Ce aduc nou fotoliile de masaj lansate în 2023. Tehnologii de ultimă generație

Anul acesta, fotoliile de masaj din gama Komoder vin cu o serie de surprize și dotări noi, oferind publicului variante incredibile de relaxare și rezolvare a problemelor musculare.

2023 este un an plin de provocări pentru Komoder și utilizatorii fotoliilor de masaj

Ce noutăți aduc fotoliile de masaj lansate în 2023

Masajul la punct fix

Masajul la punct fix, cunoscut și sub denumirea de terapia  punctelor de declanșare, este o formă de terapie punctuală care vizează ameliorarea durerilor musculare și a tensiunilor. Aceasta se concentrează asupra punctelor de declanșare, care sunt zonele sensibile și contractate ale mușchilor, adesea numite „noduri”. Scopul masajului la punct fix este acela de a elibera tensiunea și de a restabili tonusul firesc al mușchilor. Este frecvent utilizat pentru tratarea durerilor musculare cronice, durerilor de spate, durerilor de cap, durerilor de gât și umeri, precum și a leziunilor rezultate în urma activităților sportive.

Fotoliile de masaj Komoder, lansate în 2023, aplică o presiune directă asupra punctelor specifice de tensiune. Presiunea exercitată asupra punctelor de declanșare poate fi adâncă și uneori dureroasă. Tocmai de aceea, utilizatorul poate regla manual intensitatea potrivită de pe funcțiile afișate pe tabeta fotoliului de masaj. Lucrând asupra punctelor nevralgice, masajul la punct fix are ca scop relaxarea mușchilor tensionați, îmbunătățirea circulației sanguine și stimularea vindecării. 

Fotoliile de masaj lansate în 2023 reprezintă performața tehnologică maximă în domeniu

Stretching cu perne de aer

Stretchingul cu perne de aer este o caracteristică întâlnită la fotoliile de masaj Komoder lansate în 2023. Această funcție permite utilizatorului să experimenteze o gamă variată de întinderi și mișcări ale corpului prin umflarea și dezumflarea pernelor de aer în puncte strategice. Stretchingul cu perne de aer la fotoliile de masaj poate ajuta la relaxarea și întinderea mușchilor, ameliorarea tensiunii și îmbunătățirea flexibilității.

Prin umflarea și dezumflarea pernelor de aer în mod secvențial și controlat, fotoliul de masaj poate realiza diverse tipuri de întinderi, precum întinderea coloanei vertebrale, întinderea membrelor superioare și inferioare, întinderea mușchilor spatelui sau a umerilor. Aceste mișcări pot fi personalizate în funcție de preferințele utilizatorului și pot fi reglate ca și intensitate din tableta disponibilă pe brațul fotoliului de masaj. Stretchingul cu perne de aer poate contribui la o relaxare generală a corpului și la eliberarea tensiunii acumulate în zona spatelui, umerilor și a altor părți ale corpului.

Deep Shiatsu simulează perfect performanțele unui maseur profesionist

Deep Shiatsu

Acest concept modern a fost implemantat cu succes de Komoder mai ales în rândul fotoliilor de masaj 2023 de producție japoneză din gama DCore. În termeni mai puțin tehnici, Deep Shiatsu se referă la un masaj de profunzime care atinge musculatura de adâncime, locul unde se produc cel mai adesea blocajele. Proiectate după ani de cercetare, pe baza experienței fizioterapeuților profesioniști, gama de fotolii DCore sunt capabile să atingă musculatura în profunzime, fiind singurele ce vă oferă experiența 3D+ True Shiatsu Action. Structura, mecanismul și articulațiile fotoliului moderne lansate de Komoder anul acesta, simulează structura și mișcările mâinilor unui maseur profesionist și oferă un masaj cu adevărat terapeutic, bine executat și cu efecte de durată.

Masajul 4D

Termenul „masaj 4D” este un concept folosit în industria wellness-ului și a fotoliilor de masaj și se referă la o tehnică ce implică aplicarea presiunii și manipularea mușchilor și țesuturilor într-un mod multidimensional sau în mai multe planuri de mișcare. Ideea din spatele acestui tip de masaj este de a crea o experiență multidimensională prin mișcări și tehnici suplimentare, care pot include presiunea, rotația, întinderea și alte manevre specifice. Fotoliile de masaj 2023 vă oferă o astfel de experiență, spre exemplu Nova Duo e dotat cu 4 variante diferite de masaj 4D, diferit ca viteză de execuție sau profunzime. Alte modele Komoder care pot executa un masaj 4D eficient și relaxant ar putea fii Therapeutix, Veleta II, Adriatica sau Prime.

Tableta este forma de interacțiune imediată cu fotoliul de masaj

Revoluția rolelor la mâini

Ca și tendință specifică fotoliilor de masaj 2023, ar trebui amintită inovația la nivelul rolelor de masaj de la brațe, palme sau talpă. Noua formă a acestor role imită forma unică a palmei umane și a degetelor. De asemenea, noile fotolii au proiectat un sistem de role antrenate de un motor independent pentru masajul mâinilor.

De ce să investești într-un fotoliu de masaj

În orice situație este important să alegeți un fotoliu de masaj de înaltă calitate, care să fie potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Dar înainte de a face o achiziție, vă recomandăm să citiți recenziile, prezentările de pe pagina produsului, să vizionați materialele video realizate. Sfatul unui expert este, de asemenea, foarte important și nu în ultimul rând, puteți testa unul dintre fotoliile de masaj Komoder în showroom-urile din întreaga țară sau din Europa.

Fotoliile de masaj Komoder au fost proiectat special pentru a oferi o experiență de neuitat, înainte de orice. Ele oferă confort și relaxare în propriul dumneavoastră domiciliu. Astfel, poți profita de beneficiile masajului oricând dorești, fără a fi nevoie să mergi la un spa sau la un terapeut de masaj. Masajul este cunoscut pentru capacitatea sa de a reduce stresul și tensiunea acumulate în corp. Un fotoliu de masaj poate oferi diverse tehnici de masaj, precum masajul cu presiune, masajul de amestec, masajul cu rulouri sau masajul prin întinderi, pentru a te ajuta să te relaxezi și să te eliberezi de stres.