Contracturile musculare – ce sunt, de ce apar si care e tratamentul

 

Rutina unei munci sedentare atrage suferința unor contracturi musculare al căror prim tratament terapeutic este masajul.

Ce sunt contracturile musculare

Una dintre legile universale spune că nimic nu se produce din pură întâmplare. Orice cauză își are imediat și efectul ei, iar fiecare efect are undeva o cauză. Contracturile musculare, spre exemplu, se produc atunci când mușchiul este privat de o pContinuă să citești Contracturile musculare – ce sunt, de ce apar si care e tratamentul

Cum contribuie masajul la menținerea sănătății mentale?

În prezent, stresul este una dintre cele mai mari probleme, el afectând milioane de oameni. Dacă nu este eliminat, poate degenera în afecțiuni care reprezintă o amenințare serioasă pentru starea de sănătate. 

Cu ajutorul terapiilor prin masaj, putem înlătura stresul din viețile noastre și ne putem bucura de o stare de spirit pozitivă și de o sănătate de fier. Indiferent că apelăm la maseuri profesiContinuă să citești Cum contribuie masajul la menținerea sănătății mentale?

Avantajele utilizarii unui aparat pentru masajul picioarelor acasa

Masajul picioarelor si al talpilor reprezinta o modalitate eficienta prin care te poti relaxa, care contribuie la detoxifierea organismului si prin care poti stimula buna functionare a organelor interne. Dupa o zi obositoare petrecuta la birou sau incercand sa ajungi in diverse locatii, picioarele tale au nevoie de rasfat, pentru a contribui la restabilirea echilibrului tau fizic.

Pentru aceasta, Continuă să citești Avantajele utilizarii unui aparat pentru masajul picioarelor acasa

Fotoliu de masaj: Ce este stretching-ul si cum poti beneficia de programe speciale la tine acasa?

Te-ai gandit vreodata ca un fotoliu de masaj pentru acasa, iti ofera posibilitatea de a beneficia de cele mai relaxante sedinte de masaj printre care si cele de stretching muscular? Ei bine, noi iti oferim o gama variata de fotolii de masaj cu cele mai noi tehnologii create pentru zile repetate de relaxare si stare de bine. Aceste fotolii au preturi avantajoase create special pentru bugetul tau.

Ci … Continuă să citești Fotoliu de masaj: Ce este stretching-ul si cum poti beneficia de programe speciale la tine acasa?

Tehnici de relaxare – Metode simple, exercitii eficiente – Ce sa faceti ca sa scapati de stres si sa dormiti bine

V-ati intrebat vreodata ce ar fi indicat sa faceti ca sa scapati de stres si sa va bucurati de nopti linistite? Sfatul nostru este sa apelati la niste tehnici de relaxare. Sau metode de relaxare. Sau tehnici antitres. Nu este important cum se numesc, ci efectele lor asupra fizicului si psihicului dumneavoastra. In cuprinsul de mai jos veti afla ce tehnici și metode de relaxare a trupului și mințiiContinuă să citești Tehnici de relaxare – Metode simple, exercitii eficiente – Ce sa faceti ca sa scapati de stres si sa dormiti bine

Opteaza pentru zile de relaxare si masaj la tine acasa

Masaj acasa? Zile de relaxare fara batai de cap? Suna foarte compromitator si de aceea in acest articol iti vom spune ca poti sa ai propiul tau loc de relaxare, masaj si meditatie.
Cum? Ei bine, prin achizitionarea unui fotoliu de masaj la pret bun vei reusi sa ai propiul loc de masaj, chiar la tine acasa.

Prin achizitionarea unui fotoliu de masaj, si la un pret bun, vei uita de zilele cand trebuie … Continuă să citești Opteaza pentru zile de relaxare si masaj la tine acasa

Cum sa integrezi un fotoliu de masaj de la Komoder in casa ta?

Spre deosebire de asiatici, unde majoritatea se confruntă cu lipsa spațiului din locuință și sunt nevoiți să-și amenajeze interioarele doar cu strictul necesar și piese multi-multifuncționale, o bună parte dintre noi avem privilegiu de a trăi în locuințele suficient de mari cât să ne permită chiar să amenajăm și un hobby room.

Chiar și în lipsa unui hobby room și tot avem parcă mai mulți metri pătr … Continuă să citești Cum sa integrezi un fotoliu de masaj de la Komoder in casa ta?

Tot ce trebuie să știi despre fotoliile de masaj!

Un moment de relaxare după o zi întreagă de muncă este tot ce îți poți dori. Să vii acasă și să te așezi pe fotoliul tău de masaj este o experiență excelentă, dar pentru asta trebuie să alegi un fotoliu de masaj bun pentru nevoile tale și ale familiei tale. Indiferent că este vorba despre buget, despre funcții, despre aspect sau despre alte criterii personale, dacă nu te-ai mai întâlnit niciodată … Continuă să citești Tot ce trebuie să știi despre fotoliile de masaj!

Cele mai benefice tipuri de masaj


Sursa foto: https://pixabay.com/en/people-indoors-furniture-spa-3184615/

Cele mai benefice tipuri de masaj

Ce poate fi mai minunat dupa o zi stresanta de munca decat un masaj? Iti relaxeza muschii si te ajuta sa te destinzi, fie ca alegi un fotoliu pentru masaj sau un salon profesionist. In plus, orice medic iti va recomanda masajul nu numai ca pe o metoda de relaxare dar si ca pe o terapie. Astfel, … Continuă să citești Cele mai benefice tipuri de masaj

De ce să alegi un fotoliu Komoder KM400L 3D Robotic Zero Gravity?

Zilnic ne confruntam cu stresul cotidian si totul in jurul nostru pare a fi un adevarat maraton din care ne oprim doar cate putin, cat sa ne tragem sufletul. Avem nevoie de pauze dincolo de week-end-uri, pentru ca in acestea, un time-out de cele mai multe ori inseamna un somn bun si nimic mai mult. Este nevoie de alternative care sa ne ofere rezervele de energie dorite, dar care in acelasi timp sa … Continuă să citești De ce să alegi un fotoliu Komoder KM400L 3D Robotic Zero Gravity?