Despre Komoder

Istoria recentă

În 2011, luna august, Adrian Rus lanseaza siteul komoder.ro şi astfel se deschide oficial în România oficial industria de fotolii şi scaune de masaj. Astfel se lanseaza în tara gama de fotolii Panasonic (MA70, MA10, MA59), Humantouch (HT7450, Acutouch, iJoy), iar in 2012 gama de fotolii japoneze Inada (Sogno, X1, YuMe). Primul showroom şi birou Komoder se deschid la Cluj Napoca, iar clienţi din toată ţara vin la Cluj pentru testarea celor mai bune fotolii cu masaj.

În 2013 Komoder devine dealer autorizat Inada, astfel ca cele mai bune fotolii de masaj din lume ajung si in Romania. Tehnologia de scanare cu infraroșu, masajul cu role de 3D impresionează piaţa românească şi modelul Sogno devine foarte căutat.

Tot în 2013 este lansată gama iRest şi modelele celebre precum: A30-6, A18-3, A70 şi A33. Se dezvoltă departamentul de service şi garanţii pentru ca dumneavoastră, client Komoder să beneficiaţi de reparaţii rapide în cazul în care fotoliul are nevoie de garanţie.
Colegul nostru Horia se ocupă în mod serios de fiecare client din ţară şi aduce bucuria unui fotoliu de masaj în peste 3.000 de case româneşti.

Showroom la Bucureşti

Komoder Bucuresti În 2014 se deschide cel de-al doilea showroom Komoder la Bucureşti pentru a facilita testarea şi programul de service. Așteptătm zilnic clienţii Komoder la testare. Magazinul se află în Bulevardul Ghencea nr. 126-132. Mărim spaţiul în câteva luni şi astfel vă oferim cel mai mare magazin de fotolii cu masaj din Bucureşti şi din România, Bulgaria, Italia şi probabil multe alte ţări. Clienţii sunt tot mai mulţi şi tot mai încântaţi de rapiditatea cu care se fac livrările. La momentul actual (august 2019) Noul magazin din București se află la Băneasa Mall.

Se deschid noi depozite în Bucureşti şi Braşov pentru ca toţi clienţii Komoder să beneficieze de livrare rapidă, sub 24 ore, uneori chiar mai puţin de 12 ore. Aproape toţi clienţii din Bucureşti beneficiază de livrare în mai puţin de 5 ore.

Exporturi

În 2014 se lansează Komoder în Bulgaria, iar colega noastră Silviya aduce un mare plus companiei. Deschidem noul website Komoder în Italia cu o gamă minimă de produse. Tot în 2014 sunt efectuate primele exporturi spre vestul Europei. Sunt optimizate termenele de livrare, se dezvoltă relaţia cu partenerii de transport şi este mărita gama de produse, iar în acest moment (2016) exporturile reprezintă o treime din vânzările companiei.

Produse noi

Sunt importate modele precum Tokuyo TC688, având astfel în portofoliul cel mai complet fotoliu de masaj într-un buget mult mai accesibil. În 2015 sunt încheiate parteneriate cu reselleri pentru alte două ţări din Europa: Komoder Italia, Komoder Olanda , astfel se reduc timpii de livrare în spaţiul comunitar de la 5 la 2 zile.

Program de livrare cu flotă proprie

masina de livrare Komoder Este dezvoltat serviciul de livrare rapidă şi manipulare. Apar în trafic primele maşini Komoder, deci da, livrăm fotoliile folosind flota proprie pentru a evita întârzierile produse de curier dar mai ales problemele generate de aceştia (manipulări incorecte spre exemplu). Colegul nostru Adrian şi echipa livrează cele mai bune fotolii de masaj spre toţi clienţii din Bucureşti, Constanţa, Argeş şi celelalte judeţe din zona de sud a României.

Showroom la Timişoara

Se deschide showroom Komoder în Timişoara, foarte central, lângă Iulius Mall, în Galeria 1. Ascultăm vocea clienţilor şi mergem spre ei. Toată zona vestică a ţării beneficiază acum de un magazin dedicat cu fotolii de masaj. Încă dezvoltăm acest magazin şi aducem noi modele, în funcţie de cerinţele venit din partea clienţilor şi potenţialilor clienţi. La momentul actual (August 2019) noul showroom din Timisoara este la Shopping City.

Showroom la Iași

Deschidem noul showroom de la Iași. La momentul actual (august 2019) puteți testa fotoliile Komoder la Iulius Mall Iași.

Showroom la Cluj Napoca

Deschidem noul showroom de la Cluj. La momentul actual (august 2019) puteți testa fotoliile Komoder la Iulius Mall în Cluj.

Showroom la Barcelona

Martie 2018 - Deschidem un showroom la Barcelona. Vizitați acum siteul komoder.es

Showroom la Sofia

Martie 2018 - Deschidem un showroom la Sofia, Bulgaria. Vizitați acum siteul komoder.bg

Service. Reparaţie. Manuale de utilizare.

garantie fotolii de masaj Komoder Colegii noștri Bogdan si Tudor se pot lăuda că nu avem nicio problemă de service nerezolvată şi răspundem prompt clienților când aceştia au nevoie de reparaţii. Rezolvăm orice problemă de service, extindem garanţia gratuit, avem orice piesă pe stoc (iar dacă nu avem vă înlocuim produsul). Puteţi verifica pagina Garanție și Service componente şi piese de schimb pentru fotolii de masaj online pe siteul nostru.

De-asemenea, La Komoder veţi găsi întotdeauna manuale de utilizare pentru orice tip de fotoliu de masaj pe care l-aţi achiziţionat.

Lider de piaţă

Komoder s-a poziţionează din start ca promotor al industriei de fotolii cu masaj din Romania. Demonstrăm aceasta zilnic prin serviciile şi produsele oferite.

Sfaturi practice! Atenţie la neatenţie!

Un fotoliu de masaj este un produs pe care-l achiziţionaţi pentru sănătatea dumnevoastră şi care trebuie ales cu sfatul specialiştilor.
Nu recomandăm să căutaţi preţul cel mai mic pentru că veţi cumpăra din altă parte cel mai ieftin fotoliu de masaj, împreună cu cel mai slab serviciu de garanţie dar la cel mai bun preţ.

De ce să alegeţi Komoder?

- Pentru că din 2011 până în prezent am testat sute de fotolii cu masaj şi ştim ce modele sunt fiabile şi ce modele ridică probleme de garanţie.

- Pentru că vă oferim posibilitate de a testa fotolii de masaj înainte de a cumpăra.

- Pentru că noi chiar putem asigura suportul tehnic în caz de defecţiune.

- Pentru că puteţi plăti oricum doriţi dumneavoastră.

- Pentru că suntem o echipă de 30 tineri care facem performanţă în România şi Europa.

Informaţii corecte

Vă invităm să accesaţi Blogul Komoder, pagina noastră Komoder Instagram, galeria Video Komoder pe Youtube şi pagina Komoder pe Facebook unde veţi găsi permanent sfaturi şi informaţii utile despre cum să utilizaţi corespunzător un fotoliu de masaj, la ce trebuie să fiţi atenţi când cumpăraţi un astfel de fotoliu şi unde puteţi testa fotolii de masaj Komoder.