotolii de masaj

Fotolii cu masaj - Gama completa

Centura de masaj Cadou

Ce spune Florin Grozea despre fotoliul de masaj Komoder?

Ce spune Florin Grozea despre fotoliu de masaj De când am luat fotoliu de masaj l-am folosit mai mult eu decât ea (Ioana)!

"Acum vrea toată familia să stea pe fotoliu, chiar și când nu funcționează, că e strategic plasat în fața televizorului și chiar e cel mai comod loc din casa noastră! Voi impune un calendar zilnic de acum, că așa nu se mai poate!

Pe scurt: dacă vrei liniște în căsnicie și soție relaxată trebuie să faci două lucruri. Al doilea este să iei un fotoliu profesional de masaj."


vezi ce spune Florin Grozea despre fotoliul de masaj Komoder »

Ce spune Cabral despre fotoliile de masaj Tokuyo

Ce spune Cabral despre fotoliu de masaj "Știe să te maseze din vârful unghiilor și până aproape de creștetul capului!"

"Masează degetele de la picioare, talpa piciorului și câlcâiul, gamba și gemenii, pulpele, spatele, brațele și antebrațele, gâtul. Și știe să maseze și fesele, ceea ce este cu adevărat magic. Îl cheamă Tokuyo TC-688 3D Zero Gravity.
Minunatul mai și cântă, că are difuzoare și se sincronizează pe bluetooth cu telefonul sau laptopul. De vreo două săptămâni m-am abandonat complet invenției ăsteia, e atât de iscusit că încep să mă gândesc serios să părăsesc conjugalul pentru el..."


vezi ce spune Cabral despre Tokuyo TC-688 »

Sunteti in cautarea unui fotoliu de masaj?

Solicitati preturile noastre promotionale

Ce spun clientii?

Multumiti!!!
- de la dl. Vasiliu din Bucuresti, Ianuarie 2018

"Nu m-am gandit ca un astfel de fotoliu poate face un masaj asa eficient la spate. Se simte cum dispare durerea de la spate. INADA S3 este foarte frumos si bun la masaj!"

Foarte incantat!!!
- de la dl. Cornel din Bucuresti, Ianuarie 2018.

"Pret bun fata de alte magazine. Super masaj, calitate buna, cel mai mic pret. Ne place mult masajul de intidere a coloanei. Recomand Komoder deoarece au preturi bune."

Recomand!!!
- de la dl. Matei din Cluj Napoca, Decembrie 2017.

"Excelent masajul la spate. Pretul foarte bun, iar livrarea se face in 24 de ore. Cumparati cu incredere, fotoliile sunt de calitate."

Parerea clientilor conteaza!

Super! Preturi bune fata de concurenta!!!
- de la dl. Gavrila din Craiova, Decembrie 2017.

"Nota 10. Sunt extrem de multumit de fotoliul japonez pe care l-am achizitionat. Masaj excelent in zona spatelui si a umerilor."

Foarte multumit!!!
- de la dl. Laurentiu din Targu Mures, Decembrie 2017.

"Sunt incantat de acest model. Am testat si alte modele in mol dar acesta este mult peste tot ce am testat. Sunt multumit de achizitie."

Foarte multumiti!!!
- de la dl. Constantin din Bucuresti, Noiembrie 2017.

"Totul a fost in regula, plata cash, manipulare la etajul 3. Suntem foarte multumiti si ne simtim foarte bine cu programele de masaj. A meritat investitia. Am pimit un manual mare in limba romana si engleza. "

Articole si sfaturi utile pe blog:

Functii noi la un fotoliu de masaj

  • 1. Spaţiu Zero faţă de perete - O funcţie adaptată la fotoliile de masaj concepute pentru spaţii reduse. Faţă de peretele din spate este nevoie de o distanţă de 5-10 cm atunci când fotoliul de masaj este în ciclul de funcţionare. Şezutul fotoliului va glisa înainte fără a atinge peretele din spate.
  • 2. Sistem de detectare şi localizare automată a umerilor. - Acest sistem presupune o scanare preliminară fiecărei sesiuni de masaj pentru detectarea înălţimii şi greutăţii utilizatorului pentru ca sesiunea de masaj să fie personalizată perfect. Aceste perne de aer sunt reglabila şi manual pe 3 poziţii în funcţie de lăţimea umerilor utilizatorilor..
  • 3. Butoane rapid - Funcţie ce permite accesul mai uşor la butoanele de rabatare pentru spătar şi pentru sistemul de masaj al picioarelor. Nu mai este nevoie să vă opriţi în timpul ciclului de masaj pentru a modifica poziţia de masaj. Oricând puteţi opri fotoliul într-o anume poziţie pentru a vă odihni sau pentru a privi la televizor.
  • 4. Masaj pe verticală pentru braţe şi antebraţe - Pernele de masaj sunt poziţionate diferit astfel că plasarea braţelor în spaţiile dedicate devine mult mai comodă, iar masajul este mai eficient pentru antebraţe. Introduceţi braţele între pernele de masaj situate în lateral şi bucuraţi-vă de masajul cu perne şi presiune de aer.
  • 5. Funcţie Audio. Bluetooth. Boxe încorporate. - Aveţi opţiunea de a utiliza un smartphone sau o tabletă pentru a reda muzică. Conectaţi fotoliul la telefon, tabletă sau laptop prin bluetooth. Fotoliul este dotat cu un set de boxe încorporate în spătar, iar prin conexiunea bluetooth veţi putea asculta muzica favorită direct de pe telefonul mobil.
  • 6. Şină curbată în formă de „L” - tehnologie aparte ce presupune o şină curbată în formă de „L”, rezultatul unui studiu de lungă durată combinat cu ultimele cunoştinţe în domeniu. Cursa masajului în L este cuprinsă între 110 şi 135 cm, ceea ca vă permite să beneficiaţi de un masaj personal de la cap până la şezut, aproape de genunchi.
  • 7. Role de masaj pentru talpi si gambe - Role masaj talpi şi frecţie la gambe. Porniţi funcţia de masare a tălpilor şi a gambelor piciorului şi veţi simţi cum picioarele dumneavoastră se vor simţi revigorate şi uşoare.
  • 8. Funcţia de legănare a zonei lombare - Pernele de aer din zona şoldurilor se activează automat, fixează zona lombară şi execută mişcări de legănare pentru relaxarea zonei de jos a spatelui şi a bazinului. Pernele cu aer ce se activează şi se decomprimă pe spate induc taliei o mişcare de legănare stânga-dreapta.
Komoder Cluj

Komoder - Cluj


Str. Milcov 16
Cluj-Napoca
Tel: 0746.297.773
Komoder Bucuresti

Komoder - Bucuresti


Bd. Ghencea 126 - 132
Bucuresti
Tel: 0746.297.773


© Komoder - Fotolii de masaj. Informaţiile prezente pe siteul www.komoder.ro sunt proprietatea S.C. Komoder Interactive S.R.L.
™ Komoder este marcă înregistrată. Număr de marcă: 121148 - Conţinutul acestui site nu poate fi copiat fără acordul scris.
S.C. Komoder Interactive S.R.L. este înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 28467