Despre Komoder România


La Komoder suntem preocupați în permanență de calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim. Inovăm constant și căutăm permanent cele mai bune soluții pe care să le integrăm produselor noastre. Un fotoliul de masaj este o investiție în sănătatea și în calitatea vieții, din acest motiv politica noastră este să fim în top și să livrăm spre clienții noștri o experiență memorabilă, nu doar un produs.

Am adaptat și implementat tehnologia în fiecare aspect operațional al companiilor din grupul Komoder și asta ne diferențiază puternic.

Ca lider, cu peste 12 ani experiență, suntem mândri să fim furnizori și să livrăm produsele Komoder pentru clienți din diverse domenii: Imobiliare, Medical, IT&C, Turism, etc.

Grupul Komoder

Cu peste 70 de angajați la nivel european, 19 Showroom-uri și 10 depozite logistice, avem obiectivul de a fi o companie prezentă, activă și cu reputație de lider. Suntem în permanență preocupați de optimizarea livrărilor, pentru ca experiența căutată de clienții Komoder să fie la standarde înalte.

Produse - Fotolii și aparate de masaj

În toate domeniile eficiența și standardele ridicate sunt cheile spre succes pentru toți dintre noi. La Komoder, avem expertiză în produse de relaxare și ne-am specializat în fotolii de masaj terapeutice. Menținem clientul în centrul atenției noastre și contribuim la o societate mai sănătoasă. Prin tehnologie și inovație punem valoare în produsele noastre și îmbunătățim calitatea vieții clienților Komoder.

Livrare

masina de livrare Komoder

Am implementat și dezvoltat serviciul de livrare şi manipulare. Deținem o flotă de peste 20 autoutilitare și livrăm fiecare produs cu grijă, cu responsabilitate și cu scopul de a livra o experiență excepțională. Datorită atenției pe care o acordăm acestui serviciu reușim să satisfacem chiar și cele mai interesante provocări în materie de logistică.

Garanție

Garantie fotolii de masaj Komoder

Am dezvoltat un departament tehnic intern care tratează cu prioritate orice solicitare din partea clienților. Aceast departament Tehnic Komoder are ca scop satisfacția celor care ne-au ales ca furnizor, astfel că avem grijă să fim prezenți atunci când dumneavoastră aveți nevoie de noi.

Specialiști în fotolii de masaj!

Un fotoliu de masaj este un produs pe care-l achiziţionaţi pentru sănătatea dumnevoastră şi care trebuie ales cu sfatul specialiştilor. Suntem lideri de piață și vă stăm în permanență la dispoziție pentru ca alegerea dumneavoastră să fie una informată iar calitatea și experiența pe care o căutați să fie una cu adevărat memorabilă.

De ce să alegeţi Komoder?

Avem o echipă solidă, construită în timp și acesta reprezintă un avantaj competitiv al companiei Komoder.

Asigurăm suportul tehnic post-achiziție și acest lucru ne diferențiază.

Punem la dispoziție modalități de plată flexibile și oferim multiple modalități de finanțare atât B2B cât și B2C.

Am dezvoltat o echipă competentă, capabilă să facă față provocărilor logistice venite din partea dumneavoastră.

Social Media

Vă invităm să accesaţi Blogul Komoder, pagina noastră Komoder Instagram, galeria Video Komoder pe Youtube şi pagina Komoder pe Facebook unde veţi găsi permanent sfaturi şi informaţii utile despre cum să utilizaţi corespunzător un fotoliu de masaj, la ce trebuie să fiţi atenţi când cumpăraţi un astfel de fotoliu şi unde puteţi testa fotolii de masaj Komoder.