fotoliu masaj

Cele mai bune fotolii de masaj – Ghidul cumparatorului in 2019

Masajul reprezinta o modalitate eficienta si populara prin care numeroase persoane aleg sa isi trateze problemele de sanatate si sa se relaxeze, eliminand stresul cotidian, la finalul unei zile. Exista posibilitatea de a efectua terapie prin masaj la centrele specializate sau de a opta pentru sesiunile de terapie la domiciliu, realizate cu ajutorul celor mai performante fotolii de masaj. Iata care sunt criteriile de selectie pe care trebuie sa le aveti in vedere atunci cand alegeti produsul potrivit nevoilor si preferintelor voastre!

CUPRINS
Cum sa alegi fotoliul de masaj in functie de dimensiuni

Selectia fotoliului de masaj potrivit in functie de performanta

Tipuri de masaj efectuate cu ajutorul unui fotoliu performant

Programe automate de masaj

 

Cum sa alegi fotoliul de masaj in functie de dimensiuni

Primul criteriu important de selectie a fotoliilor de masaj este reprezentat de dimensiunile acestuia. In functie de spatiul pe care il aveti disponibil pentru instalarea acestui produs, puteti opta pentru unul de dimensiunile potrivite.

 

  • Este important ca fotoliul ales sa permita libertate de miscare utilizatorului in spatiul in care acesta este instalat.
  • In plus, un avantaj important al celor mai noi fotolii de masaj disponibile este reprezentat de optiunile de reglare a spatarului, a zonei de masare a picioarelor si a sezutului.
  • Astfel, veti putea stabili setarile necesare pentru a adopta pozitia ideala in care sa va relaxati, indiferent de spatiul in care noul produs este instalat.

 

Selectia fotoliului de masaj potrivit in functie de performanta

Gama diversa de produse disponibile in categoria fotoliilor de masaj poate transforma alegerea celui mai bun produs intr-o adevarata provocare. Pentru a lua decizia potrivita, trebuie sa acordati atentie sporita performantei produselor disponibile.

 

Specialistii recomanda alegerea fotoliilor care ofera o gama cat mai variata de functii, pentru ca utilizatorii sa poata beneficia de diversitate si de eficienta unor tratamente complete. Cele mai performante fotolii ofera posibilitatea efectuarii numeroselor tipuri de masaj terapeutic si de relaxare, acoperind nevoile intregului corp.

 

Iata cateva sfaturi utile de care puteti tine cont in aceasta etapa:

  • Este indicat sa alegeti un fotoliu care include cel putin trei zone de masaj: pentru spate, gat si zona picioarelor. Astfel, veti putea utiliza aceste sectiuni concomitent, pentru masajul intregului corp sau separat, in functie de nevoi si preferinte. Aceasta optiune asigura o experienta completa de detensionare si intretinere corporala, similara celei de care beneficiati in cadrul saloanelor specializate in realizarea masajelor.

 

  • Este avantajos sa optati pentru un fotoliu de masaj care ofera optiunea de scanare automata, in special atunci cand produsul achizitionat va fi folosit de mai multi utilizatori. Astfel, parametrii fiecarei persoane care va utiliza fotoliul vor fi analizati optim pentru ca sesiunile de masaj efectuate sa stimuleze punctele cheie ale organismului, in functie de specific. Scanarea automata analizeaza parametri precum greutatea si inaltimea utilizatorilor, pentru a personaliza experienta masajului oferit.

 

  • Cea mai frecventa utilizare a fotoliilor de masaj este cea realizata in scop terapeutic. Din acest motiv, este recomandat sa optati pentru un produs care ofera sansa efectuarii terapiei prin caldura, pentru a beneficia de inlaturarea durerii, atunci cand este nevoie. Un fotoliu care asigura masajul terapeutic prin caldura este util pentru stimularea circulatiei, contribuind la dilatarea vaselor de sange si asigurand ameliorarea tensiunii musculare.

Tipuri de masaj efectuate cu ajutorul unui fotoliu performant

Atunci cand alegeti un fotoliu de masaj destinat utilizarii la domiciliu, este important sa optati pentru un produs care permite efectuarea diverselor tehnici de masaj terapeutic si de relaxare:

 

  • Masaj Shiatsu – Acesta ajuta la relaxarea tesuturilor si a muschilor, contribuind la reducerea stresului si la eliminarea substantelor toxice din corp. Realizat cu ajutorul rolelor performante cu care este echipat, acest masaj asigura presiunea potrivita pentru a actiona asupra punctelor de acupunctura esentiale ale organismului.

 

  • Masajul spatelui – Acesta este realizat cu ajutorul bratelor robotice incorporate in fotoliile de masaj performante, asigurand tehnici profesionale prin presiune, miscari sus-jos, in vederea stimularii vertebrelor si ligamentelor.

 

  • Masajul cu vibratii – Fotoliile de ultima generatie ofera si functia vibratoare utilizatorilor care doresc sa beneficieze de terapia prin socuri produse de unda oscilatorie de masaj. Aceasta are efecte benefice asupra vaselor capilare si a circulatiei sanguine, asigurand eliminarea rapida a oboselii.

 

  • Masajul prin framantare – Cu ajutorul unui fotoliu din gama celor profesionale puteti beneficia de avantajele masajului realizat prin miscari de framantare, cu scopul de a ameliora durerile de spate. Aceasta terapie asigura si revigorarea muschilor incordati, stimuland in mod delicat musculatura.

Programe automate de masaj

Cele mai performante fotolii sunt prevazute cu programe automate de masaj, care asigura miscari eficiente, similare celor efectuate de terapeuti. In functie de tipul de terapie pe care doriti sa o incercati, acum puteti selecta programul de masaj automat pus la dispozitie de aceste produse, in confortul caminului personal.