Compania Komoder continuă să crească! Showroom nou în Marbella, Spania!

 

E vară. E momentul în care fiecare închide măcar o dată ochii pentru a-și imagina vacanța ideală, exotică, undeva cât mai departe de casă, obligatoriu lângă mare sau ocean. Într-un top 3 al celor mai frecventate destinații de anul acesta, Spania este acolo, cu plajele sale, cu siturile istorice, cu orașele care pulsează de viață toată ziua și toată noaptea.

Un loc aparte, care atrage ca un magnet turiștii europeni, este sudul dominat de zona Malaga, exuberantă precum Picasso, celebrul pictor care s-a născut acolo. De fapt, întreaga provincie andaluză e un mix cultural și etnic. Aici întâlnim una dintre cele mai mari cetăți arabe, la Alhambra, alături de edificiile antice romane și noile construcții monumentale ale prezentului. Atmosfera plină de viață, mâncarea bună și o climă blândă cu oamenii, atrag permanent vizitatorii, mulți dintre ei devenind curând chiar rezidenți.

Compania Komoder, lider european pe piața fotoliilor de masaj, și-a propus la începutul anului să își deschidă un showroom aici, pentru a acoperi întregul teritoriu spaniol, aceasta fiind a treia locație după Madrid și Barcelona. Așadar, dacă treceți prin Marbella, aveți acum ocazia să testați cele mai eficiente scaune de masaj în Puerto Banús, Javier López, 29660.

Noua locație încearcă să păstreze amenajarea și decorarea spațiului de la Barcelona, iar  investiția s-a ridicat la 70.000 de euro. Ținând însă cont de locație, investiția a fost decentă și rezonabilă comparativ cu alte țări, și va fi un boost de imagine foarte mare în raport cu cât s-a cheltuit. Ideea s-a născut și pentru că, în ultimii ani, s-au remarcat clienți și vânzări de produse Komoder tot mai mult în sudul Spaniei. De la idee și până la inaugurare au trecut 7-8 luni, însă timpul efectiv de implementare a fost mai scurt de o lună. Dorim să transmitem felicitări colegului nostru Alejandro care s-a ocupat intens de execuție.

Showroomul s-a deschis în Marbella în principiu pentru că, astăzi, cele mai scumpe proprietăți din Europa se găsesc aici și în orășelele din proximitate, Zagaleta, Sotogrande, Guadalmina, Sierra Blanca, iar prețul pentru o astfel de proprietate pornește de la câteva milioane de euro. Aceste mici orășele atrag foarte mulți străini, în special pasionați de golf și mașini de lux. Un punct forte este clima, motiv pentru care Costa del Sol este efervescentă tot timpul anului. Nord europenii petrec mult timp aici datorită climei, deci practic, întreaga Costa del Sol s-a dezvoltat și datorită investițiilor străine.

Mulți dintre europenii care petrec timp aici au decis să își îmbunătățească proprietățile și stilul de viață, achiziționând un fotoliu de masaj. Tocmai de aceea, pentru a avea un acces mai facil la produsele noastre, un showroom Komoder în locația Marbella a fost o decizie bună.

Showroomul este situat într-o locație centrală, între Puerto Banús, portul din zonă și cel mai mare mall, El Corte Inglés , pe o stradă pietonală de 300 de metri, cu un trafic foarte mare. Suprafața este de 80 de metri pătrați, însă ținând cont de natura produsului este suficientă. Expunerea este cea mai importantă, exact în zona cea mă traficată a portului și a orașului. Aici sunt expuse toate modelele de top, produse cu prețuri începând de la 3.500 de euro și pâna la 12.990 de euro, iar cel mai bine vândut produs până acum este fotoliul Komoder Titan II, un fotoliu care atrage foarte mult datorită designului și beneficiilor pentru sănătate.

Vă invităm să vă faceți vacanța mai relaxantă alături de Komoder la Malaga  și în toate celelalte orașe europene unde există showroomuri Komoder!

Pentru detalii, programări la testare sau solicitări speciale vă rugăm să vizitați și site-ul nostru https://www.komoder.es/