Masaj de relaxare la domiciliu – Relaxare totala chiar la tine acasa!

CUPRINS
1. Masajul de relaxare la domiciliu – Calea catre starea de bine
2. Atmosfera optima pentru cel mai eficient masajde relaxare la domiciliu
3. Tehnici de masaj la domiciliu
3.1. Masajul revitalizant pe baza de arome
3.2. Masajul cu prosoape fierbinti
3.3. Masajul cu pietre calde
3.4 Masaj la domiciliu cu fotolii profesionale

Dupa o zi plina de provocari la locul de munca, tot ce iti doresti e … Continuă să citești Masaj de relaxare la domiciliu – Relaxare totala chiar la tine acasa!

Tehnici de relaxare – Metode simple, exercitii eficiente – Ce sa faceti ca sa scapati de stres si sa dormiti bine

V-ati intrebat vreodata ce ar fi indicat sa faceti ca sa scapati de stres si sa va bucurati de nopti linistite? Sfatul nostru este sa apelati la niste tehnici de relaxare. Sau metode de relaxare. Sau tehnici antitres. Nu este important cum se numesc, ci efectele lor asupra fizicului si psihicului dumneavoastra. In cuprinsul de mai jos veti afla ce tehnici și metode de relaxare a trupului și mințiiContinuă să citești Tehnici de relaxare – Metode simple, exercitii eficiente – Ce sa faceti ca sa scapati de stres si sa dormiti bine

De ce să alegi un fotoliu Komoder KM400L 3D Robotic Zero Gravity?

Zilnic ne confruntam cu stresul cotidian si totul in jurul nostru pare a fi un adevarat maraton din care ne oprim doar cate putin, cat sa ne tragem sufletul. Avem nevoie de pauze dincolo de week-end-uri, pentru ca in acestea, un time-out de cele mai multe ori inseamna un somn bun si nimic mai mult. Este nevoie de alternative care sa ne ofere rezervele de energie dorite, dar care in acelasi timp sa … Continuă să citești De ce să alegi un fotoliu Komoder KM400L 3D Robotic Zero Gravity?

6 Reguli de aur pentru un masaj efectuat corect

Dupa o zi plina de stres si tensiune cotidiana, masajul pare a fi singura cale de relaxare si de redare a echilibrului fizic si mental. Tensiunea si oboseala acumulata, fie de la munca, fie dupa o zi aglomerata acasa, iti disturba linistea si chiar si somnul.

Pentru multe persoane, masajul reprezinta cea mai de pret comoara, un timp in care relaxarea fizica si buna dispozitia psihica se aliniaza, r … Continuă să citești 6 Reguli de aur pentru un masaj efectuat corect