Despre Komoder

La Komoder suntem preocupați în permanență de calitatea produselor și serviciilor pe care le oferim. Inovăm constant și căutăm permanent cele mai bune soluții pe care să le integrăm produselor noastre. Un fotoliul de masaj este o investiție în sănătatea și în calitatea vieții, din acest motiv politica noastră este să fim în top și să livrăm spre clienții noștri o experiență memorabilă, nu doar un produs.

Am adaptat și implementat tehnologia în fiecare aspect operațional al companiilor din grupul Komoder și asta ne diferențiază puternic.

Ca lider, cu aproape 10 ani experiență, suntem mândri să fim furnizori și să livrăm produsele Komoder pentru clienți din diverse domenii: Imobiliare, Medical, IT&C, Turism, etc.

Grupul Komoder

Cu peste 40 de angajați în 10 locații din Europa, avem obiectivul de a fi o companie prezentă, activă și cu o reputație de lider. Suntem în permanență preocupați de optimizarea livrărilor, pentru ca experiența căutată de clienții Komoder să fie livrată la standarde înalte.

Produse

În toate domeniile eficiența și standardele ridicate sunt cheile spre succes pentru toți dintre noi. La Komoder, avem expertiză în produse de relaxare și ne-am specializat în fotolii de masaj terapeutice. Menținem clientul în centrul atenției noastre și contribuim la o societate mai sănătoasă. Prin tehnologie și inovație punem valoare în produsele noastre și îmbunătățim calitatea vieții clienților Komoder.

Livrare

masina de livrare Komoder Am implementat și dezvoltat serviciul de livrare şi manipulare. Deținem o flotă de peste 8 autoutilitare și livrăm fiecare produs cu grijă, cu responsabilitate și evităm întârzierile. Datorită atenției pe care o acordăm acestui serviciu reușim să satisfacem chiar și cele mai interesante provocări în materie de logistică.

2021 - Noul Showroom Komoder Lyon

10 rue Casimir Perier Lyon 69002
mai multe detalii ...

2021 - Noul Showroom Komoder Londra

Cannon Wharf, CF. 301 - Pell St, Surrey Quays, London SE8 5EN
mai multe detalii ...

2020 - Noul Showroom Komoder Milano

Piazza Aspromonte, 51 - 20131 Milano (MI)
mai multe detalii ...

2020 - Noul Showroom Komoder Budapesta

1013 Budapest, Pauler utca 15. földszint 1A
mai multe detalii ...

2020 - Noul Showroom Komoder Rotterdam

Vlietlaan 44B (3061 DZ), Rotterdam
mai multe detalii ...

2019 - Noul Showroom Komoder București

Șoseaua București-Ploiești 42D, București - în cadrul Băneasa Shopping City
mai multe detalii ...

2019 - Noul Showroom Komoder Timişoara

Calea Șagului 100, Timișoara - în cadrul Shopping City
mai multe detalii ...

2018 - Noul howroom Komoder Iași

Palas nr. 7A - în cadrul Palas Mall
mai multe detalii ....

2018 - Noul Showroom Komoder Cluj-Napoca

Alexandru Vaida Voevod 53B, Cluj Napoca - în cadrul Iulius Mall Cluj
mai multe detalii ...

2018 - Showroom Komoder Barcelona

Martie 2018 - Komoder inaugurează Showroom-ul din Barcelona, Spania
mai multe detalii pe www.komoder.es

2018 - Showroom Komoder Sofia, Bulgaria

Martie 2018 - Komoder inaugurează Showroom-ul din Sofia, Bulgaria.
mai multe detalii pe www.komoder.bg

Service. Garanție

garantie fotolii de masaj Komoder Departamentul de Service Komoder răspunde prompt clienților când aceştia au nevoie de reparaţii. Rezolvăm orice problemă de service, extindem garanţia gratuit, avem orice piesă pe stoc (iar dacă nu avem vă înlocuim produsul). Puteţi verifica pagina Garanție și Service componente şi piese de schimb pentru fotolii de masaj online pe siteul nostru.

Specialiști în fotolii de masaj!

Un fotoliu de masaj este un produs pe care-l achiziţionaţi pentru sănătatea dumnevoastră şi care trebuie ales cu sfatul specialiştilor. Suntem lideri de piață și vă stăm în permanență la dispoziție pentru ca alegerea dumneavoastră să fie una informată iar calitatea și experiența pe care o căutați să fie una cu adevărat memorabilă.

De ce să alegeţi Komoder?

Avem o echipă solidă, construită în timp și acesta reprezintă un avantaj competitiv al companiei Komoder.

Asigurăm suportul tehnic post-achiziție și acest lucru ne diferențiază.

Punem la dispoziție modalități de plată flexibile și oferim multiple modalități de finanțare atât B2B cât și B2C.

Am dezvoltat o echipă competentă, capabilă să facă față provocărilor logistice venite din partea dumneavoastră.

Social Media

Vă invităm să accesaţi Blogul Komoder, pagina noastră Komoder Instagram, galeria Video Komoder pe Youtube şi pagina Komoder pe Facebook unde veţi găsi permanent sfaturi şi informaţii utile despre cum să utilizaţi corespunzător un fotoliu de masaj, la ce trebuie să fiţi atenţi când cumpăraţi un astfel de fotoliu şi unde puteţi testa fotolii de masaj Komoder.